benim çevremde de lazerle ameliyat olup kurtulanlar var ama bilmiyorum. biraz daha araştırmalıyım sanırım.geçmiş olsun canım babamdada aynı problem vardı lazerle tedavi oldu oda 2 sene oldu bir sorun çıkmadı daha istersen bir araştır sende ilerlemesin daha
hımm kahvaltıyı atlamak iyi bir fikir değil. 2 dilim börek derken, nasıl bir börek? gerçi böreğin diyette pek yeri yok.selam.. bu sabah yine tartildim 77.7 .. sabah kahvalti yapmadim 12 gibi 2 dilim börek, 1 fincan cay.saat 4 te 1 tabak pirasa yemegi yiyip menumu kapattim..gunun geri kalan kisminda yesil cay icicem..sevgiler..
iyiyim ablam sen nasılsın? teşekkürler zayıflarım inş. sene sonunda kamp var şöyle bir 60 falan olsma iyi olur.Derslerde kendı halında işte :) çok yoğun bu aralar.Sınava da az kaldı sınav geçsinde 7/24 bilgisayardayım vallaselam dilacım, nasılsın? takip ediyorum menülerini, maşallah çok güzel gidiyorsun. derslerin nasıl?
hoşgeldin kaptanım.. hayırlı olsun yenı goz numaran bende 2 aydır takmıyorumselamlar kızlar:79:
sabah göz muayenesine gittim. gözümün miyop derecesi artmış, ordan da gözlükçüye gittik. yeni gözlüğümü beğendim ve bir de güneş gözlüğü alıyorum. tabi güneş gözlüğüm de dereceli:96: günüm biraz bundan koşturmacayla geçti. eve geldim, bir telaşe oğluşu uyuttum. yemek yaptım. ancak şimdi oturabildim desem yeridir. kayınvalde de burda hala, ondan gündüzleri pek gelemiyorum canlarım.
birazdan geçmişe yorumlar gelecek.
tamam ccanım artık daha cok yazmaya calısıcamTamam canım, anlaşılmıştır:) derslerin ve sınavların izin vermiyor biliyorum. İnşallah hayırlısıyla bu günleri atlatınca daha çok yazışırız. Bir de yorum yaparken çekinme, hiçbirimiz yanlış yazdın diye seni eleştirmeyiz ki canım, bizler sanki her zaman çok doğrusunu mu yazıyoruz?
sütle saman tanımına bayıldımbende yine her sabah kahvaltım olan sütle samanı karıştırıp yedim(special k)
arada 3 tane tahta parçası yedim(etiform)
1 bardak form plus çay
bir ara daha yaptım
1 adet portakal
öğle yemeğini az önce yedim
1 küçük köfte
bol yağsız salata
şimdide bir soda içiyorum ve kaçıyorum temizlik yapıcam heryer her yerde ellemedim kaç gündür
birde yumurtayla zeytinyağını karıştırıp streç filmle sardım saçlarımı maksat ph olsun diyeama çok kötü kokuyor ya yumurta falan eğer biri gelirse evde yokmuş gibi davranıcam bu kokuyla
Allah şifa versin canım, inşallah çabuk iyileşirsin.canım geçmişi fazla okuyamadım,ama sen güzel öetlemişsin ,her şeyin düzeldiğine sevildim,sen nasıl oldun.ben ise hala çok kötüyüm,ses falan hepten gitti mecburi ayaktayım.
bekliyoruz canım, bana da sıkıntıların varmış gibi geliyor zaten. Belki çare bulamayız ama dinleriz. Bazen insan sadece dinlenilmek istiyor.:97:kızlar ne kadar güzel,hemen sorunlarınızı,içinizi dökmüşsünüz paylaşmışsınız .
benim en büyük sıkıntım bu her şeyi içimde biriktiriyorum,hep kendimle konuşuyorum buda beni çok yıpratıyor,kendimi yaşlanmış herşeyin bittiği sanıyorum.daha sakin bir zamanda bende içimi sizlere dökecem tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Sen neden böyle bir soruyu soruyorsun?bu zorlu maratonda eşlerinizden ne kadar destek görüyorsunuz?
maşallah canım, incecikmişsin.Eki Görüntüle 189006
geçen sene vermeyi başardığım 15 kilo sonucu görüntüm....oğlum 11 aylıktı..
bu kotum şu anda yine böyle oluyor ama tişörtüm henüz yazlık çıkarmadığım için bilemiyorum..
niye resim ekledim hafta ortası gaza gelelim diye..azmedince oluyor diye..
Geldim geldim:)bizim kaçak kaptan yok yine..?
Ay canım ya, bulantıları başlamış. Allah yardımcın olsun canım. İnşallah çabucak geçer bulantılar.kızlar nasılsınız yaaa geçmişe baktım ne güzel besleniyorsunuz kız emva tebrik ederim seni canım.bebeğin hayırlı olsun hayatım.oyle psikolojik bebeğe olumsuz şeyler yükleme sakın mutlu bir bebek olsun annesi. bol bol gez ,oğluşunla güzel vakitler geçir,kocanıda bir güzel adam gibi al karşına konuş küs küs olmaz bu işler.aynı dönemde oluyoruz sanırım canım .allahım hayırlı gebelik geçirmemizi sağlasın inşallah.ne dicektim ya kızlar ben çok kötüyüm ya .sabah bulantım çok oluyo başımda dönüyo hop yatıyorum enesi servise bindirir bindirmez.12 de uyanıyorum hiçbirşey canım istemiyo sırf folk asit alcam diye tıkıyorum birşeyler ama çıkıcak durmak istemiyobir gün önce iştahla yediğim şeyden tiksiniyorum bög geliyo resmen
tahlil vermiştim kan değerlerim yükselmiş alt sınırın biraz üstünde demir almaya devam ,folikasite devam ediyorum.süt içemiyorum ya of öglenden başlıyorum akşama kadar yiyosam yiyom yoksa daha yiyemiyorum kilomda 57.6 şuanda ,sabah kabızlık çekiyom.bol su iç diyo doktor ama su içerkende kabul etmiyo ancak 1.5 litre içebiliyorum bu bebekte beni zorlucak.eneste çok güzel besleniyordum dengem bozuldu umarım bulantılarım çabuk kesilir yoksa yiyemicem birşey
çok güzel incelmişsin, nazar değmesinvay yoruma bak utandırma beni..
göbişte canım..bu kış 5 kilo geri alınca hepsi göbişte birikti..löp löp yağ olmuştu resmen ..göbeciğim o kotun üstünden devriliyordu ..şimdi baya düzgün duruyor..diyete başlamadan önce 94 cmdi şimdi 86 cm .belimde 78 den 74 e düşmüş..bu sabah ölçtüm..
:) misafir olmasa ben de tık tık yapıcam da kv’ye ayıp oluyor:)akşama yemeğim yok..gidemde yapam oğlum uyuyor..eşim uyuyor..bende burda tık tık...oturdum kaldım..
Belin çok güzel. Amma velakin hakikaten basen var.ay ben bile kendime gülüyorum. neyse arkadaşın masaından aldım ölçtüm. üzerimde kot pantolon ve bir bluz var. maalesef üzerinden ölçü aldım. basenlerim 105, belim 67 geldi. çok iyi ya, kıyafetsiz 100 ile 65 olurlar sanırım. yuppiiiii
eee peki şimdi takıma devam edecek misin? bu konuda hiçbir şey yazmamışsın. daha gelmeseydin zaten bu hafta diskalifiye olacaktın.mrb kızlar nasılsınız beni hiç sormayın vahimlerdeyim biyerde düşüp bayılcam diye korkuyorum yaburayada uğrayamadım
bu arada ygs sınavındanda geçtim şükür :86:
çok yorgunum bu hafta yada haftaya sağlık ocağına bidaha gidim diyorum kanı ölçtürim tekrar olmazsa hastaneye doktoruma gideyim bakalım havalardan mı yoksa kanla mı ilgili çözemedim:2:
bu arada buraya b-fit sonunda açıldı görüştüm 4 aylık 475 istiyo turkcelli olduğundan 2ay da onlar veriyo aylık 80 e geliyo 12 ay 670 istiyo aylık 55 civarına geliyo 4 aylık üye olayım diyorum şu halsizliğimi bi hallledebilsem offfff
hoşbuldum canım, sen de hoşgeldinhoşgeldin kaptanım.. hayırlı olsun yenı goz numaran bende 2 aydır takmıyorum
tamam ccanım artık daha cok yazmaya calısıcamah su sınav bır gecsınde neler yapıcam
Canlar akşam giremeyebilirim girersem yazarım menümü öptüm herkeşi
hem fiziğin hem kendin çok güzelsin..Eki Görüntüle 189133 Eki Görüntüle 189134 Eki Görüntüle 189135 Eki Görüntüle 189136 Eki Görüntüle 189137 Eki Görüntüle 189138 Eki Görüntüle 189139 Eki Görüntüle 189140 Eki Görüntüle 189141
işte bunlar olmak istediğim hallerim 55 kilo civarındaydım yaza yetişicem inşallah bu hallerime geri dönücem nasılım ama
çok geçmiş olsun,yeni gözlüklerin hayırlı olsun.selamlar kızlar:79:
sabah göz muayenesine gittim. gözümün miyop derecesi artmış, ordan da gözlükçüye gittik. yeni gözlüğümü beğendim ve bir de güneş gözlüğü alıyorum. tabi güneş gözlüğüm de dereceli:96: günüm biraz bundan koşturmacayla geçti. eve geldim, bir telaşe oğluşu uyuttum. yemek yaptım. ancak şimdi oturabildim desem yeridir. kayınvalde de burda hala, ondan gündüzleri pek gelemiyorum canlarım.
birazdan geçmişe yorumlar gelecek.
emvacım, çok tebrik ederim canım. Allah hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin. bu hafta listedesin, haftaya hamile notunu eklerim. burcum ve seni tanıdığıma gerçekten çok sevindim. çok tatlısınız her ikinizde. bizleri bırakmayın, lütfen arada gelin.:97:
mrb kızlar nasılsınız beni hiç sormayın vahimlerdeyim biyerde düşüp bayılcam diye korkuyorum yaburayada uğrayamadım
bu arada ygs sınavındanda geçtim şükür :86:
çok yorgunum bu hafta yada haftaya sağlık ocağına bidaha gidim diyorum kanı ölçtürim tekrar olmazsa hastaneye doktoruma gideyim bakalım havalardan mı yoksa kanla mı ilgili çözemedim:2:
bu arada buraya b-fit sonunda açıldı görüştüm 4 aylık 475 istiyo turkcelli olduğundan 2ay da onlar veriyo aylık 80 e geliyo 12 ay 670 istiyo aylık 55 civarına geliyo 4 aylık üye olayım diyorum şu halsizliğimi bi hallledebilsem offfff
Eki Görüntüle 189133 Eki Görüntüle 189134 Eki Görüntüle 189135 Eki Görüntüle 189136 Eki Görüntüle 189137 Eki Görüntüle 189138 Eki Görüntüle 189139 Eki Görüntüle 189140 Eki Görüntüle 189141
işte bunlar olmak istediğim hallerim 55 kilo civarındaydım yaza yetişicem inşallah bu hallerime geri dönücem nasılım ama
ben bi zayıflıcamm bi zayıflıcam dillere destannn hepinizi gecicem herkesten önce zayıflıcam görceksniz we hic pes etmicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama sizi cok sewiorum pek cok pek coooooooook bugün iim we artık hep iyi olcaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Evet, canım. Artık bir yaşam biçimi oldu diyet. Tabi hala kaçamak isteğim oluyor. O da normal insanız
Bence hiç de saçmalamamışsın. Hakkında hayırlısı olsun canım. Her insan kendi kaderini yaşıyor, bu dönemler de geçer ve inşallah sen de güzel günler görürsün.
bu İskender içinçarpı 1000 yaparsın sen.
Ayrıca 40 dk hızlı tempo yürüsen 200 kalori ancak yakarsın. 1 saat leslie belki 400 kalori falan. 2.5 saat leslie ablayla buluşmanı tavsiye ederim. O çenesiyle seni iskenderden soğutur zaten
55 kiloda tam bir çıtırmışsın canım. şimdi de çok kilolu değilsin aslında. mesela karın bölgende fazla yığılma görmedim ben. düz duruyor. eşit almışsın kiloyu sanırım. biraz tombiş bir duruşun var. bir de sanırım yüzünden alıyorsun, hemen yanakların dolmuş.
sütle saman tanımına bayıldım
gayet güzel beslenmişsin.
Saç için, ben de, zeytinyağı kullanıyorum ama yumurta sarısını yıkarken sürüyorum başıma. Yağın kolay arınmasını sağlıyor.
hem fiziğin hem kendin çok güzelsin..
çok geçmiş olsun,yeni gözlüklerin hayırlı olsun.
sınavı geçmişsin tebrikler,seni burda görmek ne güzel özlettin kendini.
canım maşallah,süpersin.ben resimlerimi koysam herhalde bayılırsınız kız ooo göbek ne diyeinşallah yine dönersin canım eski haline...
hoşbuldum canım, sen de hoşgeldin
gözlükler, hayırlı olur inşallah. sen de takmalısın bence, takmazsan nasıl görüyorsun?
sınava az kaldı canım, sen çalışmalarına yoğunlaş. durumunu biliyorum, arada mola verdiğinde bize uğrarsın. inşallah emeklerinin karşılığını alırsın.
yok ya. 1 dilim keki eritmek için yarım saat yüzmek gerekiyormuş canım. 1 saat sporla anca sosunu eritirsin sen
bende biraz anlatayım size kendimi.Eşim benim yengemin ardeşi (dayımın karsı)ordan tanıyordum ama onunla evlenmek hiç aklıma gelmezdi aramızda 10 yaş var,küçükken hep görürdüm.sonra dayımın kızı anlatı annemler seni dayıma düşünüyor yeni bir fotorafını göstrdi,tabi ben asla olmaz hiç konuyu açmasınlar dedim.bir gün benim telefonumla dayı yeğen konuştular beni istedi telefona azıcık konuştuk osıralar mesleğinden istifa etmiş antalyada çalışıyordu,okonuşmadan sonra biz 6 ay hiç birbirimizi görmeden konuştuk.sonra geldi isteme olayı başladı kıyametler koptu bizim evde annem günlerce ağladı yapma kızım olmaz sen onlarla yapamazsın babam kesinle olmaz seni öldürürüm daha iyi dedi,çevremdeki herkes yapma kendine gel dediler ama ben kimseyi dinlemedim çünkü çok seviyordum ve sevdiğine inanıyordum.ve oldu bütün engelleri aştım ve evlendik,eşim görevine nişanlıyken döndü ilk görev yeri şırnak oldu.kaynanamla yaşımayı kabul ettim bir yaşlı kadına bakamazsam neye yarıyorum dedim.
düğünüm oldu bir hafta sonra Şırnaya gittik 3çümüz kimse demedin yeni evliler bira yalnız kalsınlar anneyi zora göndeririz.işte kabusumuzum ilk aydan başladı.herşeyi sorun etti kaynanam oturmam yanlış kalmamam yanlış her dakika oğluna şikayet etmeler eşim her eve geldiğinde evde kavga gitikçe benden uzaklaştı,neymiş ben alttan almasını bilmiyormuşum hep ben suçlanıyorum.ben ne yapsaydım ailemden,arkadaşlardan uzak orda hiç arkadaşım yok hep evde ilk hamileliğim boş gebelik deyip kürtaja yaptılar o beni tam delirtti.deprasyon hapları kullandım aylarca hamile kalınca bıraktım.bir gün dayanamadım yengemi dayımın halımına telefon aştım ben dayanamıyorum artık gelcecem dedim,oda kaynıma söylemiş gelip kaynanamı götürdü ama neye yarar biz artık birbirimizden kopmuştuk.sonra hiç istemediğim halde beni buraya getirdi.burda gittikçe daha kötü oldu her şey,eşim ailesi çok cahiller aklınız almaz yaptıklarana neler neler görüyüm duyuyorum.bir örnek vereyim geçen yaz kaynanam ve görümcem bana geldiler görümcemin çocuğu yok bana bi çocuk yap görümcene ver dedi kaynanam,sanki ev eşyası istiyor benden.bu kış eşimden şiddet gördüm ve aileme gittim1ay kaldım 1kere bile aramadı sormadı,abisi geldi gitti bir kaç kez annem çok ağladı git yuvanı yıkma dedi,çocugun var onu düşün dedi.tekrar geri geldim ama hiç bir şey değişmedi çok soğuk ev geldimi hiç konuşmaz sohbet etmez,özel hayat bitmiş zaten 2ikimizde mecburi oğlumuz için katlanıyoruz aynı evi paylaşma.ben ama ben artık dayanamıyorum bende insanım bende kadınım sevmek sevilmek istiyorum.bu gün söyledim ayın15cinden sonra mahkemeye baş vurcam ama boşanma bittikten sonra herkese söylüyecem,ben konuştukça oda dalga geçti benle.sizce oğlum için katlanmalımıyım bu hayata kendimi düşünerek ona haksızlıkmı yapıyorum
bende biraz anlatayım size kendimi.Eşim benim yengemin ardeşi (dayımın karsı)ordan tanıyordum ama onunla evlenmek hiç aklıma gelmezdi aramızda 10 yaş var,küçükken hep görürdüm.sonra dayımın kızı anlatı annemler seni dayıma düşünüyor yeni bir fotorafını göstrdi,tabi ben asla olmaz hiç konuyu açmasınlar dedim.bir gün benim telefonumla dayı yeğen konuştular beni istedi telefona azıcık konuştuk osıralar mesleğinden istifa etmiş antalyada çalışıyordu,okonuşmadan sonra biz 6 ay hiç birbirimizi görmeden konuştuk.sonra geldi isteme olayı başladı kıyametler koptu bizim evde annem günlerce ağladı yapma kızım olmaz sen onlarla yapamazsın babam kesinle olmaz seni öldürürüm daha iyi dedi,çevremdeki herkes yapma kendine gel dediler ama ben kimseyi dinlemedim çünkü çok seviyordum ve sevdiğine inanıyordum.ve oldu bütün engelleri aştım ve evlendik,eşim görevine nişanlıyken döndü ilk görev yeri şırnak oldu.kaynanamla yaşımayı kabul ettim bir yaşlı kadına bakamazsam neye yarıyorum dedim.
düğünüm oldu bir hafta sonra Şırnaya gittik 3çümüz kimse demedin yeni evliler bira yalnız kalsınlar anneyi zora göndeririz.işte kabusumuzum ilk aydan başladı.herşeyi sorun etti kaynanam oturmam yanlış kalmamam yanlış her dakika oğluna şikayet etmeler eşim her eve geldiğinde evde kavga gitikçe benden uzaklaştı,neymiş ben alttan almasını bilmiyormuşum hep ben suçlanıyorum.ben ne yapsaydım ailemden,arkadaşlardan uzak orda hiç arkadaşım yok hep evde ilk hamileliğim boş gebelik deyip kürtaja yaptılar o beni tam delirtti.deprasyon hapları kullandım aylarca hamile kalınca bıraktım.bir gün dayanamadım yengemi dayımın halımına telefon aştım ben dayanamıyorum artık gelcecem dedim,oda kaynıma söylemiş gelip kaynanamı götürdü ama neye yarar biz artık birbirimizden kopmuştuk.sonra hiç istemediğim halde beni buraya getirdi.burda gittikçe daha kötü oldu her şey,eşim ailesi çok cahiller aklınız almaz yaptıklarana neler neler görüyüm duyuyorum.bir örnek vereyim geçen yaz kaynanam ve görümcem bana geldiler görümcemin çocuğu yok bana bi çocuk yap görümcene ver dedi kaynanam,sanki ev eşyası istiyor benden.bu kış eşimden şiddet gördüm ve aileme gittim1ay kaldım 1kere bile aramadı sormadı,abisi geldi gitti bir kaç kez annem çok ağladı git yuvanı yıkma dedi,çocugun var onu düşün dedi.tekrar geri geldim ama hiç bir şey değişmedi çok soğuk ev geldimi hiç konuşmaz sohbet etmez,özel hayat bitmiş zaten 2ikimizde mecburi oğlumuz için katlanıyoruz aynı evi paylaşma.ben ama ben artık dayanamıyorum bende insanım bende kadınım sevmek sevilmek istiyorum.bu gün söyledim ayın15cinden sonra mahkemeye baş vurcam ama boşanma bittikten sonra herkese söylüyecem,ben konuştukça oda dalga geçti benle.sizce oğlum için katlanmalımıyım bu hayata kendimi düşünerek ona haksızlıkmı yapıyorum
bugünkü menü.
sabah aynı..
1 kayısı kayısı krom hapı..
kahvaltı aynı
1 yumurta
çeyrek dilim ekmek
2 yeşil zeytin.
ara
1 kuru incir
öğlen
el ayası kadar haşlama tavuk göğsü
3 adet brokoli..
3 kaşık yy yağlı yoğurt pul biberli
1 dilim kepek ekmek..
ara
1 çeri domates
1 parmak peynir..
çeyrek dilim kepek ekmek
ara
1 ceziz
3 badem
1 kuru kayısı
akşam
karnıyarık yaptım ama
yemedim
içini 1 çorba kaşığı zeytinyağıyla yamıştım kendime ayırıdm
2 çorba kaşı kadarını 1 dilim kepek ekmekle yedim..
saat 17:00 de akşam yemeği faslını kapattım..
şimdide 2 kayısı kurusu 2 badem attım ağzıma.
su 3 litre 2 litresi normal 1 litresi karbolu su.
spor yok..
niye yok eşimle atıştık sabah bi fasıl akşamda bir fasıl geçince canım istemedi..
sonrada annemlere çaya gittik..güzel olan kızkardeşim ve nanem incelmişsin kilo vermişsin dediler..
bu arada biz eşimle hiç küsmeyiz..asayiş berkemal yani..
yatmadna mekik çekeceğim ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?