Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım hedef kilom 60:)yani 30 kilo vermem lazım.başarabilirmiyim ki

bende aynı şekildeyim canım birbirimizi motive edersek olur baksana bizim gibi olup veren arkadaşlar var onları görünce hedefimizin hayal olmadığını görüyorum, topikte ne kadar çok yazıp yorum yaparsak kendimizi topiğe o kadar sorumlu hissediyor sorumluluk duygusuyla daha kontrollü oluyoruz canım.Ben burdaki arkadaşların desteğiyle verebileceğimizi düşünüyorum

geçmişinizi bilmiyorum o yüzden yanlış bişeyler demek istemem ancak benim ve çevremdeki insanlarında gördüğü, yaşadığı insanların evlendiğinde huyları değişmiyor diceksinki ee bu kadar insan evliliği sürüyor inan biçoğu evli olduğu için devam ettiriyor. Şuan sorun yaşadığın sorunun bir çıkış yolu ayrılık ama evlenince bu seçenek o kadar kolay gündeme gelmiyor, zaman zaman tabiri caizse sesini kesip otur aşağıya oluyorsun, sevgilinin sınırlarını sen çizeceksin, eksik tarafları olabilir ama rahat konuşup anlaşabildiğinize bir de biraz kaba bir tabir olacak ama eğitilebilir olmasına dikkat et canım.At gözlüklü olmamasına ne olur çok dikkat et.

hadi uyanın bebekleeeer nerdesnnniz kalkın artık gü
zellik uykunuzdan kalkında spor yapın kız
işlerin daha bitmedimi? az uğruyorsun.
kim sevmez margarinli ekmeyi,akşamda kuru pastalar,poğaça,yerim senin diyetini.

akşama kalmaz,kapına dayanır dayanmaz.

geçen yaz oğluma cici bebeli süt yapıyordum. cici bebeyi de kılo ile paketlerde alıyorduk. ona her süt yapışımda 1 kase cici bebe yiyordum. bunu bi farkettim şok
sonra cici bebe yememeye karar verdim. 2 haftada biten cici bebeler şimdi 2 ay gidiyor

canım ne güzel kendini bırakmadın,menülerin çok güzel,leslie seni zorlamasın dikkat et.
oğlun nasıl oldu.
oğluşum ii değil teyzesi. maflor diye bi ilaç veriyorum. biraz gecikse ilaç hemen cırrrrrrrrrrrrrrrr diye bi ses ve ıslak bi pantalon:)
salgın var diyolar bilmiyorum. kusma çok şükür bitti ama tam iyileşmedi.
bu sefer dikkat etmeye çalışıyorum ilkinde yaptığım hataları yapmayacağım inşallah.
dün kayınvalidemle konuştum sonra eşim aldı tlfu ve konuşurlarken hemen yumurtladı eşim emine spor yapıyor anne diye. annesi de niye çok mu kılolu dedi. o da koç gibi maşallah kılo aldıkça alıyor dedi
kayınvalidem ideal kılomun 60 ya da 65 kılo olduğunu düşünüyor. sakın kılo verme diyor. eşim de sakjın alma . vücudun kılo almaya çok müsait diyor.

almasını bildiğimiz gibi vermesinide biliyoruz,sabırlı olanım...

canım ismin neydi? ewet kesinlikle doğru bir tespitte bulunmuşsun. ne kadar topikte zaman geçirirsen o kadar gayretli oluyorsun. yani kendini kaptırıyorsun. ben hala kaptırmış halde burdayım bak. sakın veremem gibi bi karamsarlığa kapılmayın. bakın kaptanımız 5 ay gibi kısa bir sürede neredeyse 80den 60a indi. bu örnekleri görün lütfen. yemey yiyeceğiniz ya da kaçamak yapmak istediğiniz zamanlarda bizi düşünün sizin kılo vermeniz için sizi destekleyen insanlar olarak nasıl da kızacağımızı hayal edin

ayşen takımımıza hoşgeldin. kaptan yardımcımız seni takıma kabul etmiş. 14. takıma gittim dün. takımınız gerçekten çok zor durumda. herkes kaçıyo. ama burda durum farklı.
kaptanımmmmmmmmmmmmmmmm
rabiammmmmmmmmmmmmmmmm
nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnn
sesimi duyuyor musun?
kayınvalide gitti temizliğe mi daldın ne oldu?

dün akşam ara olarak film izlerken 10 tane fındık yedim. 2 bardak şekersiz çay içtim.

sabah 7.30 2 kayısı 1 bardak ılık su

kahvaltı 9.30
1 şekersiz çay
1 ev yapımı gül böreği (arkadaş yapmış 1 tepsi)

kızlar hafta sonu evi temizlemedim. ütü dağ gibi birikti. işler beni bekliyor. ama benim canım hiç birini yapmak istemiyor. sağolsun eşim çok destek oluyor ama adama bütün evi sen temizle ben suracıkta uyuyayım diyemiyorum. ama tek yapmak istediğim şey bu şu günlerde. eskisi gibi kitap bile okuamıyorum:18: kendimden sıkıldım bu nedenle. Allahım toparlanayım biran önce diye dua ediyorum. ah bebiş uyuttun beni.

merhaba canım adım tuba, ne güzel 5 ayda 20 kilo kulağa çok hoş geliyor umarım verebilirim, temmuzda eşimin memleketine gidicez o zaman inş ciddi bir kilo verebilirim çok istiyorum

bu sabah o kadar mutsuz oldum o kadar mutsuz oldumki ben kendimi anlayamıorum anlayan varsa nolur bana anlatsın çünkü bunu neden yaptımı bulamıorum.... eger bulursam ve sorunun köküne inebilirsem bu sorunumu çözücem, beynimde gezintilere çıkıorum tam aşagılara indikçe sanki çelik bi kapı şah die kapanıveriyo suratıma problem şu ne zman kilo vercem die beynime yerleştirsem içimde inanılmaz bi yeme isteği doguyo bilirsiniz daracık bi kot giyinmek bi şişmanın en büyük hayalidir üzerinede bele oturan ceket ve platform topuk ayakkabılar bundan bi sene önceye kadar 65 kilo balıketli ama kötü durmayan bi kızdım kpss ye çalışırken tam 80 kilo oldum inanbiliomusunuz tam 80 kilo bunun bi genç kız için ne dmek oldunu anlayabiliosunuzdur umarım 65 kiloyken bi kotum vardı 80 oluncaya kadar onu giydim çünkü gidip bişe almak istemorum kendime bulamıorum canım sıkılıo param var ama alamıorum bunun ne acı bişe oldunu bilemezsiniz ama beynim kilolarını ver diyince beni madara edip yemek yeme isteği doguruyo bu sabah kotumu giymeye çalıştım içindde sanki bi füzeydim ve alttan bi ateş çaksalar marsa uçucaktım kotuma baktm hüzünle bacaklarının arası giymekten yırtılmış paçaları sökük sökük ağlamamk için kendimi zor tuttum pembe yagmurluğumu giydim önü kapanmıo acele işe yetişmek zorunda olmasaydım ağlıcaktım ama onu bile yapamadım ne hale getirmişim kendimi dedim her yerim bıldır bıldır napcam ben eylülde düğünüm var çok ümitsizim yani diyet kelimesi bile gçeio aklımdan sadece kilo vercem diince bile karnım gurulduo çok mutsuzum çok üzgünüm(((((

bende de çok farklı olmuyordu canım benim bunu aşmam şöyle oldu, tıpta okuan kuzenim hocalarının kilo hakkında söyledikleri anlatıp duruyordu zaten bir gün diz kapaklarımda ağrımaya başladı ve kuzenim abla bu bir hastalık, tüm iç organlarını saran, kalbini yoran bir hastalık dedi, estetik görüntünü düşünmüyorum ama içindeki yağların kalbine organlarına verdiği zararı düşündüğümde üzülüyorum demişti. Bende ondan sonra bunu estetik bir sorun olarak değil hastalık olarak ele aldım ve beynimde kabullendi.

sabahtır geziniyorum ama bir türlü yazamadım dünkü menümü

dün çok yemedim ama ters vakit yedim herşey alt üst oldu

kahvaltı(11 de): iki dlim ekmek peynir,dom, salatalık ,zeytin(bu defa zeytin 3-4 tane fazla oldu)
öğle(4 de)atlıcanlı köfteli yemek, yanında yoğurt, ekmek
akşam(9a geliyordu saat):taze fasulye,ekmek, birazcık dondurma

11 den sonra 2 saat yürüyüş yaptım, eşofmanımla suyum çıktı

alemsin ya çok güldümmmm

canım bu herkesin başına gelebilir ki burdaki çoğu insanın başınada gelmiştir. en başta benim. bir kere çok karamsarsın. aynı benim eski halim gibi. bir dönem diyet yaptım 1 ay ne bir gram verdim nede bir gram aldım. elbiselerim bana olmuyordu. vucudumda çatlamalar olmuştu. öyle bir ruh halindeydimki anlatamam. sürekli ağlamak istiyodum neden böyleyim neden zayıflayamıyorum diye. benim bir oğlum var inanırmısınız hamileliğim mükemmel denecek kadar iyi geçti. 8.5 aylık hamileyken 19 saat otobüs yolculuğu yaptım. 7 aylık hamileyken 2.5 gün tren yolculuğu yaptım

hiç kilo almadım hamilelikte.aldığımda doğumla birlikte gitti. ama emzirme döneminde bir göğsümde süt olmadığı için sütüm azalmasın diye önüme geleni yiyordum tatlı tuzlu ekşi. emzirirken 2 sene boyunca 20 kg ya yakın kilo aldım. düşün psikolojimi. oğlumu 2. yaşında süt olan göğsümdeki kistten dolayı memeden kestim. çok sancım oluyordu.
ve düzenli yemeye ve akşam yürüyüşlerine başladım. hiç zorlanmadan bir buçuk ayda 12 kg verdim. kadın hastalıklarından rahatsızlandım falan derken hastanede yattım ilaçlar düzen bozukluğu 17 kg aldım. şimdi herşeye baştan başlıyorum dedim. bundan 2 ay evvel başladım kilo verme işine. 46 beden giyiyordum. gidip 42 beden bir kot aldım. ve bir bady. her gün bıkmadan usanmadan deniyorum. ben bunların içine giricem diyorum. önemli olan inanmak. benim şuan yaptığım inanki diyet değil. çünkü diyette çoğu insan aç kalır. ama ben ve buradaki diğer arkadaşlarım aç kalmıyoruz en azından ben öyle biliyorum acıktıkça az az sık sık ye. yediklerinin kalorisini bil. ona göre ne kadar yiyeceğini hesapla. ben bir çikolara yerken bile arkasındaki kalori çizelgesine bakıyorum. ve diyorumki bunun hepsini yersem bir saat yürümem gerek. değermi DEĞMEZ ağzımın tadacağı iki dkklık zevkler için hayallerden vazgeçmek yok dedim. paketin tamamnı yersem aynı tadı alıcam yanında kiloda alıcam. ama o paketten bi parça yersem aynı tadı alıcam, kilo almıycam ve mutlu olucam dedim. ben kendi adıma söyliyim ben diyet yapmıyorum gayet sağlıklı ve bilinçli besleniyorum. 6 martta başladım bu işe. 2 ay oldu, 7 kilo 300 gram verdim. spor ağırlıklıydı. son 10 gündür çok ii spor yapamadım ama sürekli hareket halindeyim. canım öncelikle diyet kelimesini aklından çıkar. güzel düzenli ve elinden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalış. inan bu senin güzelliğinden önce sağlığın için gerekli

evet kızlar naber nasılsınız?

bu sabah yediklerim:
-ballı limonlu ılık su.
20 dkk sonra
-5'i bir yerde çayım
10 dkk sonra

kahvaltım:
-2 tane haşlanmış yumurta.
-6 siyah zeytin
-1 domates
-1 salatalık
-2 fincan şekersiz açık çay.
(ekmek yok) ekmeğin kepekliside gün içinde bir kere hayatıma giriyor

canım aynen bu sorun bende de oluyordu ama takım ruhu denen bişey var. ben diyet yapıyorum gözü ile bakmak yerine sağlıklı yaşamalıyım düşüncesi ile hareket ettim. zaten sağlıklı bir hayata geçiş yapıyorsun burda. sen sadece yediklerini yaz ve motive olmaya çalış. spor yaptıkça yeme isteği de azalıyor. kriz anları gelecek elbette ama o zamanlarda bizden destek alabilirsin:)

kendin motive olamıyorsun anladığım kadarıyla motive edecek birilerinden yardım al. diyetisyen ya da bir arkadaş gibi seni ittirecek biri olmalı. ya da nişanlın olabilir bu kişi. sözünü dinleyeceğin biri olsun. bu da bir seçenek arkadaşım.

canım emin ol bunu hepimiz yaşıyoruz,yazdıklarınla beni anlatmışsın sanki üzme kendini gel aramıza birbirimize destek olarak başaralım.
güzel tespit elifcim. nasılsın nasıl gidiyor hayat? diyet ne alemde?

iyiym bitanem her şeye rağmen yaşamak güzel diyorum.bir oğlum var bana muhtaç onun için ayakta dimdik durmam lazım.cumadan sonra nedense bende bir zayıflık oluyor diyet konusunda,2dilim kepek ekmekle klasik güzel bir kahvaltı yaptım,şimdi işlerim var olanları yapıp biraz spor yapcam inşallah.

ayy kiyamam yaa..kendimi gördüm inan..bende inanamiyorum kendime..bi insanin bukadarmi iradesi zayif olur yaa.. eskiden diyete baslardim her pazartesi carsamba demeden biterdi..o 2 gunun acisida fazlasiyla cikardi.. diyet yapmak istedigim zaman normalde yedigimdende cok yiyiyorum.. ama emin ol burasi bizim icin bicilmis kaftan..bisey yemek istedigim zaman (özellikle hamur islerine karsi zaafim var,hamur olsun camurdan olsun diyenlerdenim ) takim aklima geliyo.. yine yiyorum ama az yemeye dikkat ediyorum.. moralini bozma cunku biliyorum daha cok ters tepki yapiyo.. vericez,vericez ben inaniyorum,sende inan..

azmine hayran kaldim canim darisi basimiza diyim :97:

yatak odamda dağıttığım kıyafetlerimi toplayıp saat 3 gibi kuaföre gitmeyi düşünüyorum

öğlen henüz bişey yemedim kahvaltı geç yedim çünkü. birazdan bi kaç light galeta ve yeşil elma yerim. akşama spor yapıcam. salı akşamı kınada olucam çarşamba düğün

tey tey tey

benide aranıza alırmısınız? ben şu an karar verdim zayıflamaya yazdıklarınız beni çok mutlu etti inanın ben inanıorum çünkü 17 yaşındaykende öss ye hazırlanırken 85 kilo olmuştum ve 63 kiloya kadar indim ben bunu yine başarabilirim yapabilirim sabah çıktım tartıya 79.400 yazıodu her gün buraya girip yazıcam çok umutlandırdınız beni teşekkür ederim:) bu arada adım selin yaşım 21 laborantım:)
bide adınızın altında kilolarınız yazıo bende nasıl yazıcam bi 10 gün önce ugrasmıstım yapamadım yardımcı olurmusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…