Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Üzüldüm canım ya, belliydi derinden bir şeylere üzüldüğün. Hayatın bir keşmekeş olmuş maalesef. Allah eşine akıl fikir versin. Boşan veya boşanma demek bize düşmez. Yalnızca diğer arkadaşlarımın görüşlerine katılıyorum: çocuğun için katlanacaksan aile içi ortama dikkat et. Sürekli huzursuz bir ortamda çocuğun mutsuz olur. Şiddet devam ederse de gerekli işlemleri yap canım, şiddetin olduğu yerde insanlık bitmiştir. İnsan olmayan biriyle de aynı ortamda yaşanmaz.

Bunlar anlata bildiklerim siz bide özel olan şeyleri bilseniz,CANIMI yakan çok şey varki.

Son düzenleme:
yaaa sayfalar çok hızlı ilerliyor maşallah.ne nerdeydi,kim ne yazmıştı kime cevap yazcaktım.hangi sayfadaydı.karıştırıyorum ya.yada benim bugün erken uykum geldi.hadi kızlar,gözlerim yoruldu sanırım ben kaçar.kendinize tatlı bakın.byeeeeeee

menü nükemmel hele karnıyarık olayındaki tavır
Eşinle atışman biraz can sıkıcı ama küsmemeniz gerçekten çok güzel. Küsmeden devam edebilmek çok zor oluyor bende.

Katılıyorum sana deryacım.

RABİA gözlüğün hayırlı olsun..lazeri bende düşünüyorum..miyop astigmat var ve birisi 3.5 diğeri 5 ((
bu resimde 61.2 düm..
Teşekkür ederim canım. Senin gözler de ileriymiş canım yaw. Lazer olayına bakalım o zaman. Bir şeyler bulursan paylaş canım. Bu kararı almam zor ama yine de bilgi toplamanın zararı yok
Eee 61.2’ye bir şey kalmadı. Hatta o rakamın da altına ineceksin inşallah.

hey maşallah 16 kişi mi ağırladın? Tebrik ederim seni canım, o koşturmaca yeter zaten.

şiddeti bir kere yaşadım oğlum görmedim allahtan.belki bi hata yaptı deyip unuturum gördüğüm şiddeti,ama bazı sözler insanın kalbini canını yakan sözler işte onları unutamıyorsun.

Amin canım.

çok yorgunnum iki posta atışma yormuş gidipte yatayım.ama eşim sucuklu kaşarlı tost istiyor hatta çayda demledi ama ben yemem..gidip tostunu yapıp yatacağım..iyi gecelr..
İyi geceler deryacım

nesfitin tahtası nasılmış:) bu aralar çok reklam yapıyorlar. Merak ediyorum ben de. Hoş ben sütle yiyemiyorum onu. Sütün içinde yüzünce içim almıyor. Yoğurtla güzel oluyor.
Şalgam suyunun tuz oranına bak canım. Yoksa çok kalorili olduğunu sanmıyorum. Tuz içeriyorsa vücudunda su toplanmasına neden olabilir.

başkalarına da ohh oh maşallah diyeceğin günler geldi bak

akşam sadece cacık az değilmi ya ben dayanamam sanırım
Bu aralar akşam yemeğini geç yiyoruz. Ben de o saatte yemek yemek istemiyorum. Ayrıca cacığı çok severim. 3 öğün yiyebilirim yani.

saol kaptanım biz de seni çok seviyoruz. bu arada göz numaran inşallah tez zamanda kılonla bırlıkte düşer
Ay keşke göz derecem de küçülse duana amin canım:)

Bunlar anlata bildiklerim siz bide özel olan şeyleri bilseniz,CANIMI yakan çok şey varki.

dışı seni içi beni yakar, derler. Allah yardımcın olsun. bol bol dua et ve bence gerekirse güvendiğin birileriyle konuş. fikir almaya çalış. gerekirse de bu acıyı noktala canım. ömür böyle üzülerek geçer mi?

akşamları da ayrı bir canlı olmaya başladık, burcunun küstüğü kadar var
iyi geceler canım.:79:

şiddeti bir kere yaşadım oğlum görmedim allahtan.belki bi hata yaptı deyip unuturum gördüğüm şiddeti,ama bazı sözler insanın kalbini canını yakan sözler işte onları unutamıyorsun.
dil yarası daha fenadır canım. kalbin bir kere kırılınca ne yapacaksın
eşin niye sana karşı bu kadar kapalı? birbirinizle evlenmek için onca mücadele etmişsiniz, şimdi niye böyle sevgisiz? evlendiğiniz ilk zamanlar nasıldı?

devam edicem balımm bu hafta izinli yazın beni olurmu bakalım nolcakk
tamam canım, izinli yazayım.

Herkese iyi geceler,burcunun yazdığı bir dua vardı tamam hatırlamıyorum.
Allah hakkımızda hayırlı olanı versin......

hey maşallah 16 kişi mi ağırladın? Tebrik ederim seni canım, o koşturmaca yeter zaten.

aynen cnm oğluşum şimdi uyudu. birde gündüz ajanstan aradılar iki yapılacak web sitesi var. onlara şablon hazırladım yarın müşteriye mail atıcam. sabah çok işim olucak yine evi temizliycem ve pc de olucam bütün gün işleri bitiricem. şimdi çıkıyorum canlarım.

Hepiniz Allah'a emanet olun.. hayırlı geceler

Herkese iyi geceler,burcunun yazdığı bir dua vardı tamam hatırlamıyorum.
Allah hakkımızda hayırlı olanı versin......
Allah'ım, hakkımda hayırlı olanı gönlümün istediği, gönlümün istediğini de hakkımda hayırlı kıl. olabilir mi?
iyi geceler canım. Allaha emanet ol.

sen de Allaha emanet ol canım, iyi geceler:80:

yaaaaaaaaaaaaaa geç mi kaldım :84: offfff yaa e şimdi sporum bitti. bitmeden girmeyim dedim. uyanın yaaaaaaaaaaa, kalkın benle konuşun. rüyanızda beni görün ne diyim, cadılar

bakim ne kaynatmışsınız, yarın belkim fırsatım olmaz, şimdiden okuyum yoksam çatlarım meraktan

nestle nesfitin çikolatalıda mı var onu göremedim bende special k nın çikolatalısını çok seviyorum kaç market gezdim aslında nestleninde varmı diye ya meyveli var yada sade denk gelirse birde onu denerim

her zamanki gibi harika menü artık akşamları yemiyorsun bile akşam yemeği kalktı galiba

evet canım aldım ya 13 kilo fark var dile kolay haftada bir kilo versem haziranın ortası gibi 59 kilo olurum diye düşünüyordum ama nerde yavaş yavaş veriyorum

acaba oğlumda senin gibi düşünür mü.

ben babamdan nefret ederek büyüdüm ortaokulda evden kaçmayı düşündüm anneme kıyamadım ben gidersem ne yapar diye lise 1 de bu sefer kesin karar verdim yine yapamadım ama benim yapamadığımı benden 4.5 yaş ikiz erkek kardeşlerim var onlar yaptı 1 hafta bulamadık polis bir yandan biz bir yandan sonra buldu polis inşaatta kalıyorlarmış annemizi çok severiz herkes sever tabi ama bizim bağlılığımız bambaşka düşün ya birşey olsaydı ya başımıza dışarıda daha kötü şeyler gelseydi anneme kızmamın sebebi o sizin için katlandım lafı iyi yapayım derken kötü oldu

halen daha yumurta kokuyorum sağol canım

özel derken canım küfür falanmı hakaret birşey daha geliyor aklımada cinsel şiddet gibi inşallah öyle bir durumlada karşı karşıya kalmıyorsundur

söz kılıçtır derler ya ben hep derim biri beni alsın dövsün kırsın kemiklerimi ses etmem yeterki laf duymuyayım

nestle beğenmedim ben nebiliyim çok kuru sade geldi bayağı bayağı ham odun gibi şalgama gelince biraz baktım bir yerde diyor 100 gramında 30 cal var bir yerde yazıyor 0 kalori pek anlayamadım acılıydı içtiğim

oh oh maşallah demekki ne oluyor haftasonu iskenderi rüya oluyor

ya varya bütün moralim sıfır oldu. derdim var dedin durdun. bu kadar mı zordaydın canım benim. öncelikle Allahım sen bana günah yazma ya delircem ya senin eşin bide camide müezzin. ya bu adam ona gelenlere ne nasihat veriyor acaba? cuma hutbelerini neresinden dinliyor acaba? nasıl çarpılmamış o camide? erkekler kadınlar gibi değil. hevesleri çabuk geçiyor. kadını mal gibi görüyorlar (bazıları). eşin seni elde etmiş, birde çocuk ohhhhhhh. evde temizlik yapsın, gece kadınlık yapsın, çocuğuna baksın ama bir güzel sözü haketmesin. surat assın adam, kadın çeksin. valla sinirlerim tepemde. bak elifcim bu adamı karşına al, boşanma konusunda ciddi olduğunu söyle. bence pek umurunda olmayacak. çünkü gitmişsin ailenle kalmışsın düzelme olmamış. merak ettiğim, boşansan ailen destek olacak mı? kendine bakabilecek misin? eğer evetse bir dakika durma. hayırsa maddi imkanlarını garantilemeden ayrılma. iyi hesap et. umarım imkanın vardır. seviyorsan bile bu tavırlar çekilmez. otursun anasıyla.

duayı sormuşsun, kaptanımın dediği gibi: Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle.

bu gece tüm dualarım sana. Allah o adamı ıslah etsin.

üfff neler yaşamışsınız. valla içimden bişiler koptu. şimdi ağlıcam. korkuyorum eşim görecek. annen ne yapsın. kendince doğruyu yapmış. onun yerine koy kendini. sizde kötü hatırlar bırakan olayları engelleyememiş. onun üzüntüsünü düşün. neyseki şimdi iyisiniz.

bebeklermmmmmmmmmmmmmmmmmm ben giremicem bi kac gün p tesiye kadar is aldım kaptanım haberin olsun cuma da gelemicmm ama sie mutlaka yazıcamm bitanelermmm cok ii bi iş aldım yazlık kıyafet icn para biriktircem onlarla ben haydeeeeeeeeeeeeeeeeee sporları da haftaya wericem size canlarımmm ii calısın hadi bakalmm cok sewiorum hepinizi kacamak yapmayınnn 9 da baslıorum ise hemen cıkm am lazım cok öporummmm

Canlarım,ben şimdi kalktım.Haliyle okula gidemedi.Birazdan leslie yapıcam.Gelince geçmişe bakarım.Öpüldünüz:76:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…