hak edene iltifatını ederiz. göbek eritmek kalça eritmekten daha kolay. en azından kaslarını çalıştırabiliyorsun, kalçada tam anlaşılmıyor. güzel incelmişsin vallabende mezura edinmeliyim. dur gidip ölçeyim, atölyede var.
ay ben bile kendime gülüyorum. neyse arkadaşın masaından aldım ölçtüm. üzerimde kot pantolon ve bir bluz var. maalesef üzerinden ölçü aldım. basenlerim 105, belim 67 geldi. çok iyi ya, kıyafetsiz 100 ile 65 olurlar sanırım. yuppiiiii
hanımlar merhablar hepinizi tebrik ediyorum herkes azimli maş.
bende kg verme çabasındayım . 3 kg verdim şimdilik kg vermeye devam etmem lazım =) birde aç karna tartılsam tam olarak kaç kg verdiğimi anlıycam ama aç karna hiç tartılmadım hep tok karna tartılıorum58 kg 61den düştüm sanırım53 kg olamk benım için yeterli olucak canım pasta istiyordu =) aslında tatlı işsitoda dedim en iyisi vvanilyalı dondurma yiyim şimdilik böle idare etcem. kimler nasıl dietler uyguluyo.
benım sabah kahvaltım fix =) hep aynı
1 subardağı süt
1 haşlnmış yumurta
5 zeytın
2 parça azııcık peynır
maydons varsa maydonos
1 dilim kpkli yada çavdar ekmeği
meyve yada light bisküvi 4 tane
öğlen az çorba
sebze yemeği
yoğrut yada salata
( bugunaz çorba içtim şehriyeli,1 biber 1 kabk dolmaıs yedım ufak oalnlardan yarım kasede yoğurt yedım
ara öğün : meyve yada 1 fincan nescafe light bisküvi 4 tane
akşm
az çorba ( varsa)
1 tabak sebze yemeği
yoğrut salata
( bu akşm az çorba ve yoğurtlu sebze haşlama yicem )
ara öğün : meyve ( bu genelde bu aralar çilek oluyor )
bazende kaçamk lar oluyor =( dün akşm çok kaçırdım
az çorba
az sebze
birparça fırında tavuk ve 2 kaşık pilav
1tanede sigara böreği
=( birda olmıcak ymıycem =)
akşmlrıda 20 mekık çkiorum alt ust karın kaslarımı çalıştırıyorum. backlarımı çlştırıorum 40 bir yan 40 bir yan kalçalarım için 12-12 çlştırıom öle şimdilk arttırmaya çlışıorum sayıları hergun
sizlerde yaptıklarınızı paylaşırmısınınız bnımle
çok sevindim canım barışmanızamelike bugün bomba gibisin maşallah açılmışsın. senin adına çok sevindim. neydi o karamsar halin. sen bizim takımımızın kaptanımla birlikte lokomotifisin. siz götürüyorsunuz bu işi.
bu arada kızlar dün gece eşimle barıştım. zaten gönlüm vardı yaaa
2ye kadar falan konuştuk dertleştik ve olayı çözdük. bir sürü güzel laf sölettim kendime gönlümü alması için
kendiliğinden sölemesini beklersem çok bekliyorum da. böyle tartıştığımız zamanlarda o da ne yapacağını şaşırır sağolsun.
çok açım sizi yiyebilirim iskenderi de yiyebilirim. burcu eşim olarak gel buraya bi ısırık alayın bacağından
sevindim iyi olmana aman he cok zayıflama bak kıskanırımmmmben bi zayıflıcamm bi zayıflıcam dillere destannn hepinizi gecicem herkesten önce zayıflıcam görceksniz we hic pes etmicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama sizi cok sewiorum pek cok pek coooooooook bugün iim we artık hep iyi olcaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oh oh o sporlar ne öyle maşallah callan ablayla zorlanmadıysan tebrikler vallahiineyse, bakalım gönlümü nasıl alacaksınız
şimcik yazdıklarınızı okumadan evvel ben akşam neler yaptım onu konuşayım.
eve gittim. eşimin yumurtasını kaynattım. onun menüsünde meyve salatası vardı. biraz tırtıkladım. marul yedim bir iki yaprak. sonra eşim yemeğini yedi. beraber spor yapmaya gittik.1 saat basketbol, voleybol, futbol, saklambaç, yakartop, kovalamaca oynadık. hatta ben çocuk parkında kaydıraktan birkaç kez kaydım. amanın ne zevkliymiş unutmuşum yahu . sonra eşimin diyet listesindeki eksiklikler için alışverişe gittik. from plus çayı aldık. eve geldik onu içtik. o mekik çekmekistiyordu uyuya kaldı. ben callan ablayla çalıştım. hareketleri yaparken zorlanmadım.
sabah erkenden kalktım. 30 dak. egzersiz yaptım. 1 haşlanmış yumurta, 1 bardak süt içtim. işe geldim. şimdi şekersiz çay içiyorum. eşimle az önce telde konuştuk. kendini çok yorgun hissediyormuş, işe gelir gelmez masasında uyuyakalmış
cuma günü demiştim ya pazartesi sabahtan çıkıcam vergi dairesine gitmem lazım diye gittim akşama kadar dışardaydım hatta sigorta bağkur arasında koşuşturdum durdum
evden çıkmadan önce 1 kase special k yedim kolay oluyor ya
arada bişi yemedim daha doğrusu yiyemedim vaktim yoktu tabi çok acıktım baktım işler uzuyor öğle tatiline girdiler bende soluğu ne yesem arayışında bulunca öğle menümde iskender yedim
akşam oldu annemde yanımdaydı tabi bütün gün beraber yedik alışverişe gittik ordan muhtara telekoma derken eve geldik saat 7 falandı akşam menümde de 1 kepekli ekmek 1 tanede tavuk köfte yedim küçücüktü ama 2 kaşık bal attım ağzıma sonra 2 tane zeytin tattım yedim daha doğrusu
eve geldikten sunra 2 kupa çay içtim biri beşi bir yerde çayı diğeride form plus kiraz saplı çay
gün içerisinde çok su içtim 2 litreyi geçmiştir herhalde
fazlamı kaçırmışım
bir daha daha dikkat ederim :76:akşam sanki makarna yemesen daha iyi olurdu tatlım sabah tost öğlen çavdar ekmeği akşam makarna
yuh yanı çok patavatsızlık etmiş canım sen moralini bozma.Umarım Rabbim size bir bebek bağışlarkızlar hamilelik konusu açılmışken bugün moralim çok bozuldu okulda.ben 9 aydır deniyorum ve çocuğum olmuyor ,bugün bir arkadaşım geldi ve bana dediki,bir gazetede çalışan bir tanıdığı varmış benle röportaj yapmak istiyormuş.herkezin içinde hayırdır dedim neyle ilgili.bana ne dese beğenirsiniz,hani senin çocuğun olmuyor ya onla ilgili dedi.herkez bana bakıyor ben alı al moru mor oldum.hiçbirşeyde dememiştim ona halbuki.kalakaldım kızlar.yooo dedim biz düşünmüyoruz diye çocuğumuz yok.bir sorun yokki dedim.kaldıki evet olmuyor saklanacak bişe değil doğal bişe ama herkezin içinde patavatsızca sorması çok zoruma gitti kızlar
canım geçmişi fazla okuyamadım,ama sen güzel öetlemişsin ,her şeyin düzeldiğine sevildim,sen nasıl oldun.ben ise hala çok kötüyüm,ses falan hepten gitti mecburi ayaktayım.
kızlar ne kadar güzel,hemen sorunlarınızı,içinizi dökmüşsünüz paylaşmışsınız .
benim en büyük sıkıntım bu her şeyi içimde biriktiriyorum,hep kendimle konuşuyorum buda beni çok yıpratıyor,kendimi yaşlanmış herşeyin bittiği sanıyorum.daha sakin bir zamanda bende içimi sizlere dökecem tavsiyelerinize ihtiyacım var.
saman, tahta sağol valla iştahımızı açtın. kız özendirsene kalorisiz yiyecekleri bizlereo etiformu yerken ben onu ne olarak düşünüyorum bilsen. (bu arada bende etiforma sunta derim )
keyfin nasıl ?
çok teşekkür ederim. o senin güzelliğin. bak sen ne zaman spor kraliçesi oldun biliyon mu? ben ilk okumuştum bi yazdığını 50 şu hareket 50 bu hareket yok sağa 50 sola 50. anam dedim bu ne. bu sabah sayayım dedim derya gibi sağa kaç sola kaç. yok altından kalkamadım. hem ben nefes alırken unutuyorum sayı saymayısonra dedim deryaya bravo valla. hem sayıyor hem yapıyor.
Eki Görüntüle 189006
geçen sene vermeyi başardığım 15 kilo sonucu görüntüm....oğlum 11 aylıktı..
bu kotum şu anda yine böyle oluyor ama tişörtüm henüz yazlık çıkarmadığım için bilemiyorum..
niye resim ekledim hafta ortası gaza gelelim diye..azmedince oluyor diye..
çok sevindim canım barışmanıza
sevindim iyi olmana aman he cok zayıflama bak kıskanırımmmm
oh oh o sporlar ne öyle maşallah callan ablayla zorlanmadıysan tebrikler vallahii
iskender birtek fazla bence ama nolsun artık bir kerelik kaçamak
bir daha daha dikkat ederim :76:
yuh yanı çok patavatsızlık etmiş canım sen moralini bozma.Umarım Rabbim size bir bebek bağışlar
Eki Görüntüle 189133 Eki Görüntüle 189134 Eki Görüntüle 189135 Eki Görüntüle 189136 Eki Görüntüle 189137 Eki Görüntüle 189138 Eki Görüntüle 189139 Eki Görüntüle 189140 Eki Görüntüle 189141
işte bunlar olmak istediğim hallerim 55 kilo civarındaydım yaza yetişicem inşallah bu hallerime geri dönücem nasılım ama
Kesinlikle canım. Mideye bir şey girmeyince kıtlık moduna geçiyor vücut, yani ne buluyorsa depoluyor. Bu da kilo vermeye çalışırken kilo almak demek oluyor.aynen cnm bildiğim kadarıyla sürekli mideye bişiler girmeyince metabolizma kendini yavaşlatıyo. bi önce yediğin menüyü depoluyo çünkü aç kalacağını biliyo gibi bişi biliyorum bende ne kadar doğru bilmiyorum. o yüzden az az ama sık sık yemek en güzeli. 3 ana 3 ara öğün yani. seninde dediğin gibi cebinde bi kaç fındık badem yada bir bardak ayran bile olsa iyi olur.
Süper canım, böyle güzel kararlar aldığını görmek çok güzel. Akşamları fazla yemeyi desteklemiyoruz tabi. Atıştırmalık olarak da ben kuru üzüm falan yiyorum, tatlı isteğimi bastırıyor.evet canım her tenefüs bişeler yiyeceğim söz:)tabi bir tenefüs yeşil çay,bir tenefüs leblebi falan,bir tenefüs meyve ben anladım sanırım akşam eve geldiğimde aç gelmemem lazım.gerçi akşam çok yemiyorum ama saat ikiye kadar otururken eşiminde pisboğazlığıyla beraber çok atıştırıyorum o kilo yapıyor bana .anladım ben anladım:)çok saolun kızlar.vercem ben bu kiloları.23 nisanda resim çekildik arkadaşlar okulun önünde face e atmışlar,ben içlerinde kocaman sırıtıyorum yani.bakmak bile istemedim:)
Çok ayıp etmiş o arkadaşın, patavatsızlığın böylesini görmedim. Bu tarz konularda bir bayanı en çok bir bayanın anlaması lazım ama bilmiyorum işte. Üzülmemeye çalış canım, rabbim hakkınızda en hayırlısını versin.kızlar hamilelik konusu açılmışken bugün moralim çok bozuldu okulda.ben 9 aydır deniyorum ve çocuğum olmuyor ,bugün bir arkadaşım geldi ve bana dediki,bir gazetede çalışan bir tanıdığı varmış benle röportaj yapmak istiyormuş.herkezin içinde hayırdır dedim neyle ilgili.bana ne dese beğenirsiniz,hani senin çocuğun olmuyor ya onla ilgili dedi.herkez bana bakıyor ben alı al moru mor oldum.hiçbirşeyde dememiştim ona halbuki.kalakaldım kızlar.yooo dedim biz düşünmüyoruz diye çocuğumuz yok.bir sorun yokki dedim.kaldıki evet olmuyor saklanacak bişe değil doğal bişe ama herkezin içinde patavatsızca sorması çok zoruma gitti kızlar
Hamileliğinde dikkatli beslenmek güzel bir fikir canım. Bu kadar diyetten sonra daha bilinçlisin kesinlikle.bu gün yediklerim
sabah 1 kurabiye
1 bardak ılık limonlu su
kahvaltı domates salatalık 4 zeytin 1 dlm ekmek sekersiz çay
ara yok
öğle yarım pide + yeşil çay
ara 1 muz 3 çilek
akşam yok
su az içtim ve şimdi gidip biraz daha içeceğim. spor yok gibi
yarın daha düzenli bir gün olacak . biliyorsunuz dünden beri moralim bozuk ve bu nedenle menüyü düşünemedim pek. yarından itibaren konsantre olacağım. bu arada hamilelik boyunca da elimden geldiği kadar dikkat etmeyi planlıyorum. ilkinde deli gibi yiyordum da.
Tamam canım, anlaşılmıştır:) derslerin ve sınavların izin vermiyor biliyorum. İnşallah hayırlısıyla bu günleri atlatınca daha çok yazışırız. Bir de yorum yaparken çekinme, hiçbirimiz yanlış yazdın diye seni eleştirmeyiz ki canım, bizler sanki her zaman çok doğrusunu mu yazıyoruz?tabiki değil.zaten elimden geldğince yorum yapmaya çalışıyorum ama sadece menün güzel diyeibliyorum yanlış olan birşey varsa anlayamıyorum tam
selamlar kızlar:79:
sabah göz muayenesine gittim. gözümün miyop derecesi artmış, ordan da gözlükçüye gittik. yeni gözlüğümü beğendim ve bir de güneş gözlüğü alıyorum. tabi güneş gözlüğüm de dereceli:96: günüm biraz bundan koşturmacayla geçti. eve geldim, bir telaşe oğluşu uyuttum. yemek yaptım. ancak şimdi oturabildim desem yeridir. kayınvalde de burda hala, ondan gündüzleri pek gelemiyorum canlarım.
birazdan geçmişe yorumlar gelecek.
emvacım, çok tebrik ederim canım. Allah hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin. bu hafta listedesin, haftaya hamile notunu eklerim. burcum ve seni tanıdığıma gerçekten çok sevindim. çok tatlısınız her ikinizde. bizleri bırakmayın, lütfen arada gelin.:97:
demek istifa dilekçesi de verildi, hakkında hayırlısı olsun canım:97:oyyy kaptanım içimi dağladın. bende sizleri çok sevdim. yoksa bu kadar vakit ayırır mıyım? az önce istifa dilekçe mi yazdım. yarın ve perşembe işe gitmicem. cuma çıkışımı alıcam.
yeni gözlüklerin hayırlısı olsun. düşünürsen lazer tedavisi öneririm. ben yaptırdım. 7,5 miyoptan kurtuldum. yanlış okumadın YEDİ BUÇUK
Çocuk konusu hassas canım. Eşin de belli ki korkuyor. Zamanla aşarsınız bu konuyu inşallah, kendinizi yıpratmayın.ben doktora gittim canım bişe yok dedi.bir tek kanallarına bakalım tıkalımı diye dedi.normalsa eşinin sperm tahlili lazım dedi.ama önce eşin bir yaptırsın dedi.eşimde bir türlü yanaşmıyor kızlar.olanlarıda anlattım bugün yumuşar gibi oldu ama sonra sende sorun yoksa bende vardır kesin dedi.çok çocuk istiyorsan git sperm bankasından al dedi.bende ya lütfen bir sorun varsa beraber aşalım dedim.kavga ettik.şuanda da evde yok çekti gitti arkadaşınagelir birazdan herhalde.neyse kızlar çok dertlerimden bahsettim sanırım.amaaaannn herşey allahtan artık duyarsızlaşıyorum galiba
Evet, canım. Artık bir yaşam biçimi oldu diyet. Tabi hala kaçamak isteğim oluyor. O da normal insanızyemek düzenin gerçekten harika kaptanım uzun süreli diyet yaptığından bu yeme düzenini hayat tarzına dönüştürmeyi başaranlardansın sanırım
sağol canım güzel dileklerin için şu ilişki durumları ne karışık işler sagopa kajmerin bir şarkısı var ben hüsrana komşuyum diye hıh işte öyleyim aa bak güzel bir sözü daha var geçip giden zaman içinde geriye kalan sadece yanlızlıklarımız diye ne güzel sözleri var bu adamın böyle dinlermisin bilmiyorum ama tam bir ilaç .. ayşeden fatmaya bağladımsaçmaladım
Anlıyordur da belki ifade edemiyordur. Çocuk meselesinde toplum baskısı çok yüksek. Kusurlu taraf olma moduna girildi mi zaten tam bir çıkmaz sokak. Oysaki çocuğun olması ne kadar normal gelse de, aslında bir mucizedir ve çevrenizdeki insanların da bunun farkına varması lazım. Çünkü bu mucizeyi ancak rabbim istediğine lütfediyor. Lütfettikleri başka insanlara sardırmak yerine yatıp kalkıp şükretmeli bence.canım çok doğru söylüyorsun.sevdiğimiz için evlendik çocuk için değil.tabiiki bir sorun varsa ve çocuğumuz olmazsa boşanacak değiliz ki.yani eşime diyorum bunları.ama hiç gayret göstermiyor,ben daha istemiyorum diyor isteyince tedavi oluruz dedi.daha yaşım küçük diyor.27 yaşında bu arada.küçülsünde cebime girsin.benim için geç bir yaş ama diyorum bende 28 yaşındayım.anlamıyor anlatamıyorum.kafayı yemek üzereyim.neyse canım ya.hayırlısı bakalım.herkeze çok teşekkürler ilgilndiğiniz için.
Çok güzel, hadi bakalımyorumuna bayıldım gerçekten:)domates soslu karışık kızartmadan ağzını sürmedin yani...ayyyy nasıl dayanıyorsun sen öyle:)ama bende dayanacağım söz verdim burda yarın bitki çayınada başlıyorum.bakın görün öyle zayıflıcam ki.burda başarı öykülerinin olduğu yere resmimide koyacağım.varmısınız iddaya.kim giriyor benle yarışa grubumuz birinci olacakkk kızlar.ayyy heyecanlandım kendi kenime:)
bu İskender içinevden çıkmadan önce 1 kase special k yedim kolay oluyor ya
arada bişi yemedim daha doğrusu yiyemedim vaktim yoktu tabi çok acıktım baktım işler uzuyor öğle tatiline girdiler bende soluğu ne yesem arayışında bulunca öğle menümde iskender yedim
akşam oldu annemde yanımdaydı tabi bütün gün beraber yedik alışverişe gittik ordan muhtara telekoma derken eve geldik saat 7 falandı akşam menümde de 1 kepekli ekmek 1 tanede tavuk köfte yedim küçücüktü ama 2 kaşık bal attım ağzıma sonra 2 tane zeytin tattım yedim daha doğrusu
eve geldikten sunra 2 kupa çay içtim biri beşi bir yerde çayı diğeride form plus kiraz saplı çay
gün içerisinde çok su içtim 2 litreyi geçmiştir herhalde
fazlamı kaçırmışım
hahah valla su şişesine hayır demem.bir aglamısımmmm bir aglamısımm tam aglamısım sora da uyumus kalmısım ay ne güzel oldu rahatladımm
sana bi su sisei alıp göndercemmm
küsme tatlımgünaydınnnnn kızlarrrrrrr
yaaaaaaa ben gitmişim siz çoşmuşsunuz, küstüm işte
Biz de bir posta sinir harbi yaşadık. Hep sinirlenmeyim diyorum ama sinirleniyorum. Sonra pişman oluyorum. Off off.günaydın..
sabah sabah oğlumun sinir harbiyle başladık ..(
balkona çıkmak için ağlıyor ve hafif mümklenmiş ama anlatmıyorumki aksi sıpama..:84:
ay kızlar bazen bekarlık sulatnlıkmıydıkine diyorum yavvvvv
Maşallah çok güzel spor yapmışsınız. Eşin bir gayrete geldi tam geldi, nazar değmesinneyse, bakalım gönlümü nasıl alacaksınız
şimcik yazdıklarınızı okumadan evvel ben akşam neler yaptım onu konuşayım.
eve gittim. eşimin yumurtasını kaynattım. onun menüsünde meyve salatası vardı. biraz tırtıkladım. marul yedim bir iki yaprak. sonra eşim yemeğini yedi. beraber spor yapmaya gittik.1 saat basketbol, voleybol, futbol, saklambaç, yakartop, kovalamaca oynadık. hatta ben çocuk parkında kaydıraktan birkaç kez kaydım. amanın ne zevkliymiş unutmuşum yahu . sonra eşimin diyet listesindeki eksiklikler için alışverişe gittik. from plus çayı aldık. eve geldik onu içtik. o mekik çekmekistiyordu uyuya kaldı. ben callan ablayla çalıştım. hareketleri yaparken zorlanmadım.
sabah erkenden kalktım. 30 dak. egzersiz yaptım. 1 haşlanmış yumurta, 1 bardak süt içtim. işe geldim. şimdi şekersiz çay içiyorum. eşimle az önce telde konuştuk. kendini çok yorgun hissediyormuş, işe gelir gelmez masasında uyuyakalmış
Eşinle barışmana çok sevindim canım, gözünüz aydın. Rabbim bir daha böyle tartışmalar göstermesin.bu arada kızlar dün gece eşimle barıştım. zaten gönlüm vardı yaaa
2ye kadar falan konuştuk dertleştik ve olayı çözdük. bir sürü güzel laf sölettim kendime gönlümü alması için
kendiliğinden sölemesini beklersem çok bekliyorum da. böyle tartıştığımız zamanlarda o da ne yapacağını şaşırır sağolsun.
çok açım sizi yiyebilirim iskenderi de yiyebilirim. burcu eşim olarak gel buraya bi ısırık alayın bacağından
selamlar kızlar:79:
sabah göz muayenesine gittim. gözümün miyop derecesi artmış, ordan da gözlükçüye gittik. yeni gözlüğümü beğendim ve bir de güneş gözlüğü alıyorum. tabi güneş gözlüğüm de dereceli:96: günüm biraz bundan koşturmacayla geçti. eve geldim, bir telaşe oğluşu uyuttum. yemek yaptım. ancak şimdi oturabildim desem yeridir. kayınvalde de burda hala, ondan gündüzleri pek gelemiyorum canlarım.
birazdan geçmişe yorumlar gelecek.
emvacım, çok tebrik ederim canım. Allah hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin. bu hafta listedesin, haftaya hamile notunu eklerim. burcum ve seni tanıdığıma gerçekten çok sevindim. çok tatlısınız her ikinizde. bizleri bırakmayın, lütfen arada gelin.:97:
işte bunlar olmak istediğim hallerim 55 kilo civarındaydım yaza yetişicem inşallah bu hallerime geri dönücem nasılım ama
artık boydan resim çekilmiomkihem göğüsten yukarı bunları buldum anca son halim işte
Aferin, ha şöyle melikecimben bi zayıflıcamm bi zayıflıcam dillere destannn hepinizi gecicem herkesten önce zayıflıcam görceksniz we hic pes etmicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama sizi cok sewiorum pek cok pek coooooooook bugün iim we artık hep iyi olcaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Valla süper, ver cezaları canım. Birincilikler bizim olsun.ben cıkıorum bebekleeeeeeeeeeerlim kacamak yapmayın okula gidicem aksama doru gelrim hepinizn listesini kontrol edicem bugün we sporlarınızı da kontrol edicemmm spor yapmayanlara egzersiz ödewi wericem iskender kebap yienler 2 katı yapıcak ona göre kacamak yapmayın bakın biraz hızlanmaya ihtiyacımız war takım olarak cok solduk hadi bakalım mayıs da geldi die salmayalım kendmizzi bugün degerlendirme yapıcam ben hadi kızlar görelim biz kimiz istersek neler yapıoruz had bugün onu görelimmmmm
biz iyi tepindik eşimle. çok terledi o. bu arada çok güzel basketbol ve futbol oynuyormuş. hiç bilmiyordum. eşimin farklı yönlerini görmek hoşuma gitti. biz bahçede oynarken bir evden kızartma kokuları geldi. ikimizde kitlendik. burak ne güzel kokuyor değil mi? dedim. kokusu daha güzel be, yemesini boşver dedi. vayyyyyyy benim tombişim aşmış haberim yok.
Amin canım. Öyle uğurmuş uğursuzlukmuş boşver, öyle şeylere inanmıyoruz. Rabbim güzel bir alınyazısı verir inşallah.bu arada ilk bebişi öğrendiğimizde inanamayıp yarım saat ağlamıştık sevinçten ikimiz de
bunda ise kavgalıydık öğrendiğimizde. dün gece dedim ki bu bebek talihsiz bi yavru daha hamileliğimin başında yaşadıklarıma bak. eşim kızdı o ne biçim söz. talihsiz falan diil dedi. hadi bakalım. Rabbim kaderini güzel eylesin.
üfffffffffffff ya bu neeeee. anam gece 10 sayfa yazmışsınız. valla elime geçirsem yolacam saçınızı başınızı. ayol işi gücü bıraktım bunları okuyorrum yarabbim. ne yaptınız bana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hepinizi çok seviyorum, valla çok eğleniyorum. öhüm öhüm
Maşallah sana. Callan abla ve diyet etkilerini gösteriyor.evlenmeden önce bana çok sıkı olan bir pantolonum vardı. hatta nişanlıyken eşimle buluştuğum bir gün giymiştim. kordonda gezintiye çıkmıştık. pantolon o kadar sıkıydı ki yürürken karnım ağırmaya başlamıştı. bende daha fazla yürüyememiştim. eşime durumu itiraf etmek zorunda kalmıştım. o da kızmıştı.
dün akşam o pantolon aklıma geldi. yerinden çıkardım. sabah giyilmek üzere ortaya bıraktım. sabah bir heyecanla geçirdim üzerime. evet yine sıkı amaaaaaa eskisi kadar değillll, karnım ağırmıyorrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?