Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugün oğlum mızır mzır ömrümü yedi ablamız geldi neşelendi onlar oaynarkjen sporumu yapabildim ..tam bilgisayarın başına oturuyorum gelip kucağıma çıkıp ağlamaya başlıyor..kapatıp kucağıma alıyorum yok herşeye mıkırdandı..öğle uykusunada sabah erken kalktığı için 10:30 ta yattı..
her zamanki uyku saatinde uykusu geldi ama uyutamadım saçma ve sıkıcı bir gündü ama sporla taçlanınca azda olsa kendimi iyi hissettim..
EVMA amaç diyet ama robot gibide sadece ne yediğimizden ne içtiğimizden bahsederek nasıl kaynaşabiliriz..bak bana kaç haftadır hastalıklan başınızın etini yedim..mır mır sürekli genel durumumuda yazıyorum..burdaki her paylaşım özel ve güzel..sizler gibi..anlatmaktan hiç bir zaman çekinme..Rabia nın dediği gibi buraya yazrak paylaşarak rahatlıyoruz yemeğe saldırmıyoruz..

o zaman kaptan bana bi haber et :) gerci farketmez ben burda yaninizda kendi kendime cabaliyom iste :)) millet birinci olmak icin yarisiyo bende listeye girebilmek icin olsun beaa napim yaninizda olmakta guzel.sevgiler..

Canım, listeye girebilmek için gösterdiğin çabayı ben göremiyorum açıkçası. Birkaç haftadır yoksun. Ne bildirim var ne de katılım. Bu konuda ciddiysen ona göre hareket etmelisin. Yok, ben liste istemiyorum takıma ara sıra uğrayacağım diyorsan o da olur. Yalnızca istediğinin ne olduğuna bir karar vermelisin bence.

aaaa yani bu yüzden mi izine ayrılacaksın. sana izin mizin yok canım. biz bir takımız üzgünken de neşeliyken de beraberiz. ara ara olur moralin bozulur. canın bir şey yapmak istemez. sen yine de buraya gel, katılımını yap. hep beraber aşarız bu günleri
menünü yaz bakayım da ben seni biraz sopalayım, kendine gelirsin:18:

ORTİİİİİİİİİİİİ YANINA GETİRTME BENİ.. nişanlı daha yenimi gitti kız zaten askerdeydi..:84:ha özledinse olur otur ağla romatik müzikler dinle ama YEME hatta kalk spor yap ....bizide bırakma yaz ..toparlanmana yardımcı oluruz..nişanlınla konuşamıyormusun sesini duy olmazmı
RABİA İZİN VERME...

o oğlunun yanaklarından ısırcam bendemek bilgisayar başından o alıyor seni
benimki de bu aralar bana çok düştü, niye yaw? ben büyüdükçe babasına düşkünleşir umudundaydım. şimdi sanki kundakli bebek gibi yapışığız.
bu arada spor yapmak insanı manevi anlamda da rahatlatıyor bence. stresimi atıyorum ben.

gayet haklısın deryacım
yok vermiycem izin zaten

yok konusuoz orti her gün 100günü kaldı cok özledm onnu kendmi o yokkken cok ylnız hissediorumm bi basıma gibi geldgnde abisnin dügünü war oraya götürcek beni ablası war cok zayıf ben kalcam bööle sisman sisman 3 weriorum 2 geri alıorum yapamıcam ben olmıcak biliorum hep bööle kalıcam güzel güzel elbiseler giyemicem o geldgnde hala bööle görcek benii hic süpriz yapamaıcam hayyallaerimşi gerceklestiremicem biliorum artık kendmi kandırmak istemiorum bi cikolataya yenik düsüorum ben bu kadarım iste kendme gıcık oluıorumm

kaptanımm arkedeşlerrr (gerçi hepiniz benden büyüksünüz ama abla demeye içim elvermiyor bu kadar fıstığa)
Menümü değerlendirmeye sunuyorumm
Sabah
Kaşarlı-Domatesli sandviç (65 gr ekmeğe)
-bu arada sabahları kepek ekmek vardı ama demirim düşmüş diyetisyen kaldırdı*
Ara
1 avuç kuru üzüm
Öğlen
2 baget
yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
Ara
1 su bardağı süte 5 kaşık nesfit
Akşam
5 kaşık ıspanak
4 yk makarna
yoğurt (az yağlı)
Ara
daha yemedim ama acıkırsam meyve veya ceviz
Spor: vallahı 4 te evden cıktım daha sımdı gırdım jkardesımın provaaları vardı koşturudm durdum daha da halım yok

geçmiş olsun canım. bazen şeker ihtiyacından dolayıda ağrır. şekerli bişiler ye yada ilaç iç.ben çıkıyorum, iyi akşamlarrrr
nu gün denk gelemdik..((
bilmiyorum sabah uyandığımdan beri aynıyım.
açlıktan başın ağrıyordur..hiç birşey yiyemiyeceksen ayran iç..
aç yatma sakın..kan şekerin tansiyonun düşmüştür..
bu gün sıpam durmadı..aklımd aburdaydı ama kaç kere geldiysem paşa bastı yaygarayı..
Allahım, bunları duyacağımı rüyamda görsem inanmazdım. az önce eşim aradı, bu akşam dışarda spor yapalım mı ? dedi. yaaaa beyfendi diyete girince akşamları spor yapası geldi.
oh oh iyi haber..
leslie ablayla devam et..kolay gibi görünsede 1 mill .1.6 km ve her mil 100 kalori yaktıryor...
eşin iyi susmuş benim eşim cınkar çıkartırdı..

göbiş için mekik hareketleri yeterli olurmu? ben leslie+mekik yapıyorum ama . Ay benım ıncecık bacaklarım da kalınlaşmış sankım
olur ama düzenli yapmalısın süreklilik önemli..
KEYFİM YOK ARA YOK

bu arada gülşah ne yaptı acaba ben kendi derdime düştüm. onun durumu çok can sıkıcı. inşallah düzelmiştir.

yapma canım ya..hayatın kendisi bu işte acı tatlı. bir şekilde geçiyor..kendine eziyet etme..
iç sıkıntın için YA BASİT okumanı öneririm..

bende bu gün çok hastaydım,yataktan çıkamıyordum,oğlumu babası anneanneden getirince mecburi kalktım.oğlum bırakırsa geçmişi okuyacam

bak bak şu sözlere bak..kız oğlum ağlıyor uyuyacak ama sana bişey yazmadan kapatmıyayım dedim..
verceksin niye böyle kalasın..1 AY SABRET ALSANDA VERMEMİŞ GİBİ GÖRÜNSEDE HAREKETLERİNE VE YEDİĞİNE DİKKAT ET BİRDEN KİLOLAR GİTMEYE BAŞLIYOR..burdan kopmak yok..şimdi çıkıyorum hadi toparlan basit bir yağ birkintisinemi yenileceksin ortimmmmmmmmmmmmm..aksine ayna karşısına geç ve kendini incele gidecek bunlar de..oy oğlum yırtınıyor...

şşt kız döverim seni. bir yelle yeksan mı olacaksın? bir çikolata rüzgarı gelmiş geçmiş belli canım. şimdi onu yakmaya bak, hemen hıncını al o hain çikolatadan. seni dal gibi incecik gelin edicez biz. görenler gıpta ile bakacaklar.:97:

gayet güzel canım, maşallah

bende bu gün çok hastaydım,yataktan çıkamıyordum,oğlumu babası anneanneden getirince mecburi kalktım.oğlum bırakırsa geçmişi okuyacam
çok geçmiş olsun elifcim. çok koşturdun hastalandın şimdi bak, oldu mu?

haklisin ama ne istedigimi biliyorum tabiki yoksa burda isim ne..2 haftadir giremedim kk ya. buralarda deildim..siz karar verin ben takima girmek istiyorum tabiki.. yada göremedik bicaba diyosan ben zaten burdayim :)

sende çok hırpalın kendini iş üstüne iş yaptın canım ya çok geçmiş olsun..
menün güzel..kepek ekmeği kaldırması iyi olmuş..kansızlığa sebeb oluyor zaten..
gayet haklısın deryacım
yok vermiycem izin zaten
:13:

canım yapışıklık bizdede mevcut kucak kucağa burun buruna akşama kadar öpüşüp koklaşmakla meşgulüz..
heleki 2 yaş sendromumuz başladıki sorma..inatlaşma ağlama yemek yememe ne ararsan var anlıyacağın..

geçmişe ancak bu kadar dönebildim..kızımıd ayatırdım oğlum aç yattı en azındna mama içireyim..kalakmadan menümü yazıp kaçıyorum canlar..
2 mayıs menü..
sabah 1 kuru kayısı krom hapı..
su
kahvaltı
çeyrek ekmeğe yumurta ve az peynir..
ara eşimle kahvaltısın aeişlik ettim saat 11 gibiydi ara öğün saatim edenk geldi
1 bardak çay şekersiz..
4 dilim sucuk
2 yeişl zeytin..
öğle
1 tane dolma
2 kaşık pulbiberli yoğurt..
yarım dilim ekmek
ara
yapmadım..
akşam
2 minik tam buğday ekmeğine tostsaat 4 te yedim..
sonra 6 da spor
ve şimidede 2 kayısı kurusu 4 badem yedim.
su 2.5 litre
spor
leslie 2 mil..
ve 60 mekik
35 *2 oklava hareketii
yerde bacak için 3 tane karışık hareket
sabah yazmayı unuttum ender saraçın programında zumba yaptırdılar 5 dk 5 onuda yaptım..

ben diyete baslayalı 2-3 hafta oldu baskalarına yorum yapacak kadar bilgim de yok.Seninki iyi senin ki kötü diyemem.çünkü bilmiyorum.Daha yeni yeni öğreniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…