Kahvaltıda bişi yemedim.
saat 1 gibi bir yeşil elma yedim. bitki çayı yok.
2 bardak su içtim sadece
akşam 4 de de dünden kalan pırasa yemeğimden iki üç kaşık yedim. iki üç dalda roka ve dereotu yedim.
bilmiom herhalde başka bişi yemem. canım bişi istemio. başım çatlıyo. uyumak istiyorum.
açlıktan başın ağırmasın. bişi yememişsin doğru düzgün
bilmiyorum sabah uyandığımdan beri aynıyım.
o zaman kaptan bana bi haber et :) gerci farketmez ben burda yaninizda kendi kendime cabaliyom iste :)) millet birinci olmak icin yarisiyo bende listeye girebilmek icinselam canım ben iyiyim. spora ve açlığa devam ediyorum. kilonu korumuşsun sevindim. keşke arada uğrasaydın. yarışma listesine girmemişsen diskalifiye diye birşey olmaz merak etme.yinede en iyi kaptanım bilir.
bebegmmmmmmmmmmmmmm kıyamammmmmmmmmmmmcok üzüldüm cokkk sana hic bilmişlik taslamıcam ne kadar acı cektgni anlayabiliorummm ama her sey düzelicek ben yanındayım tamam üzme kendni dicem ama üzceksin biliorummm üzül cok üzülki barıstıgınızda da aynı smdiki üzüntün kadar sevincin olsun cnkü barıscaksınız we onun kafası karısmıs bu bi bahane dönecektir sana kac yılınızı werm,issniz bırak biraz yalnız kalın birbirnizi özleyinn sonuc ne olursa olsunn yolun hep acık olsunn
patates warsa ekmek olmazseni takip ediorum da katılımın yok bunun sebebini acıkladın biliorum ama menğülerini yazıosun sdc we bizden yorum bekliosun peki sen neden kimsenin menüsüne yorum yapmıosunn burda menünü yazıp gelen cewaplara cewap wericek kadar waktin war ama baskasının menülerine yorum yazıcak waktin yok mu ? biz bi ekibiz eekip icnde bir kisi bile sdc kendi icin burdaysa takım ruhundan bahsedemeyiz lütfen daha cok katılım we paylasım
sbh ılık limonlu su
kahvaltı
domates salatalık 3 zeytin 1 dlm ekmk
3 yk patates salatası
ara minik bir kek
öğle
patlıcan salatası 2 dlm ekmek arası peynir domates sandwiç
akşam yok
ara 1 muz
su: 2 lt
spor yok
hayal ettiğim gibi bir gün olmadı. yarın yeni bir gün yeni bir hafta herşeyin güzel ve gönlümüze göre olması dileğiyle. geçmişi okuyacağım.
Rabbim hayırlısını nasip etsin sana. ben testi yaptırmadan biraz daha bekleyeeceğim.
zaman çabuk geçer yeter ki sen istikrarlı oldiyetinde.
ben burca falan takılmıyorum da sevgili eşim işte.... adamları anlamak çok zor.
canım hakkınızda hayırlısı olsun. sen asosyalim diyorsun adam seni sanal ortamdan kıskanıyor. benim de mailime yüzlerce sapık mail geliyor ama hiçbirini açmıyorum eşime de geliyor. o zaman nişanlına geliyorsa o da üye mi demek. saçmalamış. moralini bozmak için söylemiyorum ama benim de keyfim yok. inşallah en kısa zamanda saçmaladığını anlar ve hatasınmı telafi eder.
bugün eşimle tartıştık v tartışma büyüdü büyüdü büyüdü. o kadar kötü bir noktaya geldi ki anlatamam.
mutfaktaydım öğle yemeğini hazırladım ve eşimi en az 5 defa çağırdım bilgisayar başından kalkıp gelemedi. çok sinirlendim ama emine bugün güzel bir gün mahvetme dedim sustum. sonra yemek yedik. yemekten sonra çay demleyeyim mi dedim ewet dedi. bu arada oğluma meyve suyu sıktım narenciye sıkacağında. meyve sıkacağını temizlemek için kapağını açamayınca yine mutfaktan mehmetttttttttt diye bağırmaya başladım 1 dk geliyorum diyo ama gelmiyo. tekrar tekrar.... sonra oturma odasına geldim ve çok sinirliydim. bıktım senin bu umursamazlığından dedim. neden böyle yapıyorsun annenler geldiğinde de annen baban ve ben seni sofraya çağırıyordıuk şu bilgisayardan kopup gelemiyordun çok utandım sürekli benim kocamı çocuk gibi herkesin sofraya çağırmasından dedim. neyse çay hazır hadi film izleyelim dedim izlemeyeceğim dedi. ben de böyle umursamadığın gibi beni sinirlendirip sinirlendirip hiç bişi olmamış gibi yapamazsın dedim. o da niye büyütüyorsun ortada büyütülecek bişi mi var dedi. ben de evet senin göremediğin yani umursamadığın işi var dedim. daha da fazla tartıştık ve İNŞALLAH HAMİLE DEĞİLSİNDİR DEDİ ben de inşallah dedim. bu kadar anlayışsız bir adamdan çocuk sahibi olmayı istemem dedim. benimle boşanmayı düşünüyormuş oğlumuzu da alacakmış annesi bakacakmış bana vermeyecekmiş. benim de sinirlerim bozuldu sadece gülüyorum söylediklerine dedim. ve sonra ağlama krizi geldi 1 saat bağıra bağıra ağladım eşim ve oğlumun yanında. anladı hatasını ama artık benim için hiç bir önemi yok çok kırıldım. eşimi çok seviyorum o da beni çok sever. geldi defalarca özür diledi ama artık onunla konuşmak istemiyorum. oğluma da bundan sonra baban seninle ilgilenecek dedim. BANA BAĞIRIRKEN BEZİNİ BEN DEĞİŞTİRRİRİM SÜTÜNÜ VERİRİM BANYO YAPTIRIRIM TEK SEN Mİ ÇOCUK BAKMAYI BİLİYORSUN DEDİ. ben de oğluma anlattım bundan sonra tüm sorumluluğun babana ait ve babaannene de anne dersin dedim. ğlum neden ağlıorsun anne diyo başka bbişi demiyo. bu arada her özründe suratımı astım ve hala barışmadık. genelde tartışmalarımız yarım saati geçmezdi ama bu seferki çok farklı. günlerce konuşmayacağım. anlasın emineyi kırmak ne demekmiş. sadece paylaşmak istedim. bunu anneme kız kardeşime ya da arkadaşlarıma anlatamam. o nedenle size döktüm içimi. sizi seviyorum. sinirden ne söylediğimi bilemedim eşşeklik ettim özür dilerim dedi en son ama benim eşeklerle işim olmaz dicektim hadi sustum terbiye bende kalsın bi de konuşmayarak cezalandıracağım onu. genelde çok konuşkanımdır alışık değil bu halime.
diyete yeni başladığımız iki hafta çok önemli..özellikle ilk 5 gün biraz zorlaybilir ama dişini sıkarsan birtakım şeylerin değiştiğini ve kilo vermeye başladığını göreceksin..
menün çok dengesiz..
kalsiyumsuz pek gün geçirmem daha yeni olduğu için bu menüye göre yorum yapmışsın..ama hasta olduğum için hiç birisini canım çekmiyor değişiklik olsun diye kefir aldım ve oda bu gün bitti ..
peynir canavrıyımdır diyetle azalttım..yemek yanında yoğurt mutlaka olur hatta pul biberli..bilmem anlatbildimmi..
düğününüz hayırlı olsun.kaçamaksız geçrimişsin..
kahvaltı iyi olmuş..yürüyşte öyle güzel..ama öğlen menün pek uygun değil.birde diyette ekmekten korkmayın ..her öğünde karbonhidrat yoksa sofrada ekmek yemelisiniz..tabi aşırıya kaçadan günlük 5 dilim uygun..ve beyaz ekemk değil.diyetin ilk başalrında kepekli ekmek daha sonra çavdar tam buğday değiştirerek yemek sağlıklı bir seçim olur....
yemeyi unutarak değil dengeli ve saatinde beslenerek kilo verebilirz ve sağlıklı kiloda kalabliriz..hafta sonlarını şöyle düşün iyi evdeyim ve daha düzenli beslenme imkanım var..düşünceni bu yönde değiştirmelisin..
menün kötü canım..sabah erken kalkmak düzenli ve besleyiici bir kahvaltı yapmak kilo vermede başarı sağlamına yardımcı olur..
diyetsiyene gitmek çözüm değil bu işi içinizde kendiniz başarmalısınız..bu hayat boyu değiştirmeniz gereken bir beslenme olacakki kilo sorunu bir daha yaşamayasınız..
en büyük değişimin bol su içmek olsun..
spor iyi gelecektir..rahatlarsın..ama sakin ol yapmaıdğın bir şey için ne kendini ispatlamaya nede inandırmaya ihtiyacın yok..sadece sakin olmalısınız..aslında senin böyle bir siteyle uzaktan yakından ilgin olmadığını nişanlın çok iyi biliyor ama erkekler işte ifade ve yaklaşımları hep en uç noktada ve kırıcı oluyor ..bir anlık şokla çok üzüldüğünü biliyorum ama yakında düzelir ..fakat başka zamanda tekrar başka bir olayınız patlak verir..sizin aranızda ifade edilmeyen başka bir sorun var ve bu hep göz ardı ediliyor..başka olaylar gereksiz yere tartışıp biribirinizi hırplamanıza sebeb oluyor..
sana tavsiyem otur ve her şeyi gözden geçir..tek tek ve objektif ol ..mutlaka atladığınız bir sorun var..içten içten sizi kemiriyor..bu öyle aşılmayacak yada halledilemeycek bir sorunda değil sadece uygun zamanda ve uygun dillle çok rahatda aşılabilri bir şey..
bu menü güzel ..ara öğünle önemli..:13:
çok açlık hissediyorsan su iç bardak bardak değil git gel yudum yudum iç..
canım düzeldiğine sevindim.kız sana birşey olursa napar kuzucuklar sakın terleyip üşütme hı
canım çok üzüldüm senin yerinde kim olsa güven sorunu yaşardı.nişanlının bu tarz şeylerden haberi yok anladığım kadarıyla yani bilgisayarla pek haşır neşir değil.bir siteye üyeliğin varsa bile başka sitelere dahi satılabiliyor topluca.ona şunu söyle.benim de eşiminde mailine mailler geliyor üstelik tek gecelik falan diye şimdi bu tarz maillere bakıp ben evliliğimimi bitircem .azıcıkda olsa güven sorunu yaşayacaksan en güzeli daha başlamadan bitmesi.kıskançlık değil dediğin gibi bunu düşünme ihtimali bile seni incitir.hak veriyorum sana bitmiş olan olmuş diyip sineye çekme.al karşına herşeyi güzelce anlat.hesabıma cinsel içerikli sitelerden sanki onlara üye imişim gibi müstehcen mailler geliyor - Gmail Yardım al bu linki onun gözüne gözüne girdirüstelik soruyu soran bir erkek müstehcen sitelerden mail geliyor napcam diye eminim anlıcaktır seni .
çok üzüldüm canım her evde olan bir mevzu .sen bende evde interneti kaldırt.cep telefonun yokmuydu senin daha napcan .kaldır kurtul.üzülme düzelir,bebek konusunda oğluşun kaç yaşında canım arka arkaya mı olcak tam yaşını bilmiyorum ondan soruyorum.ve mümkünse oğluna ona birinin bakacağını söyleme ne olur.sen ben ikilisini beyninde asla başka seçeneklere bırakma.eşinede bazen bu tarz sözleri sen söyle.bu onu 1 - 0 one geçiriyor .özür diledi biraz konuşmucaksın olucak biticek.asla bunu yapma azıcık ilişkiyi gözden geçirelim biraz uzaklaşalım gibisinden ciddi konuş.bazen kaybedilme korkusu insana hatasını daha güzel anlatır.
kaçak kaptanınız geldispor ve birtakım işlerden ancak gelebildim, ne var ne yok bakalım?
hayırdır canım?bi kac gün izin istiorum kaptan
günaydın
hafta sonu bazı arkadaşlarımıza yaramamış..70:
bu hafta inşallah herşey daha güzel olur ve sorunlar sıkıntılar biter yoluna girer diyerek haftamıza başlayalım..
akşam menümü yazacaktım küçük bal kalktı..
1 mayıs menü
sabah aynı
krom hapı kuru kayısı
kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeğine tost..
1 yumurta
c vitamini
ara
1 kayısı
öğle
çok iş yaptım yoruldum yemek hazırlayamadım dışardan pide söyledim kızımla paylaştık..
3 dilim pide salata
ayran
ara
5 badem
akşam
çeyrek ekmeğe 1 mini domates
baş parmak kadar peynir ve ince dilim kaşarlı sandeviç..
3 litre su
45*2 sağ sol oklava hareketi
65 yarım mekik
4 değişik arka kol için hareket ekledim..
yerde basen popo göbek için 15 dk hareket..+2.5 saat full aktif ev işi..:)))
sağol canım. akşam gidiyim denicem. inşallah doğru anlamışımdır.
ya bu çorba çok kaloriliymiş. hepsini bir arada yememeğe gayret edicem. zaten yayınladığın listeyi okudum. perişan oldum
adana kebap diye birşey vardı dimi? unutmuşum yahu
aynen :84:
yaptır testi, gör sonucu. ayol 1 ay erken hamile kalsan ne olur. bence daha iyi olur
valla çikoyu görünce iki kere okudum. inanamadım arada ona
o kadar olur. (böyle diyimde benim kaçamaklar normal gelsin sizlere)
güzel menü. devam et canım.
senin sporlara hastayım.
kesinlikle h.sonları kabus oluyor :26:
canım bir an şok olmuştur, kızgınlıkla yapmıştır. ben barışacağınıza eminim. erkek bu kıskanır. genç olunca tepkiler bazen abartı oluyor. bekle biraz kafasını toplasın. o mailler çok sinir bozucu. banada geliyor. bende eşime gönderiyorum, birlikte gülüyoruz
ne kadar basit bir neden. kavgasız evliliğin tadı olmaz. küçükken annemle babam kavgaedip barıştıklarında anneme sorardım. hiç kavga etmeseniz olmaz mı diye. tadı olmaz evliliğin derdi. her zaman ki gibi yine haklısın annecim. bende arada özlüyorum kavga etmeyi yok yere çıkartıyorum adamın canını okuyorum. sonra çok güzel barışıyoruz. sevgim artıyor vallahi.
daha ne kadar geçiktirebilirim, tamam yazıyorum h.sonu kaçamaklarımı şey yani yediklerimi
c.tesi benim için harika bir gündü. annemle buluştum iş çıkışı gezdik, dolaştık, alışveriş yaptık. ne zamandır kızkıza buluşup, kaynatmamıştık. anneminde karnı aç olmayınca dondurma yiyelim dedik. 1 külah dondurma yedim. valla 2 tl lik ver dedim dondurmacıya adam bana torpil geçmişanneminkinin 2 katıydı. ne yapayım yedim ben mi dedim çok koy alla alla.
sonra eşim bizi almaya geldi. annemi eve bıraktık. bizde evimize dekoratif eşyalar bakmaya gittik. baya yürüdük. ardından acıktık ben yarım kumpir yedi. patates çok büyük değildi. sonra yarım saat kadar yürüdük. evde yarım kase kakaolu puding yedim. 1 bardak süt içtim.
pazar geç kalktık. 1 tatlı krep, küçük bir parça peynir, 2 dilim sucuk yedim. daha sonra 1 bardak ayran, 1 bardak portakal suyu, 1 elma ile ara öğün yedim. öğle akşam yemeği yemedim. dün bütün gün evi işi yaptım. kaç haftadır yapamamıştım. 2 saat ütü yaptım. akşam yorgunluktan ayakta duramıyordum ki eşim hadi spor yap dedi. yapamadım. duş aldım yattım. sabah yaptım.
gelelim asıl amacımız olan diyete. burası dertlenme yeri değil zayıflama yeri diyorum kendime. derin bir nefes alıyorum ve yazıyorum
sabah aç 1 kurabiye(niye yedim bilmiyorum)
1 bardak ılık su
domates salatalık 4 zeytin 1 dlm ekmek
ılık suya devam edeceğim bu gün
KEYFİM YOK ARA YOK
bu arada gülşah ne yaptı acaba ben kendi derdime düştüm. onun durumu çok can sıkıcı. inşallah düzelmiştir.
Önce spor gelir canım, geçmişe aralarda bakarsın. Sen zaten hastalıklardan dolayı spordan geri kaldın, şimdi fırsat buldukça yapmalısın.geçmişe bakamıyorum.. oğlum uyuyorken spor yapacağım...
Diyeti beceremediği için hiç kovulanımız yok canım. Paylaşımların ve katılımın önemli bizim için. Zaten burada düzenli paylaşım yapan da diyette kolay kolay cozutmaz çünkü alacağı yorumları tahmin edermerhaba arkadaşlar bugün yediklerimi yazayım.sabah 1 muz sonra 3 saat bişey yemedim.öğlene kadar televizyon başındaydım.sonra kahvaltı bir yumurta tabiii kahvaltı dediğim saat 12 civarı.domates, salatalık,biraz peynir birdilim ekmek.ve az önce 1 muz daha yedim:)ay çokk seviyorum.birde benim evde durmamam lazım galiba.diyetin ilkgünlerini hafta sonuna getirmem kötü oldu.hafta içi iş gün unutuyorsun yemeyi.neyse kızlar.hiç yalan yazmıyorum valla.ama sanırım bu diyeti beceremediğim için kovulmam dimi.çok dengesiz yiyorum.sanırım bir diyetisyene gitmem lazım.akşama fazulye yemeği yapcam arkadaşlar,zeytinyağlı.3-5 kaşıkta ondan yerim.yanına ayran iyi olur sanırım.benden bugünlük böyle...
bir an durdum inanırmısınız hiçbirşeyden haberim yok o taraflarda bezi olan bir insanda değilim zaten geçenlerde de yazdım aşırı derecede asosyal biriyim hiç kız arkadaşım yok şurda arayıpta canım çok sıkıldı ayşe sana geliyorum yada hadi bugün alışverişe gidelim diyebileceğim kız arkadaşım dahi yok hani ıssız bir adaya gitsem yanıma kendimden başka bişi alamayacak olan ben nasıl olurda bana böyle hitap edilebilir 2.5 yıldır beni hiç mi tanımadın hoş hiç tanımamış zaten öylede söyledi kendimi savunamadım bile ne söylüyeyim ne söylenebilirki ya diyecek hiç bir şey yok hayır ben bu siteye üye olmadım yemin ederim demek bile kendime hakaret etmek gibi birşey... dediki böyle yürümez bende dedim bitsin böyle yürümez zaten ben kendimi kanıtlamak inandırmak zorunda hissetmiyorum bile kendimi ben benim işte ben sadece bu ben... diyecek hiç birşey yok nasıl böyle birşey başıma gelir allahım beni imtihan mı ediyorsun
gülşah'cım, çok üzüldüm canım.kendi kendine alevlenip böyle parlamasa siteye girip gelen davetlerden birine girse yani o sitedeki herhangi biriyle konuşmaya çalışsaydı benim oraya üye olmadığımı çünkü herhangi bir kişiyle görüşme yapılmıyor sitenin bütün profilim gelen mesajlar işte yok şehir arama gibi hiç bir butonu aktif değil zaten üye olmadığım için sadece sitedeyken davet geliyor işte ayşe sizle konuşmak istiyor diye birşey çıkıyor az önce denedim dediğin gibi para istiyor yani süper üyelik istiyor sanırım bu aylık 3 aylık gibi bir tutarla ücretlendiriliyor. ve kredi kartsız yapılmayacak bir işlem maillerime bakıosunda ekstrelerimede baksaydın bide utanmadan nerelere harcama yapmışım birde ona baksaydı anlardı
ya neyse işte o değilde bir süredir aramızın bozuk olması beni zaten üzüyordu çünkü ben ona koşulsuz şartsız gözü kapalı derler ya o şekilde bağlıyım bağlıydım diyeyim artık . yinede ayrılmak hiç aklımda olmayan birşeydi zaten.. bu siteye girmeden önce seneye yaza düğünüm olcaktı o yüzden şişman bir gelin olmak istemiyordum zaten kilo konusunda da hep takıntılı biriydim ama evlendiğimde incecik zarif bir gelin olmak istiyordum buraya katıldığımdada en başta belirtmiştim şimdi uçup giden evlilik hayallarime canımdan can dediğim adamın bir anda yok oluşunamı bu şekilde böyle bir siteye üye olduğumu düşünmesinemi yanayım hiçbirine yanmıyorumda bu son olay hakikaten derinden yaraladı beni hiçbirşeyi gözüm görmüyor öfkem bedenimden aştı ben beni aştım şuan lafları aklıma geldikçe neymiş ben biliyormuşum zaten adresimi çok değişmişim gözüm kararıyor cinnet anı bu olsa gerek böyle laflar cinayet sebebi sanırım bu anlaşılmazlıkların içinde anladığım tek şey bugün hiç beklenmeyen insanların nasıl katil olabildiği...
evet, anlaşılan haftasonu çoğumuz için iyi geçmemiş. ben de eşime bir türlü kalkmadığı için kızdım ve bu bilgisayar sorunu maalesef bizde de mevcut:95:bugün eşimle tartıştık v tartışma büyüdü büyüdü büyüdü. o kadar kötü bir noktaya geldi ki anlatamam.
diyet asıl amacımız tabi ama dertlerimizi paylaşmamız için engel değil bu. zaten dertlendiğimizden yemiyor muyuz çoğu zaman? gidip hırsımızı yemekten alacağımıza gelip burda yazalım daha iyi canım.:97:bakınız kurabiyegelelim asıl amacımız olan diyete. burası dertlenme yeri değil zayıflama yeri diyorum kendime. derin bir nefes alıyorum ve yazıyorum
sabah aç 1 kurabiye(niye yedim bilmiyorum)
1 bardak ılık su
domates salatalık 4 zeytin 1 dlm ekmek
ılık suya devam edeceğim bu gün
hoş geldin..kaçak kaptanınız geldispor ve birtakım işlerden ancak gelebildim, ne var ne yok bakalım?
Önce spor gelir canım, geçmişe aralarda bakarsın. Sen zaten hastalıklardan dolayı spordan geri kaldın, şimdi fırsat buldukça yapmalısın.
Diyeti beceremediği için hiç kovulanımız yok canım. Paylaşımların ve katılımın önemli bizim için. Zaten burada düzenli paylaşım yapan da diyette kolay kolay cozutmaz çünkü alacağı yorumları tahmin eder
amin canım.günaydın
hafta sonu bazı arkadaşlarımıza yaramamış..70:
bu hafta inşallah herşey daha güzel olur ve sorunlar sıkıntılar biter yoluna girer diyerek haftamıza başlayalım..
Doğum günün kutlu olsun canım.bende saçma sapan bi hafta sonu geçirdim. hele pazar günüm berbat ve huzursuzdu. ve bugün dahada mutsuzum ve bugünde benim doğum günüm. ama ......
Çok kaçmamış merak etme. Dondurma epey fazlaymış sanırım ama o da ödülün olsun. Kaç haftadır çok güzel gittin. Yalnız tabi bu noktadan sonra kaçamak yok, cumaya kadar.daha ne kadar geçiktirebilirim, tamam yazıyorum h.sonu kaçamaklarımı şey yani yediklerimi
c.tesi benim için harika bir gündü. annemle buluştum iş çıkışı gezdik, dolaştık, alışveriş yaptık. ne zamandır kızkıza buluşup, kaynatmamıştık. anneminde karnı aç olmayınca dondurma yiyelim dedik. 1 külah dondurma yedim. valla 2 tl lik ver dedim dondurmacıya adam bana torpil geçmişanneminkinin 2 katıydı. ne yapayım yedim ben mi dedim çok koy alla alla.
sonra eşim bizi almaya geldi. annemi eve bıraktık. bizde evimize dekoratif eşyalar bakmaya gittik. baya yürüdük. ardından acıktık ben yarım kumpir yedi. patates çok büyük değildi. sonra yarım saat kadar yürüdük. evde yarım kase kakaolu puding yedim. 1 bardak süt içtim.
pazar geç kalktık. 1 tatlı krep, küçük bir parça peynir, 2 dilim sucuk yedim. daha sonra 1 bardak ayran, 1 bardak portakal suyu, 1 elma ile ara öğün yedim. öğle akşam yemeği yemedim. dün bütün gün evi işi yaptım. kaç haftadır yapamamıştım. 2 saat ütü yaptım. akşam yorgunluktan ayakta duramıyordum ki eşim hadi spor yap dedi. yapamadım. duş aldım yattım. sabah yaptım.
Canım, hoş geldin. Giremeyeceğin zamanlarda haber verirsen çok iyi olur. Deneme süresindesin ve girmediğin zaman bende iyi bir tablo oluşturmuyorsun.Kızlar günaydın haftasonu sehir disindaydim telden giriorum die hiç solemedim ama orda 3g cekmiodu giremedim foruma
hoşbuldum canımhoş geldin..
hala kötüyüm desem faranjitim var ve sesim bile gitti hata borazan gibi çıkyor ..ama..bu gün leslie 2 mil ve diğer yazdığım spor hareketleriniin hepsini yaptım..
sporu özlemnişim..yapamzsamyarıd abırakırım diye başladım ve bitridm zaten 35 dkcık..mis gibid e duşumu aldım. xtra jelimi sürdüm .öksüre öksüre size yazıyorum..
hayırdır canım?
gülşah'cım, çok üzüldüm canım.üzülmemeye de çalışsan şimdi için içini yiyordur. canım, böyle konularda şunu yap şunu yapma demekten kaçınıyorum. neticede bizler olayın sadece bir boyutunu görüyoruz. sadece şunu söyleyeyim, nişanlın askerde diye hatırlıyorum. askerdeki bir erkeğin psikolojisi kesinlikle normal olmuyor. benim eşim askerden geleli 3 ay kadar oldu. adam normal hayata daha yeni yeni adapte oluyor. sadece bu noktayı da göz önünde bulundur bence diyorum.:97:
yalnız senin eşin yine sabırlıymış, benimkine o “fil” imasını yapsalardı herhalde adamı mor ederdiBakın size ne anlatcam kızlar: c.tesi eşimle evimize bişiler bakıyorduk, mağaza mağaza geziyorduk. daha öncede sürekli uğradığımız bir mağazada kocaman bir fil heykeli gördük. hoşumuza gitti. satıcıyı çağıralım dedik. 50 li yaşlarda manken gibi bir adam dükkan sahibi geldi. adama "vitrindeki fili almak istiyoruz" dedim. adam eşimin göbeğini gözleriyle göstererek "sizde zaten bir tane varmış" dedibiz eşimle birbirimize baktık. dona kaldık. aslında benim hoşuma gitti, göbek aldı başını gidiyordu, bizimki hala abur cubur yiyor zaten ohh dedim içimden. sonra ben adama gülümsedim. "evet , yeni evlendik eşime yaradı baya kilo aldı" dedim. adam "bende kiloluydum yeni verdim" dedi. "neler yaptınız vermek için" dedim. "hiçbişi yediklerimi azalttım" dedi. bu arada eşim kıpkırmızı bizi dinliyor, bişicik diyemiyordu. bu arada bizi duyan tezgahtar kız "aaa ben bu abiyi birkaç ay evvel görmüştüm, bugün görünce oha dedim ne kadar kilo almış" demez mi. ben artık tutamadım kendimi bastım kahkahayı. bizimki bu defa morardı. sonra çıktık eve yürürken bizimki "adam resmen bana hayvan dedi, bozacaktım elemanına ayıp olmasın dedim" dedi. bende "yaa biliyorsun insan düşünen bir hayvandır, o da hayvan" dedim. eşim garip garip yüzüme baktı. ben ne dediğimi şaşırdım aslında o kadar komiğime gitti ki olaylar ama fazla gülmedim. bizimki çok alıngandır.
eve geldik ve beklenen karar açıklandı. eşim haftada 7 kilo verdiren şok diyete başladı. bol haşlanmış yumurta var diyette. sabah iki tane haşladım koydum çantasına. aslında gerek yok bu diyete bizimki abur cubur çok yiyor, neyse artık verirse güzel sizede vereyim menülerini
Ah ah burcum, sen gidince ne yapıcaz bilmiyorum ki ben. Maşallah katılımın takımı hareketlendiriyor.nerdesiniz kızlar yahuuuuu, gelsenizeeeeeeeeee. ayol ben bu hafta az girecem diye istifa ediyordum az daha takımdan, yine en çok ben yazıyorum mesaj . bak böyle gündüz girmiyorsunuz gece çoşuyorsunuz kıskanıyorum yaaa. sabah 1 saat gece yazdıklarınızı okumakla geçiyor.
bu arada ara öğün yaptım ilginize. 4 çubuk etiformla minnacık peynir yedim. akşam yemeği bu hafta hiç yemicem. h.sonu tekrar o 1 kiloyu aldığımı düşünüyorum. cumaya kadar planım 59 kg olmak.
Senin moralin bozuk anlaşıldı. Zorla da olsa bir şeyler yesen iyi olur canım.Kahvaltıda bişi yemedim.
saat 1 gibi bir yeşil elma yedim. bitki çayı yok.
2 bardak su içtim sadece
akşam 4 de de dünden kalan pırasa yemeğimden iki üç kaşık yedim. iki üç dalda roka ve dereotu yedim.
bilmiom herhalde başka bişi yemem. canım bişi istemio. başım çatlıyo. uyumak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?