şimdi uzaktan konuşmak kolay tabi ama kesinlikle boşanman boşanmamandan daha iyidir öyle bir ortamda esas çocuğunun büyümemesi lazım. bu anlattıklarına o kadar çok şahit oldum ki kendi aile içinde biraz farkla ve daha fazlasıyla yaşadık ben 5 yaşından beri anneme annecim gidelim bu evden dediğimi biliyorum 18 yaşıma kadar da devam etti bu isteğim aklım biraz baki olunca annem bana sanırım 10 yaşındaydım kızım yarın birgün büyüdüğünüzde babamızı niye bıraktın dersiniz bana dedi o zaman daha demicem annecim yemin ederim dedim ne zaman ki liseden mezun oldum tuttum annemi karakola götürdüm koruma istedik dava açtık ve boşandılar. ama ne oldu çocukluk ergenlik dönemi derken ben ve kardeşlerim o kadar zamanın etkileri hala üzerimizde özellikle bende daha fazla kardeşlerim küçüktü keşke en başında yapması gerekeni en sonda yapmasaydı bazen konu açılınca anneme hala kızıyoruz. bu anlattıkların çekilmez canım sen bunların bir zerresini dahi haketmiyorsun kimse haketmez evlilik dediğin işkence eziyet kurumu ddeğilki benim fikrim bu sevmeye sevilmeye hakkın var oğlun zaten olanların farkındadır hatta etkileniyorsa bile ben içe kapanık sessizleşmiştim kardeşlerimde bu daha farklı tepki olarak yansıdı notlar berbat sürekli arkadaşlarıyla kavga dışa vurum diyeyim bu şekilde yansıdı hem kendin için hemde oğlun için en iyi kararı sen verirsin ama boşan hakikaten hele o kaynanan ne saçma insan ya çocuk doğur ver ne bu hediyelik eşyamı sinirlerim zıpladı
böyle yoğun misafir zor olur..ama atlatmışsın..slm kızlar bugün 16 kişilik bir misafire sahiptim
amcamın kızları (hepsi evli) halalar yengeler annem kayınvalide vs
-yöresel yemekler vardı çay saatinde yenilebilicek.
-kısır
-etli kuru sebze (biber, patlıcan) ve etli sarma yaptım.
-pohaça
-revani
-çay
sanırım ölüyorum yorgunluktan.
benim yediklerim ise;
Sabah kahvaltısı:
bitki çayım.
süt
çok işim vardı kahvaltıya vakit ayırmadım. Allah'tan annem erken geldi oğluma kahvaltı verdi.
öğlende yemedim. arada azıma bişiler attım. 3 te yeme fazlına başladık. kayın validem geç geldiassolistler sonra gelir
- 4 yk kısır
-1 yarım pohaça
-4 etli kuru biber dolması
-3 sarma
Midem hafif yemeklere alışmış ya midem yandı bugündemin bi bardak süt içtim mide yanmamı geçiriyor. bi şişlik var sormayın ve ayaklarım üstüne basamıyorum çok yorgunum sabah 7 den beri ayaktayım ve inanın hiç durmadım
bir soda içicem. hee birde bu yorgunluğun üstüne 20 dkk yürüdümmutfağımı temizledim. duş aldım. aşşağı indim. şuan eşimin sorularına cvp verip bi yandan buraya yazıyorum :) kim geldi naptınız ne yediniz
fena uykum var ama oğlum geç uyuyor mecburen 12 ye kadar ayaktayım
böyle yoğun misafir zor olur..ama atlatmışsın..
çok yorgunnum iki posta atışma yormuş gidipte yatayım.ama eşim sucuklu kaşarlı tost istiyor hatta çayda demledi ama ben yemem..gidip tostunu yapıp yatacağım..iyi gecelr..
rose maşallah ne güzelsin..
kızlar special k bitmişti bende markete gittim bu sefer nestle nesfit aldım dedim bide bunun tahtasına bakayım dedimspecial k daha güzeldi denemiş oldum
akşam yemeği olarak onu yedim menümde
bugün çok fazla suda içmedim canım istemedi bol bol form plus çay içtim soda içtim 1 bardak şalgam suyu içiyorum şimdide kalorilimi acaba daha önce içmedimde hiç annem verdi elime faydalı bişeymiş
slm kızlar bugün 16 kişilik bir misafire sahiptim
amcamın kızları (hepsi evli) halalar yengeler annem kayınvalide vs
-yöresel yemekler vardı çay saatinde yenilebilicek.
-kısır
-etli kuru sebze (biber, patlıcan) ve etli sarma yaptım.
-pohaça
-revani
-çay
sanırım ölüyorum yorgunluktan.
benim yediklerim ise;
Sabah kahvaltısı:
bitki çayım.
süt
çok işim vardı kahvaltıya vakit ayırmadım. Allah'tan annem erken geldi oğluma kahvaltı verdi.
öğlende yemedim. arada azıma bişiler attım. 3 te yeme fazlına başladık. kayın validem geç geldiassolistler sonra gelir
- 4 yk kısır
-1 yarım pohaça
-4 etli kuru biber dolması
-3 sarma
Midem hafif yemeklere alışmış ya midem yandı bugündemin bi bardak süt içtim mide yanmamı geçiriyor. bi şişlik var sormayın ve ayaklarım üstüne basamıyorum çok yorgunum sabah 7 den beri ayaktayım ve inanın hiç durmadım
bir soda içicem. hee birde bu yorgunluğun üstüne 20 dkk yürüdümmutfağımı temizledim. duş aldım. aşşağı indim. şuan eşimin sorularına cvp verip bi yandan buraya yazıyorum :) kim geldi naptınız ne yediniz
fena uykum var ama oğlum geç uyuyor mecburen 12 ye kadar ayaktayım
k.öncesi: ballı limonlu su
kahvaltı: biraz yumurta, peynir, 4 zeytin, domates ve 1.5 dilim ekmek
ara: 1 bardak ayran
öğle: 1 kase kuru fasülye ve 1 levrek, fırın + kuzukulağı salatası
ara: 2 kupa yeşilçay ve beyaz nohut
ara: biraz badem, saymadım
akşam: 2 kase cacık
bir çilek arası yapacağım, burdan kalkabilirsem
su: 1.5 lt olmuştur
spor: ev koşturmacası:97:
canım fotolar bi harika. ben de bu halin mi kilolu dicektim. hani bazı insanlar klıolu olduğunu sanır ya öle. ama sonrakileri gördüm az da olsa almışsın tez zamanda eski çıtır haline dönmen dileğiyle.Eki Görüntüle 189133 Eki Görüntüle 189134 Eki Görüntüle 189135 Eki Görüntüle 189136 Eki Görüntüle 189137 Eki Görüntüle 189138 Eki Görüntüle 189139 Eki Görüntüle 189140 Eki Görüntüle 189141
işte bunlar olmak istediğim hallerim 55 kilo civarındaydım yaza yetişicem inşallah bu hallerime geri dönücem nasılım ama
saol kaptanım biz de seni çok seviyoruz. bu arada göz numaran inşallah tez zamanda kılonla bırlıkte düşerselamlar kızlar:79:
sabah göz muayenesine gittim. gözümün miyop derecesi artmış, ordan da gözlükçüye gittik. yeni gözlüğümü beğendim ve bir de güneş gözlüğü alıyorum. tabi güneş gözlüğüm de dereceli:96: günüm biraz bundan koşturmacayla geçti. eve geldim, bir telaşe oğluşu uyuttum. yemek yaptım. ancak şimdi oturabildim desem yeridir. kayınvalde de burda hala, ondan gündüzleri pek gelemiyorum canlarım.
birazdan geçmişe yorumlar gelecek.
emvacım, çok tebrik ederim canım. Allah hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin. bu hafta listedesin, haftaya hamile notunu eklerim. burcum ve seni tanıdığıma gerçekten çok sevindim. çok tatlısınız her ikinizde. bizleri bırakmayın, lütfen arada gelin.:97:
oyyyyy yoksa benim de mi gözlerim bozuk burcum sende ne göz varmışşşş anaaaaaaoyyy kaptanım içimi dağladın. bende sizleri çok sevdim. yoksa bu kadar vakit ayırır mıyım? az önce istifa dilekçe mi yazdım. yarın ve perşembe işe gitmicem. cuma çıkışımı alıcam.
yeni gözlüklerin hayırlısı olsun. düşünürsen lazer tedavisi öneririm. ben yaptırdım. 7,5 miyoptan kurtuldum. yanlış okumadın YEDİ BUÇUK
canım izmirde b fit fiyatları daha ucuz sanki neden öle her yerde farklı ki. burda 3 aylık 150 tl 1 aylık 70 tl 6 ay 300 ya da 350 idi. bak söle bunları ne öle yerine göre fiyat mı belirliyolar. uyanık ol. bu arada bahar yorğunluğu ve kansızlık birleşmiş olabilir.mrb kızlar nasılsınız beni hiç sormayın vahimlerdeyim biyerde düşüp bayılcam diye korkuyorum yaburayada uğrayamadım
bu arada ygs sınavındanda geçtim şükür :86:
çok yorgunum bu hafta yada haftaya sağlık ocağına bidaha gidim diyorum kanı ölçtürim tekrar olmazsa hastaneye doktoruma gideyim bakalım havalardan mı yoksa kanla mı ilgili çözemedim:2:
bu arada buraya b-fit sonunda açıldı görüştüm 4 aylık 475 istiyo turkcelli olduğundan 2ay da onlar veriyo aylık 80 e geliyo 12 ay 670 istiyo aylık 55 civarına geliyo 4 aylık üye olayım diyorum şu halsizliğimi bi hallledebilsem offfff
canım eşim MERKEZ CAMİZİNDE MÜEZZİNen büyük hata üçüncü şahısların araya girmesi zaten..herşey affedilebilir ama aldatma ve dayak asla desem ..üzüldüm..aranızdaki yaş farkı önemli değil hatta bu sorunların yaşanmaması gereken bir yaş aralığı ..anladığım kadarıyla kültür farkı çok..çocuk için katlanılacak diye bir durum yok yanlış anlama yuvanı yık ta diyemem ama en sağlıklı ve huzurlu nerde yaşablirsiniz çocuğun en sağlıklı nerde büyür babası ve senin yanında mı yoksa ayrı bir yerdemi..şimdi senin üzerinde hem baskı hem korku hem ailenin dinlememenin verdiği pişmanlık var yaz yaz bitmez... bunların içinde sağlıklı karar veremezsin..önce bulunduğun ortamdan daha rahat ve sakin biryere geçip öyle karar vermeni tavsiye ederim..
şiddet olmasa birşeyler diyeceğim ama orda duruyorum..birde sen durmunu anlatmaya çalışmışsın dalga geçmiş..eşinin işi ne sorabilirmiyim ..şırnak felan diyorsun merak ettim..
bende biraz anlatayım size kendimi.Eşim benim yengemin ardeşi (dayımın karsı)ordan tanıyordum ama onunla evlenmek hiç aklıma gelmezdi aramızda 10 yaş var,küçükken hep görürdüm.sonra dayımın kızı anlatı annemler seni dayıma düşünüyor yeni bir fotorafını göstrdi,tabi ben asla olmaz hiç konuyu açmasınlar dedim.bir gün benim telefonumla dayı yeğen konuştular beni istedi telefona azıcık konuştuk osıralar mesleğinden istifa etmiş antalyada çalışıyordu,okonuşmadan sonra biz 6 ay hiç birbirimizi görmeden konuştuk.sonra geldi isteme olayı başladı kıyametler koptu bizim evde annem günlerce ağladı yapma kızım olmaz sen onlarla yapamazsın babam kesinle olmaz seni öldürürüm daha iyi dedi,çevremdeki herkes yapma kendine gel dediler ama ben kimseyi dinlemedim çünkü çok seviyordum ve sevdiğine inanıyordum.ve oldu bütün engelleri aştım ve evlendik,eşim görevine nişanlıyken döndü ilk görev yeri şırnak oldu.kaynanamla yaşımayı kabul ettim bir yaşlı kadına bakamazsam neye yarıyorum dedim.
düğünüm oldu bir hafta sonra Şırnaya gittik 3çümüz kimse demedin yeni evliler bira yalnız kalsınlar anneyi zora göndeririz.işte kabusumuzum ilk aydan başladı.herşeyi sorun etti kaynanam oturmam yanlış kalmamam yanlış her dakika oğluna şikayet etmeler eşim her eve geldiğinde evde kavga gitikçe benden uzaklaştı,neymiş ben alttan almasını bilmiyormuşum hep ben suçlanıyorum.ben ne yapsaydım ailemden,arkadaşlardan uzak orda hiç arkadaşım yok hep evde ilk hamileliğim boş gebelik deyip kürtaja yaptılar o beni tam delirtti.deprasyon hapları kullandım aylarca hamile kalınca bıraktım.bir gün dayanamadım yengemi dayımın halımına telefon aştım ben dayanamıyorum artık gelcecem dedim,oda kaynıma söylemiş gelip kaynanamı götürdü ama neye yarar biz artık birbirimizden kopmuştuk.sonra hiç istemediğim halde beni buraya getirdi.burda gittikçe daha kötü oldu her şey,eşim ailesi çok cahiller aklınız almaz yaptıklarana neler neler görüyüm duyuyorum.bir örnek vereyim geçen yaz kaynanam ve görümcem bana geldiler görümcemin çocuğu yok bana bi çocuk yap görümcene ver dedi kaynanam,sanki ev eşyası istiyor benden.bu kış eşimden şiddet gördüm ve aileme gittim1ay kaldım 1kere bile aramadı sormadı,abisi geldi gitti bir kaç kez annem çok ağladı git yuvanı yıkma dedi,çocugun var onu düşün dedi.tekrar geri geldim ama hiç bir şey değişmedi çok soğuk ev geldimi hiç konuşmaz sohbet etmez,özel hayat bitmiş zaten 2ikimizde mecburi oğlumuz için katlanıyoruz aynı evi paylaşma.ben ama ben artık dayanamıyorum bende insanım bende kadınım sevmek sevilmek istiyorum.bu gün söyledim ayın15cinden sonra mahkemeye baş vurcam ama boşanma bittikten sonra herkese söylüyecem,ben konuştukça oda dalga geçti benle.sizce oğlum için katlanmalımıyım bu hayata kendimi düşünerek ona haksızlıkmı yapıyorum
şimdi uzaktan konuşmak kolay tabi ama kesinlikle boşanman boşanmamandan daha iyidir öyle bir ortamda esas çocuğunun büyümemesi lazım. Bu anlattıklarına o kadar çok şahit oldum ki kendi aile içinde biraz farkla ve daha fazlasıyla yaşadık ben 5 yaşından beri anneme annecim gidelim bu evden dediğimi biliyorum 18 yaşıma kadar da devam etti bu isteğim aklım biraz baki olunca annem bana sanırım 10 yaşındaydım kızım yarın birgün büyüdüğünüzde babamızı niye bıraktın dersiniz bana dedi o zaman daha demicem annecim yemin ederim dedim ne zaman ki liseden mezun oldum tuttum annemi karakola götürdüm koruma istedik dava açtık ve boşandılar. Ama ne oldu çocukluk ergenlik dönemi derken ben ve kardeşlerim o kadar zamanın etkileri hala üzerimizde özellikle bende daha fazla kardeşlerim küçüktü keşke en başında yapması gerekeni en sonda yapmasaydı bazen konu açılınca anneme hala kızıyoruz. Bu anlattıkların çekilmez canım sen bunların bir zerresini dahi haketmiyorsun kimse haketmez evlilik dediğin işkence eziyet kurumu ddeğilki benim fikrim bu sevmeye sevilmeye hakkın var oğlun zaten olanların farkındadır hatta etkileniyorsa bile ben içe kapanık sessizleşmiştim kardeşlerimde bu daha farklı tepki olarak yansıdı notlar berbat sürekli arkadaşlarıyla kavga dışa vurum diyeyim bu şekilde yansıdı hem kendin için hemde oğlun için en iyi kararı sen verirsin ama boşan hakikaten hele o kaynanan ne saçma insan ya çocuk doğur ver ne bu hediyelik eşyamı sinirlerim zıpladı
canım valla gerçekten sözün bittiği biryer.dayan desek çocuğun böyle sevgisiz bir ortamda yaşaması çok kötü.hem kendi ayakları üzerinde durup çocuğunada bakan biirr sürü kadın var .ama sen daha iyi bilirsin.belkide düzelir.herşeyin hayırlısı canım.yapabiliyorsan sana istihareyi öneririm.rüyaya yatma yani.hayırlımı diye yatarsın .ben ona inanırım.kendim yatmadım ama annem yapar.bir öneri sadece...
Teşekkür ederim canım.çok geçmiş olsun,yeni gözlüklerin hayırlı olsun.
Pilavla ekmek yemesen iyi olurdu canım. Ondan hariç daha düzenli bir menü gördük ki bu çok güzel. Devamını bekliyoruz.arkadaşlar ya herşey güzel hoşta hani şu toplu msj yazıyoruz ya herkeze,onu becerebiliyorum.ama toplu msj yazanların arasından bana yazılmışlara cevap veremiyorum.yani sadece bana yazılan yeri ayırıp cevap yazamıyorum.anlatabildimmi kineyse işte öyle.sonra demeyin neden cvp vermedin diye.tek olanlara cevap yazbiliyorum yada ayrı işte:84:amaaannn öyle bişe sanırım.
neyse bugünkü yediklerimi yazayım.
sabah söylenenlere uydum ve klasik kahvaltı yaptım.
1 haşlanmış yumurta,domates,salatalık,peyniaz bişe,bir dilim ekmek ve yeşil çay.
ara:yeşil çay:)ve bir köfte.anasınıfından arakladım:)
akşam :3 kaşık sebze yemeği,4 kaşık pilav,salata,2 dilim ekmek.
daha da bişe yemedim.bir iki saat sonrada meyve yerim ve yatarım kızlar.
hade bakalım cuma görüşeceğiz.tabiiki tatlım nevarki zayıflamada dimi.valla ben usandım tombik tombik gezmekten.ozaman bir slogan atmak istiyorum.DİRENE DİRENE KAZANACAĞIZZZZ:)
Hahah, kirli saç kolay şekilleniyor bir de. Ben çok severim:) yağlı gözükmese:)etim çok sıkı öyle sallanmıyor hiç bir yanım dediğin gibi her yerden eşit alıyorum ama en çok yüzümde etkisi oluyor hemen yanaklarım çıkıyor sütlacımda var
aslında en güzel saç bakımı yıkanmamakçok ciddiyim şaka yapmıyorum yıkanmayan pis saç çabuk uzar 2 gün yıkamasan saç yağlanır ya işte saçın ürettiği o yağ saç için en faydalı şey hem çabuk uzatıp hemde sağlıklı olmasını sağlıyor duyduğumda şaşırmıştım araştırdım doğru çıktı hatta doktorum diye bir program varya ordada konuşulmuştu bu konu
Astigmat vardır canım. muhtemelen ondan gözlük vermiştir doktor.yüzde 100 görüyormuşum görmemde sorun yok ama numaram var.Neden bende bilmiyorum arada öle 2-3 ay takmıyoruminşallah sınavım ıyı ecsınde zaten 7/24 buradayım sımdı ancak akasamları falan :)
Birde bugün çok abarttı sanırım 50 mekik ile cezalandırıyorum kendımı buyrun menum
*Sabah
Kaşarlı Domatesli Sandviç(kalsik)
*Ara
Ara yok okulda unuttum yemeyi :/
*Öğlen
5-6 yk Ispanak
2 dilim çavdar ekmeği
Light Yoğurt
*Ara
Nesfit
*Ara2
mavi yeşil lihgt limonlu
*Akşam
domates çorbası(azcık kaşar koydum )
3 kaşık tavuk sote(susuz)
2 dilim çavdar ekmeği
of amma yemişim he
spor:yarım saat bisiklet birde mekik çekicem birazdan artık kaç olursa
selam.. bu sabah yine tartildim 77.7 .. sabah kahvalti yapmadim 12 gibi 2 dilim börek, 1 fincan cay.saat 4 te 1 tabak pirasa yemegi yiyip menumu kapattim..gunun geri kalan kisminda yesil cay icicem..sevgiler..
ohhh ohhh maşallah(banada böyle diyorlardı ya)dolmalar sarmalar,poğaçalar yokmu daha afiyet olsun canım.ben diyorumki herhafta birgünü serbest gün ilan edelim.ogün fazla aşırıya kaçmadan yiyelim bence.hem nefsimiz körelir.sanırım haftada bir bişey olmaz.dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?