Üzüldüm canım ya, belliydi derinden bir şeylere üzüldüğün. Hayatın bir keşmekeş olmuş maalesef. Allah eşine akıl fikir versin. Boşan veya boşanma demek bize düşmez. Yalnızca diğer arkadaşlarımın görüşlerine katılıyorum: çocuğun için katlanacaksan aile içi ortama dikkat et. Sürekli huzursuz bir ortamda çocuğun mutsuz olur. Şiddet devam ederse de gerekli işlemleri yap canım, şiddetin olduğu yerde insanlık bitmiştir. İnsan olmayan biriyle de aynı ortamda yaşanmaz.bende biraz anlatayım size kendimi.Eşim benim yengemin ardeşi (dayımın karsı)ordan tanıyordum ama onunla evlenmek hiç aklıma gelmezdi aramızda 10 yaş var,küçükken hep görürdüm.sonra dayımın kızı anlatı annemler seni dayıma düşünüyor yeni bir fotorafını göstrdi,tabi ben asla olmaz hiç konuyu açmasınlar dedim.bir gün benim telefonumla dayı yeğen konuştular beni istedi telefona azıcık konuştuk osıralar mesleğinden istifa etmiş antalyada çalışıyordu,okonuşmadan sonra biz 6 ay hiç birbirimizi görmeden konuştuk.sonra geldi isteme olayı başladı kıyametler koptu bizim evde annem günlerce ağladı yapma kızım olmaz sen onlarla yapamazsın babam kesinle olmaz seni öldürürüm daha iyi dedi,çevremdeki herkes yapma kendine gel dediler ama ben kimseyi dinlemedim çünkü çok seviyordum ve sevdiğine inanıyordum.ve oldu bütün engelleri aştım ve evlendik,eşim görevine nişanlıyken döndü ilk görev yeri şırnak oldu.kaynanamla yaşımayı kabul ettim bir yaşlı kadına bakamazsam neye yarıyorum dedim.
düğünüm oldu bir hafta sonra Şırnaya gittik 3çümüz kimse demedin yeni evliler bira yalnız kalsınlar anneyi zora göndeririz.işte kabusumuzum ilk aydan başladı.herşeyi sorun etti kaynanam oturmam yanlış kalmamam yanlış her dakika oğluna şikayet etmeler eşim her eve geldiğinde evde kavga gitikçe benden uzaklaştı,neymiş ben alttan almasını bilmiyormuşum hep ben suçlanıyorum.ben ne yapsaydım ailemden,arkadaşlardan uzak orda hiç arkadaşım yok hep evde ilk hamileliğim boş gebelik deyip kürtaja yaptılar o beni tam delirtti.deprasyon hapları kullandım aylarca hamile kalınca bıraktım.bir gün dayanamadım yengemi dayımın halımına telefon aştım ben dayanamıyorum artık gelcecem dedim,oda kaynıma söylemiş gelip kaynanamı götürdü ama neye yarar biz artık birbirimizden kopmuştuk.sonra hiç istemediğim halde beni buraya getirdi.burda gittikçe daha kötü oldu her şey,eşim ailesi çok cahiller aklınız almaz yaptıklarana neler neler görüyüm duyuyorum.bir örnek vereyim geçen yaz kaynanam ve görümcem bana geldiler görümcemin çocuğu yok bana bi çocuk yap görümcene ver dedi kaynanam,sanki ev eşyası istiyor benden.bu kış eşimden şiddet gördüm ve aileme gittim1ay kaldım 1kere bile aramadı sormadı,abisi geldi gitti bir kaç kez annem çok ağladı git yuvanı yıkma dedi,çocugun var onu düşün dedi.tekrar geri geldim ama hiç bir şey değişmedi çok soğuk ev geldimi hiç konuşmaz sohbet etmez,özel hayat bitmiş zaten 2ikimizde mecburi oğlumuz için katlanıyoruz aynı evi paylaşma.ben ama ben artık dayanamıyorum bende insanım bende kadınım sevmek sevilmek istiyorum.bu gün söyledim ayın15cinden sonra mahkemeye baş vurcam ama boşanma bittikten sonra herkese söylüyecem,ben konuştukça oda dalga geçti benle.sizce oğlum için katlanmalımıyım bu hayata kendimi düşünerek ona haksızlıkmı yapıyorum
menü nükemmelbugünkü menü.
sabah aynı..
1 kayısı kayısı krom hapı..
kahvaltı aynı
1 yumurta
çeyrek dilim ekmek
2 yeşil zeytin.
ara
1 kuru incir
öğlen
el ayası kadar haşlama tavuk göğsü
3 adet brokoli..
3 kaşık yy yağlı yoğurt pul biberli
1 dilim kepek ekmek..
ara
1 çeri domates
1 parmak peynir..
çeyrek dilim kepek ekmek
ara
1 ceziz
3 badem
1 kuru kayısı
akşam
karnıyarık yaptım ama
yemedim
içini 1 çorba kaşığı zeytinyağıyla yamıştım kendime ayırıdm
2 çorba kaşı kadarını 1 dilim kepek ekmekle yedim..
saat 17:00 de akşam yemeği faslını kapattım..
şimdide 2 kayısı kurusu 2 badem attım ağzıma.
su 3 litre 2 litresi normal 1 litresi karbolu su.
spor yok..
niye yok eşimle atıştık sabah bi fasıl akşamda bir fasıl geçince canım istemedi..
sonrada annemlere çaya gittik..güzel olan kızkardeşim ve annem incelmişsin kilo vermişsin dediler..
bu arada biz eşimle hiç küsmeyiz..asayiş berkemal yani..
yatmadna mekik çekeceğim ama..
Katılıyorum sana deryacım.en büyük hata üçüncü şahısların araya girmesi zaten..herşey affedilebilir ama aldatma ve dayak asla desem ..üzüldüm..aranızdaki yaş farkı önemli değil hatta bu sorunların yaşanmaması gereken bir yaş aralığı ..anladığım kadarıyla kültür farkı çok..çocuk için katlanılacak diye bir durum yok yanlış anlama yuvanı yık ta diyemem ama en sağlıklı ve huzurlu nerde yaşablirsiniz çocuğun en sağlıklı nerde büyür babası ve senin yanında mı yoksa ayrı bir yerdemi..şimdi senin üzerinde hem baskı hem korku hem ailenin dinlememenin verdiği pişmanlık var yaz yaz bitmez... bunların içinde sağlıklı karar veremezsin..önce bulunduğun ortamdan daha rahat ve sakin biryere geçip öyle karar vermeni tavsiye ederim..
şiddet olmasa birşeyler diyeceğim ama orda duruyorum..birde sen durmunu anlatmaya çalışmışsın dalga geçmiş..eşinin işi ne sorabilirmiyim ..şırnak felan diyorsun merak ettim..
Teşekkür ederim canım. Senin gözler de ileriymiş canım yaw. Lazer olayına bakalım o zaman. Bir şeyler bulursan paylaş canım. Bu kararı almam zor ama yine de bilgi toplamanın zararı yokRABİA gözlüğün hayırlı olsun..lazeri bende düşünüyorum..miyop astigmat var ve birisi 3.5 diğeri 5((
bu resimde 61.2 düm..
hey maşallah 16 kişi mi ağırladın? Tebrik ederim seni canım, o koşturmaca yeter zaten.slm kızlar bugün 16 kişilik bir misafire sahiptim
amcamın kızları (hepsi evli) halalar yengeler annem kayınvalide vs
-yöresel yemekler vardı çay saatinde yenilebilicek.
-kısır
-etli kuru sebze (biber, patlıcan) ve etli sarma yaptım.
-pohaça
-revani
-çay
sanırım ölüyorum yorgunluktan.
benim yediklerim ise;
Sabah kahvaltısı:
bitki çayım.
süt
çok işim vardı kahvaltıya vakit ayırmadım. Allah'tan annem erken geldi oğluma kahvaltı verdi.
öğlende yemedim. arada azıma bişiler attım. 3 te yeme fazlına başladık. kayın validem geç geldiassolistler sonra gelir
- 4 yk kısır
-1 yarım pohaça
-4 etli kuru biber dolması
-3 sarma
Midem hafif yemeklere alışmış ya midem yandı bugündemin bi bardak süt içtim mide yanmamı geçiriyor. bi şişlik var sormayın ve ayaklarım üstüne basamıyorum çok yorgunum sabah 7 den beri ayaktayım ve inanın hiç durmadım
bir soda içicem. hee birde bu yorgunluğun üstüne 20 dkk yürüdümmutfağımı temizledim. duş aldım. aşşağı indim. şuan eşimin sorularına cvp verip bi yandan buraya yazıyorum :) kim geldi naptınız ne yediniz
fena uykum var ama oğlum geç uyuyor mecburen 12 ye kadar ayaktayım
üzüldüm canım ya, belliydi derinden bir şeylere üzüldüğün. Hayatın bir keşmekeş olmuş maalesef. Allah eşine akıl fikir versin. Boşan veya boşanma demek bize düşmez. Yalnızca diğer arkadaşlarımın görüşlerine katılıyorum: çocuğun için katlanacaksan aile içi ortama dikkat et. Sürekli huzursuz bir ortamda çocuğun mutsuz olur. şiddet devam ederse de gerekli işlemleri yap canım, şiddetin olduğu yerde insanlık bitmiştir. Insan olmayan biriyle de aynı ortamda yaşanmaz.
eee peki şimdi takıma devam edecek misin? bu konuda hiçbir şey yazmamışsın. daha gelmeseydin zaten bu hafta diskalifiye olacaktın.
Amin canım.ah ah çocuklar için denilir ama bu çocuklar güvenli huzurlu ve en önemlisi sevgi dolu bir ailede yaşamak ister ve hak eder değilmi.senin adınada üzüldüm..annen kendi hayatıyla sizide yıkmış..bizim toplumda bir dul damgası yeme korkusu kaç kişinin hayatını böyle yıllarca zindanda geçirmesine sebeb oluyor..toplum baskısı ne yaparım korkusu ve yaşanılan ortamın verdiği baskı ve korku doğru karar vermeyi engelliyor..
RABBİM DARDA OLAN ÇIKIŞ ARAYAN HERKESE YARDIM ETSİN DOĞRU YOLU GÖSTERSİN..
İyi geceler deryacımçok yorgunnum iki posta atışma yormuş gidipte yatayım.ama eşim sucuklu kaşarlı tost istiyor hatta çayda demledi ama ben yemem..gidip tostunu yapıp yatacağım..iyi gecelr..
nesfitin tahtası nasılmış:) bu aralar çok reklam yapıyorlar. Merak ediyorum ben de. Hoş ben sütle yiyemiyorum onu. Sütün içinde yüzünce içim almıyor. Yoğurtla güzel oluyor.kızlar special k bitmişti bende markete gittim bu sefer nestle nesfit aldım dedim bide bunun tahtasına bakayım dedimspecial k daha güzeldi denemiş oldum
akşam yemeği olarak onu yedim menümde
bugün çok fazla suda içmedim canım istemedi bol bol form plus çay içtim soda içtim 1 bardak şalgam suyu içiyorum şimdide kalorilimi acaba daha önce içmedimde hiç annem verdi elime faydalı bişeymiş
ohhh ohhh maşallah(banada böyle diyorlardı ya)dolmalar sarmalar,poğaçalar yokmu daha afiyet olsun canım.ben diyorumki herhafta birgünü serbest gün ilan edelim.ogün fazla aşırıya kaçmadan yiyelim bence.hem nefsimiz körelir.sanırım haftada bir bişey olmaz.dimi?
Bu aralar akşam yemeğini geç yiyoruz. Ben de o saatte yemek yemek istemiyorum. Ayrıca cacığı çok severim. 3 öğün yiyebilirim yani.akşam sadece cacık az değilmi ya ben dayanamam sanırım
Ay keşke göz derecem de küçülsesaol kaptanım biz de seni çok seviyoruz. bu arada göz numaran inşallah tez zamanda kılonla bırlıkte düşer
Bunlar anlata bildiklerim siz bide özel olan şeyleri bilseniz,CANIMI yakan çok şey varki.
akşamları da ayrı bir canlı olmaya başladık, burcunun küstüğü kadar varyaaa sayfalar çok hızlı ilerliyor maşallah.ne nerdeydi,kim ne yazmıştı kime cevap yazcaktım.hangi sayfadaydı.karıştırıyorum ya.yada benim bugün erken uykum geldi.hadi kızlar,gözlerim yoruldu sanırım ben kaçar.kendinize tatlı bakın.byeeeeeee
dil yarası daha fenadır canım. kalbin bir kere kırılınca ne yapacaksınşiddeti bir kere yaşadım oğlum görmedim allahtan.belki bi hata yaptı deyip unuturum gördüğüm şiddeti,ama bazı sözler insanın kalbini canını yakan sözler işte onları unutamıyorsun.
tamam canım, izinli yazayım.devam edicem balımm bu hafta izinli yazın beni olurmubakalım nolcakk
hey maşallah 16 kişi mi ağırladın? Tebrik ederim seni canım, o koşturmaca yeter zaten.
Allah'ım, hakkımda hayırlı olanı gönlümün istediği, gönlümün istediğini de hakkımda hayırlı kıl. olabilir mi?Herkese iyi geceler,burcunun yazdığı bir dua vardı tamam hatırlamıyorum.
Allah hakkımızda hayırlı olanı versin......
sen de Allaha emanet ol canım, iyi geceler:80:aynen cnmoğluşum şimdi uyudu. birde gündüz ajanstan aradılar iki yapılacak web sitesi var. onlara şablon hazırladım yarın müşteriye mail atıcam. sabah çok işim olucak yine evi temizliycem ve pc de olucam bütün gün işleri bitiricem. şimdi çıkıyorum canlarım.
Hepiniz Allah'a emanet olun.. hayırlı geceler
canım gerçekten insanların zevkleri çok farklı.bende kesinlikle nestle nesfitten başkasını yiyemiyorum.hele çikolatalısı dehşet.diğerleri çok yavan geliyor bana.uzun zamandırda almamıştım.aklıma iyi geldi yarın alayım dur:)
k.öncesi: ballı limonlu su
kahvaltı: biraz yumurta, peynir, 4 zeytin, domates ve 1.5 dilim ekmek
ara: 1 bardak ayran
öğle: 1 kase kuru fasülye ve 1 levrek, fırın + kuzukulağı salatası
ara: 2 kupa yeşilçay ve beyaz nohut
ara: biraz badem, saymadım
akşam: 2 kase cacık
bir çilek arası yapacağım, burdan kalkabilirsem
su: 1.5 lt olmuştur
spor: ev koşturmacası:97:
canım fotolar bi harika. ben de bu halin mi kilolu dicektim. hani bazı insanlar klıolu olduğunu sanır ya öle. ama sonrakileri gördüm az da olsa almışsın tez zamanda eski çıtır haline dönmen dileğiyle.
saol kaptanım biz de seni çok seviyoruz. bu arada göz numaran inşallah tez zamanda kılonla bırlıkte düşer
oyyyyy yoksa benim de mi gözlerim bozuk burcum sende ne göz varmışşşş anaaaaaa
iyi lazerle halletmişsin
sen tam olarak neden işten çıkmayı istiyorsun . bi yerde kendi işimi yapmak istiyorum gibi bişi okudum ama o ara takıp edememiştim.
canım izmirde b fit fiyatları daha ucuz sanki neden öle her yerde farklı ki. burda 3 aylık 150 tl 1 aylık 70 tl 6 ay 300 ya da 350 idi. bak söle bunları ne öle yerine göre fiyat mı belirliyolar. uyanık ol. bu arada bahar yorğunluğu ve kansızlık birleşmiş olabilir.
acaba oğlumda senin gibi düşünür mü.
Teşekkür ederim canım.
Pilavla ekmek yemesen iyi olurdu canım. Ondan hariç daha düzenli bir menü gördük ki bu çok güzel. Devamını bekliyoruz.
Toplu alıntı yapmak için de mesajların altında alıntı yap kısmının yanında + işaretli bir kutucuk var. Alıntılamak istediğin her mesaj için ona tıkla. En son cevap vereceğinde dekonuya cevap ver butonuna tıkla. Bütün alıntıların gelir. (QUOTE) (/ QUOTE) kısımlarından sonraya kendi cevaplarını yazacaksın. Umarım anlatabilmişimdir.
Hahah, kirli saç kolay şekilleniyor bir de. Ben çok severim:) yağlı gözükmese:)
Bakımın hayırlı olsun canım, yarasın.:97:
Astigmat vardır canım. muhtemelen ondan gözlük vermiştir doktor.
Menünde ekmeklerin çok biraz, ondan hariç normal bir menü bu bence. Yine de spor yap tabi. Spor yapmak iyidir.
Bunlar anlata bildiklerim siz bide özel olan şeyleri bilseniz,CANIMI yakan çok şey varki.
şiddeti bir kere yaşadım oğlum görmedim allahtan.belki bi hata yaptı deyip unuturum gördüğüm şiddeti,ama bazı sözler insanın kalbini canını yakan sözler işte onları unutamıyorsun.
Amin canım.
İyi geceler deryacım
nesfitin tahtası nasılmış:) bu aralar çok reklam yapıyorlar. Merak ediyorum ben de. Hoş ben sütle yiyemiyorum onu. Sütün içinde yüzünce içim almıyor. Yoğurtla güzel oluyor.
Şalgam suyunun tuz oranına bak canım. Yoksa çok kalorili olduğunu sanmıyorum. Tuz içeriyorsa vücudunda su toplanmasına neden olabilir.
başkalarına da ohh oh maşallah diyeceğin günler geldi bak
Bu aralar akşam yemeğini geç yiyoruz. Ben de o saatte yemek yemek istemiyorum. Ayrıca cacığı çok severim. 3 öğün yiyebilirim yani.
Ay keşke göz derecem de küçülseduana amin canım:)
slm kızlar bugün 16 kişilik bir misafire sahiptim
amcamın kızları (hepsi evli) halalar yengeler annem kayınvalide vs
-yöresel yemekler vardı çay saatinde yenilebilicek.
-kısır
-etli kuru sebze (biber, patlıcan) ve etli sarma yaptım.
-pohaça
-revani
-çay
sanırım ölüyorum yorgunluktan.
benim yediklerim ise;
Sabah kahvaltısı:
bitki çayım.
süt
çok işim vardı kahvaltıya vakit ayırmadım. Allah'tan annem erken geldi oğluma kahvaltı verdi.
öğlende yemedim. arada azıma bişiler attım. 3 te yeme fazlına başladık. kayın validem geç geldiassolistler sonra gelir
- 4 yk kısır
-1 yarım pohaça
-4 etli kuru biber dolması
-3 sarma
Midem hafif yemeklere alışmış ya midem yandı bugündemin bi bardak süt içtim mide yanmamı geçiriyor. bi şişlik var sormayın ve ayaklarım üstüne basamıyorum çok yorgunum sabah 7 den beri ayaktayım ve inanın hiç durmadım
bir soda içicem. hee birde bu yorgunluğun üstüne 20 dkk yürüdümmutfağımı temizledim. duş aldım. aşşağı indim. şuan eşimin sorularına cvp verip bi yandan buraya yazıyorum :) kim geldi naptınız ne yediniz
fena uykum var ama oğlum geç uyuyor mecburen 12 ye kadar ayaktayım
ben babamdan nefret ederek büyüdüm ortaokulda evden kaçmayı düşündüm anneme kıyamadım ben gidersem ne yapar diye lise 1 de bu sefer kesin karar verdim yine yapamadım ama benim yapamadığımı benden 4.5 yaş ikiz erkek kardeşlerim var onlar yaptı 1 hafta bulamadık polis bir yandan biz bir yandan sonra buldu polis inşaatta kalıyorlarmış annemizi çok severiz herkes sever tabi ama bizim bağlılığımız bambaşka düşün ya birşey olsaydı ya başımıza dışarıda daha kötü şeyler gelseydi anneme kızmamın sebebi o sizin için katlandım lafı iyi yapayım derken kötü oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?