çok istikrarlı gidiyorsun canım olur arada öyle kaçamaklar. hem hgün içinde olmuş hem de yürüyüş akşam yemeği olmayışı dengelemiş bence. afiyet olsun iyi ki de yemişsindaha ne kadar geçiktirebilirim, tamam yazıyorum h.sonu kaçamaklarımı şey yani yediklerimi
c.tesi benim için harika bir gündü. annemle buluştum iş çıkışı gezdik, dolaştık, alışveriş yaptık. ne zamandır kızkıza buluşup, kaynatmamıştık. anneminde karnı aç olmayınca dondurma yiyelim dedik. 1 külah dondurma yedim. valla 2 tl lik ver dedim dondurmacıya adam bana torpil geçmişanneminkinin 2 katıydı. ne yapayım yedim ben mi dedim çok koy alla alla.
sonra eşim bizi almaya geldi. annemi eve bıraktık. bizde evimize dekoratif eşyalar bakmaya gittik. baya yürüdük. ardından acıktık ben yarım kumpir yedi. patates çok büyük değildi. sonra yarım saat kadar yürüdük. evde yarım kase kakaolu puding yedim. 1 bardak süt içtim.
pazar geç kalktık. 1 tatlı krep, küçük bir parça peynir, 2 dilim sucuk yedim. daha sonra 1 bardak ayran, 1 bardak portakal suyu, 1 elma ile ara öğün yedim. öğle akşam yemeği yemedim. dün bütün gün evi işi yaptım. kaç haftadır yapamamıştım. 2 saat ütü yaptım. akşam yorgunluktan ayakta duramıyordum ki eşim hadi spor yap dedi. yapamadım. duş aldım yattım. sabah yaptım.
canım inan kimi zaman çok canım ekmek istemiyor. akşamları yemeyi tercih ediyorum karnım doysun diye.
bende saçma sapan bi hafta sonu geçirdim. hele pazar günüm berbat ve huzursuzdu. ve bugün dahada mutsuzum ve bugünde benim doğum günüm. ama ......
çok istikrarlı gidiyorsun canım olur arada öyle kaçamaklar. hem hgün içinde olmuş hem de yürüyüş akşam yemeği olmayışı dengelemiş bence. afiyet olsun iyi ki de yemişsin
gelelim asıl amacımız olan diyete. burası dertlenme yeri değil zayıflama yeri diyorum kendime. derin bir nefes alıyorum ve yazıyorum
sabah aç 1 kurabiye(niye yedim bilmiyorum)
1 bardak ılık su
domates salatalık 4 zeytin 1 dlm ekmek
ılık suya devam edeceğim bu gün
göbiş için mekik hareketleri yeterli olurmu? ben leslie+mekik yapıyorum ama . Ay benım ıncecık bacaklarım da kalınlaşmış sankım
selam dila, yeter canım. mekik yapmadan önce mutlaka ısınma hareketleri yap. ben yapmadığım için belimi incittim. tam mekik çekemiyorum artık
öğle yemeğim. 1 tabak kıymalı bezelye, 2 yk pirinç pilavı, 2 yk yoğurt, yarım kase kremalı tavuk çorbası. ekmek yok.
callanın ısınma hareketlerini yapıyorum şimdi.geçmiş olsun sanada :)
öğle yemeğin çok iyi
Buda benım öğle yemeğim:
2 baget(haşlama)
Yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
2 bardak su (önce)
senin menüde güzelmiş. belini çok zorlama önce az sayı ile başla sonra arttır tamam mı?
ben tekrar callana başlamaya karar verdim. eşim çok ısrar ediyor
hayırdır arkadaşım ne oldu? doğum günün kutlu olsun da aması ne?
Allahım, bunları duyacağımı rüyamda görsem inanmazdım. az önce eşim aradı, bu akşam dışarda spor yapalım mı ? dedi.yaaaa beyfendi diyete girince akşamları spor yapası geldi.
selam bayanlar.. yaa ben 2 haftadir giremedim nete..buralarda deildim..kilomdada oynama yok ilk hafta iyi vermistim 78 dim simdi ayniyim bide az yiyiyom sözüm ona..en azindan almamisim tabi bu benim icin iyi haber..siz naptiniz görüsmeyeli,nasil gidiyor..ben diskalifye olmusumdur heralde listeye giremeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?