menü
kahvaltı:bol yeşillik,y.yumurta,3zeytin,2çay kaşığı bal 2dilim k.ekmek
ara.yeşil çay
öğlen.4 kaşık pilav,2haşlama tavuk budu,salata
akşam.1domates,salatalık,2ince dilm salam,bolca yeşilik(maydonoz,dere otu)2dilim ekmek bolca çay
su 1.5lite
spor yok ev işleri yetiyor.
hoşgeldin canım. düğününüz hayırlı olsun.selam kızlar dün giremedim uzak bir akrabamızın düğünü vardı oraya gittik geçmiş konulara bakayım biraz sonra ne yedim ne içtim bahsederim
dün adet dönemimin başlaması gerekiyordu başlamadı. bundan bir hafta önce de eşim emine senin yanlaruın kalınlaşmaya başladı hamile olabilirsin dedi. ilk bebekte belim kalınlaşmıştı ilk olarak.
ben de yok öyle bişey dedim. hem korunuyoruz hem de haziran temmuz gibi düşündüğümüz için çok dikkat ediyorduk. neyse bugün adet olmayışımın 2. günü. ama dün eşim bana baskı yapmaya başladı. canım dikkat et hamile olabilirsin ağır kaldırma. gel şöyle uzan falan diyor. dalga geçme dedim. bak görürsün hamilesin dedi. ben de çok eminsen git test al bakalım dedim . çok istiyorum ama şu an hazır mıyım bilemiyorum. planlarımızda daha vardı hamileliğe. neyse testi aldı ve yaptım. sonuç negatif
amaaaaaaaaaaaaaaaaaa az önce dün başımıza gelen bu durumu ebe olan kız kardeşime açıkladım. abla niye test alıyorsun. test adet dönemi 10 gün geçince anca hamileliği gösteriyor. emin olmak istiyorsan pazartesi kan testi yaptır o zaman kesin öğrenirsin dedi.
ben bu testi yaptırmak istemiyorum ama beklemek de zor geliyor yaptırsam mı?
Rabbim yoksa benim adıma planladın mı bebiş gelme zamanını? sen herşeyin en güzelini bilirsin Allahım.
eşim de takmış bebek koç burcu olsun nisan doğumlu olsun diye. ben yay burcuyum oğlum da yay. kendisi koç ya yanına destekçi arıyor. halbuki oğlum tip olarak da huy olarak da aynı babası.
tavsiyelerinize ihtiyacım var.
önceki günleri yazmıyorum kızlar son üç günü su an hatırlamakta zorlanıyorum. bundan sonra düzenli yazacağım m inşallah. 23 nisan sıkıntısı anca geçiyor ama ben de yerimde duramıyorum ki hep bişeyler çıkıyor. yaza kadar her haftasonum dolu.buna sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum.
sabah 1 brdk su
domates salatalık maydanoz
1 kk peynir
4 zeytin
1 tatlı kaşığı salça yağsız
2 dlm kepek ekmek
ara yok. geç yemiştik.
öğlen yarım tabak patates salatası yarım tabak kısır
ara 3 çilek yarım muz
akşam 2 dlm tost ekmeğine sandwiç
spor: öğrencilerle koşu + yakar top+ ip atlama
su: 2 lt
bugün buca gölete uçurtma şenliğine gittik öğrenci ve velilerle. yanlış anlaşılmasın şenliği biz düzenledikpiknik de yaptık. güzel ve yorucu bir gün geçirdik.
dünkü menüm.
30/04/2011
sabah
krom hapı(elma krom değil sadece krom )
2 kayısı su
kahvaltı
çeyrek ekmek
1 yumurta
su
ara
3 badem
1 kuru incir.
öğle
sebzeli tavuk tan göğüs eti el ayası kadar..
1 bardak kefir..
1 dilim ekmek
ara
4 badem
1 kayısı kurusu
akşam
yine tavuk göğsü yedim..
eşim ve kızıma karışık kızartma yaptım..sadece pattesinden 3 adte yedim.
ara
5 çilek yedim
3 litre su
20*2 yanlara oklava hareketi
35*2 yana eğilme.
60 yarım mekik
yerde 15 dk kalça için özel değişik hareketler yaptım..
moralim o kadar bozukki sinirimden ağlamaktan bir hal oldum nişanlımla ayrıldık bitti. ne demeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum. zaten ufak tefek şeylerden gerilen hatlar sanırım artık temelli koptu. başıma çok acayip bişi geldi ölsem aklıma gelmez sizinde başınıza geliomu kızlar böyle abuk subuk sitelerden yok ali sizi bekliyor ahmet davet gönderdi gibilerinden. jigoloyerim.com die bi site bana dün mail göndermiş yok bilmemkim seni davet etti nişanlımda maillerime bakıyormuş görmüş linke tıklamış sözde ben o pislik sitede üyeyim ama üyeliğim falanda yok olamazda ya nasıl birşey bu böyle siteye üye gözüküyorum gelen mesaja sizi mahkeme vericem ben sitenize üye değilim bana açıklama yazın dedim cevap yok ya diyorum nişanlıma hasan söylesene linki ver bana nasıl üyeyim sen biliosun zaten diyor bana ne şimdi ben neyim öyle sinirlendim ki ya o sitede değil benim adım resmim adıma paylaşım bile yapılmış olsa bunu gözüyle bile görmüş olsa hayatta gülşah yapmaz böyle birşey diyip konuyu bana bile taşımaması gerekirken o kalkmış bana sen zaten biliyorsun siteyi diyor
bir an durdum inanırmısınız hiçbirşeyden haberim yok o taraflarda bezi olan bir insanda değilim zaten geçenlerde de yazdım aşırı derecede asosyal biriyim hiç kız arkadaşım yok şurda arayıpta canım çok sıkıldı ayşe sana geliyorum yada hadi bugün alışverişe gidelim diyebileceğim kız arkadaşım dahi yok hani ıssız bir adaya gitsem yanıma kendimden başka bişi alamayacak olan ben nasıl olurda bana böyle hitap edilebilir 2.5 yıldır beni hiç mi tanımadın hoş hiç tanımamış zaten öylede söyledi kendimi savunamadım bile ne söylüyeyim ne söylenebilirki ya diyecek hiç bir şey yok hayır ben bu siteye üye olmadım yemin ederim demek bile kendime hakaret etmek gibi birşey... dediki böyle yürümez bende dedim bitsin böyle yürümez zaten ben kendimi kanıtlamak inandırmak zorunda hissetmiyorum bile kendimi ben benim işte ben sadece bu ben... diyecek hiç birşey yok nasıl böyle birşey başıma gelir allahım beni imtihan mı ediyorsun
Canım ayrılmanıza değil senin bu duruma düşmene üzüldüm. herşeyin başı güvendir. aşk sevgi tükensede insanı birbirine bağlayan tek şey sonsuz güven ve saygıdır.
benim mailime bu tarz mailler yüzlerce geliyor. ben web işleriyle uğraşıyorum zaten. kısaca özet geçeyim. bazı sitelerin veritebanını yedekleyip yada hotmail.com hotmail.com.tr windowslive.com msn.com gmail.com mynet.com gibi sitelerin veri tabanları bazen çalınabiliniyor yada kopya edilebiliniyor. burdan aldıkları mail adreslerine mail atıyorlar ali ayşe fatma sizi bekliyor yada davet etti diye. ha sen meraklı birisi olursun girer sitesine üye olursun. ki bu tarz siteler ücretlidir. belli bi ücret karşılığında üyelik seviyesi veriyorlar. sen meraklı biri değilsindir maili siler geçersin. o mailin sana gelmesi senin o siteye üye olup olmamanla alakalı değildir. ve şunuda belirteyim bazı hayvanlar üşenmeden maillerle üyelik açıyorlar. ve şifreleri genelde mailinde yazan isim123 olarak yada 123456 gibi rakamlar yapıyorlar. yani senin için üzüldüm. hiç yoktan yere hakaret işitmişsin. ve güvensizlik dökülmüş masaya. insan bence önce ufak bi araştırma yapmalı sonra konuyu sana açmalı ve sana güveniyorsa ağzından çıkan söze itimat etmeli. kendini aklamaya affettirmeye çalışma. savunmaya çalışma. belki çok sert olucak ama değmez.
kendi kendine alevlenip böyle parlamasa siteye girip gelen davetlerden birine girse yani o sitedeki herhangi biriyle konuşmaya çalışsaydı benim oraya üye olmadığımı çünkü herhangi bir kişiyle görüşme yapılmıyor sitenin bütün profilim gelen mesajlar işte yok şehir arama gibi hiç bir butonu aktif değil zaten üye olmadığım için sadece sitedeyken davet geliyor işte ayşe sizle konuşmak istiyor diye birşey çıkıyor az önce denedim dediğin gibi para istiyor yani süper üyelik istiyor sanırım bu aylık 3 aylık gibi bir tutarla ücretlendiriliyor. ve kredi kartsız yapılmayacak bir işlem maillerime bakıosunda ekstrelerimede baksaydın bide utanmadan nerelere harcama yapmışım birde ona baksaydı anlardı
ya neyse işte o değilde bir süredir aramızın bozuk olması beni zaten üzüyordu çünkü ben ona koşulsuz şartsız gözü kapalı derler ya o şekilde bağlıyım bağlıydım diyeyim artık . yinede ayrılmak hiç aklımda olmayan birşeydi zaten.. bu siteye girmeden önce seneye yaza düğünüm olcaktı o yüzden şişman bir gelin olmak istemiyordum zaten kilo konusunda da hep takıntılı biriydim ama evlendiğimde incecik zarif bir gelin olmak istiyordum buraya katıldığımdada en başta belirtmiştim şimdi uçup giden evlilik hayallarime canımdan can dediğim adamın bir anda yok oluşunamı bu şekilde böyle bir siteye üye olduğumu düşünmesinemi yanayım hiçbirine yanmıyorumda bu son olay hakikaten derinden yaraladı beni hiçbirşeyi gözüm görmüyor öfkem bedenimden aştı ben beni aştım şuan lafları aklıma geldikçe neymiş ben biliyormuşum zaten adresimi çok değişmişim gözüm kararıyor cinnet anı bu olsa gerek böyle laflar cinayet sebebi sanırım bu anlaşılmazlıkların içinde anladığım tek şey bugün hiç beklenmeyen insanların nasıl katil olabildiği...
kendi kendine alevlenip böyle parlamasa siteye girip gelen davetlerden birine girse yani o sitedeki herhangi biriyle konuşmaya çalışsaydı benim oraya üye olmadığımı çünkü herhangi bir kişiyle görüşme yapılmıyor sitenin bütün profilim gelen mesajlar işte yok şehir arama gibi hiç bir butonu aktif değil zaten üye olmadığım için sadece sitedeyken davet geliyor işte ayşe sizle konuşmak istiyor diye birşey çıkıyor az önce denedim dediğin gibi para istiyor yani süper üyelik istiyor sanırım bu aylık 3 aylık gibi bir tutarla ücretlendiriliyor. ve kredi kartsız yapılmayacak bir işlem maillerime bakıosunda ekstrelerimede baksaydın bide utanmadan nerelere harcama yapmışım birde ona baksaydı anlardı
ya neyse işte o değilde bir süredir aramızın bozuk olması beni zaten üzüyordu çünkü ben ona koşulsuz şartsız gözü kapalı derler ya o şekilde bağlıyım bağlıydım diyeyim artık . yinede ayrılmak hiç aklımda olmayan birşeydi zaten.. bu siteye girmeden önce seneye yaza düğünüm olcaktı o yüzden şişman bir gelin olmak istemiyordum zaten kilo konusunda da hep takıntılı biriydim ama evlendiğimde incecik zarif bir gelin olmak istiyordum buraya katıldığımdada en başta belirtmiştim şimdi uçup giden evlilik hayallarime canımdan can dediğim adamın bir anda yok oluşunamı bu şekilde böyle bir siteye üye olduğumu düşünmesinemi yanayım hiçbirine yanmıyorumda bu son olay hakikaten derinden yaraladı beni hiçbirşeyi gözüm görmüyor öfkem bedenimden aştı ben beni aştım şuan lafları aklıma geldikçe neymiş ben biliyormuşum zaten adresimi çok değişmişim gözüm kararıyor cinnet anı bu olsa gerek böyle laflar cinayet sebebi sanırım bu anlaşılmazlıkların içinde anladığım tek şey bugün hiç beklenmeyen insanların nasıl katil olabildiği...
canım çok üzgünsün belli ama bence seninde dediğin gibi ayrılış sebebiniz siteler falan değil.bu sadece tuz biber olmuş.çünkü benim eşimde nişanlıyken çok kıskançtı.aynı bu olay gibi saçma sapan şeyleri kıskanıyor,benden biliyordu.ayrılıyordumda yani.msj atıyodum.senin gibi anlayışsız güveni sıfır biriyle beraber olamam diye.çekiyordum resti o çekmeden.asla yalvarmazdım ,valla ben yapmadım falan diye.bir kere söylerdim anlarsa anlardı anlamazsa hayattaaaa açıklama yapmazdım.sen bilirsin bana güvenmiyorsan yolun açık derdim.sabah kadar arardı.1 hafta konuşmazdık.sonra afedersin kuyruğunu kıstırıp gelir özür dilerdi.ama öncesi falan varsa dediğin gibi pamuk ipliğindeydiyse zaten,ozaman herşeyin hayırlısı canım.bazen bize şer gibi görünen şeylerde hayır vardır.üzülme.zaten gerçekten seviyorsanız yine barışırsıznız.mrk etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?