Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tamam canım, hedef kilonu not aldım. mezuniyet hakkınız bu bildirdiğiniz kilolara göre olacak kızlar. rakamlara dikkat edelim.

gülşahcım, senin sevgili dengeni bozdu sanırım. isteksizliğin o meselenin bir etkisi bence. duygusal olarak karmaşık olunca fiziksel de bir şey yapmak istemiyorsun. ama sana şunu söyleyim ben spor yaparken inanılmaz stres atıyorum. kendini zorlayarak da olsa koşu bandına çık, gerekirse sürünerek. hızını bir alınca dert, sıkıntı kalmayacak kafanda. bir de giden kiloları düşün:97:

eşinin kahvaltı hazırlaması da güzel bir jest bence. Daha bizimki öyle bir aktivitede bulunmamıştır.

Yaptığın kaçamaklardan dolayı kızacaktım ama market hikayeni okuyunca gördüm ki sen zaten doğru yolu kendi kendine bulmuşsun. Canım, dikkat ediyorsun bundan sonra, artık sadece kendine karşı değil takımın olarak bize karşı da sorumlulukların var.

canım hedef kilom 60:)yani 30 kilo vermem lazım.başarabilirmiyim ki
Gayet de başarırsın, kendine başarabilir miyim diye bile sormamalısın. Başaracağım de ve yola koyul.

maşallah

hedefim 57 rabiam.
kayınvalide gitmiş güle güle gitsin allah kavuştursun..
amin deryacım, Allah razı olsun.

Bence sen hamile olduğun için 8 çok geç değil. Az az da olsa sık sık ye derim. Akşamları belli bir saatten sonra yemeyi kesmek hamilelere çok uygun olmayabilir. Açıkçası ben menülerini çok beğeniyorum. Bir patlama yaşamadan günleri böyle kapatırsan zaten çok kilo almazsın inşallah. Hamilelikte leslie de iyi fikir. Diz çekme hareketlerinde dikkatli ol canım. Karın kaslarını da fazla sıkma.

Ben de aşırı terlemem ama leslie abla beni terletiyordu. Özellikle 5 millik olanda mil sonlarında yaptığı yüklenme kısmı yoruyor.

slm cnm. aslında hedef kilom 65-70 arası. ama ilk önce 80 ni hedefleyip birinci zirveme ulaşmak için kilo çizelgesinde hedefimi 80 olarak gösterdim.
Çizelgendeki ile illa uyuşması gerekmiyor zaten canım. Çizelgede hedefi küçük tutman daha iyi olmuş. Motivasyonun yüksek olur. İstediğin zaman yeni çizelge yapabilirsin. Yalnız hedef kilonu ben bildircem ya bana daha net bir rakam söyleyebilir misin? 68 diyelim ortada buluşalım istersen

hamilelik için çizelge oluşturamıyorum bilen var mı bana yardım edin lütfen:26:
Çizelgeyi çoktan oluşturmuşsun, hayırlı olsun. Kan sonuçların çıktı mı?

ben burdan yavaş yavaş uzaklaşıp hamişlere takılsam ii olcak ama kopamıyorum. ayyıldızımmmm nerdesin sen nereye takılıyon söle bakiiim
Yaaa ne uzaklaşması?? Dur işte şurda. Medine hanımlar da gelseler siz hamiş hamiş birbirinize arkadaşlık ederdiniz:)

şşş kulaklarını çekicem ha fıstık neyine diyet yapan birinin?
Bu arada sınav hafta sonunu sabote etmiş. Neyse biz artık bugüne bakalım.

akşam fazla kaçmış ama muhtemelen bu esnada önemli konular konuşuluyordu, neyse hayırlısı diyelim.

Canım, hakkında hayırlısı olsun. Evlilik gibi meselelerde kalbini dinlemekle beraber mantığının da sesine kulak ver. Çünkü bir insanla bir ömür sadece kalple geçmiyor. Konuşabileceğin, anlaşabileceğin ve bir mesele olduğunda ieltişim kurabileceğin, senle iletişim kurabilen biri olmasına dikkat et.

oh oh ebru hanım. Kilo almak isteyenlere mi takılıyoruz, dövücem kız seni.. margarinli bir kahvaltı. Poğaça ve kuru pasta. Artık listedesin canım, daha dikkatli olmanı bekliyoruz.:97:

hoşgeldin tatlım. seninde dediğin gibi bir kere başardıysak bir daha yapabiliriz. o kilolar havadan gelmedi. biz yedik aldık. az yiyip veredebiliriz. sakın karamsar olma. seni incecik gelin yapıcaz

hoşgeldin cnm bence güzel bir uygulama. ben onaylıyorum.

ne güzel aile gibi olmuşsunuz burda:) çok sevdim deminden beri yazılanları okuorum:)
sabahki mutsuzluğum geçti inanın:)

bende aynen senin gibiydim. burda bir sorumluluğun oluyor seni destekleyen arkadaşlarına karşı. her hafta kilo bildirimi yaprken kilo almışım korkusu sarıyo beni kızacaklar diye kararlı ol yeterli

çok güzel başarıcaksın ben (biz) inanıyoru(z)m sana

Çok güzel bir kahvaltıyla haftaya başlamışsın canım, bütün haftan böyle olsun inşallah.

İşta bunun altına imzamı atarım

Kesinlikle katılıyorum canım.

cicibebeye çok güldüm canım ya el kadar bebenin cicibebelerini sen götürüyormuşsun
oğluş bugün nasıl?
Eşin de amma zayıf seviyormuş yaw:) ben seni düşündüğüm zaman çok kilolu bir tablo çıkmıyor karşıma. Eşin hamilelikte çok alma diye uğraşıyor sanırım

Evet

kaptanımmmmmmmmmmmmmmmm
rabiammmmmmmmmmmmmmmmm
nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnn
sesimi duyuyor musun?
kayınvalide gitti temizliğe mi daldın ne oldu?
Mutfağımı temizledim canım. Dolapları sildim. İyi oldu, mis oldu.
Ama asıl bilgisayar dolu olduğu için gelemedim, eşim sağolsun.

canım, senin şimdi uykuya çok ihtiyacın olur. Fırsat buldukça uyu bence, vücudun hamileliğe hazırlıklarını tamamlıyor. Bebek yerleşiyor:97:

Havalar ısınıyor, dondurmalar göz kırpıyor tabi. Canım, yediğin dondurmanın hangi dondurma olduğu önemli. Ne yazık ki sütle yapılan dondurma masum bir gıdayken krema ile yapılanlar kalori bombası. Lütfen yediğiniz dondurma ambalajlıysa üzerindeki kalori miktarına bakın. Bir de o kadar geç saatte yemesen iyi olurdu:97:

Deryacım çok güzel yazmışsın canım. İnşallah yazdıkların takımdaki arkadaşlarımızı motive eder. Maşallah diyorum sana ayrıca azimli arkadaşım, nazar değmesin

Ballı limonlu suya başlamışsın, hayırlı olsun. Beslenmen de güzel olmuş.

bizim yerimize de oyna bol bol

Kaçamak yapmışsın ama yaptığın kaçamağı da telafi etmişsin sen. Doğruya doğru şimdi yani. Sana kızmaya hiç niyetim yok:) hatta diğer kızlara da örnek olsun. Kaçamak yapanlar bu aktiflikte kaçamaklarını telafi edebileceklerse buyursunlar diyorum. Ama tabi bugün Pazartesi ve cumaya kadar kaçamak yok, tamam?

senin de düzensiz oluyor menülerin. O konuyu nasıl çözücez bilmiyorum. Yalnız bu haliyle güzel bir menü. Margarini biraz kessek güzel olur, demeden geçemiycem

of ya sonunda koşu bandımla barış inan ettik 40dk yürüdüm.
öglende 3kaşık yoğurda 1salatık rendeleyip 1dilim k. ekmekle yedim.
ay hadi hayırlı olsun, koşubandından ayrılma inşallah bundan sonra:)

file76
Sakaleynmaster : 57
ebruli_hayat : 65
sementa33 : 60
neyneyse : 60
dryrgp : 65-70 arası
yagmurcini3 : 65
roseking35 : 50
anofel20 : 65
moonros : 59

elif'cim hedef kilon nedir canım?

kızlar bana da yer var mı bu grupta

açıkçası, ben, burda ne oluyor anlamadım. 14. takımda bir sorun olmuş anlaşılan. sizler de takımdan ayrılmak istemişsiniz. yalnız buraya bir uğramışsınız ve bir daha yoksunuz. hiç güzel bir tablo değil bence.

amin inşallah bir daha ayrılmayız.
file76

65 canım yazmıştım.

valla canım ben yazacaktım ama takıma kabul edilmedim diye düşündüm hatta dün yazdım arkadşalar inşlh kabul edilirsin felan diyince geri adım attım :26:
eğer kabul edildiysem tabiki burdayım

hadi kızlar nerelerdesiniz,çok sıkıcı oldu burası konuşaçak kimse yok.burcu yokluğun çok belli.

9 mayıs menü..
sabah
2 kuru kayısı krom hapı su
kahvaltı aynı
1 yumurta
çeyrek ekmek
çay bardağı süt
ara
1kuru incir..
öğle
sebzeli tavuk baget.derisiz..
3 kaşık yoğurt
ara
2 ceviz
4 badem
ara
balık yağ hapı
2 kaşık kellogs 1 çay bardağı süt.
akşam
5 kaşık su süzülmüş etli taze fasulye
yarm dilim ekmek
3 kaşık yoğurt pul biberli ikiside.
su şu anda 2.5 litre
spor sabah ender amcamla sıkılaşmak için spor ve akşam üzeri yemek öncesi 45 dk dışarda full tempo yürüyüş ..

65 canım yazmıştım.
gözümden kaçmış canım, afedersin

hadi kızlar nerelerdesiniz,çok sıkıcı oldu burası konuşaçak kimse yok.burcu yokluğun çok belli.
aşkolsun yani

maşallah canım, güzel bir menü.
ender amca da mı spor yaptırıyor?

valla canım ben yazacaktım ama takıma kabul edilmedim diye düşündüm hatta dün yazdım arkadşalar inşlh kabul edilirsin felan diyince geri adım attım :26:
eğer kabul edildiysem tabiki burdayım
canım, biliyorsun takımlarda bir deneme süresi kuralımız var. deneme süresi sonunda, paylaşımların tatmin edici olursa, listeye girebilirsin.
kuralları da ekliyorum:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

selin hoşgeldin tatlım.

işte ben tek sefer olanı bulamadım bana linlini gönderir misin. eşim 12.30 dk lık indirmiş 5 tane 5mil var. ard arda açıyor bana ben spor yapıyorum. diz çekme hareketi harici iyi geliyor bana ve terlemiyorum ya. azıcık terleyeyim istiyorum olmuyor.

hoşgeldin kaptanım. yaaa ben ne olacağım şimdi beni takımdan çıkarmayasnız ha. bak ben fahri olarak devam edeceğim. sizlerle kılo alacağım. fil diyeti yapıyorum da:)

file76

beni de yaz fahri olarak. hedef kılom 60:)
9 ayda almayı planlıyorum :)
eşim ilk hamişlikte bak şu bayan da hamile ama ne kadar zayıf diyip diyip bana zayıf kadınları gösterirdi. onlar da nasıl kılo almadan 9 ayı geçirirler anlama. adamda zayıflık takıntısı var canım ben biliyom.:18:

k.öncesi: 2 günkurusu
kahvaltı: biraz yumurta, 1 kk peynir, 5 zeytin, 1 wasa + 1 form plus
ara: 1 bardak ayran, maalesef oğlumun cipsinden 3-5 tane ve 1 lokum:78:
öğle: tavuklu patates ve 2 lokma simit
ara: 2 kupa yeşilçay ve çilek
akşam: salata + köfte

su: şimdilik 1 lt, yatmadan artırıcam inş.
spor: 1 saat aerobik

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

bende bu sebebi diğer takımda göremediğimden ayrılmak istemiştim..

sorun ve sorunları çözme yoluna gidilmiş topiğimizde bu yüzden eski gruba devam kararı aldım

ama yazmış olduğun bilgileri bilmiyodum çokkkkkk iyi oldu acemiyim henüz galiba
zamanınızı aldım çok teşekkür ederim

sabah 7.30 2 kuru kayısı+ılık su
9.30 kahvaltı
1 gül böreği ev yapımı+ şekersiz çay

ara yok
öğle12.30
gül böreği 1 adet
1 şekersiz çay

13.30 4 kaşık pilav (arkadaşın bebiş mevlüdünden geldi)

16.00 leslie 40 dk 5 mil
17.00 ara
1 salatalık+ kesmedi de 1 minik domates+1 bardak ılık süt

kurtlar gibi açımmmm gözüm dönmüş bi şekilde yemek hazırladım. eşim ve oğlum ben yokken yemişler. bilgisayarı açtım ve sizin yazdıklarınızı okurken yedim.

20.00 akşam yemeği
1 kase cacık (masumdan başladım yazmaya)
1 dlm tam tahıllı ekmek
yarım tabak mantar sebzeli
2 kaşık sebzeli bulgur
1 bütün soğan taze

bu saatte yememeliydim bu kadar ama içimde aç bi bebek var. bi de midem bulanmaya başladı ve yiyerek bastırmak istiyorum hep.
su çok içiyorum
3 lt oldu.

senin halini görünce ben de 14. takımı ziyaret ettim dün. durum vahimdi. hallettiyseniz ne mutlu size. herşey gönlünüzce olsun.
kızlar ben namaza kaçar. yine gelcem bak kaçmayında kaçamak da yapmayın

selam fıstıklarımm sizleri özledim yaa bu haftada izinliyim ama kendimi toplamaya çalışıyorum nesfite de başladım iştahım normale döndü adet te bitmek üzeree çok şükürr geçen hafta patronla konuşmuştum ya çıkıcam diye çok şey yapıyorum dedim bugün tanıdıklardan birini almış işeeşok oldum oturdu pcnin başına hiçbişi yaptığı yok bana zararıda yokta ben ne anladım bu işten

sabah ve akşam 4 er yk nesfit yarım1 bardak süt
öğlendede 1.5 kase mercimek çorbası 4yk yoğurtlu makarna
akşam eve gelincede 3 yaprak sarması
sürekli elimde bi fincan yeşilçayy 4 bardaK içmişimdir su fazla yok

bfitle de konuştum 6 aylık üyeliğe aylık 65 e falan geliyo üye olcam karar verdim ama abiden izin çıkmıyoo napsam ki ya dedim yoksa gece vakti yürüyüşe çıkarızz onuda kabul etmiyoo ne emmeye geliyo ne gömmeyee böle işteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…