Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ölçte gel..manken hanım..evet göbek eritmek çaba istiyor ama sonucunuda hızılı alıyorsun..
diyete başlamadan önce tarih- kilo ve ölçülerimi almıştım..

ay ben bile kendime gülüyorum. neyse arkadaşın masaından aldım ölçtüm. üzerimde kot pantolon ve bir bluz var. maalesef üzerinden ölçü aldım. basenlerim 105, belim 67 geldi. çok iyi ya, kıyafetsiz 100 ile 65 olurlar sanırım. yuppiiiii

bu diyet işleri böyle işte..bel güzel totuş gerçekten küçülecek..
kuzucuk kalktı şimdilik by..:79:

hanımlar merhablar hepinizi tebrik ediyorum herkes azimli maş.

bende kg verme çabasındayım . 3 kg verdim şimdilik kg vermeye devam etmem lazım =) birde aç karna tartılsam tam olarak kaç kg verdiğimi anlıycam ama aç karna hiç tartılmadım hep tok karna tartılıorum 58 kg 61den düştüm sanırım53 kg olamk benım için yeterli olucak canım pasta istiyordu =) aslında tatlı işsitoda dedim en iyisi vvanilyalı dondurma yiyim şimdilik böle idare etcem. kimler nasıl dietler uyguluyo.

benım sabah kahvaltım fix =) hep aynı

1 subardağı süt
1 haşlnmış yumurta
5 zeytın
2 parça azııcık peynır
maydons varsa maydonos
1 dilim kpkli yada çavdar ekmeği

meyve yada light bisküvi 4 tane

öğlen az çorba
sebze yemeği
yoğrut yada salata
( bugunaz çorba içtim şehriyeli,1 biber 1 kabk dolmaıs yedım ufak oalnlardan yarım kasede yoğurt yedım

ara öğün : meyve yada 1 fincan nescafe light bisküvi 4 tane
akşm
az çorba ( varsa)
1 tabak sebze yemeği
yoğrut salata
( bu akşm az çorba ve yoğurtlu sebze haşlama yicem )

ara öğün : meyve ( bu genelde bu aralar çilek oluyor )

bazende kaçamk lar oluyor =( dün akşm çok kaçırdım

az çorba
az sebze
birparça fırında tavuk ve 2 kaşık pilav
1tanede sigara böreği
=( birda olmıcak ymıycem =)

akşmlrıda 20 mekık çkiorum alt ust karın kaslarımı çalıştırıyorum. backlarımı çlştırıorum 40 bir yan 40 bir yan kalçalarım için 12-12 çlştırıom öle şimdilk arttırmaya çlışıorum sayıları hergun

sizlerde yaptıklarınızı paylaşırmısınınız bnımle

merhaba hoşgeldin. menün güzel, yalnız o dondurma olayını anlamadım. ya hep ya hiç. o dondurmayı yersen olmaz ki. irade sabır olmadan diyet olmaz. takımımızın bazı kuralları var. kaptanımız veya yardımcısı sana bildirir. kolay gelsin.

çok sevindim canım barışmanıza

sevindim iyi olmana aman he cok zayıflama bak kıskanırımmmm

oh oh o sporlar ne öyle maşallah callan ablayla zorlanmadıysan tebrikler vallahii
iskender birtek fazla bence ama nolsun artık bir kerelik kaçamak
akşam sanki makarna yemesen daha iyi olurdu tatlım sabah tost öğlen çavdar ekmeği akşam makarna
bir daha daha dikkat ederim :76:

yuh yanı çok patavatsızlık etmiş canım sen moralini bozma.Umarım Rabbim size bir bebek bağışlar

canım geçmişi fazla okuyamadım,ama sen güzel öetlemişsin ,her şeyin düzeldiğine sevildim,sen nasıl oldun.ben ise hala çok kötüyüm,ses falan hepten gitti mecburi ayaktayım.

iyiyim canım dahada iyi olucam inşallah ne bu hastalık böyle kurtulamadın bir türlü

anlat canım niye kendini sıkıyorsun bende senin gibiyim her türlü sıkıntımı kendime saklarım hep sonra içim içimi yer şu son olayı bile burda sizden başka kimse bilmiyor iyi geldi ya paylaşmak yazmak sanada iyi gelicek

dün iskenderin üstüne kendimi cezalandırdım suntayla tahtayla samanla ondan öyle dedim nasıl özendirilirki bunlar

ya sende bacak yok basen yok miss gibisin valla ya belden aşağına aşık olsum sanırım bende koycam ya resim dur bekle geliom

selam dilacım, nasılsın? takip ediyorum menülerini, maşallah çok güzel gidiyorsun. derslerin nasıl?

bende diyorum bunlardan hangisi şişman . valla çok güzelsin. 55 kg olmalısın kesinlikle. şimdiki halini görmücez mi? nasıl kıyas yapcaz?

selamlar kızlar:79:
sabah göz muayenesine gittim. gözümün miyop derecesi artmış, ordan da gözlükçüye gittik. yeni gözlüğümü beğendim ve bir de güneş gözlüğü alıyorum. tabi güneş gözlüğüm de dereceli:96: günüm biraz bundan koşturmacayla geçti. eve geldim, bir telaşe oğluşu uyuttum. yemek yaptım. ancak şimdi oturabildim desem yeridir. kayınvalde de burda hala, ondan gündüzleri pek gelemiyorum canlarım.
birazdan geçmişe yorumlar gelecek.

emvacım, çok tebrik ederim canım. Allah hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin. bu hafta listedesin, haftaya hamile notunu eklerim. burcum ve seni tanıdığıma gerçekten çok sevindim. çok tatlısınız her ikinizde. bizleri bırakmayın, lütfen arada gelin.:97:

Kesinlikle canım. Mideye bir şey girmeyince kıtlık moduna geçiyor vücut, yani ne buluyorsa depoluyor. Bu da kilo vermeye çalışırken kilo almak demek oluyor.

Süper canım, böyle güzel kararlar aldığını görmek çok güzel. Akşamları fazla yemeyi desteklemiyoruz tabi. Atıştırmalık olarak da ben kuru üzüm falan yiyorum, tatlı isteğimi bastırıyor.
O face’deki resmi göz önüne bir yere koy ve hırslanmaya bak canım. İnşallah 23 mayısta daha ince olacaksın.

Çok ayıp etmiş o arkadaşın, patavatsızlığın böylesini görmedim. Bu tarz konularda bir bayanı en çok bir bayanın anlaması lazım ama bilmiyorum işte. Üzülmemeye çalış canım, rabbim hakkınızda en hayırlısını versin.

Hamileliğinde dikkatli beslenmek güzel bir fikir canım. Bu kadar diyetten sonra daha bilinçlisin kesinlikle.

tabiki değil.zaten elimden geldğince yorum yapmaya çalışıyorum ama sadece menün güzel diyeibliyorum yanlış olan birşey varsa anlayamıyorum tam
Tamam canım, anlaşılmıştır:) derslerin ve sınavların izin vermiyor biliyorum. İnşallah hayırlısıyla bu günleri atlatınca daha çok yazışırız. Bir de yorum yaparken çekinme, hiçbirimiz yanlış yazdın diye seni eleştirmeyiz ki canım, bizler sanki her zaman çok doğrusunu mu yazıyoruz?

oyyy kaptanım içimi dağladın. bende sizleri çok sevdim. yoksa bu kadar vakit ayırır mıyım? az önce istifa dilekçe mi yazdım . yarın ve perşembe işe gitmicem. cuma çıkışımı alıcam.

yeni gözlüklerin hayırlısı olsun. düşünürsen lazer tedavisi öneririm. ben yaptırdım. 7,5 miyoptan kurtuldum. yanlış okumadın YEDİ BUÇUK

demek istifa dilekçesi de verildi, hakkında hayırlısı olsun canım:97:

7.5'u görünce benim gözlükler iyice eskidi herhalde diye düşündüm bir an ama gerçekmiş benimki şu an 3.25 falan. lazerden korkuyorum ben yaw.:96:

Çocuk konusu hassas canım. Eşin de belli ki korkuyor. Zamanla aşarsınız bu konuyu inşallah, kendinizi yıpratmayın.

Evet, canım. Artık bir yaşam biçimi oldu diyet. Tabi hala kaçamak isteğim oluyor. O da normal insanız
Bence hiç de saçmalamamışsın. Hakkında hayırlısı olsun canım. Her insan kendi kaderini yaşıyor, bu dönemler de geçer ve inşallah sen de güzel günler görürsün.

Anlıyordur da belki ifade edemiyordur. Çocuk meselesinde toplum baskısı çok yüksek. Kusurlu taraf olma moduna girildi mi zaten tam bir çıkmaz sokak. Oysaki çocuğun olması ne kadar normal gelse de, aslında bir mucizedir ve çevrenizdeki insanların da bunun farkına varması lazım. Çünkü bu mucizeyi ancak rabbim istediğine lütfediyor. Lütfettikleri başka insanlara sardırmak yerine yatıp kalkıp şükretmeli bence.

Çok güzel, hadi bakalım

bu İskender için çarpı 1000 yaparsın sen.
Ayrıca 40 dk hızlı tempo yürüsen 200 kalori ancak yakarsın. 1 saat leslie belki 400 kalori falan. 2.5 saat leslie ablayla buluşmanı tavsiye ederim. O çenesiyle seni iskenderden soğutur zaten

bir aglamısımmmm bir aglamısımm tam aglamısım sora da uyumus kalmısım ay ne güzel oldu rahatladımm

sana bi su sisei alıp göndercemmm
hahah valla su şişesine hayır demem.
kendini dahah iyi hissetmene sevindim canım

günaydınnnnn kızlarrrrrrr

yaaaaaaa ben gitmişim siz çoşmuşsunuz, küstüm işte
küsme tatlım sana kıyamayız

Biz de bir posta sinir harbi yaşadık. Hep sinirlenmeyim diyorum ama sinirleniyorum. Sonra pişman oluyorum. Off off.

Maşallah çok güzel spor yapmışsınız. Eşin bir gayrete geldi tam geldi, nazar değmesin
Sen de callan kasları yapmaya başladın sanırım, demek artık acımıyor

Eşinle barışmana çok sevindim canım, gözünüz aydın. Rabbim bir daha böyle tartışmalar göstermesin.

geçmiş olsun canım babamdada aynı problem vardı lazerle tedavi oldu oda 2 sene oldu bir sorun çıkmadı daha istersen bir araştır sende ilerlemesin daha

selam.. bu sabah yine tartildim 77.7 .. sabah kahvalti yapmadim 12 gibi 2 dilim börek, 1 fincan cay.saat 4 te 1 tabak pirasa yemegi yiyip menumu kapattim..gunun geri kalan kisminda yesil cay icicem..sevgiler..

işte bunlar olmak istediğim hallerim 55 kilo civarındaydım yaza yetişicem inşallah bu hallerime geri dönücem nasılım ama

artık boydan resim çekilmiomki hem göğüsten yukarı bunları buldum anca son halim işte

55 kiloda tam bir çıtırmışsın canım. şimdi de çok kilolu değilsin aslında. mesela karın bölgende fazla yığılma görmedim ben. düz duruyor. eşit almışsın kiloyu sanırım. biraz tombiş bir duruşun var. bir de sanırım yüzünden alıyorsun, hemen yanakların dolmuş.

Aferin, ha şöyle melikecim

Valla süper, ver cezaları canım. Birincilikler bizim olsun.

Bunun daha önce bahsettiğin eşin olduğuna inanamıyorum

Amin canım. Öyle uğurmuş uğursuzlukmuş boşver, öyle şeylere inanmıyoruz. Rabbim güzel bir alınyazısı verir inşallah.

Deli kız

Maşallah sana. Callan abla ve diyet etkilerini gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…