Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

daha ne kadar geçiktirebilirim, tamam yazıyorum h.sonu kaçamaklarımı şey yani yediklerimi

c.tesi benim için harika bir gündü. annemle buluştum iş çıkışı gezdik, dolaştık, alışveriş yaptık. ne zamandır kızkıza buluşup, kaynatmamıştık. anneminde karnı aç olmayınca dondurma yiyelim dedik. 1 külah dondurma yedim. valla 2 tl lik ver dedim dondurmacıya adam bana torpil geçmiş anneminkinin 2 katıydı. ne yapayım yedim ben mi dedim çok koy alla alla.

sonra eşim bizi almaya geldi. annemi eve bıraktık. bizde evimize dekoratif eşyalar bakmaya gittik. baya yürüdük. ardından acıktık ben yarım kumpir yedi. patates çok büyük değildi. sonra yarım saat kadar yürüdük. evde yarım kase kakaolu puding yedim. 1 bardak süt içtim.

pazar geç kalktık. 1 tatlı krep, küçük bir parça peynir, 2 dilim sucuk yedim. daha sonra 1 bardak ayran, 1 bardak portakal suyu, 1 elma ile ara öğün yedim. öğle akşam yemeği yemedim. dün bütün gün evi işi yaptım. kaç haftadır yapamamıştım. 2 saat ütü yaptım. akşam yorgunluktan ayakta duramıyordum ki eşim hadi spor yap dedi . yapamadım. duş aldım yattım. sabah yaptım.

çok istikrarlı gidiyorsun canım olur arada öyle kaçamaklar. hem hgün içinde olmuş hem de yürüyüş akşam yemeği olmayışı dengelemiş bence. afiyet olsun iyi ki de yemişsin

hayırdır arkadaşım ne oldu? doğum günün kutlu olsun da aması ne?

gelelim asıl amacımız olan diyete. burası dertlenme yeri değil zayıflama yeri diyorum kendime. derin bir nefes alıyorum ve yazıyorum

sabah aç 1 kurabiye(niye yedim bilmiyorum)
1 bardak ılık su
domates salatalık 4 zeytin 1 dlm ekmek

ılık suya devam edeceğim bu gün

olur mu canım ya, tabi ki dertlerimizi de söyleyeceğiz. sonuçta problemlerimiz diyetimizi de etkileyebilir. bak kurabiye yemişsin nedenini bile bilmeden. aklın eşinin sözlerinde kalmış. sinir haliyle insanın ağzından herşey çıkabiliyor.

yarım paket eti form yedim biraz peynirle. canım hiçbirşey yapmak istemiyor. akşam olsada eve gitsem.

Kızlar günaydın haftasonu sehir disindaydim telden giriorum die hiç solemedim ama orda 3g cekmiodu giremedim foruma

KEYFİM YOK ARA YOK

bu arada gülşah ne yaptı acaba ben kendi derdime düştüm. onun durumu çok can sıkıcı. inşallah düzelmiştir.

göbiş için mekik hareketleri yeterli olurmu? ben leslie+mekik yapıyorum ama . Ay benım ıncecık bacaklarım da kalınlaşmış sankım

göbiş için mekik hareketleri yeterli olurmu? ben leslie+mekik yapıyorum ama . Ay benım ıncecık bacaklarım da kalınlaşmış sankım

selam dila, yeter canım. mekik yapmadan önce mutlaka ısınma hareketleri yap. ben yapmadığım için belimi incittim. tam mekik çekemiyorum artık

öğle yemeğim. 1 tabak kıymalı bezelye, 2 yk pirinç pilavı, 2 yk yoğurt, yarım kase kremalı tavuk çorbası. ekmek yok.

Bakın size ne anlatcam kızlar: c.tesi eşimle evimize bişiler bakıyorduk, mağaza mağaza geziyorduk. daha öncede sürekli uğradığımız bir mağazada kocaman bir fil heykeli gördük. hoşumuza gitti. satıcıyı çağıralım dedik. 50 li yaşlarda manken gibi bir adam dükkan sahibi geldi. adama "vitrindeki fili almak istiyoruz" dedim. adam eşimin göbeğini gözleriyle göstererek "sizde zaten bir tane varmış" dedi biz eşimle birbirimize baktık. dona kaldık. aslında benim hoşuma gitti, göbek aldı başını gidiyordu, bizimki hala abur cubur yiyor zaten ohh dedim içimden. sonra ben adama gülümsedim. "evet , yeni evlendik eşime yaradı baya kilo aldı" dedim. adam "bende kiloluydum yeni verdim" dedi. "neler yaptınız vermek için" dedim. "hiçbişi yediklerimi azalttım" dedi. bu arada eşim kıpkırmızı bizi dinliyor, bişicik diyemiyordu. bu arada bizi duyan tezgahtar kız "aaa ben bu abiyi birkaç ay evvel görmüştüm, bugün görünce oha dedim ne kadar kilo almış" demez mi. ben artık tutamadım kendimi bastım kahkahayı. bizimki bu defa morardı. sonra çıktık eve yürürken bizimki "adam resmen bana hayvan dedi, bozacaktım elemanına ayıp olmasın dedim" dedi. bende "yaa biliyorsun insan düşünen bir hayvandır, o da hayvan" dedim. eşim garip garip yüzüme baktı. ben ne dediğimi şaşırdım aslında o kadar komiğime gitti ki olaylar ama fazla gülmedim. bizimki çok alıngandır.

eve geldik ve beklenen karar açıklandı. eşim haftada 7 kilo verdiren şok diyete başladı. bol haşlanmış yumurta var diyette. sabah iki tane haşladım koydum çantasına. aslında gerek yok bu diyete bizimki abur cubur çok yiyor, neyse artık verirse güzel sizede vereyim menülerini

callanın ısınma hareketlerini yapıyorum şimdi.geçmiş olsun sanada :)
öğle yemeğin çok iyi
Buda benım öğle yemeğim:
2 baget(haşlama)
Yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
2 bardak su (önce)

callanın ısınma hareketlerini yapıyorum şimdi.geçmiş olsun sanada :)
öğle yemeğin çok iyi
Buda benım öğle yemeğim:
2 baget(haşlama)
Yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
2 bardak su (önce)

senin menüde güzelmiş. belini çok zorlama önce az sayı ile başla sonra arttır tamam mı?

ben tekrar callana başlamaya karar verdim. eşim çok ısrar ediyor

senin menüde güzelmiş. belini çok zorlama önce az sayı ile başla sonra arttır tamam mı?

ben tekrar callana başlamaya karar verdim. eşim çok ısrar ediyor

evet az az aşlasam iyi olacak.Bem yapıcaktım callanı ama annem izin vermedi ters bir hareket yaparsın falan Allah korusun dedi.aten çok zro geldi bana sadece ısınma hareketlerını yapıyorum o bile zor.Leslie Ablayla idare ediyorum

Allahım, bunları duyacağımı rüyamda görsem inanmazdım. az önce eşim aradı, bu akşam dışarda spor yapalım mı ? dedi. yaaaa beyfendi diyete girince akşamları spor yapası geldi.

nerdesiniz kızlar yahuuuuu, gelsenizeeeeeeeeee . ayol ben bu hafta az girecem diye istifa ediyordum az daha takımdan, yine en çok ben yazıyorum mesaj . bak böyle gündüz girmiyorsunuz gece çoşuyorsunuz kıskanıyorum yaaa. sabah 1 saat gece yazdıklarınızı okumakla geçiyor.

bu arada ara öğün yaptım ilginize. 4 çubuk etiformla minnacık peynir yedim. akşam yemeği bu hafta hiç yemicem. h.sonu tekrar o 1 kiloyu aldığımı düşünüyorum. cumaya kadar planım 59 kg olmak.

selam bayanlar.. yaa ben 2 haftadir giremedim nete..buralarda deildim..kilomdada oynama yok ilk hafta iyi vermistim 78 dim simdi ayniyim bide az yiyiyom sözüm ona..en azindan almamisim tabi bu benim icin iyi haber..siz naptiniz görüsmeyeli,nasil gidiyor..ben diskalifye olmusumdur heralde listeye giremeden

selam canım ben iyiyim. spora ve açlığa devam ediyorum. kilonu korumuşsun sevindim. keşke arada uğrasaydın. yarışma listesine girmemişsen diskalifiye diye birşey olmaz merak etme. yinede en iyi kaptanım bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…