sen kazanırsın hihoyyyt
canım ya da kestirsek yarısını ama biz kalan kısmı yine büyütürüz. En iyisi yağlarımızı aldırmak kaydirigubbakcemile2
canım ya ben erzurumluyum deöiştim ya hani sana babişkom kendi elleri ile kzım yesin diye kavurma yapıp yollamışşş kızlar bi güzel görünüyoki sormayınnn üzgünüm şimdiden akşam için ama sanırımmm bu haftaki tek kaçamağım bu olacak ama onu yiycemm yoksa hep aklımda olacak vallahi her yemeğe saldırcammm kavurma diyeeeee-tatlicadiarzu-
günaydın kızlar.hemen kilomu yazıyorum ve sonra çıkıp işlerimi hallediyorum.57 kg oldum kızlar.1 kg vemişim biliyorum 1,7 kg hedef koymuştum ama mens döneminde olduğumu unutmuşum.canım neden bu kadar tatlı istiyor diyorum bende.bugün biraz ağrılıyım ama çok fazla değil bir iki işim var onları halledip biraz dinleneyim diyorum ama ufaklık izin verirse tabi.öptüm herkesi.
yine ben kazanıcamm kendime savaş açtım artıkk kötükedihüso
ayy canımm benim ne güzell
yii bacım afiyet olsunnn Şeniz
biran düşünün ben siizn kaptanınız olsaydım neler olurdu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
izin verirdin canım herşey yememize, hep birinci olurduk ama sondan :hooray:kaydirigubbakcemile2
hepiniz aşağılarda görüyorm benim dışarı çıkmam lazım gelecem melis ben bu hafta sana yarıdımcı olamadım ama yapılacak olanları söyle ben hemen dönecem yapayım
hepiniz aşağılarda görüyorm benim dışarı çıkmam lazım gelecem melis ben bu hafta sana yarıdımcı olamadım ama yapılacak olanları söyle ben hemen dönecem yapayım
kızlar yaaaa iyki varsınızzz canlarım benimmmmmŞeniz
ben geldim ama çok kötü geldim
bu hafta oylama yaparak beni atabilirsiniz
70.9 olmuşum
yani 1.300 aldım
moralim bozuk yazmaya yüzüm yok
benim yüzümden sonuncu olacağız biliyorum senağlama
70.9 olmuşum
yani 1.300 aldım
kızlar yaaaa iyki varsınızzz canlarım benimmmmmŞeniz
öğlennn yemekte arnavut ciğeri yoğurttlu sebze haşlama (içine dere otu koyuyolar iğreniyommm) çorba ve kabak tatlısı varrrrr ne ediyim hangisini yiyim kızlarrrrrrrrrrrrrr
70.9 olmuşum
yani 1.300 aldım
öğlennn yemekte arnavut ciğeri yoğurttlu sebze haşlama (içine dere otu koyuyolar iğreniyommm) çorba ve kabak tatlısı varrrrr ne ediyim hangisini yiyim kızlarrrrrrrrrrrrrr
üzülme kuzummmmmmmmmm yanlız değilsinnnn
kız melisss menüyü yazdımmmm öğlen ye yiyim diye sordummm sana cvep vermiyonnnn
yoksa cevap vermeyerek hepsini ywmi demek istiyonnn açıkca söleeeee:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?