Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ah ah çocuklar için denilir ama bu çocuklar güvenli huzurlu ve en önemlisi sevgi dolu bir ailede yaşamak ister ve hak eder değilmi.senin adınada üzüldüm..annen kendi hayatıyla sizide yıkmış..bizim toplumda bir dul damgası yeme korkusu kaç kişinin hayatını böyle yıllarca zindanda geçirmesine sebeb oluyor..toplum baskısı ne yaparım korkusu ve yaşanılan ortamın verdiği baskı ve korku doğru karar vermeyi engelliyor..
RABBİM DARDA OLAN ÇIKIŞ ARAYAN HERKESE YARDIM ETSİN DOĞRU YOLU GÖSTERSİN..

böyle yoğun misafir zor olur..ama atlatmışsın..

çok yorgunnum iki posta atışma yormuş gidipte yatayım.ama eşim sucuklu kaşarlı tost istiyor hatta çayda demledi ama ben yemem..gidip tostunu yapıp yatacağım..iyi gecelr..

kızlar special k bitmişti bende markete gittim bu sefer nestle nesfit aldım dedim bide bunun tahtasına bakayım dedim special k daha güzeldi denemiş oldum

akşam yemeği olarak onu yedim menümde

bugün çok fazla suda içmedim canım istemedi bol bol form plus çay içtim soda içtim 1 bardak şalgam suyu içiyorum şimdide kalorilimi acaba daha önce içmedimde hiç annem verdi elime faydalı bişeymiş

canım gerçekten insanların zevkleri çok farklı.bende kesinlikle nestle nesfitten başkasını yiyemiyorum.hele çikolatalısı dehşet.diğerleri çok yavan geliyor bana.uzun zamandırda almamıştım.aklıma iyi geldi yarın alayım dur:)

k.öncesi: ballı limonlu su
kahvaltı: biraz yumurta, peynir, 4 zeytin, domates ve 1.5 dilim ekmek
ara: 1 bardak ayran
öğle: 1 kase kuru fasülye ve 1 levrek, fırın + kuzukulağı salatası
ara: 2 kupa yeşilçay ve beyaz nohut
ara: biraz badem, saymadım
akşam: 2 kase cacık

bir çilek arası yapacağım, burdan kalkabilirsem
su: 1.5 lt olmuştur
spor: ev koşturmacası:97:

ohhh ohhh maşallah(banada böyle diyorlardı ya)dolmalar sarmalar,poğaçalar yokmu dahaafiyet olsun canım.ben diyorumki herhafta birgünü serbest gün ilan edelim.ogün fazla aşırıya kaçmadan yiyelim bence.hem nefsimiz körelir.sanırım haftada bir bişey olmaz.dimi?

akşam sadece cacık az değilmi ya ben dayanamam sanırım

canım fotolar bi harika. ben de bu halin mi kilolu dicektim. hani bazı insanlar klıolu olduğunu sanır ya öle. ama sonrakileri gördüm az da olsa almışsın tez zamanda eski çıtır haline dönmen dileğiyle.

saol kaptanım biz de seni çok seviyoruz. bu arada göz numaran inşallah tez zamanda kılonla bırlıkte düşer

oyyyyy yoksa benim de mi gözlerim bozuk burcum sende ne göz varmışşşş anaaaaaa
iyi lazerle halletmişsin
sen tam olarak neden işten çıkmayı istiyorsun . bi yerde kendi işimi yapmak istiyorum gibi bişi okudum ama o ara takıp edememiştim.

canım izmirde b fit fiyatları daha ucuz sanki neden öle her yerde farklı ki. burda 3 aylık 150 tl 1 aylık 70 tl 6 ay 300 ya da 350 idi. bak söle bunları ne öle yerine göre fiyat mı belirliyolar. uyanık ol. bu arada bahar yorğunluğu ve kansızlık birleşmiş olabilir.

canım eşim MERKEZ CAMİZİNDE MÜEZZİN

canım valla gerçekten sözün bittiği biryer.dayan desek çocuğun böyle sevgisiz bir ortamda yaşaması çok kötü.hem kendi ayakları üzerinde durup çocuğunada bakan biirr sürü kadın var .ama sen daha iyi bilirsin.belkide düzelir.herşeyin hayırlısı canım.yapabiliyorsan sana istihareyi öneririm.rüyaya yatma yani.hayırlımı diye yatarsın .ben ona inanırım.kendim yatmadım ama annem yapar.bir öneri sadece...

acaba oğlumda senin gibi düşünür mü.

asla oğluma beLli etmem,ağlasam bile gizli.önerin işin tşkler denerim belki

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun,yeni gözlüklerin hayırlı olsun.
Teşekkür ederim canım.

Pilavla ekmek yemesen iyi olurdu canım. Ondan hariç daha düzenli bir menü gördük ki bu çok güzel. Devamını bekliyoruz.
Toplu alıntı yapmak için de mesajların altında alıntı yap kısmının yanında “+” işaretli bir kutucuk var. Alıntılamak istediğin her mesaj için ona tıkla. En son cevap vereceğinde dekonuya cevap ver butonuna tıkla. Bütün alıntıların gelir. (QUOTE) (/ QUOTE) kısımlarından sonraya kendi cevaplarını yazacaksın. Umarım anlatabilmişimdir.

hade bakalım cuma görüşeceğiz.tabiiki tatlım nevarki zayıflamada dimi.valla ben usandım tombik tombik gezmekten.ozaman bir slogan atmak istiyorum.DİRENE DİRENE KAZANACAĞIZZZZ:)

Hahah, kirli saç kolay şekilleniyor bir de. Ben çok severim:) yağlı gözükmese:)
Bakımın hayırlı olsun canım, yarasın.:97:

Astigmat vardır canım. muhtemelen ondan gözlük vermiştir doktor.
Menünde ekmeklerin çok biraz, ondan hariç normal bir menü bu bence. Yine de spor yap tabi. Spor yapmak iyidir.

selam.. bu sabah yine tartildim 77.7 .. sabah kahvalti yapmadim 12 gibi 2 dilim börek, 1 fincan cay.saat 4 te 1 tabak pirasa yemegi yiyip menumu kapattim..gunun geri kalan kisminda yesil cay icicem..sevgiler..

bugünün dengesiz olmuş canım.bende dengesiz yiyorumda ondan biliyorum.:)ama pırasayı bende çok severim.:)

cnm haftada bir kaçamak yaoıyorum ben zaten aşırıya kaçmadan
c.tesi yapacağım kaçamağı bugün yapmış oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…