Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm cnm. aslında hedef kilom 65-70 arası. ama ilk önce 80 ni hedefleyip birinci zirveme ulaşmak için kilo çizelgesinde hedefimi 80 olarak gösterdim.
tatlım çok akıllıca bi yaklaşım. hedefini kılona yakın seçersen daha çabuk ulaşır ve daha çok motive olursun. başarılar

ben burdan yavaş yavaş uzaklaşıp hamişlere takılsam ii olcak ama kopamıyorum. ayyıldızımmmm nerdesin sen nereye takılıyon söle bakiiim

canım harikasın valla.ne diyeyim daha.köfteleri 2 den fazla yeme haaaa
arkadaşım mrb.ben kaptan değilim ama burda herşey çok güzel:)bende yeniyim ve çokşükür 1 haftada arkadaşların motivasyonuyla kilo verdim.sen zaten baya vermişsin.bu işlerde motivasyon çok önemli tabii.hayırlısı olsun bakalım:)

hayırlsı olsun canım inşallah kabul edilirsin:)

canım leslie en hafif olan bence o nedenle onu denedim. sadece yürüyorum:)

sen neler yaptn bugün nasıl gçti?

valla tatlım bende menümü yazcaktım şimdi:)bende napim işte sınav vardı yine gözetmendim.valla insan bekle bekle yoruluyor yaw:)öyle işte canım oyüzden yine döner yedim bugün:)

menüm şu:

sabah:kepek ekmekli yağsız tost ve çay.

öğle:döner bu sefer porsiyon yedim ekmeksiz ,sossuz salata ile

akşam: 1 avuç fıstık.ve bir kivi.

şimdi bir yeşil çay içtim.

ohh maşşallah menüler düzene girmiş. çok sevindim cnm

ohh maşşallah menüler düzene girmiş. çok sevindim cnm

ay evet canım da şu akşamlar çabuk sabah olsa ya:)valla baya kendimle cebelleşiyorum yemek yememek için az kaldı ama haftaya kadar küçülür midem herhaldebakalım bu hafta nekadar verebileceğim:)

ay evet canım da şu akşamlar çabuk sabah olsa ya:)valla baya kendimle cebelleşiyorum yemek yememek için az kaldı ama haftaya kadar küçülür midem herhaldebakalım bu hafta nekadar verebileceğim:)

ilk günler bende çok zorlandım yemek konusunda. bide kayraya yemek yedirirken daha bi zorluyodu beni lokmaları ağzıma atmamak için cebelleşiyodum

şimdi istesemde yiyemiyorum gerçekten az yemeye alıştım midem küçüldü sanırım. istesemde inmiyo aşşığı çok acıktığım zamanlarda önce bol su içip aradan 5-10 dkk geçtikten sonra yemek yiyorum. ozamnda az yemiş oluyorm

valla canım kabul edildik herhalde
katılmak isteyenler topiğine yazdım yağmurcini diye bir arkadaş buraya gelin dedi

hoşbulduk tatlım
insan alışınca vazgeçemiyo zaten

canım ne güzel kendini bırakmadın,menülerin çok güzel,leslie seni zorlamasın dikkat et.
oğlun nasıl oldu.

valla canım kabul edildik herhalde
katılmak isteyenler topiğine yazdım yağmurcini diye bir arkadaş buraya gelin dedi

hoşbulduk tatlım
insan alışınca vazgeçemiyo zaten
slm kızlar yağmurcini kaptan yardımcımız,kaptanımız neyneyse (rabia) o size yardımcı olur.

bütün annelerin ve geleceğin annelerinin anneler gününü kutlarım

daha yeni eve geldim bütün günüm ziyaretle geçti çok yere uğradım çok yürüdüm birazda yemeği fazla kaçırdım

sabah aynı special k

ara
çilek

öğlen
menemen

akşam işte burda fazla kaçırdım
5 kaşık pilav
1 adet yağda kızarmış tavuk

biraz spor yapayım diyorum mideme oturdu pilav yerimden kalkamıyorum

canım günün nasıl geçti,müjde yokmu barışma gibi.....

valla hızına yetişemiyorum iskenderler yağda kızarmış tavuklar
afiyet bal şeker olsun birazcık hareket et ağırlık gitsin

canım günün nasıl geçti,müjde yokmu barışma gibi.....

hiç anlatmıyorum bile demi direk es geçtim müjde olmadığı gibi üstüne üstlük beni sinir etti daha çok en son dedimki kalbim diyorki sarıl ona aklım diyorki uzak dur oda bana kalbini dinle dedi şimdi kalbimi dinlersem ileride çok başım ağrır dedim yok ben onu silmişim zaten hiç sevmemişim of dedim eve götür beni eve getirdi anlıcan canım herşey dahada kötüye gitti

valla hızına yetişemiyorum iskenderler yağda kızarmış tavuklar
afiyet bal şeker olsun birazcık hareket et ağırlık gitsin

edemiyorum kıpırdayamıyorum bile normaldede pilav sevmem pek laf arasında yemişim

gec oldu ama tüm annelerin,anne adaylarin,aday adaylarinin anneler gununu kutluyorum.. sevgiler,hepinizi cok öpüyorum

sabah kahvatida 3 dilim ekmek,üzerine cok az margarin ve beyaz peynir sürüp (buda benim fix kahvaltim cok seviyom böyle) yaninda 3 tane yesil zeytin, 2 dilim salam 1 fincan cay

aksam yine dersim vardi.. 6 gibi orda 1 tane pohaca 4 tane kuru pasta yedim.. bugun sporda yok..
iyi geceler.. yoruldum yatayim.. :85:

günaydın bebekleeeer ben birazdan okula gidicem bugünkü menüm sabahh kahwaltısında 1.5 dilim ekmek 3 dilim domates biraz peynir 5 zeytn we sekersiz cay ara ögünlermde gün kurusu yogurt yemeyi düsünüorum ööle yemegmde okuldyım aksam da bakıcaz artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…