Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selamlar kızlar:79:
kaçak rabia geldiaz geçmiş okuyayım. yarın safranboluya gidiyoruz inşallah, yarına fırsatım olmaz.
her haftasonu da geziosun bakıorum da
sen de biizim icin cok ayrsınnnn
tamam bundan sora ööle yapalım kaptanım
cok iyi canımmm
leslie ve callan diorum benn
kuzummmm hic bise yemeyon gı
ben çıkıyorum. herkese iyi haftasonları. kaçamak yapmayın tamam mı?
güle güleee nası olsa kacamak yapmazsn biliorumm

üzülceksen yemiceksin canım kural bu

ben de herhangi bir listeye bağlı kalmıyorum o zaman kendimi kısıtlanmış hissederim. bir de sabah aç karnına içilen limonlu sunun zayıflatma etkisi olduğunu söyleyenler de var tokluk hissi oluşturduğunu söyleyenler de. ama kız kardeşim diyetisyenle 15 kilo verdi ve doktoru tavsiye etmişti her sabah aç karnına ılık limonlu su

burcum sana tamamen katılıyorum. insanın kaç beden olduğu değil aynada gördüğü vücudunu beğeniop beğenmediği önemli bence. ayrıca çok farkediliyor kilo verdiğin maşallah. herkes bu çocuk kim dediğine göre

teşekkürler bitanem,güzelce dinlendim daha iyiyim bu gün.
dün kız kardeşim nerde senin yanların dedi,o yağlar nereye gitmiş,çok sevildim.
tebrik ederim. ne çok hoşuna gitmiştir o cümleler. darısı tüm zyıflamak isteyen bayanlara ve bana inşallah. gözünü sevdiğim spor

tamamen bölgesel yağlanma hayatım. bak sana ben de bi örnek vereyim. kız kardeşim ve ben geçen yaz 53 kilo idik ve ikimiz de gittik aynı gömleğin fRKLI RENKLERİNİ VE AYNI BEDENİNİ ALDIK. sonra eve geldik denedik. ona çok güzel oldu ammmmmaaaaaaaaaa benim göğüs kısmı kapanmadı. oysa aynı kılodayız dimi bi farkla o daha göbekli benim de göğüsler daha büyük. o 75 beden ben 85 beden gibi.

ben çıkıyorum. herkese iyi haftasonları. kaçamak yapmayın tamam mı?
iyim pazarlar canım inşallah bol sporlu kaçamaksız bir gün geçirirsin.

inşallah planın tıkır tıkır işler. ben de gezmeye gidince ikramları oğluşumun ağzına tıkıştırıyorum süper oluyo bi de yemek yiyen bi çocuk olsa:90:

hayatım adet dönemin falan mı yaklaştı gözün dönmüş
arada olur böle. ben de ilk başlarda daha fazla kaçamak yapıyordum ama sonra olayı kavradım. çok canın istiyorsa tadına bak ucundan azıcık.

ne güzel tatlım. inşallah günün güzel geçmiştir sporunu da yapmışsındır.

çok güzel tavsiyeler olmuş.

önceki günleri yazmıyorum kızlar son üç günü su an hatırlamakta zorlanıyorum. bundan sonra düzenli yazacağım m inşallah. 23 nisan sıkıntısı anca geçiyor ama ben de yerimde duramıyorum ki hep bişeyler çıkıyor. yaza kadar her haftasonum dolu. buna sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum.

sabah 1 brdk su
domates salatalık maydanoz
1 kk peynir
4 zeytin
1 tatlı kaşığı salça yağsız
2 dlm kepek ekmek

ara yok. geç yemiştik.

öğlen yarım tabak patates salatası yarım tabak kısır

ara 3 çilek yarım muz

akşam 2 dlm tost ekmeğine sandwiç

spor: öğrencilerle koşu + yakar top+ ip atlama
su: 2 lt

bugün buca gölete uçurtma şenliğine gittik öğrenci ve velilerle. yanlış anlaşılmasın şenliği biz düzenledik piknik de yaptık. güzel ve yorucu bir gün geçirdik.

dün adet dönemimin başlaması gerekiyordu başlamadı. bundan bir hafta önce de eşim emine senin yanlaruın kalınlaşmaya başladı hamile olabilirsin dedi. ilk bebekte belim kalınlaşmıştı ilk olarak.
ben de yok öyle bişey dedim. hem korunuyoruz hem de haziran temmuz gibi düşündüğümüz için çok dikkat ediyorduk. neyse bugün adet olmayışımın 2. günü. ama dün eşim bana baskı yapmaya başladı. canım dikkat et hamile olabilirsin ağır kaldırma. gel şöyle uzan falan diyor. dalga geçme dedim. bak görürsün hamilesin dedi. ben de çok eminsen git test al bakalım dedim . çok istiyorum ama şu an hazır mıyım bilemiyorum. planlarımızda daha vardı hamileliğe. neyse testi aldı ve yaptım. sonuç negatif
amaaaaaaaaaaaaaaaaaa az önce dün başımıza gelen bu durumu ebe olan kız kardeşime açıkladım. abla niye test alıyorsun. test adet dönemi 10 gün geçince anca hamileliği gösteriyor. emin olmak istiyorsan pazartesi kan testi yaptır o zaman kesin öğrenirsin dedi.
ben bu testi yaptırmak istemiyorum ama beklemek de zor geliyor yaptırsam mı?

Rabbim yoksa benim adıma planladın mı bebiş gelme zamanını? sen herşeyin en güzelini bilirsin Allahım.

eşim de takmış bebek koç burcu olsun nisan doğumlu olsun diye. ben yay burcuyum oğlum da yay. kendisi koç ya yanına destekçi arıyor. halbuki oğlum tip olarak da huy olarak da aynı babası.

tavsiyelerinize ihtiyacım var.

oh ohhh kısırlar flannnnn

2.bebisimiz de gelioooooooooo hadi bakalımmmm inş senin icin her seyin hayırlısı olurrrr eminecimmmm

en doğru sonuçu kan testiyle alırsın,pazartesi yaptır,bence.
hadi hayırlısı bakalım.

Serin bir Girne akşamından selamlar.Hava çok serin ayaklarım dondu evde.
Ben hafta sonları hep çok yerim.Ben evde olunca daha çok yiyorum.
Bugün yarışmaya başladığımı kendime hep hatırlattım.İnşallah bu hafta sonunu kazasız geçireceğim.

Menüyü bildiriyorum :
Öğle : 1 kase tavuklu - peynirli karışık salata yedim. Dışarıda yedim ve yağsızdı.Gerçekten çok doyurdu ve lezzetliydi. Diyorum ki bu kadar lezzetli olunca eminim kaloriside fazladır.
Çünkü peynirler çoktu ve yağlı peynirlerdi.

Ara Öğün : 10 adet çilek

Akşam : 1 kase yoğurt çorbası ve evdeki hazır yemeklerden ortaya karışık. Ondan bir kaşık , bundan bir kaşık şeklinde. Ne yapalım dışarıda gezmekten yemekyapmaya fırsat olmadı.

Şimdide yeşil çay içeyim diyorum. Fakat zorla.Çünkü tadını hiç sevmiyorum.Annemin Ankara'dan gönderdiği demleme yaprak yeşil çay.Aslına içince kendimi biraz tok hissediyorum.Ama tadı odunsu gibi.Form plusda alıp deneyeyim diyorum.Yeni tatlara hiç açık değilim ama.Bakalım onun tadı nasıl.

Görüşmek üzere

Son düzenleme:

Merhaba Emvacilbihar ;Öncelikle sizin için herşeyin hayırlısı olsun. Allah'ın takdiri her zaman daha hayırlıdır. Tabii kardeşinin dediği gibi kan testi daha iyi olur. Önümüzdeki hafta birkaç gün sora hala adet olmazsan kan testi yaptırman gerekir.
Tabii hamile olmayabilirsinde.Çünkü mevsim geçişlerinde yani bahar aylarında adet düzensizlikleri çok yaşanan bir durumdur.Çünkü bayanlarda bahar aylarında hormonel denge değişir.Bir kaç güç adet gecikmesi olabilir. Ama Allah sizi için hayırlı olanı versin. Hem hazirana da ne kalmış şurda. Sevgilerle

Aralarda:
-salatalık, domates
-light galeta

Akşam yediklerim:
1 kase ayran çorbası
4-5 dal roka
1 tutam dereotu
1 ince dilim kepekli ekmek
2-3 çatal etli sebze yemeği

-1 parça çikolata

eşimle dışarı çıktık tam 1 saat 20 dkk yürüdük
Şimdi mekik falan çekicem göbeğim için.
belim içinde twsit yapıcam.

Son olarak ılık yarım yağlı bir bardak süt içebilirim. (içmeyedebilirim)

bi şişlik var üzerimde anlamadım sebebini

en doğru sonuçu kan testiyle alırsın,pazartesi yaptır,bence.
hadi hayırlısı bakalım.

oh ohhh kısırlar flannnnn

2.bebisimiz de gelioooooooooo hadi bakalımmmm inş senin icin her seyin hayırlısı olurrrr eminecimmmm

Yorumlarınız için teşekkürler kızlar. Acele etmeyin. Daha hiç bir şey belli değil.

Afiyet olsun. Çikolata yakışmamış araya

Yorumlarınız için teşekkürler kızlar. Acele etmeyin. Daha hiç bir şey belli değil.

Afiyet olsun. Çikolata yakışmamış araya

20 cal falandır minnak bişi ağzımda eriterek yedim. damağım tadı alsın diye. diyetteyizde ölüm orucunda değilizki kuzum arada atıyorum ağzıma minnak bi parça. yoksa öle tıka basa yediğim yok

mrb arkadşım.sana 9 aydır bebk bekleyen birisi olarak şunu söyleyim(dokuz aydır derken hala gelmedi yanihiç sitrese gerek yok git kan tahlili yaptır kurtul.kendini paralama boş yere.kan testi kesin çözüm canım.yanılma payı yok:)

Sağol ablam.Öyle yapıcam artık.Benimde tek sorunum göbişim

inşallah vereyim şu kiloları artıkk
Ve yediklerim değerlendirirseniz sevineceum
Sabah
Beyaz peynirli sandviç
ara
2 kaşık kuru üzüm
Öğlen
2 baget,1 dilim çavdarlı ekmek,yoğurt,salatalık domates
Ara
dondurma(haftada 1 iznim var)
Akşam
Kereviz Salatası(kereviz-yoğurt-azcık ceviz ile yapılıyor)
4 yk makarna
ara
2 ceviz 7 erik:26:
spor:1 saat parkta kardeşimin peşinden koşturma
yarım saat bisiklet

Son düzenleme:
Maşallah canım o kadar hastalığa rağmen çok çok güzel menülerin.

hayılrı yolculuklar..bol gezmeler..
Sağolasın canım, gittik geldik çok şükür. Sabah eşime sinirlendiğim için günüm sinirle geçti ama yine de safranboluda havanın güzel olması vs biraz unutturdu bu durumu.

geçen sabah yan gelip yatarkene ki doktorumda yüksek kilodakilerin 5 kilo vererek 1 beden inceldiğini daha az kilodakilerinde 3 kiloda 1 beden inceldiklerini öğrendim...:)))
Ben de geçen sabah Gülben’de Gürkan Kubilayı izledim. Gerçekten diyet fikirleri hoşuma gidiyor bu adamın. Arada tv faydalı oluyor yani. Bu arada az kilolu olmanın bir avantajı daha:109:

Kazasız belasız gittim geldim çok şükür canım.
Şimdi de seni uzun boylu çocuk mu yaptılar?

selülitin sporsuz gitmeyeceğine inanıyorum ben de. Krem işi falan değil.

Canım, eylül 2010’dan beri diyetteyim. O sürede verdim. Benim de belli bir listem olmadı hiç. Az az ama sık sık yedim. Yeşil çayımı içtim. Bende işe yaradı, inşallah sende de yarar.

dün kız kardeşim nerde senin yanların dedi,o yağlar nereye gitmiş,çok sevildim.
Tebrik ederim canım. İnşallah zamanla daha daha gidicek o yanlar.

Sporun mucizesi canım çok güzel tebrik ederim.
Beslenmen de güzel. Börek görmeyelim artık.

Leslie gayet yeterli. Düzenli yaparsan faydasını görürsün.

bende öğle yemeğimi yedim. 1 kase mercimek çorbası, 3 yk makarna, 2 yk melemen, yarım dilimden az kepekli ekmek. ya bana herşey fazla geliyor. menüleri dahada küçültcem
Bence fazla küçültme. Metabolizmanı yavaşlatırsın. Zaten yeri geliyor akşamları yemiyorsun.

evet çalışıyorum. biraz düzeldi aslında. ya kıvrımlarım azaldı tabi kilo verince. insanlar alışmış beni jlo gibi görmeye, yadırgıyorlar

:100:
1 tane de yesen tadı aynı, 5 tane de yesen tadı aynı.

Çok güzel canım.

her haftasonu da geziosun bakıorum da

sen de biizim icin cok ayrsınnnn

tamam bundan sora ööle yapalım kaptanım
Bu aralar öyle denk geliyor canım. Eşimin işi sebebiyle gidiyoruz, bize de gezme oluyor.

ne güzel hareketli ve eğlenceli bir gün geçirmişsin.

Canım, kan testini yaptır ve öncelikle hamile misin değil misin emin ol. Sonrasında ise artık Allah hakkınızda hayırlısını versin. Bebiş pek bizim istediğimiz zamanlamayla gelmez ama gönlünüzce olur inşallah.

Salatadaki peynirleri keşke yemeseydin, madem yağlı gözüküyorlardı.
Yeşil çayın en güzeli demleme olan hali bence. Yalnız fazla bekletme, 5 dk yeterli. İçine kabuk tarçın atarak lezzetlendirebilirsin. Ben ayrıca ½ limon ekliyorum. Gayet lezizi geliyor.
Form plus çayları uzun süre kullanmamak gerekiyor. Bağırsak tembelliği yapabiliyormuş.

Bence menü gayet güzel. Şişlik için yeşil çay içebilirsin.

aşkolsun yani.canım daha yeniyim alışacağım inşallah:)offf offff çok uzun bir yol var önümde 20 kilo yaaaa rahat 5 ay demek bu.çokkk çalışmam gerek çokkkk
5 ay o kadar hızlı geçiyor ki canım, hiç gözünde büyümesin. Göz açıp kapayana kadar incecik olacaksın inşallah.

bence süper menü

iyi geceler kızlar derya kaçar

:85::85::85:
İyi geceler deryacım.

menü
kahvaltı:bol yeşillik,y.yumurta,3zeytin,2çay kaşığı bal 2dilim k.ekmek
ara.yeşil çay
öğlen.4 kaşık pilav,2haşlama tavuk budu,salata

akşam.1domates,salatalık,2ince dilm salam,bolca yeşilik(maydonoz,dere otu)2dilim ekmek bolca çay
su 1.5lite
spor yok ev işleri yetiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…