tatlım çok akıllıca bi yaklaşım. hedefini kılona yakın seçersen daha çabuk ulaşır ve daha çok motive olursun. başarılarslm cnm. aslında hedef kilom 65-70 arası. ama ilk önce 80 ni hedefleyip birinci zirveme ulaşmak için kilo çizelgesinde hedefimi 80 olarak gösterdim.
canım harikasın valla.ne diyeyim daha.köfteleri 2 den fazla yeme haaaacanlarım kusura bakmayın giremiyorum. düğün bitene kadar böyle olucak sanırım iki gündür davetiye dağıtıyoruz sanırım 1100 tane dağıttık.
sabah kahvaltım:
-ballı limonlu ılık su
20 dkk sonra
5'i bir yerde çayım
10 dkk sonra
kahvaltı.
-peynir,zeytin,domates,salatalık şekersiz çay.
öğlen:
-4 yaprak sarma
ara:
4 parmak light galeta
bir soda
akşam yemeğime
patates haşlıyorum.
salata yapıcam
(roka,dere otu, maydanoz, marul, salatalık vs yeşilliklerden salata yapıcam.)
(baharat ve limonla tatlandırıcam. içine haşladığım patatesleri koyucam. ve iki tane yağsız tavada pişmiş köfte yiycem)
yanında bi kase yoğurt
günlük sıvı tüketimi : 3lt 1 soda 1 lt 5'i bir yerde çay 1 kupa ballı limonlu su
günlük spor: 50 mekik, 100 kalça hareketi, yürüyüş yapıcam akşam yemeğinden sonra. şimdilik hepsi bu.
arkadaşım mrb.ben kaptan değilim ama burda herşey çok güzel:)bende yeniyim ve çokşükür 1 haftada arkadaşların motivasyonuyla kilo verdim.sen zaten baya vermişsin.bu işlerde motivasyon çok önemli tabii.hayırlısı olsun bakalım:)Selam hanımlar.Cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazdım ama sanırım görülmedi.Cevabınız olumlu olursa bana özelden yazarsanız çok sevinirim.3 aydır cuma zayıflama takımındayım ve takımımdaki biribirinden değerli,nitelikli ve insancıl sevgili takım arkadaşlarımın moral ve desteğiyle 3 ayda 12.5 kilo verdim.Hayatımın bu en zor ama en güzel kararında,zayıflama maratonunda beraber koştuğum;yalnızca internet sayfama değil,hayatıma da giren çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan ve takımımdan ayrılmak durumundayım.
14. takım gerçekten çok kaliteli,zeki,donanımlı,azimli ve kararlı üyelerden oluşmakta.Onlar 3 aydır hayatımın en önemli parçalarından biri oldular.Sorunum kaptan kaynaklı,ama ayrıntıya girip polemiğe dönüştürmek ve kalp kırmak istemiyorum.Yalnızca takımının azmini,emeğini ezmeyecek bir kaptanın takımında olmak ve takım ruhuna yakışır bir duruş gerçekleştirmek için yeni bir takıma geçmek istiyorum.
Mesele 1. olmak,10. olmak değil.Mesele takım kaçıncı olursa olsun herkesin takımının emeğine sorumluluk taşıdığını bilmek ve bu emekleri haftalar boyu kilo alarak harcamamak.Emeğe saygı duymak,sanal da olsa ünvanının hakkını vermek,takıma karşı sorumluluk taşımak ve hedefe sarılmak.
Aynı hayal kırıklığını yaşamak,aynı ciddiyetsizliğe sahip olmaktan korkuyorum.Ben bunun için mi çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan ayrıldım demekten korkuyorum.Lütfen.Dürüstçe;ben takımımın motivasyonunu azmimle kamçılar,takım arkadaşlarıma karşı sorumluluğumu unutmam diyen ve takımımla hayatının en zor ama en anlamlı maratonunu bizimle azimle koşarsın,hem takımıma hem kendime güveniyorum diyen sevgili takım kaptanları;hangi takım takımından ve çok sevdiği takım arkadaşlarından üzüntüyle ayrılan bu arkadaşınıza kapısını açar?
merhaba arkadaşlar...kaptan kim bilmiyorum bile ama beni çağıran olabilirmi :26:
kendimi tanıtayım hemen ismim ayşen 25 yaşındayım 1 70 boy
diyete başladığımda 84 kiloydum 2 ay olmadı henüz 8.8 vermişim 75.2 kiloyum hedef kilom 60
canım harikasın valla.ne diyeyim daha.köfteleri 2 den fazla yeme haaaa
canım leslie en hafif olan bence o nedenle onu denedim. sadece yürüyorum:)
sen neler yaptn bugün nasıl gçti?
valla tatlım bende menümü yazcaktım şimdi:)bende napim işte sınav vardı yine gözetmendim.valla insan bekle bekle yoruluyor yaw:)öyle işte canım oyüzden yine döner yedim bugün:)
menüm şu:
sabah:kepek ekmekli yağsız tost ve çay.
öğle:döner bu sefer porsiyon yedim ekmeksiz ,sossuz salata ile
akşam: 1 avuç fıstık.ve bir kivi.
şimdi bir yeşil çay içtim.
ohh maşşallah menüler düzene girmiş. çok sevindim cnm
ay evet canım da şu akşamlar çabuk sabah olsa ya:)valla baya kendimle cebelleşiyorum yemek yememek için az kaldı ama haftaya kadar küçülür midem herhaldebakalım bu hafta nekadar verebileceğim:)
canım harikasın valla.ne diyeyim daha.köfteleri 2 den fazla yeme haaaa
arkadaşım mrb.ben kaptan değilim ama burda herşey çok güzel:)bende yeniyim ve çokşükür 1 haftada arkadaşların motivasyonuyla kilo verdim.sen zaten baya vermişsin.bu işlerde motivasyon çok önemli tabii.hayırlısı olsun bakalım:)
hayırlsı olsun canım inşallah kabul edilirsin:)
çok güzel bir akşam yemeği afiyet olsun
hoşgeldin ayşen. takımda güzel kılo vermen dileğiyle. ben artk takımda değilim ama takımımı bırakıp da bi yerlere gidemiyorum. çok seviyorum arkadaşlarımı çok
canım ne güzel kendini bırakmadın,menülerin çok güzel,leslie seni zorlamasın dikkat et.akşam yemeğinde kuru dolmaların 3 tanesinin kabuğunu yedim içindeki pirinci sıyırdım yemedim
ancak böyle kurtardım.
arkadaşlar leslie 5 milden 50 dk yaptım gram terlemedim. zaten çok zor terlerim hatta doğru düzgün terlemem de. neyse bende mi bi sorun var yoksa sizi de mi terletmiyo bu abla?
slm kızlar yağmurcini kaptan yardımcımız,kaptanımız neyneyse (rabia) o size yardımcı olur.valla canım kabul edildik herhalde
katılmak isteyenler topiğine yazdım yağmurcini diye bir arkadaş buraya gelin dedi
hoşbulduk tatlım
insan alışınca vazgeçemiyo zaten
bütün annelerin ve geleceğin annelerinin anneler gününü kutlarım
daha yeni eve geldim bütün günüm ziyaretle geçti çok yere uğradım çok yürüdüm birazda yemeği fazla kaçırdım
sabah aynı special k
ara
çilek
öğlen
menemen
akşam işte burda fazla kaçırdım
5 kaşık pilav
1 adet yağda kızarmış tavuk
biraz spor yapayım diyorum mideme oturdu pilav yerimden kalkamıyorum
bütün annelerin ve geleceğin annelerinin anneler gününü kutlarım
daha yeni eve geldim bütün günüm ziyaretle geçti çok yere uğradım çok yürüdüm birazda yemeği fazla kaçırdım
sabah aynı special k
ara
çilek
öğlen
menemen
akşam işte burda fazla kaçırdım
5 kaşık pilav
1 adet yağda kızarmış tavuk
biraz spor yapayım diyorum mideme oturdu pilav yerimden kalkamıyorum
canım günün nasıl geçti,müjde yokmu barışma gibi.....
valla hızına yetişemiyorumiskenderler yağda kızarmış tavuklar
afiyet bal şeker olsunbirazcık hareket et ağırlık gitsin
iyi geceler kızlar...
ben yatıyorum :)
Allah rahatlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?