Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben geldim ama çok kötü geldim
bu hafta oylama yaparak beni atabilirsiniz
70.9 olmuşum
yani 1.300 aldım
moralim bozuk yazmaya yüzüm yok
benim yüzümden sonuncu olacağız biliyorum senağlama

geçen hafta hepimiz kilo vermiştik bu hafta durmamızın yada geri almamızın sebebi bu
üzülme canımm hepimiz kötüyüz tabi en başta ben
yine bişi yapaammadımm haftaya vericeksin canım gelecek hafta daha güzel olucak

yarın bir önceki günden daha güzel olucak demii

sabah: 1 dilim ekmek, bal, peynir, 1 yumurta beyazı yedim
ara: 2 adet mavi yeşilin pirinç patlaklısından, 1 bardak elmalı tarçınlı çay.

olablir ama kaçamak yapmadıkki hiç birimiz CADIARZU

ben bir haftalık menümü buraya yapıştırıyorum bu haftaki diyetim bu kızlar

1.GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 4 adet diyet bisküvi
Öğle : 100 gr. kırmızı et (ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
ıkindi : 2 adet grissini, 1 porsiyon meyve
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 su bardağı yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Gece : 2 porsiyon meyve, 1 çay bardağı süt

2.GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu kaşar peynir, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 2adet grissini
Öğle : 100 gr. tavuk (ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
ıkindi : 2 adet grissini
Akşam : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 su bardağı yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Gece : 3 porsiyon meyve, 1 çay bardağı süt

3.GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 100 gr. kırmızı et (ızgara veya haşlama), 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
ıkindi : 2 adet grissini, 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı)
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 su bardağı yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 6 yemek kaşığı makarna
Gece : 3 porsiyon meyve

4.GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 2-3 adet zeytin, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 100 gr. tavuk (ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
ıkindi : 1/2 adet simit, 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı)
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 su bardağı yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

5.GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 adet haşlanmış yumurta, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 2 adet grissini, 1 su bardağı süt
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
ıkindi : 2 adet etimek, 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı)
Akşam : 100 g balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 6 yemek kaşığı pirinç pilavı

6.GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
ıkindi : 1/2 adet simit, 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı)
Akşam : 100 gr. tavuk(ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, 1 küçük boy haşlanmış patates, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

7.GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 adet haşlanmış yumurta, 2-3 adet zeytin, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
ıkindi : 2 adet etimek, 1 adet karper peynir
Akşam : 100 g balık (ızgara veya buğulama), 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

kızlar eylem planı düşünüyorum önerisi olan varmı?
mesela karbonhidrat diyeti yapsakmı tolu halde, löliz çok güzel kilo vermişti, hep bu diyetle.

ben buldumm
melselaa kaçamak yapan sporunu 1 saat fazla yapacak
spor yapmazsa ceza olarak bu haftaki kilo bildirimlerinde hesaplamarlı alcak nasıl fiikir :1closedeyes:

ben buldumm
melselaa kaçamak yapan sporunu 1 saat fazla yapacak
spor yapmazsa ceza olarak bu haftaki kilo bildirimlerinde hesaplamarlı alcak nasıl fiikir :1closedeyes:

bence iyi fikir.
evet sporu şart koyalım, 1 saat ceza da çok değilmi? yarım saat yapalım, bir yerde okumuştum kaçamak yapınca 50 kere olduğun yerde zıpla diye. Kaçamak yapan zıplasa mıhihoyyyt

1400 kalorilik ama karbonhidrat diyetide olabilir fark etmez yani
benim meyvem elmadır birde greyfurt çok seviyom ikisinide sırnaşık şey

ben tam bir meyve özürlüyüm, hele kışım hiç birini sevmem. Muz ve kivi biraz severim onun dışında pek yemem, menülerime bakarsanız hiç yemedğimi görürsünüz

tamam ben varım canımmmm ne dersen okkkk artık sana teslimim kızlar bi fikrim var ist. olanlarımız buluşsakmı bi araya gelip güzel bi diyet yapalımmmm sonra yazarız takımdaki kızlaraaaaa
kızlar eylem planı düşünüyorum önerisi olan varmı?
mesela karbonhidrat diyeti yapsakmı tolu halde, löliz çok güzel kilo vermişti, hep bu diyetle.
nasıl oluyo bu karbonhidrat diyeti ben bilmiyommm kiiii
canımya 3 porsiyon meyve çok fena olmuş belki suçlu odur untma meyvedede çok şeker varrr
canım kaç kalorilik bu? 1200 mü?
1200 çok değilmi ben şimdi bile 1000 kalori ile besleniyom ama veremiyommmm:uhm:

13. takım **98.etap**

ad1 (58.8 / 57.0 / 1.0 / 1.72&#37
nereus (65.2 / 65.2 / 0.0 / 0%)
melis08 (62.2 / 61.7 / 0.5 / 0.80%)
karamanli (kortizon tedavisi gördüğü için izinli, geri dönecek, son kilosu 77)dosba (69.6 / 70.9 / -1.3 / -1.87%)
aspettami (60.0 / )
melzeyit (79.1 / 80.0 / -0.9 / -1.14%)
löliz (mezun oldu)
patbori (75.2 / 74.1 / 1.1 / 1.44%)
şişgo (61.4 / 61.6 / -0.2 / -0.33%)
sudecan (62.5 / 62.0 / 0.5 / 0.8%)

13. TAKIM TOPLAM KıLO (

şişgocum karbonhidrat diyetinde her şeyin bir puano var, karbonhidratlar yüksekpuanlı, 50 yi geçmiiyorsun. Getiriyorum buraya.

bence iyi fikir.
evet sporu şart koyalım, 1 saat ceza da çok değilmi? yarım saat yapalım, bir yerde okumuştum kaçamak yapınca 50 kere olduğun yerde zıpla diye. Kaçamak yapan zıplasa mıhihoyyyt

tamam zıplasınn olur hem eğlecelide hop hop zıpalarıızz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2

evet nereuscum 1400 kalorilik çok fazla, 1200lük olan olsa bari.
Şişgocum buuşabiliriz tabi, melzeyitte gelecek mayısta, toplaşalım bence.

berbat bi tablo kendi adımaaaaaaaaaaaaaaakötükedi
kız meliscikkkkkkkkkkkkkk karbonhidrat diyetini açıklaaaa bekliyommm neler yiycezzz neler içcezzz sene sessiz kaldın yoksahiç bişey yemeden mi yapcaz bu diyetiiiiiiiiiiiiilaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…