Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sen de gidiyorsun demek canım. meziniyetin hayırlı olsun. seninle 60 olunca şunları yiyeceğiz diye bir keresinde hayaller kurmuştuk. sen 60'ın bile altına indin, maşallah

ayy evet rabiyacım kısır yiyecektik börek yiyecektik hemde bisürüü teşekkür ederim canım benim hakkını helal et ne zaman sıkışsam yardıma koştun her şey için çok teşekkür ederim

kızlar çok teşekkür ederim listeyle ilgilenmişsiniz rabiacım ellerine sağlık bne bu hafta mezun oldum darısı başınıza 5. takımın yeni kaptanı amonra dır artık bilgine arkadaşım

tebrik ederim seni arkadaşım. darısı başımıza. topu topu 3 kg kaldı ama sanki hiç mezun olamayacakmışım gibi geliyor. niye ki

tebrik ederim seni arkadaşım. darısı başımıza. topu topu 3 kg kaldı ama sanki hiç mezun olamayacakmışım gibi geliyor. niye ki

teşekkür ederim arkadaşım ya evet öyle geliyor ama mezun oluncada gitmek istemiyorsun acaba hedefi düşürsemmi diyorsun :)) o kadar güzel dostluklar kurdukki burda kolay kolay gidemem herhalde :)

ayy evet rabiyacım kısır yiyecektik börek yiyecektik hemde bisürüü teşekkür ederim canım benim hakkını helal et ne zaman sıkışsam yardıma koştun her şey için çok teşekkür ederim
yedin mi peki kısırları börekleri
ne hakkım varsa helali hoş olsun canım. sen de hakkını helal et:97:
arada uğra bir selam ver. ben nedense çok yavaş veriyorum, sanırım 60'ı görmek için bir süre daha buralarda olucam.:95:

teşekkür ederim arkadaşım ya evet öyle geliyor ama mezun oluncada gitmek istemiyorsun acaba hedefi düşürsemmi diyorsun :)) o kadar güzel dostluklar kurdukki burda kolay kolay gidemem herhalde :)

gitme kal, arada bakarsın ne olacak ki. kaptanken ayrılmak daha zordur kesin.

yok bacım yiyemeedim daha korkuyorum geri alırım diye :)) ama başlıycam kısır yemeye şöyle kendime sınır koymadan yiycem bolbol :)) helal olsun canım ne hakkım varki benim tabi arada gelirirm selam ederim :)

yok bacım yiyemeedim daha korkuyorum geri alırım diye :)) ama başlıycam kısır yemeye şöyle kendime sınır koymadan yiycem bolbol :)) helal olsun canım ne hakkım varki benim tabi arada gelirirm selam ederim :)
şimdi de korkundan yiyemiyorsun değil mine olacak biz kadınların hali bilmiyorum

evet kızlarrr birazdan çıkacağım. sabah yediğim börek hafif olmasına rağmen midemde bir ağırlık yaptı. çok tok hissediyorum kendimi. akşama rakı balık var maalesef. yarın görüşürüz iyi akşamlarrrrrrr

:124:

gunaydın
kılom 69.5
kilo mu aldın kız
günaydın..dün akşama kadar yattım bu sabah daha iyiyim..en azından ayaktayım..
kilom 63.3 ama ısrarla sonuca ulaşana kadar bırakmak yok..
Rabia izine iyiki ayırmadın..teşekkür ederim..
iiki ayrılmadın bebegm iiki
ORTİM süper tebrikler..
saol ortimm yerimm
saol bitanemmmmm
ahahahahaha callana bende basladımmmm
dualarımız kabul olcak bitanemmm
98.00 olmuşum valla 500 gramda 500 gramdır

sevindirik oldum
hic weremeyede bilirdn canmmm tebrkleeer
ben kullanıorum cok sık wc ye cıkıorummmm ii gelioo
bol katılım beklioruzz
kaptanım ben tüm gün giremedmm cnkü calısıordum yeni geldm ise
deneme süresinde olduğum için mi beni listeye almadınız
ewet canmm inş haftaya
deneme süresindesin hayatm
kilo bildirimim 51.600 hiç bi değişiklik yokkkkkkkkkkkkkkkkk
nerelerdesin kız
tadı nasılki orti :44:
sakalaynmaster canım kaptan yardımcısı senmiydin ? rabia geç dönecek galiba sen benim soruma cevap verebilecekisin ? listeyi hazırlıyorumda orda takıldım yaa
canm kaptan yardımcısı benim ama islerimden dolayı giremedm
melike geldi mi hiç kızlar?

takımiçi sıralama ne alemde?

canmm ben daha yeni giriorum

**13.TAKIM**204.ETAP**TAKIMİÇİ LİSTE

yagmurcini3 (88.0/86.0/2.0/2.27%)
roseking35 (70.0/68.0/1.0/1.43%)
burcuxxx (60.4/60.0/0.4/0.66%)

emvacilbihar (51.6/51.6/0.0/0.0%)
neyneyse (61.6/61.6/0.0/0.0%)
file76 (82.0/82.0/0.0/0.0%)

sakaleynmaster (62.5/63.3/-0.8/-1.28%)
dombili85(68.2/69.5/-1.3/-1.91%)

afiyet olsun güzel çorba.

elif ve derya kuzularınız çok tatlı. Allah bağışlasın

öğle yemeğim: 1 tabak etli nohut. 3 yk pirinç pilavı. ekmek yemedim.
saol canım amin,Allah sana bağışlasın hayırlı evlatlar.
canım kuzucukların çok tatlılar,ALLAH bağışlasın.neden kilo verme durduysa iyi demişsin?
3 kaşık makarna
1 kase mercimek çorbası
1 soda

acıkmışım be ya
gün boyu hiç bir şey yememişsin,ALLAHTAN bayılmamışsın.
kızlar çok teşekkür ederim listeyle ilgilenmişsiniz rabiacım ellerine sağlık bne bu hafta mezun oldum darısı başınıza 5. takımın yeni kaptanı amonra dır artık bilgine arkadaşım
tebrikler,darısı başımıza.
şimdi de korkundan yiyemiyorsun değil mine olacak biz kadınların hali bilmiyorum

valla ben bir 65 olayım bak neler neler yiyecem..

Kızlar çok hastayım,yer tarafım ağrıyor.tabi sabahın köründe kalkıp halı yıkarsam,üstüne balkonun duvarlarını yıkamak hiç aklım yok ya.benim ufaklıkta hastaydı onuda anneannesine götürdüm,buda kalsaydı iyice hastalanacaktı.inşallah ağlamaz 45 dklık yol.biran önce işleri bitirip gidip getirmem lazım ama hiç halim yok ağrı kesici içtim öyle kalktım ayağa.

akşam yemeğimi şimdi yedim

melemen ve bol marullu taze soğanlı çok az zeytinyağlı salata 2 tane kepekli ekmek

şimdide form plus çayım elimde yudumluyorum

Zeytinburnu yürüyüş parkurundan canlı canlı aranizdayim kızlar burda o yaşlı teyzeleri gördükçe utaniorum kendimden surunerek yuruom valla çok canım sikilior
düşündüğün gibi değil. kendini karamsarlaştırma. ne güzel bir adım atmışsın gerisi de gelecek canım ıı

canım kankam inanın sizin yokluğunuz bende daha derinden belli oluyor. bu gün keyfim yok kilo azalışı olmadığı içimn. eşime dedim bütünn egzersiz programlarını indir hepsini yapcam dedim bakalım

EVMA geçmiş olsun şimdi iyidir inşallah..küçükler hasta olunca dünyamız değişiyor..
aynen öyle oldu sağol canım. inşallah tez zamanda düzelir.

bu çorba benim için de pratik olur aslında. okula bi kavanoz götürsem her gün içerim. yemek derdi olmaz.

Zayıflayanları Tebrık Edıyorum
ben de sana katılıyorum zayıflayamayan biri olarak.

3 kaşık makarna
1 kase mercimek çorbası
1 soda

acıkmışım be ya
afiyet olsun yedikçe eriyesin:)

tebrik ederim darısı başımıza.

sen de gidiyorsun demek canım. meziniyetin hayırlı olsun. seninle 60 olunca şunları yiyeceğiz diye bir keresinde hayaller kurmuştuk. sen 60'ın bile altına indin, maşallah
takyon kaçla mezun oldu?

sona doğru yaklaşınca zorlaşıyor galiba

başka kaçamak yok kankam

melike burcu ve roseking35 sizi tebrik ediyorum.

çok teşekkür ederim canım sonunda gruptayım 3 hafta oldu yavf

Merhabalar ;
Bugünkü menümü bildireyim

Sabah ( saat 07:30 ): 1 kibrit kutusundan büyük peynir -Domates - salatalık - 1 dilim ekmek - 1 bardak şekersiz çay
Arada : 2 fincan yeşil çay
Öğle (saat 12: 30 ) : 1 kase erzincan çorba - 1 dilim ekmek
Ara öğün (saat : 17:00) : 1 adet elma - 1 fincan beyaz leblebi - 3 adet jelibon
Akşam (saat 20:30 ): Yarım tavuk göğsü , biraz yağlı ve ızgarada . Domates , biber , maydanoz söğüş - Közlenmiş patlıcan biber salatası. Salatada biraz yağlı.
Ara öğün (saat 21:30 ) : Yarım mango - 3 tane yeni dünya

Akşam yemeği saati geç biraz . Ama genelde bu saatlerde oluyor.

Akşam yemeği öncesi spor salonuna gittim. 30 dakika kardiyo egzersizi yaptım. Koşu bandı ve eliptik makinesini kullanarak. Daha sonra ağırlıkla bacak antremanı yaptım.
Görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…