Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba arkadaşlar..
iki gündür tam aktif olamadım..menücanlarda aksadı..
kaçamak var yazyımda fırçalayın beni..
cumartesi menü
sabah 2 kayısı kurusu
krom hapı 2 bardak su
kahvaltı
1 yumurta çeyrek ekmek..
çay bardağı süt..
ara
1 kuru incir
öğle
tost
ayran
ara
2 ceviz
1 kuru kayısı
akşam
2 köfte
1 dilim ekmek
1 bardak ayran..
İLK KAÇAMAK
annler günü annemin yanına gidemezsek ki eşim işe gideceği için o ihtimal yükseti neyse işte akşamdna ziyaretine gittik..ve orda 1 dilim yaş pasta yedim..:78:
akşam 75 mekik
yerde 5 dk bacak kalça hareketleri
yine göbek için değişik yer hareketleri yaptım..
su 3 litre oldu
PAZAR MENÜM
sabah 2 kayısı kurusu krom hapı
kahvaltı
1 yumurta
çeyrek ekmek
su
ara 3 badem 2 ceviz
öğlen dışardaydık abimlerle annemin yanına gitik ordanda antarese gezmeye
2 köfte
az patates kızartması
capy meyve suyu
akşam
evde yine köfte vardı
2 adet salçalı köfte
1 dilim ekmek
1 bardak ayran..
İKİNCİ KAÇAMAK
akşam çocukalrı yatırmadaN kızım kek istedi onunla 1 dilim kek yedim 1 bardak süt içtim..
spor yok bol dışarda gezdik hatta yemeğimi bile aykta yedim oğlum ne mama sandalyesine oturdu ne normal sandalyeyesürekli onun tut yakal geri getir..öyle bir yemek yedim.ardından tam gideceğiz arabaya geldik kızlar yok.abimin kızıyla benim kız kayıp..antaresi iki tur dolandık mağaz mağaza ayaklrım koptu .danışmada bulduk kızları...
evdede gelince bano faslı yatana kadar full aktiftim yani..

Son düzenleme:

canım benim ya ..hepimiz aşağı yukarı bu duyguları yaşadık yanlız değilsinama ilk kendine yapman gereken inanmak olmalı..aldığın kiloya yada vermen gereken kiloya değil olmak istediğin kiloyu düşün..hatta nil gün diye bir bayanın kilo vermek için hazırldağı program var dinliyorsun onu indirip dinlemeni tavsiye ederim sana çok destek olacaktır..
birde bizim takımdamısın bilemiyorum ama buraya takılmak eleştiriye açık olmak ve dürüst olmak gerekiyor..takım ruhu ve desteğiyle başarırsın..

tekrar selam bayanlar..

sabah sporumu yaptim.. ilik su+elma sirkesi+bal ictim.uzerine yesil cay.. ve simdi kahvalti anca iste biliyosunuz beni duzensiz gec yatip,gec kalkiyorum..
2 dilim kizarmis ekmek,üzerine az margarin,beyazpeynir,ve 2 ince dilim salam (fix kahvalti menum) yesil cayla birlikte..

aksam evde olmayacagim..bulgur pilavi yapicam ve cacik..en gec 3,5 ta cikmam lazim evden dolayisiyla 3 te yemek yicem 1 tabak bulgur pilaci ve cacik baska bisey yemicem yesil cay icerim eve gelince yanima elma alicam..acikirsam sacmalamayim diye.. aksam geldigimde gecte olsa durumu yazarim yine..gününüz güzel gecsin..

bu kadar koşuşturmayla sen o2dilim keki eritmişsindir.

kuzucuğun tam düzelememiş ...(
cicibebeler yemende iyiymiş kilolarıdn nerden geldiği ve nasıl gittiğ ianlaşıldı..
hadi uyanın bebekleeeer nerdesnnniz kalkın artık gü
zellik uykunuzdan kalkında spor yapın kız
uyandıkta sabah taylan aplamla ender amcamı dinledim onun için gelemdim..
akşam çok ağır olmuş gerçekten..
canım leslie en hafif olan bence o nedenle onu denedim. sadece yürüyorum:)

sen neler yaptn bugün nasıl gçti?
aslında leslie hafif gibi görünüyorda sana uygun değil gibi evmacım..
çok güzel ter attırıyor bende baya ter oluyor..özellikle 5 millde..
hoşgeldin..hedefinede ulaşırsın inşallah..

5 mil toplamda 68 dk ve bendeki tek seferde başlayıp bitiriyorsun..

kuzucuğun tam düzelememiş ...(
cicibebeler yemende iyiymiş kilolarıdn nerden geldiği ve nasıl gittiğ ianlaşıldı..
hadi uyanın bebekleeeer nerdesnnniz kalkın artık gü
zellik uykunuzdan kalkında spor yapın kız
uyandıkta sabah taylan aplamla ender amcamı dinledim onun için gelemdim..
akşam çok ağır olmuş gerçekten..
canım leslie en hafif olan bence o nedenle onu denedim. sadece yürüyorum:)

sen neler yaptn bugün nasıl gçti?
aslında leslie hafif gibi görünüyorda sana uygun değil gibi evmacım..
çok güzel ter attırıyor bende baya ter oluyor..özellikle 5 millde..
hoşgeldin..hedefinede ulaşırsın inşallah..

5 mil toplamda 68 dk ve bendeki tek seferde başlayıp bitiriyorsun..

of ya sonunda koşu bandımla barış inan ettik 40dk yürüdüm.
öglende 3kaşık yoğurda 1salatık rendeleyip 1dilim k. ekmekle yedim.

selamlar kızlar,

ben geldim haftasonu eşim bilgisayar başındaydı, bir yazı yetiştiriyor. bugün de sabah spor vardı. öğlen de oğlumu uyuturken uyumuşum. kafam kazan gibi. siz neler yaptınız?

bu arada paylaşım alanında yeni bör öneriyi oyluyoruz:

Cuma Zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder.

bunu onaylıyor musunuz? lütfen cevap verin.

Son düzenleme:
ne güzel aile gibi olmuşsunuz burda:) çok sevdim deminden beri yazılanları okuorum:)
sabahki mutsuzluğum geçti inanın:)

bende yaptıklarımı yazim zayıflama serüvenim başlayalı 4 saat oluo öğle tatilimde çıkan tablottan yedim bi kepçe kurufasülye bi kepçe pilav bi kepçe çorba tatlı almadım ekmekte almadım hiç baktım olcak gibi diil toblottan adımı sildirdim artık almıcam yemekhaneden yemicem evden getircem yarından itibaren öğlen arası yediklerim erisin die 45 dk lık bi yürüyüş yaptım hem telle konuştum hem yürüdüm böece naıl zamanın geçtini anlamıo insan hele sevgilisi uzaktaysa süper bi yöntem:)
saat iki gibi yarım saat bi boşluk oluştu hastanede sedyeye tutunarak ayakta egzersiz falan yaptım backlarımı çalıştırdım:)
kendime iki tane birbuçuk litrelik su aldım karsı marketten onlarlada kol çalışması yaptım ev arkadaşımı aradım artık ben akşamları normal yemek yemicem dedim ama akşam gözleme yapcakmış bana:) geçen gün istemiştim saolsun kırmaz beni:)
benim gözlememe hiç yağ koymıcak ıspanaklı yapcak ve çok ince açcak ve küçük yapcak:) ve buda evde pervasızca yediğim son akşam yemeği olcak:) eve 2 durak kala incem yarım saat yürüyerek gezerek giderim hem deniz kenarından gidicem zaten açılmış olurum yemekten sonrada 45 dk lık bi yürüyüş yapmayı planlıorum ilk gün için iyimiyim sizce?

ne güzel aile gibi olmuşsunuz burda:) çok sevdim deminden beri yazılanları okuorum:)
sabahki mutsuzluğum geçti inanın:)

Aramıza hoş geldin Selincim.
Kurallar gereği takımlara katılma isteğini

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasina-katilmak-isteyenler-121.html

yukardaki linkte belirtmen lazım. Oraya yaz, ben de seni davet edeyim.
Bu arada boyun ve hedef kilon nedir?
Bence ilk gün için iyi başlamışsın, devamı gelir inşallah.

yazdım verdiğiniz linke:) yaşım 21 kilo 79.400 hedefim 4 ayda 50 kilo olmak inancım şu an tavan yapmış durumda

Market alışverişin hayırlı olsun canım.
Bir dahaki sefere markete aç gitme, iütfen.

bebişine çok geçmiş olsun canım. Virüs mü kaptı ne yaptı bu çocuk? Ah bu kreşler ya. Göndermesen olmuyor, göndersen hastalık yakanı bırakmıyor.
Bu arada hamilelik dönemindesin ve çok güzel besleniyorsun, nazar değmesin

bana biri leslie nin linkini yazsın ne olurrrr
Ben de bakıcaktım ama bulmuşsun canım:)

canım, diyet bisküvinin tamamına silelim demiyorum. 1 paketin hepsini birden yememeye çalış bence. Başlangıç olarak yarım pakete düşürebilirsin mesela. Zamanla da onun yerine daha sağlıklı ara öğünler koyarsın.

Hafta sonu katılım biraz düşüyor canım. Hafta içi toparlanıyor.
Azıcık kaçamaklı bir hafta sonu olmuş ama sınav gözetmenliği işi bozmuş ondan sanırım.

Altın çileğin faydaları çok diyorlar. Ben bilmiyorum, kullanmadım. Annemler aldılar, deniyorlar. Annem ve babam tok tuttuğunda ısrar ediyorlar. Tabiî ki bütün bunlar meyve olan altın çilek için geçerli yoksa hapını kesinlikle düşünmeyin. Allahın yarattığı bir meyve olarak yaşı ve kuru hali faydalı olabilir, bence abes değil. Ama yine de yediklerimize dikkat etmeliyiz. Yediklerimizi hokus pokus diyerek yok edecek bir şey yok.

Son düzenleme:
yazdım verdiğiniz linke:) yaşım 21 kilo 79.400 hedefim 4 ayda 50 kilo olmak inancım şu an tavan yapmış durumda
teşekkür ederim canım, ben de seni davet ettim tekrar hoşgeldin.

ben de kendimi tanıtayım:

ismim rabia. 28 yaşındayım. evliyim, çocukluyumankarada yaşıyorum. takımımızın kaptanıyım. yardımcım da yağmurcini

bu arada kurallarımız şöyle:

1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

dün rabiacım hedef kilomuzu sormuştun unuttum ben yazmayı hedefim 50 aslında daha önce diyetisyende yağ kas endeksi yaptırmıştım tahliller falan ideal kilomun 55 olduğunu söylemişti ama ben 50 olup garanti olsun istiyorum.

kızlar spor yapamıyorum kaç gündür bir bıkkınlık var üzerimde şimdide koşubandına çıkayım diyorum yok niye böyle hissediyorum bilmiyorum hareketlenmem lazım.

şimdi yine kalkıcam zorlucam kendimi:26:

alıntıya cevap verme nasıl oluo hatunlar yapamadım ben kusura bakmayın yeniyim ayak uydurmaya çalışıorum....

Bende anneler gününüzü kutlarım

ortimmm rabia emwa elif we diger bütün anneler gününüzü kutluorum rabbim bana da nasip ettsin anne olmayı cok kutsalsınız hepiniz hayırlı ewlatlar yetistirmeniz dilegiyle ..

Kızlar, geç de olsa, ben de sizlerin anneler gününü kutluyorum. Melikecim inşallah sen de bir gün annelik duygusunu tadarsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…