bu sabah o kadar mutsuz oldum o kadar mutsuz oldumki ben kendimi anlayamıorum anlayan varsa nolur bana anlatsın çünkü bunu neden yaptımı bulamıorum.... eger bulursam ve sorunun köküne inebilirsem bu sorunumu çözücem, beynimde gezintilere çıkıorum tam aşagılara indikçe sanki çelik bi kapı şah die kapanıveriyo suratıma problem şu ne zman kilo vercem die beynime yerleştirsem içimde inanılmaz bi yeme isteği doguyo bilirsiniz daracık bi kot giyinmek bi şişmanın en büyük hayalidir üzerinede bele oturan ceket ve platform topuk ayakkabılar bundan bi sene önceye kadar 65 kilo balıketli ama kötü durmayan bi kızdım kpss ye çalışırken tam 80 kilo oldum inanbiliomusunuz tam 80 kilo bunun bi genç kız için ne dmek oldunu anlayabiliosunuzdur umarım 65 kiloyken bi kotum vardı 80 oluncaya kadar onu giydim çünkü gidip bişe almak istemorum kendime bulamıorum canım sıkılıo param var ama alamıorum bunun ne acı bişe oldunu bilemezsiniz ama beynim kilolarını ver diyince beni madara edip yemek yeme isteği doguruyo bu sabah kotumu giymeye çalıştım içindde sanki bi füzeydim ve alttan bi ateş çaksalar marsa uçucaktım kotuma baktm hüzünle bacaklarının arası giymekten yırtılmış paçaları sökük sökük ağlamamk için kendimi zor tuttum pembe yagmurluğumu giydim önü kapanmıo acele işe yetişmek zorunda olmasaydım ağlıcaktım ama onu bile yapamadım ne hale getirmişim kendimi dedim her yerim bıldır bıldır napcam ben eylülde düğünüm var çok ümitsizim yani diyet kelimesi bile gçeio aklımdan sadece kilo vercem diince bile karnım gurulduo çok mutsuzum çok üzgünüm(((((
merhaba arkadaşlar..
iki gündür tam aktif olamadım..menücanlarda aksadı..
kaçamak var yazyımda fırçalayın beni..
cumartesi menü
sabah 2 kayısı kurusu
krom hapı 2 bardak su
kahvaltı
1 yumurta çeyrek ekmek..
çay bardağı süt..
ara
1 kuru incir
öğle
tost
ayran
ara
2 ceviz
1 kuru kayısı
akşam
2 köfte
1 dilim ekmek
1 bardak ayran..
İLK KAÇAMAK
annler günü annemin yanına gidemezsek ki eşim işe gideceği için o ihtimal yükseti neyse işte akşamdna ziyaretine gittik..ve orda 1 dilim yaş pasta yedim..:78:
akşam 75 mekik
yerde 5 dk bacak kalça hareketleri
yine göbek için değişik yer hareketleri yaptım..
su 3 litre oldu
PAZAR MENÜM
sabah 2 kayısı kurusu krom hapı
kahvaltı
1 yumurta
çeyrek ekmek
su
ara 3 badem 2 ceviz
öğlen dışardaydık abimlerle annemin yanına gitik ordanda antarese gezmeye
2 köfte
az patates kızartması
capy meyve suyu
akşam
evde yine köfte vardı
2 adet salçalı köfte
1 dilim ekmek
1 bardak ayran..
İKİNCİ KAÇAMAK
akşam çocukalrı yatırmadaN kızım kek istedi onunla 1 dilim kek yedim 1 bardak süt içtim..
spor yok bol dışarda gezdik hatta yemeğimi bile aykta yedim oğlum ne mama sandalyesine oturdu ne normal sandalyeyesürekli onun tut yakal geri getir..öyle bir yemek yedim.ardından tam gideceğiz arabaya geldik kızlar yok.abimin kızıyla benim kız kayıp..antaresi iki tur dolandık mağaz mağaza ayaklrım koptu .danışmada bulduk kızları...
evdede gelince bano faslı yatana kadar full aktiftim yani..
kuzucuğun tam düzelememiş ...geçen yaz oğluma cici bebeli süt yapıyordum. cici bebeyi de kılo ile paketlerde alıyorduk. ona her süt yapışımda 1 kase cici bebe yiyordum. bunu bi farkettim şok
sonra cici bebe yememeye karar verdim.2 haftada biten cici bebeler şimdi 2 ay gidiyor
oğluşum ii değil teyzesi. maflor diye bi ilaç veriyorum. biraz gecikse ilaç hemen cırrrrrrrrrrrrrrrr diye bi ses ve ıslak bi pantalon:)
salgın var diyolar bilmiyorum. kusma çok şükür bitti ama tam iyileşmedi.
bu sefer dikkat etmeye çalışıyorum ilkinde yaptığım hataları yapmayacağım inşallah.
dün kayınvalidemle konuştum sonra eşim aldı tlfu ve konuşurlarken hemen yumurtladı eşim emine spor yapıyor anne diye. annesi de niye çok mu kılolu dedi. o da koç gibi maşallah kılo aldıkça alıyor dedi
kayınvalidem ideal kılomun 60 ya da 65 kılo olduğunu düşünüyor. sakın kılo verme diyor. eşim de sakjın alma . vücudun kılo almaya çok müsait diyor.
uyandıkta sabah taylan aplamla ender amcamı dinledim onun için gelemdim..hadi uyanın bebekleeeer nerdesnnniz kalkın artık gü
zellik uykunuzdan kalkında spor yapın kız
akşam çok ağır olmuş gerçekten..bütün annelerin ve geleceğin annelerinin anneler gününü kutlarım
daha yeni eve geldim bütün günüm ziyaretle geçti çok yere uğradım çok yürüdüm birazda yemeği fazla kaçırdım
sabah aynı special k
ara
çilek
öğlen
menemen
akşam işte burda fazla kaçırdım
5 kaşık pilav
1 adet yağda kızarmış tavuk
biraz spor yapayım diyorum mideme oturdu pilav yerimden kalkamıyorum
aslında leslie hafif gibi görünüyorda sana uygun değil gibi evmacım..canım leslie en hafif olan bence o nedenle onu denedim. sadece yürüyorum:)
sen neler yaptn bugün nasıl gçti?
çok güzel ter attırıyor bende baya ter oluyor..özellikle 5 millde..akşam yemeğinde kuru dolmaların 3 tanesinin kabuğunu yedim içindeki pirinci sıyırdım yemedim
ancak böyle kurtardım.
arkadaşlar leslie 5 milden 50 dk yaptım gram terlemedim. zaten çok zor terlerim hatta doğru düzgün terlemem de. neyse bende mi bi sorun var yoksa sizi de mi terletmiyo bu abla?
hoşgeldin..hedefinede ulaşırsın inşallah..merhaba arkadaşlar...kaptan kim bilmiyorum bile ama beni çağıran olabilirmi :26:
kendimi tanıtayım hemen ismim ayşen 25 yaşındayım 1 70 boy
diyete başladığımda 84 kiloydum 2 ay olmadı henüz 8.8 vermişim 75.2 kiloyum hedef kilom 60
deryacım leslie leri eşim indirmiş ama 12şer dakikalık 5 miller. acaba doğru mu bilemedim ama 5 mil 1 diyor 12.30 dk sürüyor sonra 2ye geçiyorum öyle 5 tanesini yapınca 65 dk oluyor.
saat 4te 2 kepek ekmeğine domates peynir tost (öğle niyetine)
ara
saat 6da yarım muz
1 bardak süt
akşam
8de (geç biliyorum)
salata
cacık
kuru dolma
(yiyip yemeyeceğim belli değil)
şimdi sofra hazırlamaya gidiyorum.
su:2.5 lt
spor : leslie 50 dk
kuzucuğun tam düzelememiş ...geçen yaz oğluma cici bebeli süt yapıyordum. cici bebeyi de kılo ile paketlerde alıyorduk. ona her süt yapışımda 1 kase cici bebe yiyordum. bunu bi farkettim şok
sonra cici bebe yememeye karar verdim.2 haftada biten cici bebeler şimdi 2 ay gidiyor
oğluşum ii değil teyzesi. maflor diye bi ilaç veriyorum. biraz gecikse ilaç hemen cırrrrrrrrrrrrrrrr diye bi ses ve ıslak bi pantalon:)
salgın var diyolar bilmiyorum. kusma çok şükür bitti ama tam iyileşmedi.
bu sefer dikkat etmeye çalışıyorum ilkinde yaptığım hataları yapmayacağım inşallah.
dün kayınvalidemle konuştum sonra eşim aldı tlfu ve konuşurlarken hemen yumurtladı eşim emine spor yapıyor anne diye. annesi de niye çok mu kılolu dedi. o da koç gibi maşallah kılo aldıkça alıyor dedi
kayınvalidem ideal kılomun 60 ya da 65 kılo olduğunu düşünüyor. sakın kılo verme diyor. eşim de sakjın alma . vücudun kılo almaya çok müsait diyor.
uyandıkta sabah taylan aplamla ender amcamı dinledim onun için gelemdim..hadi uyanın bebekleeeer nerdesnnniz kalkın artık gü
zellik uykunuzdan kalkında spor yapın kız
akşam çok ağır olmuş gerçekten..bütün annelerin ve geleceğin annelerinin anneler gününü kutlarım
daha yeni eve geldim bütün günüm ziyaretle geçti çok yere uğradım çok yürüdüm birazda yemeği fazla kaçırdım
sabah aynı special k
ara
çilek
öğlen
menemen
akşam işte burda fazla kaçırdım
5 kaşık pilav
1 adet yağda kızarmış tavuk
biraz spor yapayım diyorum mideme oturdu pilav yerimden kalkamıyorum
aslında leslie hafif gibi görünüyorda sana uygun değil gibi evmacım..canım leslie en hafif olan bence o nedenle onu denedim. sadece yürüyorum:)
sen neler yaptn bugün nasıl gçti?
çok güzel ter attırıyor bende baya ter oluyor..özellikle 5 millde..akşam yemeğinde kuru dolmaların 3 tanesinin kabuğunu yedim içindeki pirinci sıyırdım yemedim
ancak böyle kurtardım.
arkadaşlar leslie 5 milden 50 dk yaptım gram terlemedim. zaten çok zor terlerim hatta doğru düzgün terlemem de. neyse bende mi bi sorun var yoksa sizi de mi terletmiyo bu abla?
hoşgeldin..hedefinede ulaşırsın inşallah..merhaba arkadaşlar...kaptan kim bilmiyorum bile ama beni çağıran olabilirmi :26:
kendimi tanıtayım hemen ismim ayşen 25 yaşındayım 1 70 boy
diyete başladığımda 84 kiloydum 2 ay olmadı henüz 8.8 vermişim 75.2 kiloyum hedef kilom 60
deryacım leslie leri eşim indirmiş ama 12şer dakikalık 5 miller. acaba doğru mu bilemedim ama 5 mil 1 diyor 12.30 dk sürüyor sonra 2ye geçiyorum öyle 5 tanesini yapınca 65 dk oluyor.
saat 4te 2 kepek ekmeğine domates peynir tost (öğle niyetine)
ara
saat 6da yarım muz
1 bardak süt
akşam
8de (geç biliyorum)
salata
cacık
kuru dolma
(yiyip yemeyeceğim belli değil)
şimdi sofra hazırlamaya gidiyorum.
su:2.5 lt
spor : leslie 50 dk
bu sabah o kadar mutsuz oldum o kadar mutsuz oldumki ben kendimi anlayamıorum anlayan varsa nolur bana anlatsın çünkü bunu neden yaptımı bulamıorum.... eger bulursam ve sorunun köküne inebilirsem bu sorunumu çözücem, beynimde gezintilere çıkıorum tam aşagılara indikçe sanki çelik bi kapı şah die kapanıveriyo suratıma problem şu ne zman kilo vercem die beynime yerleştirsem içimde inanılmaz bi yeme isteği doguyo bilirsiniz daracık bi kot giyinmek bi şişmanın en büyük hayalidir üzerinede bele oturan ceket ve platform topuk ayakkabılar bundan bi sene önceye kadar 65 kilo balıketli ama kötü durmayan bi kızdım kpss ye çalışırken tam 80 kilo oldum inanbiliomusunuz tam 80 kilo bunun bi genç kız için ne dmek oldunu anlayabiliosunuzdur umarım 65 kiloyken bi kotum vardı 80 oluncaya kadar onu giydim çünkü gidip bişe almak istemorum kendime bulamıorum canım sıkılıo param var ama alamıorum bunun ne acı bişe oldunu bilemezsiniz ama beynim kilolarını ver diyince beni madara edip yemek yeme isteği doguruyo bu sabah kotumu giymeye çalıştım içindde sanki bi füzeydim ve alttan bi ateş çaksalar marsa uçucaktım kotuma baktm hüzünle bacaklarının arası giymekten yırtılmış paçaları sökük sökük ağlamamk için kendimi zor tuttum pembe yagmurluğumu giydim önü kapanmıo acele işe yetişmek zorunda olmasaydım ağlıcaktım ama onu bile yapamadım ne hale getirmişim kendimi dedim her yerim bıldır bıldır napcam ben eylülde düğünüm var çok ümitsizim yani diyet kelimesi bile gçeio aklımdan sadece kilo vercem diince bile karnım gurulduo çok mutsuzum çok üzgünüm(((((
benide aranıza alırmısınız? ben şu an karar verdim zayıflamaya yazdıklarınız beni çok mutlu etti inanın ben inanıorum çünkü 17 yaşındaykende öss ye hazırlanırken 85 kilo olmuştum ve 63 kiloya kadar indim ben bunu yine başarabilirim yapabilirim sabah çıktım tartıya 79.400 yazıodu her gün buraya girip yazıcam çok umutlandırdınız beni teşekkür ederim:) bu arada adım selin yaşım 21 laborantım:)
bide adınızın altında kilolarınız yazıo bende nasıl yazıcam bi 10 gün önce ugrasmıstım yapamadım yardımcı olurmusunuz?
ne güzel aile gibi olmuşsunuz burda:) çok sevdim deminden beri yazılanları okuorum:)
sabahki mutsuzluğum geçti inanın:)
bende yaptıklarımı yazim zayıflama serüvenim başlayalı 4 saat oluo öğle tatilimde çıkan tablottan yedim bi kepçe kurufasülye bi kepçe pilav bi kepçe çorba tatlı almadım ekmekte almadım hiç baktım olcak gibi diil toblottan adımı sildirdim artık almıcam yemekhaneden yemicem evden getircem yarından itibaren öğlen arası yediklerim erisin die 45 dk lık bi yürüyüş yaptım hem telle konuştum hem yürüdüm böece naıl zamanın geçtini anlamıo insan hele sevgilisi uzaktaysa süper bi yöntem:)
saat iki gibi yarım saat bi boşluk oluştu hastanede sedyeye tutunarak ayakta egzersiz falan yaptım backlarımı çalıştırdım:)
kendime iki tane birbuçuk litrelik su aldım karsı marketten onlarlada kol çalışması yaptım ev arkadaşımı aradım artık ben akşamları normal yemek yemicem dedim ama akşam gözleme yapcakmış bana:) geçen gün istemiştim saolsun kırmaz beni:)
benim gözlememe hiç yağ koymıcak ıspanaklı yapcak ve çok ince açcak ve küçük yapcak:) ve buda evde pervasızca yediğim son akşam yemeği olcak:) eve 2 durak kala incem yarım saat yürüyerek gezerek giderim hem deniz kenarından gidicem zaten açılmış olurum yemekten sonrada 45 dk lık bi yürüyüş yapmayı planlıorumilk gün için iyimiyim sizce?
Market alışverişin hayırlı olsun canım.Herkese Tünaydın ve güzel haftasonları
ve beklenen çıkartmayı Markete yaptım.Kahvaltı için bişeyler aldım.En önemlisi Salata yapmak için malzeme aldım.
bugün neler yaptım?
Sabah: 9.30 kalkış.Markete gidiş.(otobüste 25 dk.)
Koca markette saat 1'e kadar alışveriş.(Ayaklarım koptu)
Kahvaltısız çıktığım için acıktım tabi.
100 gr.Tuzlu çubuk ve 2 küçük parça çikolata yedim.
öğlen:
2 gibi Marketten aldığım donmuş yeşil fasülyeyi tuzsuz ve az yağlı pişirdim.Yanına da kocaman bi salata yaptım.Yediğim en sağlıklı şeyler bunlar galiba
Şimdi papatya çayımı yudumlayacağım.
bebişine çok geçmiş olsun canım. Virüs mü kaptı ne yaptı bu çocuk? Ah bu kreşler ya. Göndermesen olmuyor, göndersen hastalık yakanı bırakmıyor.dün gece yine kötü geçti. yusumun ishal ve kusması devam ediyordu
sabah da erkenden kalktı sanki bütün gece o ayakta değil gibi. buna rağmen direndik. kahvaltıyı geç yaptık
kahvaltı 10.30da
domates salatalık
4 zeytin
1 kk peynir
2 çatal börek
1 tatlı kaşığ reçel
2 dlm kepek ekmeği 4 bardak şekersiz çay
ara süy yarım su bardağı
3 gibi öğle yemeği
4 sarma
akşam
avuç içinin yarısı kadar haşlanmış tavuk göğsü
salata
1 dlm kepek ekmeği
ara çilek+ muz olacak innşallah
spor : misafir gelecekti ev temizliği + akşam yemeği hazırlığı ( şimdi onlar yemek yiyorlar ben size yazıyorum)
eşim erkek arkadaşlarıı ( bekarlar) yemeğe davet etti de.
Ben de bakıcaktım ama bulmuşsun canım:)bana biri leslie nin linkini yazsın ne olurrrr
canım, diyet bisküvinin tamamına silelim demiyorum. 1 paketin hepsini birden yememeye çalış bence. Başlangıç olarak yarım pakete düşürebilirsin mesela. Zamanla da onun yerine daha sağlıklı ara öğünler koyarsın.çok teşekkür ederim canım, o bisküviyi nasıl silerim inan bilmiyorum eski diyetisyenim vermişti pratiğimede geldiğinden atışttırıyorum ama haklısın olmaması en iyi, azaltmaya çalışıcam
boy:171
kilo:91.1 (cuma sabahı itibariyle)
hedef:65
umarım olur eşofmanı da bugün giydim deli gibi terletiyor bakalım nasıl olacak, yarın sabah yürüyüşe çıkıcaz inş.
iyi geceler
Hafta sonu katılım biraz düşüyor canım. Hafta içi toparlanıyor.iyi akşamlar kızlar.bugün çok yoğun bir gündü benim için anca girdim nete.sabah 8 den akşam 5 e kadar sınavım vardı.gözetmen olarak.doğru düzgün beslenemedim.menüm şöyle:
sabah sekizde yaptım bu sefer kahvaltıyı :1 yumurta,biraz domates,1 dilim ekmek ve çay
ara yok çünkü sınavdan çıkamıyorsun:)
öğlen 12.30 da dürüm söyledik okula mecburen ama ben sossuz istedim ve sadece etlerini yedim biraz lavaşıyla.bide ayran.
ara:bir küçük dondurma yedim çıkışta saat 16:30 da:)
akşam saat 8 de:salata ve 2 parça tavuk,tavukların 2si bir avuç içi kadardı.yoğurt ve biraz lıght kola.
gecede az önce biraz fındık yedim,hepsi bu kızlar.birde sanki biraz katılım azaldımı ne sayfalar pek ilerlemiyor:herhalde hafta sonu olduğu için.şimdi biraz geçmişi okuyup yorum yapayım bakalım öptm...
Altın çileğin faydaları çok diyorlar. Ben bilmiyorum, kullanmadım. Annemler aldılar, deniyorlar. Annem ve babam tok tuttuğunda ısrar ediyorlar. Tabiî ki bütün bunlar meyve olan altın çilek için geçerli yoksa hapını kesinlikle düşünmeyin. Allahın yarattığı bir meyve olarak yaşı ve kuru hali faydalı olabilir, bence abes değil. Ama yine de yediklerimize dikkat etmeliyiz. Yediklerimizi hokus pokus diyerek yok edecek bir şey yok.bu arada kızlar ister inanın ,ister inanmayın ama bişe anlatıcam.okulda bir arkadaşım bir zayıflamışki sormayın.uzun zamandır görmüyordum o sabahçı çünkü.kız nasıl verdin bu kiloları dedim.hayatım altın çilek yiyorum dedi.ama kapsül falan değil.bildiğin meyvesi kurutulmuş.yanıma alıyorum ara öğünlerde 2 tane falan atıyorum ağzıma dedi.banada verdi 2 tane yedim.bak menüme yazmayı unuttum:)kızlar varya bir saat sonra bir karın ağrısı başladı.sınavı zor bitirip eve zor attım kendimi afedersiniz yaniinanamadım ya.artık tesadüfmüydü neydi bilmiyorum ama ki ben bağırsakları zor çalışan biriyim.2 güne bir anca giderim tuvalete.hemen aradım banada alıyorsun nerden aldıysan dedim bakalım bakalım nasıl olacak
teşekkür ederim canım, ben de seni davet ettimyazdım verdiğiniz linke:) yaşım 21 kilo 79.400 hedefim 4 ayda 50 kilo olmak inancım şu an tavan yapmış durumda
alıntıya cevap verme nasıl oluo hatunlar yapamadım ben kusura bakmayın yeniyim ayak uydurmaya çalışıorum....
Bende anneler gününüzü kutlarım
ortimmm rabia emwa elif we diger bütün anneler gününüzü kutluorum rabbim bana da nasip ettsin anne olmayı cok kutsalsınız hepiniz hayırlı ewlatlar yetistirmeniz dilegiyle ..
Kızlar, geç de olsa, ben de sizlerin anneler gününü kutluyorum. Melikecim inşallah sen de bir gün annelik duygusunu tadarsın canım.ANNELER GÜNÜMÜZÜ KUTLAYAN TÜM ARKADAŞLAR TEŞEKKÜR EDERİM.
anne olan tüm arkadaşlar anneler gününz kutlu olsun. Rabbim bu duyguyu tatmak isteyen tüm bayanlara nasip etsin inşallah.
Cennet anaların ayakları altındadır. inşallah o ayaklar hiç ateş görmeden cennete gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?