Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tamam o zaman, bir maddemiz belli:
kaçamak yapan kaçamağı azsa 50, çoksa (ki, bu olmasın klava:) 100 defa zıplasın.

evet nereuscum 1400 kalorilik çok fazla, 1200lük olan olsa bari.
Şişgocum buuşabiliriz tabi, melzeyitte gelecek mayısta, toplaşalım bence.
tamam ayarlarız onuuu melzeyitte gelsinnnn
tamam zıplasınn olur hem eğlecelide hop hop zıpalarıızz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2

kız zıp zıpppp ne olacak benle senin bu halin milllet diyet yapıp kilo veriyo benle sennnnn :bbo:

melis seni bu hafta elime alıyorum artık ne karbonhidratı ya 6 öğün devam ve kaçamak yok zayıfladığımz haftayı hatırlayın herkesin üzerinde ağır bir bakı vardı melis ve nereus sizi elime almam gerekecek gerçi kelin ilacı olsa bışına sürer ama olsun bu hafta hepinizi kontrolüm altına alıyorum böylece bende sorumluluklarımı hatırlarım size karşı itirazı olan varmı

kızlar ben bu listenin çıkıtısnı aldım ama anlamadığım şu yani şimdi günde bu iyyeceklerden sadece 50 puanı geçememek kaydı il yiyeceğiz ve başka hiç bir şey yemeyecekmiyizzzzzzzz:uhm:

zaten canım protenlerin puanı çok düşük onlarla mideni doldur, az karbonhidrat.
mesela kahvaltıda yumurta 0 puan, bal felaket yazamıyorum.
bence doyulur.

kızlar iyi 8. takım açıkmlamış kilosunu, eksideler, en azından sonuncu değiliz. :dance:

tesellimiz var artık ama melisciğim o topiği okudum orda diyokii geçici su kaybına sebep olan sahte kilo kaybı yapar bu diyet bunun bize ne faydası varkiiiiii benim kafam karıştı yaaaaaaaafisfisfis

benim için sorun değil canımmm kaydirigubbakcemile3

şişgocuummm sen veriyonda beenn acınacak haldeyimm :çok üzgünüm: senağlama

ya kızlar saçmalamayın bırakın bu şleri normal beslenelim please

katılıyorummm sana fıstık ben şöyle güzel bi liste yaplımmm herksein katkısıyla spor aktivitesiylee birlikteee bu hafta hepimiz ona sadık kalmayı başralımmm birlikten kuvvet doğar tabi azcık değiştirme hakkımız olsun listeden herkesin bir kez değişklik yapma hakkı olsunnn bakalımmm bu hafta deneyelim ne dersinizzz:teytey:

Kızlarrrrrrrrrr ortak lıste yapma fıkrımıııı lÜtfen deĞerlendırıp yorummm yapınnnnnnnnnnnnnnnnnn 1 haftalık lıste oluŞturalımmmm ama yedıklerımız hepımızın sabıt olsunnnn ozaman dah hakım oluruz olayaaaa ve hatalarımızı gÖrÜrÜzzz

bence de hepimizi tırtıkla melzeyitcin, bak nereusa nasıl kilo verdirmiştin :) koç bile olmuştu. Birz baskı iyidir.

şişgocum ortak iste fikri iyi de, hepimiz işyerinde yiyoruz, farklı şeyler çıkabiliyor, nasıl standarda oturtacağız?

:roflol:
evet koç olmuştum ama kendime hayrım yokk
ben kabul anacımm ne derseniz kabul yeterki tığğ kimin olim yeter

yanlız şöyle bir sorun olur ben aynanın karşından ya hiç kalkmazsam :roflol: :roflol:

Herkese günaydın
60.0 / 59.5 / 50 / 0.83%
Akşam 7'den sonra hiçbir şey yemedim. Sadece kayısı yedim. Öğünlerim her zaman yediğim gibiydi. Meyvemi gündüz yedim. Verdiğim kilo çok değil ama diyet yapmadan kilo vermek harika bir duygu. Sporu da unutmadım tabi.

canım ben de hep böyle veriyorum. Akşam 7den sonra hiç bir şey yemiyorum, kaçamaklarım da olsa kilo veriyorum. 3,5 ayda 5.3 kilo vermişim bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…