balım, ben sana uzun uzun yazdım nasıl değiştirebileceğini. o açıklamamı okudun mu?olmuyor ,olmuyor,olmuyor kilo çizelgesini değiiiiiiştiremiyorum.
canım çatlakların gün geçtikçe azalır merak etme .tenin inşallah beyazdır benimki buğday olduğu için çatlaklarım daha bariz belli oluyor.kilodan yarıldıkça yarıldım .çatlak için kürler var denedin mi hiç .moralim çok bozuk ya.İngilizce ödevimi yapamıyorum 0 alıcam herhalde.Çeviri konusunda vasatım.hemde 1 5gün
Birde şu çatlaklarım var of
yaw, zaten ayrılıyorum dediğinden beri tadım kaçtı, şimdi giderayak bu güzel şiirle yine kalplerimizi çalıyorsun, olmaz ki13.TAKIM
Rabia kaptandır liderimiz
Hepimiz onu çok severiz
Aç karnımız diyetteyiz
Her gün yaparız egzersiz
Takımda çok var arkadaş
Hepsi birbiriyle sanki kardaş
Yeriz kalorisiz ot gibi aş
Kilo veremezsek halimiz yaş
Perşembeden başlar heyecanımız
Cuma sabahı erkenden tartılırız
Kilomuzu topiğe hemen yazarız
İnşallah her hafta kazanırız
neyneyse iyi kaptanlık yapar
dombili menüsünü yazar kaçar
file6 arada bir kocasına kızar
bitanedir eşim emwacilbihar
yağmurcini kaptan yardımcımız
sakaleymaster için dualarımız
ferdici çok tatlı arkadaşımız
hoşgeldiniz yeni kızlarımız
Melikecim, o kadar kişi davet ettim ama burcu, emva ve sen ayrısınız:109:Beraber girdik bu takıma
Ugra yine gel ara sıra
Ramak kala cumaya
Cok kacamak yapma
Ucalım yarın hep beraber havaya
hayırdır canım, kim kırdı seni?insanları hıc anlamıyorum nıe bu kaar kotu ve acımazsız oluyorlar
bugun cok kırıldım
esım eve gelısede dertlessem
Çok güzel bence. İradene hakimsin sen bu belli. Maşallah diyelim.selam canlar
Kahvaltımı paylaşmıştım bugün.
öğlene doğru amcamın kızı aradı. illa bize gel diye. bi parça açma iki çorba kaşığı kısır ve 3 fincan şekersiz çay içtim. bol su yine.
akşam eve geldim. dediğim buğdaylı nohutlu ayran çorbası içtim 1 kase. 2 salatalık yedim.
3 lt su tükettim bugün. 1 litre 5'i bir yerde çayımı içtim. birazdan dereotlu yoğurt yerim yada yerine bir yeşil elma yerim.
4 km yürüdüm bugün. ve amcamın kızınada yürüyerek gidip geldim. yürüme mesafesi 15 dkk falan birde dönüşü var
bugün yaptıklarım bunlardı. sizce nasılbirazdan biraz ütüm var onları yapıcam. gücüm olursa biraz daha spor aktivitesi yapabilirim
Hoş geldin canım.:109:şimdi canım yazayım ozaman yarın yine yazarım.adım fatma ,yaşım 28 kilom( ne yazıkki) 93,5 boyum 162. hedef kilom şimdilik 70 bakalım hayırlısı.bu arada şuan midem acayip kazınıyor.bir muz ve birazda haşlanmış tavuk tırtıkladım.ilk günler çok zor olacak sanırım.çünkü ben bide geç yatıyorum,saat 2 gibi falan bakalım nolacak.şu akşam yemelerine bir son vermem lazııımmmm
Buradan ayrılmak zor canım:107:menün güzel canım hedef kilona geldiğinde ayrılmıyacaksın demi:26:
İşte o hiç çalışmayan kasları çalıştırdıkça zayıflıycaz.:129:bugün bol bol spor yaptım hiç çalışamayan kaslarım varmış omuzlarım ağrıyor sanırım birazda zorladım kendimi sırt kemiiklerimin olduğu aralarda şişlik oluştu
Öyle canım, ateş düştüğü yeri yakıyor gerçekten:105:Bu gün vefat eden koşumuzun oğlunun cenaze töreni vardı,öğretmen arkadaşları ve öğrencileri omuzda getirdiler son kez baba ocağına.annesinin ve kız kardeşlerinin bağırmaları feryatları hala kulaklarımda.ne kadar fani boş dünyada yaşıyoruz,gereksiz şeylerle uğraşıyoruz,birbirimizi üzüyoruz.ama şu bir gerçek ateş düşdüğü yeri yakıyor.
Tebrik ederim seni canım:129:günaydddddddddddddddnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnncoooooooooooooooooook mutluyummm cooooooooooooooooooooooook 86 cıktım tartıdaaa 85 e 1 kaldııı yihhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ahhhh ahh:100:gunaydın
kılom 69.5
Canım, haftaya kalkar kalkmaz wc’ye git ve sonr hiçbir şey yemeden tartıl. En güzel sonucu öyle alırız.Henüz tartilmadim birazdan hbr vercemde sabah wc ye çıkıp tartilmak istedim gece incir kayısı yedim Sabah'ta 1 kayısı yedim yanlismu yaptım ama acaba ama wcye çıktım
Ben de sana teşekkür ederim canım, iyi ki beni dinledin ve izne ayrılmadın. :109:günaydın..dün akşama kadar yattım bu sabah daha iyiyim..en azından ayaktayım..
kilom 63.3 ama ısrarla sonuca ulaşana kadar bırakmak yok..
Rabia izine iyiki ayırmadın..teşekkür ederim..
İnşallah canım..Kilom 76.8inşallah Haziran sonuna kada 6 li rakamları gorurum:26:
Maşallah sana canım. Sen bizim en güzel örneklerimizdensin.anam kiloyu yazmadım. evettt biliyorsunuz ki geçen cuma 60,4 tüm. çarşamba sabahı 61 dim. çarşambadan cumaya yaptığım sıkı diyet ve spor sonrası bugün 60 ım.2 günde 1 kg vermişim. ben bile inanamıyorum. demekki tüm hafta yapsam 3 kg giderdi. ama ben yavaş ve kalıcı olmasını istiyorum. hedefim haftada 1 kg.
bu sabah yine show zamanıydı. evlenmeden önce bana dar gelen içene giremediğim bir pantolonu denedim. çok sıkı bir şekilde oldu. henüz 3 kg fazlam olmasına rağmen o pantolonun olması inceldiğimin kanıtı. oda sporla oldu tabiki. callan ablaya çok teşekkür ederim.
bu arada bu sabah eşim benden heyecanlıydı. tartıldıktan sonra kaç çıktın kaç çıktın deyişi vardı ya öldüm gülmekten
Amin amin amin.iki gün önce 63.9 düm aslında ..600 grda bendne gitmiş..ah hastalıklar bu ayımı yediler ya neyse vardır bundada bir hayır..
RABBİM ACİL SIHHATİMİ GERİ VER YAVRULARIMI BENİ SAĞLIĞIMIZA KAVUŞTUR..NEYİN DİYETİYSE BİNLERCE KERE TÖVBE YARABBİ..cumanın yüzü gözü hürmetine duamı duy ve kabul et ALLAH'ım..
500 gr gayet iyi bir rakam canım. Gitsin de ister 100 gr gitsin ister daha fazla. Önemli olan hep daha eksiğini görmek.98.00 olmuşum valla 500 gramda 500 gramdır
sevindirik oldum
Sabah veya akşam, açıkçası bu çok mühim değil. Paylaşımına ve katılımına bakıyoruz canım. Açıkçası günde bir sefer ve sadece menü paylaşımıyla biz burada bir takım ruhu sağlayamayız. Senden daha fazla katılım bekliyorum. Akşam gelebiliyorsan akşam gel ama takımdaki arkadaşlarından yani bizden de haberdar ol.Merhabalar ;
Öncelikle belirtmeliyim siteye üç gündür giremedim. Sayfa hep hata verdi.
Bugün tartıldım sabah aç karnına. Sonuç : 60,6 kg.
Bugünden itibaren yarışmaya başlıyorum değil mi ?
Fakat inşallah evde akşam siteye girmemde sorun çıkmaz.
Artık hergün akşam menülerimi bildirmek için yazmalıyım sanırım .
Tekrar teşekkür ederim gruba katıldığım için.
Şimdiden heyecanladım bakalım ne olacak gidişat.
Bazen diyorum benden adam olmaz diye .
Ama şimdi yeni bir soluk var , bakalım kendime verdiğim sözü tutabilecek miyim.
Görüşmek üzere. :2:
Evet, canım.deneme süresinde olduğum için mi beni listeye almadınız
Deneme süresindesin canım. Kurallarda yazıldığı gibi…canım mrb .bende varım .ben saat 11.30 a kadar diye biliyorum son bildirim saatini .yanlış bilmiyorum inşallahneyse bende bildireyimde kilomu geç olmadan:)çünkü ben biraz geç kalkıyorumda ondan.bugün sabah wc den sonra iççamaşırlarıyla tartıldım ve kilom 92.300 işte böyle kızlar.bir günde bile vermişim:)öptm kocaman.bugün diyet 2.gün.
Seni bir elime geçirsem sıkı döveceğim:117:günaydın kızlar kilom yine aynı bi değişiklik yok 66.8((
Kahvaltının zengin olmasını doğru buluyorum ben. Eğer bir öğünü kaçıracaksanız bu kesinlikle kahvaltı olsun.bu arada sabah kahvaltım:
1 bardak 5'i bir yerde çayım (sıcak)
10 dkk sonra:
-kk yağsız peynir.
-6 siyah zeytin.
-iki çay kaşığı vişne reçeli.
-bi çatal yumurta ( oğluma sucuklu yumurta yapmıştım. çok canım çekti bi çatal tırtıklarım (sucum değil sadece yumurta) )
-3 fincan şekersiz açık çay.
-2 salatalık dilimledim ham yaptım
Menüye baktım da kahvaltım çok zenginmiş
hava bozuk bugün çarşı pazar gezemembugün yürüyüş yapamam belki inanılmaz dizim ağrıyo (romatizma ağrısı) egzersizler yaparım akşamada 20 dkk yürüyüş ve koşu yaparım
500 gram vermişimya ben bu gazla hiç durmam
Karbonat kulağıma hiç hoş gelmiyor ama dur bakalım. Belki denerim bir gazbiraz evi toplayayım dedim ama yok hala gücüm yok..olan enerjimi kuzucuklara ayıracğım..
BU arada karbonatlı suyu denemenizi tavsiy ederim..1.5 litre suya 1 tatlı kaşığı çok güzel tuvalete çıkartıyor..şişkinliğe süper etki..
aferin sanaahh kızlar dün akşam ne sınavlardan geçtim bilseniz. akşam eşime kardeşimi alıp dışarı çıkalım dedim. siz fast food yiyin ben yemicem. dedim. çok güldü. neyse aldık kardeşimi gittik mc e. bunlar hayvan gibi menü söylediler. anam o patates kızartmaları ne kadar çoktu ne kadar güzeldi. yerken onları seyrettim. patatesleri altına benzettim. gözüm döndü. eşim uzattı bir tane minicik. yok yemem dedim. kardeşim soğan halkası uzattı yok dedim. eşim hamburgerinden minik bir parça kopardı yok dedim. onlar yerken bir ayran içtim. sonra annemlere çay içmeye gidelim dedik. onlar yemekteydi biz gittiğimizde. oooyyy çok güzel kokuyordu. karnıyarık yapmış fırında. gittim baktım tabakları seyrettim. herkes otur dedi yok dedim. ardından çay yapıldı. sağolsun anam kurabiyeler koymuş tabağa. herkeste bana uzatıyor ye diye yine yemedim. abim diyor ne diyetmiş bu böyle
ya kızlar ben diyetteyken kendimi oruç gibi hissediyorum. elim bişiye gidiyor hemen çekiyorum. bazen suya uzanınca bile tereddüt ediyorum
Gerçek hayatta da gayet sevilen birisin bu belli canım. Ne mutlu sana:106:ayyy kızlar iş yerinde acayip stres altındayım. bir kişi hariç, kimse çıkmamı istemiyor. herkes sevdiği için değil tabi. çok değişik dengeler var. bir sevdikleri için çıkmamı istemeyenler var, birde ben gidince işler onlara kalacak diye korkup istemeyenler var. (o bir kişiden bahsetmiyim. sonra sinirlenip saçlarını yolarım felan gider ayak tatsızlık olmasın.) patronum beni çok seviyor biliyorum, kalmam için çok ısrar etti hatta maaşıma astronomik bir zam bile yapmayı önerdi. ama derdim para değil. mesleğimi tam anlamıyla yapmak istiyorum. önerisini kabul etmediğim için bana küstü. soğuk davranıyor. inşallah benden daha iyi birisini bulurlarda beni unuturlar
Ne uzatması canım, iyi ki yazmışsın. Böyle sıcak paylaşımlarla birbirimize bağımız güçleniyor. Ben buradaki arkadaşlarımın çok desteğini gördüm, hepsinden Allah razı olsun. İnşallah sen de bizlerden faydalanırsın.kızlar mrb.arada kaynayıp gitmeyim diye yeniden yazıyorum kilomu:)92,300
sabah kalhvaltımıda yazayım:
1 dilim ekmek.1 yumurta.biraz peynir ve çay hepsi bukadar.
bu arada kocamla iddaya giriştim ya zayıflıcam diye.mutfaktaydım içeri girdim bi baktım burada yazılanları okuyor.:)şimdi siz berabermi vereceksiniz bu kiloları dedi.evet dedim.ama hile yapıyosun dedi:)allah allah dedim.bende diyorumki bu kız napıyo böyle sabah sabah kalktı netin başına mesajlaşıp duruyor diyorum dedi.mrk etmiş.neyse içi rahatlamış:)hade bakem hade dedi:)böyle kızlar işte .ben şimdi okula gidcem.çıkışta kızlarla alışverişe gidcez.görüşürüzzz.beni biraz tanıyın diye yazıyorum.uzattıysam sorryyy:)
Çok çok. Ayda en fazla 4 kg vermek normal. Hızlı verilen kilo hızlı alınır.Nisan 29 kilo 90
mayıs 29 kilo 82 nasıl
Bebişine çok geçmiş olsun canım. Çocuklarımız yaşıt sayılır. Hastalandıkları zaman dünya durmuş gibi geliyor. Rabbim seninkine, Deryanınkilere şifa versin. Hasta olan tüm çocuklara şifa versin, melek onlar hiç kıyamıyorum.canım geldim. dün çok kötü bir gece ve gün geçirdim dünyadan koptuk. oğlum rahatsızlandı. yarım saatte bir kustu tüm gece ve bi yandan da ishal. allahım ne geceydi sabah 10da biraz sakinleşti ve uyudu. midesini üşütmüş. bağırsak enfeksiyonu başlamış. dün doktora götürdüm dolayısıyla okula da gidemedimn size de vakit ayıramadım. bugün kreşe gönderdim ama aklım onda. yavrum anne ben hasta oldun diyo hemen gözleri kapanıyodu. resmen uykuda kusuyordu yaaa. çok kötüydü. tam geçiş mevsimi bizi de mahvetti.
Sen kendin nasıl yapmak istersen canım, çok kaçamağın yoksa sorun değil. Kaçamağın varsa da gerçi artık yapabileceğimiz bir şey yokarkadaşlar ben perşembe ve çarşamba menülerimi yazayım mı yoksa bu günden mi devam edeyim?
İlahiZeytinburnu yürüyüş parkurundan canlı canlı aranizdayim kızlar burda o yaşlı teyzeleri gördükçe utaniorum kendimden surunerek yuruom valla çok canım sikilior
ayran çorbası iyi de, tuzsuz oldu mu içemiyorum ben. Bir fiske de çok az tuz olarak.Arkadaşlar bu ayran çorbası çok lezzetli. ve yağsız.
isteyen yada tarifini bilmeyen arkadaşlar için nasıl yaptığımı yazayım.
-isteğe göre nohut ve buğday haşlanır.
-bir tarafta da isteğinize göre yoğurdun içine bir kaşık un bir tane yumurta katılır ve çırpılır. eğer evinizde varsa elektrikli çırpıcı ile yapın daha kıvamlı olur.
-bir tencerede yarısından biraz fazla su koyun geri kalanını yoğurtlu sos ve iç malzeme dolduracak.
su kaynadıktan sonra bir iki kepçe kaynayan sudan yoğurtlu karışma ekleyip hızlıca çırpın yoğurt kesilmesin. bir kaç kepçe daha aynı şekilde yapın ve yoğurtlu karışımı kaynayan suya yavaş yavaş ekleyerek çırpıcı ile yada kepçe ile karıştırarak azar azar ekleyin. sonra haşlanan buğday ve nohutu tencereye ekleyin. fokurdayana kadar karıştırın. sonra kaynadıktan sonra altını kısın yavaş yavaş kaynarken iki demet yada bir demet isteğinize göre taze naneyi ince ince kıyın ve kaynayan çorbaya ekleyin. inanılmaz bir tat ve çekici bi koku veriyor
biraz daha kaynadıktan sonra isteğinize göre (abartmadan) bi çimdik tuz katın. çok lezzetli ve besleyici bir çorba. ister soğuk ister sıcak yiyin fark etmez.
şimdi afiyetle iki kepçe çorbamı yedim. evimi toparladım. salonu toparlıycam şimdi. akşama girerim yine. öptüm hepinizi Allah'a emanet olun canlarım
Hadi hayırlı olsun canım. Motivasyonun hiç düşmesin inşallah.listedeyim
çok teşekkür ederim rabiacım çok sağol çok sevindim motivasyonum arttı valla:92:
Pazartesi hallolur inşallah işlerin canım. Bayağı az yemişsin, inşallah akşam kaçamak olmamıştır.kızlar akşam gelicektim ama bugün işlerim pek yolunda gitmedi vergi dairesinde sistem çökmüş bilmem ne artık pazartesiye kaldı bende bir yere uğramadım geldim
1 kase special k yedim sabah evden çıktım dışarda bişi yemediğim için bu saate kadar başka bişide yemedim 1 kase mercimek çorbası içicem şimdi zaten ara öğlen hep atladım 2 lokma bişi geçsin boğazımdan
İyi akşamlar canım. Börek görmedim ben:104:evet kızlarrr birazdan çıkacağım. sabah yediğim börek hafif olmasına rağmen midemde bir ağırlık yaptı. çok tok hissediyorum kendimi. akşama rakı balık var maalesef. yarın görüşürüz iyi akşamlarrrrrrr:124:
Canım, cuma önemli biliyorsun. Tabii ki işin olabilir, bu gayet doğal. Yalnız perşembeden seninle haberleşelim. Cuma günleri işin olduğunu bir gün önce bileyim. Olur mu?kaptanım ben tüm gün giremedmm cnkü calısıordum yeni geldm ise
canmm ben daha yeni giriorum
Ellerine sağlık melikecim. Haftanın 1.si sensin, tebrik ederim.**13.TAKIM**204.ETAP**TAKIMİÇİ LİSTE
yagmurcini3 (88.0/86.0/2.0/2.27%)
roseking35 (70.0/68.0/1.0/1.43%)
burcuxxx (60.4/60.0/0.4/0.66%)
emvacilbihar (51.6/51.6/0.0/0.0%)
neyneyse (61.6/61.6/0.0/0.0%)
file76 (82.0/82.0/0.0/0.0%)
sakaleynmaster (62.5/63.3/-0.8/-1.28%)
dombili85(68.2/69.5/-1.3/-1.91%)
İnşallah canım.valla ben bir 65 olayım bak neler neler yiyecem..
Geçmiş olsun canım, neden kendine bu kadar yüklendin ki? Her şeyin başı sağlık. İşleri azar azar yapmak en güzeli.Kızlar çok hastayım,yer tarafım ağrıyor.tabi sabahın köründe kalkıp halı yıkarsam,üstüne balkonun duvarlarını yıkamak hiç aklım yok ya.benim ufaklıkta hastaydı onuda anneannesine götürdüm,buda kalsaydı iyice hastalanacaktı.inşallah ağlamaz 45 dklık yol.biran önce işleri bitirip gidip getirmem lazım ama hiç halim yok ağrı kesici içtim öyle kalktım ayağa.
afiyet olsun, çok güzel.akşam yemeğimi şimdi yedim
melemen ve bol marullu taze soğanlı çok az zeytinyağlı salata 2 tane kepekli ekmek
şimdide form plus çayım elimde yudumluyorum
58.5takyon kaçla mezun oldu?
Menü güzel. Akşam yemeği biraz geç ama öncesinde spor olduğu için metabolizman aktiftir.Merhabalar ;
Bugünkü menümü bildireyim
Sabah ( saat 07:30 ): 1 kibrit kutusundan büyük peynir -Domates - salatalık - 1 dilim ekmek - 1 bardak şekersiz çay
Arada : 2 fincan yeşil çay
Öğle (saat 12: 30 ) : 1 kase erzincan çorba - 1 dilim ekmek
Ara öğün (saat : 17:00) : 1 adet elma - 1 fincan beyaz leblebi - 3 adet jelibon
Akşam (saat 20:30 ): Yarım tavuk göğsü , biraz yağlı ve ızgarada . Domates , biber , maydanoz söğüş - Közlenmiş patlıcan biber salatası. Salatada biraz yağlı.
Ara öğün (saat 21:30 ) : Yarım mango - 3 tane yeni dünya
Akşam yemeği saati geç biraz . Ama genelde bu saatlerde oluyor.
Akşam yemeği öncesi spor salonuna gittim. 30 dakika kardiyo egzersizi yaptım. Koşu bandı ve eliptik makinesini kullanarak. Daha sonra ağırlıkla bacak antremanı yaptım.
Görüşmek üzere
hayılrı yolculuklar..bol gezmeler..selamlar kızlar:79:
kaçak rabia geldiaz geçmiş okuyayım. yarın safranboluya gidiyoruz inşallah, yarına fırsatım olmaz.
Merhabalar ;
Bugünkü menümü bildireyim
Sabah ( saat 07:30 ): 1 kibrit kutusundan büyük peynir -Domates - salatalık - 1 dilim ekmek - 1 bardak şekersiz çay
Arada : 2 fincan yeşil çay
Öğle (saat 12: 30 ) : 1 kase erzincan çorba - 1 dilim ekmek
Ara öğün (saat : 17:00) : 1 adet elma - 1 fincan beyaz leblebi - 3 adet jelibon
Akşam (saat 20:30 ): Yarım tavuk göğsü , biraz yağlı ve ızgarada . Domates , biber , maydanoz söğüş - Közlenmiş patlıcan biber salatası. Salatada biraz yağlı.
Ara öğün (saat 21:30 ) : Yarım mango - 3 tane yeni dünya
Akşam yemeği saati geç biraz . Ama genelde bu saatlerde oluyor.
Akşam yemeği öncesi spor salonuna gittim. 30 dakika kardiyo egzersizi yaptım. Koşu bandı ve eliptik makinesini kullanarak. Daha sonra ağırlıkla bacak antremanı yaptım.
Görüşmek üzere
**13.TAKIM**204.ETAP**TAKIMİÇİ LİSTE
yagmurcini3 (88.0/86.0/2.0/2.27%)
roseking35 (70.0/68.0/1.0/1.43%)
burcuxxx (60.4/60.0/0.4/0.66%)
emvacilbihar (51.6/51.6/0.0/0.0%)
neyneyse (61.6/61.6/0.0/0.0%)
file76 (82.0/82.0/0.0/0.0%)
sakaleynmaster (62.5/63.3/-0.8/-1.28%)
dombili85(68.2/69.5/-1.3/-1.91%)
Kızlar çok hastayım,yer tarafım ağrıyor.tabi sabahın köründe kalkıp halı yıkarsam,üstüne balkonun duvarlarını yıkamak hiç aklım yok ya.benim ufaklıkta hastaydı onuda anneannesine götürdüm,buda kalsaydı iyice hastalanacaktı.inşallah ağlamaz 45 dklık yol.biran önce işleri bitirip gidip getirmem lazım ama hiç halim yok ağrı kesici içtim öyle kalktım ayağa.
canım kankam inanın sizin yokluğunuz bende daha derinden belli oluyor. bu gün keyfim yok kilo azalışı olmadığı içimn. eşime dedim bütünn egzersiz programlarını indir hepsini yapcam dedim bakalım
selamlar kızlar:79:
kaçak rabia geldiaz geçmiş okuyayım. yarın safranboluya gidiyoruz inşallah, yarına fırsatım olmaz.
Günaydın bayanlar ;
Bugün evdeyim , iş yok ama evde iş çok.Yapacak biri lazım.Ama o birisinin ben olmasını istemiyorum. Kahvaltı ettim. Masayı topladım , bilgisayarın başına oturdum. İşler bekliyor.
Kahvaltımı yazayım : 1 kk dan büyük peynir , 1 dilim hellim peyniri , domates , salatalık , maydanoz , 4 çorba kaşığı az yağla yapılmış menemen , 1 dilim kepek ekmeği , şekersiz çay. Yaz yaz bitmedi.
Fakat yerken ne kadar az geliyor.
Karbonatlı suyu denemek istiyorum. Tadı nasıl acaba ? Birde bu ballı limonlu su ne işe yarıyor bilmiyorum.Ben sabah aç karnına hep su içerim.Ama susuzluktan.
Sevgili kaptanımız Rabia , Çok iyi kilo vermişsin maşallah . Ne kadar zamanda verdin ?
Birde arkadaşlar ; diyet yaparken özel bir liste uyguluyor musunuz ? Ben şimdilik kafama göre takılıyorum. Bir diyet listem yok. Az yağlı , şekersiz , az karbonhidrat , bol sebze , meyve gibi. Listelere uymak zor oluyor. Her zaman listedeki yemekleri bulamıyorum. Yanımda taşımam lazım .
Görüşmek üzere
görmemişim canım şimdi çok eskilere gidip bakayım.balım, ben sana uzun uzun yazdım nasıl değiştirebileceğini. o açıklamamı okudun mu?
elma krommı kullanıyorsun.günaydın..iki gündür menü yazmıyorum..ama hastalıktan ne yediğim belliydi ne yemediğim..
dünkü menü..
sabah
1 krom hapı
1 kayısı kurusu
1 incir
1 tane c vitamini tableti..
2 bardak su
kahvaltı
çeyrek dilim ekmek
1 yumurta
bir çimdik peynir 2 yeşil zeytin..
ara
1 kayısı kurusu
3 badem
öğle
bir tavuk baget
çeyrek dilim ekmek
1 bardak kefir..
ara
3 badem
1 kuru incir
ara
1 bardak kefir
balık yağı hapı
akşam
az sebzeli tavuk vardı sadece tavuktan çeyrek
parça yiyebildim..
akşam yatarken çay bardağı süt
1 incir
ve 3 badem
suyum 2.5 litre
1 litresi karbonatlıydı..
en çok bunu görmek istiyordum,kaç kiloda 1beden inceliyoruz.teşekkürlergeçen sabah yan gelip yatarkene ki doktorumda yüksek kilodakilerin 5 kilo vererek 1 beden inceldiğini daha az kilodakilerinde 3 kiloda 1 beden inceldiklerini öğrendim...:)))
Yok canım ufaklık için acele ediyorum,hastaydı zaten daha kötü olmasın diye anneannesine götürdüm,biran evvel bitirip getireyim diye.günaydınnnnnnnnnnnnnnn
1. ve 2. yi kilo koruyanları kutluyorum.diğer arkadaşlarımızın en kısa zamanda toparlanmalarını diliyorum
sen kaşınmışsın hayatım. geçmiş olsun. ne zorun var güzelim. yorma kendini. senin canın mı sıkkın? ondan mı işe veriyorsun kendini? ben öyleyim. eşime kızınca ev pırıl pırıl oluyor
canım kilo alıp vermek bu doğal bir durum. bende almıştım ama yarışma işin içinde olunca hırs yapıyorum. kendimi sorumlu hissediyorum. çocuk hastaysa akan sular durur. almamışsın ya ona şükür
kazasız belasız git gel kaptanım.
dün akşam dediğim kaçamağı yaptım. eşimin ailesi zayıfladığımın baya belli olduğunu söyledi. artık eşim yanımda baya tombalak göründüğü için ailesi ona yüklenmeye başladı. oda p.tesi diyete başlayacakmış. abur cuburu kesse yeter ama garip bir diyetten bahsetti çok yumurta geçiyor içinde onu yapacakmış.
bugün c.tesi. hafta içi gibi resmi giyinmiyoruz. havalarda ısındı. rahat bişiler giyim dedim. kot pantolon üzerine body giydim. sabah iş arkadaşlarım uzaktan beni tanıyamadı. kendi aralarında kim bu çocuk demişlersonradan gelip söylediler. dedim bu kadar uzun boylu çocuk mu olur. zayıfladığından beri sıska görünmeye başladın dediler. iltifat olarak algılıyorum
en çok bunu görmek istiyordum,kaç kiloda 1beden inceliyoruz.teşekkürler
Yok canım ufaklık için acele ediyorum,hastaydı zaten daha kötü olmasın diye anneannesine götürdüm,biran evvel bitirip getireyim diye.
teşekkürler bitanem,güzelce dinlendim daha iyiyim bu gün.elifcim selam. bugün nasılsın? kaç kiloda 1 beden inceliriz demişsin. şekerim o insandan insana değişir. zaten zayıfladıkça kıyafetler bol geliyorsa 1 beden gitmiş demektir. bak canım hedefin tartıdan çok aynadaki görüntün olsun. siz beni sokakta görseniz belki döversiniz diyet yapıyorum diye çok muntazam görünüyorum ama aynada görmek istediğim daha dar kalçalı biri. o yüzden burdayım.
anam benim evi görsen bir salonla mutfak derli toplu, kıyafet odam savaş alanı gibi. aslında çok dağıtmamda bu ara elime ne geçerse deniyorum. incelip incelmediğimi tespit etmek için
teşekkürler bitanem,güzelce dinlendim daha iyiyim bu gün.
dün kız kardeşim nerde senin yanların dedi,o yağlar nereye gitmiş,çok sevildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?