Herkese günaydın
60.0 / 59.5 / 50 / 0.83%
Akşam 7'den sonra hiçbir şey yemedim. Sadece kayısı yedim. Öğünlerim her zaman yediğim gibiydi. Meyvemi gündüz yedim. Verdiğim kilo çok değil ama diyet yapmadan kilo vermek harika bir duygu. Sporu da unutmadım tabi.
canım ben de hep böyle veriyorum. Akşam 7den sonra hiç bir şey yemiyorum, kaçamaklarım da olsa kilo veriyorum. 3,5 ayda 5.3 kilo vermişim bu şekilde.
iştee beennn :roflol: :lepi:
şişgocum ortak iste fikri iyi de, hepimiz işyerinde yiyoruz, farklı şeyler çıkabiliyor, nasıl standarda oturtacağız?[/Q
orasıda doğru bilmemki işteee ah canım öğlen yemekhaneye bi gittimki liste değişmişşş
öğlen yarım kase çorba+barbunya pilaki+2 çatal ucu ile irmik helvası
sonra 50 dk masa tenisi ama acayip tempolu oynadıkkk çok yoruldum nefes nefese yaniiikafamçokkarıştı
ya arkadaşlar benim kafama bişey takıldı bu akrep33 rumuzlu şahıs bi ara birinci falan olmamışmıydı nasıl 10 kilobirden almış bilen varmı
orasıda doğru bilmemki işteee ah canım öğlen yemekhaneye bi gittimki liste değişmişşş
öğlen yarım kase çorba+barbunya pilaki+2 çatal ucu ile irmik helvası
sonra 50 dk masa tenisi ama acayip tempolu oynadıkkk çok yoruldum nefes nefese yaniiikafamçokkarıştı
ortak listeyi herkes nasıl uygulayacak arkadaşlar.ben tek bir listeye bağlı kalamam evimde ne varsa onu yerim.hergün diyet yemeği hazırlayabilecek durumda olsam sanırım şimdi burda olmazdım.yada tadı kötü bir çorbaya bel bağlamazdım.ben kendi irademle savaşımı sürdürme taraftarıyım,gördüğüm kadarıyla bu konuda fena değilim.yapmak isteyen arkadaşlara saygılar.
melis ve kalistecim elinize sağlıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?