Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kahvaltıda bişi yemedim.

saat 1 gibi bir yeşil elma yedim. bitki çayı yok.
2 bardak su içtim sadece

akşam 4 de de dünden kalan pırasa yemeğimden iki üç kaşık yedim. iki üç dalda roka ve dereotu yedim.

bilmiom herhalde başka bişi yemem. canım bişi istemio. başım çatlıyo. uyumak istiyorum.

açlıktan başın ağırmasın. bişi yememişsin doğru düzgün

selam canım ben iyiyim. spora ve açlığa devam ediyorum. kilonu korumuşsun sevindim. keşke arada uğrasaydın. yarışma listesine girmemişsen diskalifiye diye birşey olmaz merak etme. yinede en iyi kaptanım bilir.
o zaman kaptan bana bi haber et :) gerci farketmez ben burda yaninizda kendi kendime cabaliyom iste :)) millet birinci olmak icin yarisiyo bende listeye girebilmek icin olsun beaa napim yaninizda olmakta guzel.sevgiler..

sağolasın canımsın hayırlısı diyorum kafam karmakarışık şuan itibariyle bir araya gelmeyi düşünmüyorum tekrar daha doğrusu sağlıklı karar alamıyorum desem yeridir biraz zaman ihtiyacım var

iyi beslenememişsin canım akşamda yememişsin dikkat et kendine hastalanmayasın sonra

nasıl telafi eder edilebilirmi bende bilmiyorum

çok üzüldüm canım ya ne oluyor bunlara böyle havalardanmı sudanmı ne yedi ne içti bunlar içmeden kafası güzel olmuş minicik şey nerden nerelere gelmiş umarım en kısa zamanda problemleriniz hallolur canım:26:

zaman inzivaya çekilip düşünme vakti benim için dünden beri hiç yol katedemedim gerçi ne olursa olsun benim öyle bir siteye tövbe yarabbim ya nasıl öyle düşünebiliyor anlam veremiyorum düşünüyorum düşünüyorum yok anlamıyorum anlayamıyacağım sanırımda

bu kadar zamandır beraber olduğum adam keşke ne siz beni ne ben sizi tanımama görüşmemize hakkımda hiç bir fikre sahip olmamanıza rağmen beni o kadar güzel anlıyorsunuz ki keşke oda beni böyle anlayabilseydi de böyle saçma sapan birşey yaşanmasaydı

günaydın
hafta sonu bazı arkadaşlarımıza yaramamış..70:
bu hafta inşallah herşey daha güzel olur ve sorunlar sıkıntılar biter yoluna girer diyerek haftamıza başlayalım..

hiç yaramadı bu hafta izin vermiyorum hiçbirşey canımı sıkamaz tek amacıma geri dönüyorum kilo vermek ve sizlerle güzel paylaşımlarda bulunmak

canım senin hem menülerin çok güzel hemde yaptığın spor aktivitelerin az ve çeşitli yiyorsun su durumuda takdir ediyorum seni

çok haklısın gülüncek şeyler bunlar :85:

o kadarcıktan bişi olmaz canım ya sende hem zaten gezmişsin bayağı bir yandan yerken bir yandan eritmişsinzdir hafta sonunu güzel geçirmenede çok sevindim ayrıca

aşk olsun canım ya olurmu belki birşey yapamayız ama hiç olmazsa paylaşabiliriz içinden ne geçiyorsa anlat sanada iyi gelir:26:

KEYFİM YOK ARA YOK

bu arada gülşah ne yaptı acaba ben kendi derdime düştüm. onun durumu çok can sıkıcı. inşallah düzelmiştir.

sağol canım ya napayım aynı işte değişen bişi yok ara ara ağlamaklı geçti bugün ama daha iyiyim

şimdi çıkmam lazım kızlar kardeşime net lazımmış sonra devam ederim yazmaya menümüde o zaman yazarım şimdilik görüşürüz

geçmişe bakamıyorum .. oğlum uyuyorken spor yapacağım...
Önce spor gelir canım, geçmişe aralarda bakarsın. Sen zaten hastalıklardan dolayı spordan geri kaldın, şimdi fırsat buldukça yapmalısın.

Diyeti beceremediği için hiç kovulanımız yok canım. Paylaşımların ve katılımın önemli bizim için. Zaten burada düzenli paylaşım yapan da diyette kolay kolay cozutmaz çünkü alacağı yorumları tahmin eder

gülşah'cım, çok üzüldüm canım. üzülmemeye de çalışsan şimdi için içini yiyordur. canım, böyle konularda şunu yap şunu yapma demekten kaçınıyorum. neticede bizler olayın sadece bir boyutunu görüyoruz. sadece şunu söyleyeyim, nişanlın askerde diye hatırlıyorum. askerdeki bir erkeğin psikolojisi kesinlikle normal olmuyor. benim eşim askerden geleli 3 ay kadar oldu. adam normal hayata daha yeni yeni adapte oluyor. sadece bu noktayı da göz önünde bulundur bence diyorum.:97:

bugün eşimle tartıştık v tartışma büyüdü büyüdü büyüdü. o kadar kötü bir noktaya geldi ki anlatamam.
evet, anlaşılan haftasonu çoğumuz için iyi geçmemiş. ben de eşime bir türlü kalkmadığı için kızdım ve bu bilgisayar sorunu maalesef bizde de mevcut:95:
böyle şeyler çocuğun yanında yaşanmasa daha iyiymiş, ama olan olmuş. diğer mesajlarından da anladığım kadarıyla barışacaksın ama biraz burnunu sürtmeye niyetlisin. bence de durumu iyice anlamasını sağla. sarfedilen laflar ağır çünkü bu belli. canını sıkma diyeceğim ama kendimden biliyorum, o bir opsiyon değil. inşallah bu zaman dilimini de hayırlısıyla atlatırsınız.

diyet asıl amacımız tabi ama dertlerimizi paylaşmamız için engel değil bu. zaten dertlendiğimizden yemiyor muyuz çoğu zaman? gidip hırsımızı yemekten alacağımıza gelip burda yazalım daha iyi canım.:97:bakınız kurabiye

kaçak kaptanınız geldi spor ve birtakım işlerden ancak gelebildim, ne var ne yok bakalım?
hoş geldin..

hala kötüyüm desem faranjitim var ve sesim bile gitti hata borazan gibi çıkyor ..ama..bu gün leslie 2 mil ve diğer yazdığım spor hareketleriniin hepsini yaptım..
sporu özlemnişim..yapamzsamyarıd abırakırım diye başladım ve bitridm zaten 35 dkcık..mis gibid e duşumu aldım. xtra jelimi sürdüm .öksüre öksüre size yazıyorum..

günaydın
hafta sonu bazı arkadaşlarımıza yaramamış..70:
bu hafta inşallah herşey daha güzel olur ve sorunlar sıkıntılar biter yoluna girer diyerek haftamıza başlayalım..
amin canım.
Haftasonu Cumartesi yaramadı ama Pazar fena değildi benim.

bende saçma sapan bi hafta sonu geçirdim. hele pazar günüm berbat ve huzursuzdu. ve bugün dahada mutsuzum ve bugünde benim doğum günüm. ama ......
Doğum günün kutlu olsun canım.

Çok kaçmamış merak etme. Dondurma epey fazlaymış sanırım ama o da ödülün olsun. Kaç haftadır çok güzel gittin. Yalnız tabi bu noktadan sonra kaçamak yok, cumaya kadar.

Kızlar günaydın haftasonu sehir disindaydim telden giriorum die hiç solemedim ama orda 3g cekmiodu giremedim foruma
Canım, hoş geldin. Giremeyeceğin zamanlarda haber verirsen çok iyi olur. Deneme süresindesin ve girmediğin zaman bende iyi bir tablo oluşturmuyorsun.

hoşbuldum canım
tüh ya ne kapmışsın sen şifayı öyle. yalnız süpper spor yapmışsın. hastayken spor bana iyi geliyordu, inşallah sana da iyi gelir ve o sporlarına bir nazar boncuğu vermesek haksızlık etmiş oluruz

hayırdır canım?

benim nisanl,m asskerde rabiacmm.kendmi hic ii hissetmiorum foruma giresim gelmio hic bise yapasım gelmio cok üzgünüm cok aglamak istiorum ama nedenini bilmiorumm kendmi cok kötü hissediorum sürekli yiorum dünden beri su icmiorum spor yapmıorum yedikce de yiesim gelio kendme faydm yok size hic olmıcak

yalnız senin eşin yine sabırlıymış, benimkine o “fil” imasını yapsalardı herhalde adamı mor ederdi
haftada 7 kilo çok ama bakalım eşin neler yapıcak çağırsaydın buraya takılırdı:)

Ah ah burcum, sen gidince ne yapıcaz bilmiyorum ki ben. Maşallah katılımın takımı hareketlendiriyor.
Cumaya kadar inşallah 59’u görürsün canım.

Senin moralin bozuk anlaşıldı. Zorla da olsa bir şeyler yesen iyi olur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…