Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

mrb kızlar nasılsınız beni hiç sormayın vahimlerdeyim biyerde düşüp bayılcam diye korkuyorum ya burayada uğrayamadım
bu arada ygs sınavındanda geçtim şükür :86:
çok yorgunum bu hafta yada haftaya sağlık ocağına bidaha gidim diyorum kanı ölçtürim tekrar olmazsa hastaneye doktoruma gideyim bakalım havalardan mı yoksa kanla mı ilgili çözemedim:2:

bu arada buraya b-fit sonunda açıldı görüştüm 4 aylık 475 istiyo turkcelli olduğundan 2ay da onlar veriyo aylık 80 e geliyo 12 ay 670 istiyo aylık 55 civarına geliyo 4 aylık üye olayım diyorum şu halsizliğimi bi hallledebilsem offfff

geçmiş olsun canım babamdada aynı problem vardı lazerle tedavi oldu oda 2 sene oldu bir sorun çıkmadı daha istersen bir araştır sende ilerlemesin daha
benim çevremde de lazerle ameliyat olup kurtulanlar var ama bilmiyorum. biraz daha araştırmalıyım sanırım.

selam.. bu sabah yine tartildim 77.7 .. sabah kahvalti yapmadim 12 gibi 2 dilim börek, 1 fincan cay.saat 4 te 1 tabak pirasa yemegi yiyip menumu kapattim..gunun geri kalan kisminda yesil cay icicem..sevgiler..
hımm kahvaltıyı atlamak iyi bir fikir değil. 2 dilim börek derken, nasıl bir börek? gerçi böreğin diyette pek yeri yok.
yani tamam, az yemişsin. belki kalori olarak 500-600 ancak eder. ama düzenli değil, dengeli değil bence.

selam dilacım, nasılsın? takip ediyorum menülerini, maşallah çok güzel gidiyorsun. derslerin nasıl?
iyiyim ablam sen nasılsın? teşekkürler zayıflarım inş. sene sonunda kamp var şöyle bir 60 falan olsma iyi olur.Derslerde kendı halında işte :) çok yoğun bu aralar.Sınava da az kaldı sınav geçsinde 7/24 bilgisayardayım valla Sende eşinle başlamışsın sanırım okudum mesajlarını devam edersınız inş.

hoşgeldin kaptanım.. hayırlı olsun yenı goz numaran bende 2 aydır takmıyorum
tamam ccanım artık daha cok yazmaya calısıcam ah su sınav bır gecsınde neler yapıcam
Canlar akşam giremeyebilirim girersem yazarım menümü öptüm herkeşi

Son düzenleme:
sütle saman tanımına bayıldım
gayet güzel beslenmişsin.
Saç için, ben de, zeytinyağı kullanıyorum ama yumurta sarısını yıkarken sürüyorum başıma. Yağın kolay arınmasını sağlıyor.

canım geçmişi fazla okuyamadım,ama sen güzel öetlemişsin ,her şeyin düzeldiğine sevildim,sen nasıl oldun.ben ise hala çok kötüyüm,ses falan hepten gitti mecburi ayaktayım.
Allah şifa versin canım, inşallah çabuk iyileşirsin.

bekliyoruz canım, bana da sıkıntıların varmış gibi geliyor zaten. Belki çare bulamayız ama dinleriz. Bazen insan sadece dinlenilmek istiyor.:97:

bu zorlu maratonda eşlerinizden ne kadar destek görüyorsunuz?
Sen neden böyle bir soruyu soruyorsun?

maşallah canım, incecikmişsin. şimdi de kilon çok değil aslında. Burada kaç kiloydun sen?

bizim kaçak kaptan yok yine..?
Geldim geldim:)

Ay canım ya, bulantıları başlamış. Allah yardımcın olsun canım. İnşallah çabucak geçer bulantılar.

çok güzel incelmişsin, nazar değmesin

akşama yemeğim yok..gidemde yapam oğlum uyuyor..eşim uyuyor..bende burda tık tık...oturdum kaldım..
:) misafir olmasa ben de tık tık yapıcam da kv’ye ayıp oluyor:)

Belin çok güzel. Amma velakin hakikaten basen var. incelicek inşallah. Benim de metrem yok yaw. Bir an önce ölçmek istiyorum.

eee peki şimdi takıma devam edecek misin? bu konuda hiçbir şey yazmamışsın. daha gelmeseydin zaten bu hafta diskalifiye olacaktın.

hoşbuldum canım, sen de hoşgeldin
gözlükler, hayırlı olur inşallah. sen de takmalısın bence, takmazsan nasıl görüyorsun?
sınava az kaldı canım, sen çalışmalarına yoğunlaş. durumunu biliyorum, arada mola verdiğinde bize uğrarsın. inşallah emeklerinin karşılığını alırsın.

hem fiziğin hem kendin çok güzelsin..
çok geçmiş olsun,yeni gözlüklerin hayırlı olsun.

sınavı geçmişsin tebrikler,seni burda görmek ne güzel özlettin kendini.

canım maşallah,süpersin.ben resimlerimi koysam herhalde bayılırsınız kız ooo göbek ne diyeinşallah yine dönersin canım eski haline...

arkadaşlar ya herşey güzel hoşta hani şu toplu msj yazıyoruz ya herkeze,onu becerebiliyorum.ama toplu msj yazanların arasından bana yazılmışlara cevap veremiyorum.yani sadece bana yazılan yeri ayırıp cevap yazamıyorum.anlatabildimmi kineyse işte öyle.sonra demeyin neden cvp vermedin diye.tek olanlara cevap yazbiliyorum yada ayrı işte:84:amaaannn öyle bişe sanırım.

neyse bugünkü yediklerimi yazayım.

sabah söylenenlere uydum ve klasik kahvaltı yaptım.

1 haşlanmış yumurta,domates,salatalık,peyniaz bişe,bir dilim ekmek ve yeşil çay.

ara:yeşil çay:)ve bir köfte.anasınıfından arakladım:)

akşam :3 kaşık sebze yemeği,4 kaşık pilav,salata,2 dilim ekmek.

daha da bişe yemedim.bir iki saat sonrada meyve yerim ve yatarım kızlar.

hade bakalım cuma görüşeceğiz.tabiiki tatlım nevarki zayıflamada dimi.valla ben usandım tombik tombik gezmekten.ozaman bir slogan atmak istiyorum.DİRENE DİRENE KAZANACAĞIZZZZ:)

yediğim iskender bende ters tepki yaptı galiba 500 gram vermişim dünden beri leslie falanda kimmiş büyük iskender varkene

etim çok sıkı öyle sallanmıyor hiç bir yanım dediğin gibi her yerden eşit alıyorum ama en çok yüzümde etkisi oluyor hemen yanaklarım çıkıyor sütlacımda var

aslında en güzel saç bakımı yıkanmamak çok ciddiyim şaka yapmıyorum yıkanmayan pis saç çabuk uzar 2 gün yıkamasan saç yağlanır ya işte saçın ürettiği o yağ saç için en faydalı şey hem çabuk uzatıp hemde sağlıklı olmasını sağlıyor duyduğumda şaşırmıştım araştırdım doğru çıktı hatta doktorum diye bir program varya ordada konuşulmuştu bu konu

hem fiziğin hem kendin çok güzelsin..

çok geçmiş olsun,yeni gözlüklerin hayırlı olsun.

sınavı geçmişsin tebrikler,seni burda görmek ne güzel özlettin kendini.

mersi şekerim o senin güzelliğin

canım maşallah,süpersin.ben resimlerimi koysam herhalde bayılırsınız kız ooo göbek ne diyeinşallah yine dönersin canım eski haline...

e koyda görek

yüzde 100 görüyormuşum görmemde sorun yok ama numaram var.Neden bende bilmiyorum arada öle 2-3 ay takmıyorum inşallah sınavım ıyı ecsınde zaten 7/24 buradayım sımdı ancak akasamları falan :)
Birde bugün çok abarttı sanırım 50 mekik ile cezalandırıyorum kendımı buyrun menum
*Sabah
Kaşarlı Domatesli Sandviç(kalsik)
*Ara
Ara yok okulda unuttum yemeyi :/
*Öğlen
5-6 yk Ispanak
2 dilim çavdar ekmeği
Light Yoğurt
*Ara
Nesfit
*Ara2
mavi yeşil lihgt limonlu
*Akşam
domates çorbası(azcık kaşar koydum )
3 kaşık tavuk sote(susuz)
2 dilim çavdar ekmeği
of amma yemişim he
spor:yarım saat bisiklet birde mekik çekicem birazdan artık kaç olursa

bende biraz anlatayım size kendimi.Eşim benim yengemin ardeşi (dayımın karsı)ordan tanıyordum ama onunla evlenmek hiç aklıma gelmezdi aramızda 10 yaş var,küçükken hep görürdüm.sonra dayımın kızı anlatı annemler seni dayıma düşünüyor yeni bir fotorafını göstrdi,tabi ben asla olmaz hiç konuyu açmasınlar dedim.bir gün benim telefonumla dayı yeğen konuştular beni istedi telefona azıcık konuştuk osıralar mesleğinden istifa etmiş antalyada çalışıyordu,okonuşmadan sonra biz 6 ay hiç birbirimizi görmeden konuştuk.sonra geldi isteme olayı başladı kıyametler koptu bizim evde annem günlerce ağladı yapma kızım olmaz sen onlarla yapamazsın babam kesinle olmaz seni öldürürüm daha iyi dedi,çevremdeki herkes yapma kendine gel dediler ama ben kimseyi dinlemedim çünkü çok seviyordum ve sevdiğine inanıyordum.ve oldu bütün engelleri aştım ve evlendik,eşim görevine nişanlıyken döndü ilk görev yeri şırnak oldu.kaynanamla yaşımayı kabul ettim bir yaşlı kadına bakamazsam neye yarıyorum dedim.
düğünüm oldu bir hafta sonra Şırnaya gittik 3çümüz kimse demedin yeni evliler bira yalnız kalsınlar anneyi zora göndeririz.işte kabusumuzum ilk aydan başladı.herşeyi sorun etti kaynanam oturmam yanlış kalmamam yanlış her dakika oğluna şikayet etmeler eşim her eve geldiğinde evde kavga gitikçe benden uzaklaştı,neymiş ben alttan almasını bilmiyormuşum hep ben suçlanıyorum.ben ne yapsaydım ailemden,arkadaşlardan uzak orda hiç arkadaşım yok hep evde ilk hamileliğim boş gebelik deyip kürtaja yaptılar o beni tam delirtti.deprasyon hapları kullandım aylarca hamile kalınca bıraktım.bir gün dayanamadım yengemi dayımın halımına telefon aştım ben dayanamıyorum artık gelcecem dedim,oda kaynıma söylemiş gelip kaynanamı götürdü ama neye yarar biz artık birbirimizden kopmuştuk.sonra hiç istemediğim halde beni buraya getirdi.burda gittikçe daha kötü oldu her şey,eşim ailesi çok cahiller aklınız almaz yaptıklarana neler neler görüyüm duyuyorum.bir örnek vereyim geçen yaz kaynanam ve görümcem bana geldiler görümcemin çocuğu yok bana bi çocuk yap görümcene ver dedi kaynanam,sanki ev eşyası istiyor benden.bu kış eşimden şiddet gördüm ve aileme gittim1ay kaldım 1kere bile aramadı sormadı,abisi geldi gitti bir kaç kez annem çok ağladı git yuvanı yıkma dedi,çocugun var onu düşün dedi.tekrar geri geldim ama hiç bir şey değişmedi çok soğuk ev geldimi hiç konuşmaz sohbet etmez,özel hayat bitmiş zaten 2ikimizde mecburi oğlumuz için katlanıyoruz aynı evi paylaşma.ben ama ben artık dayanamıyorum bende insanım bende kadınım sevmek sevilmek istiyorum.bu gün söyledim ayın15cinden sonra mahkemeye baş vurcam ama boşanma bittikten sonra herkese söylüyecem,ben konuştukça oda dalga geçti benle.sizce oğlum için katlanmalımıyım bu hayata kendimi düşünerek ona haksızlıkmı yapıyorum

Son düzenleme:
yok ya. 1 dilim keki eritmek için yarım saat yüzmek gerekiyormuş canım. 1 saat sporla anca sosunu eritirsin sen

ypk cnm okadarda değil. 1 saat 20 dakikalık tempolu yürüyüş ve koşu yaparak yaklaşık 800-1000 kalori hatta koşu ağırlıklı olursa 1200 kaloriye kadar yakabilirsin. kişiden kişiye değişirmi bilmem. ama bilgilerimi paylaşmak istedim. tanıdığım sporcular 2 sene önce gittiğim spor salonundaki iri adama sormuştum doğruladı koşu bandında 1 saatlik yürüyüşte 980 kalori falan yakıyorum.
diycek söz bulamadım cnm. Allah'ım yardımcın olsun. eğer çocuğun ayrı gayrı büyümesin istiyorsan az buz katlan. ama çocuk o sağlıksız yuvada ne kadar sağlıklı büyecek oda ayrı sıkıntı

bugünkü menü.
sabah aynı..
1 kayısı kayısı krom hapı..
kahvaltı aynı
1 yumurta
çeyrek dilim ekmek
2 yeşil zeytin.
ara
1 kuru incir
öğlen
el ayası kadar haşlama tavuk göğsü
3 adet brokoli..
3 kaşık yy yağlı yoğurt pul biberli
1 dilim kepek ekmek..
ara
1 çeri domates
1 parmak peynir..
çeyrek dilim kepek ekmek
ara
1 ceziz
3 badem
1 kuru kayısı
akşam
karnıyarık yaptım ama
yemedim
içini 1 çorba kaşığı zeytinyağıyla yamıştım kendime ayırıdm
2 çorba kaşı kadarını 1 dilim kepek ekmekle yedim..
saat 17:00 de akşam yemeği faslını kapattım..
şimdide 2 kayısı kurusu 2 badem attım ağzıma.
su 3 litre 2 litresi normal 1 litresi karbolu su.
spor yok..
niye yok eşimle atıştık sabah bi fasıl akşamda bir fasıl geçince canım istemedi..
sonrada annemlere çaya gittik..güzel olan kızkardeşim ve annem incelmişsin kilo vermişsin dediler..
bu arada biz eşimle hiç küsmeyiz..asayiş berkemal yani..
yatmadna mekik çekeceğim ama..

Son düzenleme:

şimdi uzaktan konuşmak kolay tabi ama kesinlikle boşanman boşanmamandan daha iyidir öyle bir ortamda esas çocuğunun büyümemesi lazım. bu anlattıklarına o kadar çok şahit oldum ki kendi aile içinde biraz farkla ve daha fazlasıyla yaşadık ben 5 yaşından beri anneme annecim gidelim bu evden dediğimi biliyorum 18 yaşıma kadar da devam etti bu isteğim aklım biraz baki olunca annem bana sanırım 10 yaşındaydım kızım yarın birgün büyüdüğünüzde babamızı niye bıraktın dersiniz bana dedi o zaman daha demicem annecim yemin ederim dedim ne zaman ki liseden mezun oldum tuttum annemi karakola götürdüm koruma istedik dava açtık ve boşandılar. ama ne oldu çocukluk ergenlik dönemi derken ben ve kardeşlerim o kadar zamanın etkileri hala üzerimizde özellikle bende daha fazla kardeşlerim küçüktü keşke en başında yapması gerekeni en sonda yapmasaydı bazen konu açılınca anneme hala kızıyoruz. bu anlattıkların çekilmez canım sen bunların bir zerresini dahi haketmiyorsun kimse haketmez evlilik dediğin işkence eziyet kurumu ddeğilki benim fikrim bu sevmeye sevilmeye hakkın var oğlun zaten olanların farkındadır hatta etkileniyorsa bile ben içe kapanık sessizleşmiştim kardeşlerimde bu daha farklı tepki olarak yansıdı notlar berbat sürekli arkadaşlarıyla kavga dışa vurum diyeyim bu şekilde yansıdı hem kendin için hemde oğlun için en iyi kararı sen verirsin ama boşan hakikaten hele o kaynanan ne saçma insan ya çocuk doğur ver ne bu hediyelik eşyamı sinirlerim zıpladı

maşallah süper menü. İyii iyiy aman küsmeyin annemler küsünce ev ok tatsız oluyor . mekik benımde cekmem lazımmm off biri kızsın banaaa

en büyük hata üçüncü şahısların araya girmesi zaten..herşey affedilebilir ama aldatma ve dayak asla desem ..üzüldüm..aranızdaki yaş farkı önemli değil hatta bu sorunların yaşanmaması gereken bir yaş aralığı ..anladığım kadarıyla kültür farkı çok..çocuk için katlanılacak diye bir durum yok yanlış anlama yuvanı yık ta diyemem ama en sağlıklı ve huzurlu nerde yaşablirsiniz çocuğun en sağlıklı nerde büyür babası ve senin yanında mı yoksa ayrı bir yerdemi..şimdi senin üzerinde hem baskı hem korku hem ailenin dinlememenin verdiği pişmanlık var yaz yaz bitmez... bunların içinde sağlıklı karar veremezsin..önce bulunduğun ortamdan daha rahat ve sakin biryere geçip öyle karar vermeni tavsiye ederim..
şiddet olmasa birşeyler diyeceğim ama orda duruyorum..birde sen durmunu anlatmaya çalışmışsın dalga geçmiş..eşinin işi ne sorabilirmiyim ..şırnak felan diyorsun merak ettim..

RABİA gözlüğün hayırlı olsun..lazeri bende düşünüyorum..miyop astigmat var ve birisi 3.5 diğeri 5 ((
bu resimde 61.2 düm..

slm kızlar bugün 16 kişilik bir misafire sahiptim
amcamın kızları (hepsi evli) halalar yengeler annem kayınvalide vs

-yöresel yemekler vardı çay saatinde yenilebilicek.
-kısır
-etli kuru sebze (biber, patlıcan) ve etli sarma yaptım.
-pohaça
-revani
-çay

sanırım ölüyorum yorgunluktan.

benim yediklerim ise;

Sabah kahvaltısı:
bitki çayım.
süt

çok işim vardı kahvaltıya vakit ayırmadım. Allah'tan annem erken geldi oğluma kahvaltı verdi.

öğlende yemedim. arada azıma bişiler attım. 3 te yeme fazlına başladık. kayın validem geç geldi assolistler sonra gelir

- 4 yk kısır
-1 yarım pohaça
-4 etli kuru biber dolması
-3 sarma

Midem hafif yemeklere alışmış ya midem yandı bugün demin bi bardak süt içtim mide yanmamı geçiriyor. bi şişlik var sormayın ve ayaklarım üstüne basamıyorum çok yorgunum sabah 7 den beri ayaktayım ve inanın hiç durmadım

bir soda içicem. hee birde bu yorgunluğun üstüne 20 dkk yürüdüm mutfağımı temizledim. duş aldım. aşşağı indim. şuan eşimin sorularına cvp verip bi yandan buraya yazıyorum :) kim geldi naptınız ne yediniz

fena uykum var ama oğlum geç uyuyor mecburen 12 ye kadar ayaktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…