Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar,
selamlar. ara ara bakıyorum da yazamadım bi türlü. ben şimdi callan apla ile takılacağım:) madem bir yola baş koyduk düzenli yapalım. yemek de yemedim ama tok karna yapmaktansa aç daha iyi sanırım.

günlük 5 mesaj olayını unutmayın. ilk aşamada ben takip ederim ama yüküm çok fazla. içinizden biri kibarlık gösterip biraz yardımcı olsa " hayır" demem.

emvacım, resimdeki yasmin levy. bir şarkıcı. sesine hayranım. dinlersin bir ara:

YouTube - Yasmin Levy - Naci En Alamo Best Version with lyrics
http://www.youtube.com/watch?v=c4RO9QiwvTM

derya, yakmışsın düğünüçok güzel çıkmışsın canım. maşallah sana devamı da gelecekinşallah. diğer düğün ne zaman?

Son düzenleme:

çok teşkr ederim balım diğer düğün bi sorun çıkmazsa eylül 15'de. ozamana kadar dal gibi olurum bacım İNŞALLAH

ayy bende cok begendmm fizigini de cok begendgm bi kızın resmini koydummm kendmi ööle hayal ediorumm we ben de aynı senn gibi düsünüorum herkesi awatarıyla bütünlestiriorum

4.4.2008 doğumlu teyzesi. 3 yaşını bitirdi çok şükür

teşkr ederim tatlım benim. evet daha da verdimmi daha iyi olucam inş.
dal gibi değil incecik çıbık kalacan kız eylüle. benim oğlan da 24.11. 2008 yani arada 7 ay var seninki ile.
bak düşün 2.yi kılolardan kurtulunca. dünyanın en güzel duygusu, Rabbımın mucizesi

dal gibi değil incecik çıbık kalacan kız eylüle. benim oğlan da 24.11. 2008 yani arada 7 ay var seninki ile.
bak düşün 2.yi kılolardan kurtulunca. dünyanın en güzel duygusu, Rabbımın mucizesi

şuan cesaretim yok zaten. zayıflayınca Allah'ım izin verirse bizde düşünüyoruz ikinci bebişi. şua halimle hamile kalsam iki katı olurum ayyy valla ince halimi düşündükçe bi hoş oluyorum hele dükü düğündeki yorumlardan sonra

bilgisayarim cökmüstü bizde yeniden yükledik simdi de suresi doluyo diyo tekrar elden gecmesi lazim ama ben anlamiyom..hic bisi indiremiyom..

ama napim benim ciddi bi diyet bulmam lazim az yiyimle olmuyo bu isler..bende olmuyo inan..denedimde daha önce..tam kesmem lazim..bilmiyom..bi karamsarlik var ustumde...
ayrica 5 mesaj tamamda hani cok giremiyoz bazen..ama bakam öyle olmasi gerekiyosa yapcaz napam..

leslie nin disinda alttaki resimleri gördükten sonra callantic te ilgimi cekti dogrusu..hangisi daha iyi sizce??

Callanetics Before and After Pictures – Results Of Callanetics - CallaneticsExercises.com

Eşim psikiyatrise tekrardan gitmemi istiyor ama ben gitmek istemiyorum,beynimi uyuşturan ilaçları tekrardan kullanmak istemiyorum.

allah yardimcin olsun canim.. ama ilac kullanmani bende tavsiye etmem uyutuyolar sadece ama ilacsiz tedavi olacaksa ne ala..konusarak yani..

insallah canim ama cok guzelsin ve aradaki fark cok belli..masallah masallah... sen kesin basarirsin valla.. ahanda burdan duyuruyom 65 deil 70 olayim bende fotolarmi koycam 80 ve 70 ama nerdee ümitsizlige kapildim.. diyomya tostik dogmusum,tostik ölcem heralde..

11 de kalktim balli sirkeli su ictim bisi yemedim daha canim istemiyo.. disari cikmam gerek onuda istemiyom.. ufff.. bunalim takiliyom bugun..

bızde cuneyt dedık cuneyt geldı
bılemem artık melıkeyı getırırısınız :)

canım o avatardakıkadar degılım 42 bedenım ama o foto kadar olmayayım dıe ole koydum

ıyımıs cok pahalı degılmıs

kızlar,

allah yardimcin olsun canim.. ama ilac kullanmani bende tavsiye etmem uyutuyolar sadece ama ilacsiz tedavi olacaksa ne ala..konusarak yani..

14:
FİLE CANIMCIM
canım hastalıksa sendekı zten hekıme gıtmen gerekırkı recete yazssın
buna kararı psıkıyatrısler verıyor
mesala o aıle dostumuz ana gerek gormedı ılackullandırmadı
strese baglamıstı
bence psıkar hekkıem gıt
zaten gerekırse psikolaga yonlendırıyorlar
eger
zamanında onlem alınmazsa hafıf depresyonda buyugune gıder major depresyona falan yol acar basındayken cozmek lazım
ben doktorun verdıgıı lacları uyusturucu gozu ıle bakmadıgımın gerekcesını yazmıstım
ama sununla ıse basla
artık 10gune kadar havalar ıyılesıoo akşamları esınle yuruu
kurslara gıt arkadas cevresı edın
kıtap oku
kendını oyala el ısı seversen el ısı yap en buyuk terapi
kımseyı bulamıyorsan kalemı al yaz yaz yaz sakla
sıkıntıların dertlerın bıtınce oku kı gulersın
senı uzen bır ınsansa konusamıyorsan kısı verdıgın deger kadar degerlıdır
takma degerı 0 olsun
derım
eger aıle ıcı sıkıntıysa sabr edeceksın yıne takma

Son düzenleme:
bu avatar benı gaza getırır
nasıl ?
sabah klasık kahvaltı
az once 1 tabak engınar 1 dilm ekm
akşamaz.yaglı y.fasulye yogurt 1 dılm ekm

Son düzenleme:
En son geçen ramazan gittim drye asıl amacım konuşmaktı ama 10dk sonra 6 aylık ilaç yazdı kullan dedi.başladım ramazana dek gelmişti bütün uyudum dersem yeridir hani aldığım kilolarda hediyesi.burda psikolog yok.hayatımda bir şeyler değişecek ama neler bilmiyorum zaman gösterecek arada böyle oluyorum.bol bol dualarınıza ihtiyaçım var.

canlarım ben okula gitmedm bugün yagmur yagdı cok burda gitmeym dedm amaaaaaaaan bise sorcam we acil cwp bekliorum sizden biber dolmasının yanına hangi yemek yapılır ewdeklere süpriz yapıam da

kız pastayı yeni yemedim diyete başlamadan önceydi....şimdi asla..
ne diyeyim bilemedimki.eşin heyecanmı yapmadıki yada henüz idrakmı edemediki.yada melikeye kızıyordur.erkekler bir garip .takılma öyle hemen herşeye..
sen zayıflamaya kara verdin ya gerisi boş yola devam ..:13:
dün 3te ara
çeyrek pide

akşam yemeği 6da
8 mercimek köftesi 4 marul
domates salatalık 1 kk peynir
1 dlm börek

10.30 yarım bardak süt

spor yok
su 2 lt
bence sene bu dönmde kendini fazla yormamaya bak..hem seninki,ler henüz kaçamk değil..
kızlarrr b-fitle görüştüm yarın akşam denemeyee gidicem:)
hayırlı olsun ..git bakalım bi beğenecekmisin..
ya ben ne yicem aksam neden kmse cwp wermior bana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne yiyecen ben çorba içecem ortim..sende yap bi, domates çorbası kaşarsız 1 dilim ekmekle ye..
süpersin..gerçek sebeb budru tabiki dal gibisin yoksa..
YA SAMED YA ALLAH harika olur..
Eşim psikiyatrise tekrardan gitmemi istiyor ama ben gitmek istemiyorum,beynimi uyuşturan ilaçları tekrardan kullanmak istemiyorum.
elif bi özelden görüşsek seninle ..
yorum ortada kuzu çok fark var..

yanlış seçim foto sna yakın gelmemeli ince olmak istiyorsun ama bilinç altında dombiliyim mesajı gönderiyorsun..o yüzden az kilo veri,nce yemeğe saldırıyorsun..çünkü sen dombilisin..yani bilinç altı bunu diyor ve yemeye sevk ediyor..
ama hayır sne dombili olarak kalmayacaksinki..DAL GİBİ OLACAKSIN ÇÜNKÜ SEN DAL GİBİSİN..OLUMLU MESAJ GÖNDER BALIM..

evet callan 2. gün de yapıldı

ya tebrikler beğendinmi rabia ben izledim pek yavaş tıs tıs :26:bana hareket lazım ..ne bilem şimdi yaparken sıkılıp çatlarım zaten bıdık bu kadar süre bu modda takılmama asla izn vermez..belki gece..yapılablir....tabiri caizse ateş gibi gezerim evde oğlumu kaç kere hızlı dolaşmaktan çarpıp yere düşürdüm..delümüym ne..

canlarım ben okula gitmedm bugün yagmur yagdı cok burda gitmeym dedm amaaaaaaaan bise sorcam we acil cwp bekliorum sizden biber dolmasının yanına hangi yemek yapılır ewdeklere süpriz yapıam da

salçasız makarna olabalir yanında salata .yoğurt .akşama ne yiyeceğini buldun sanırım..

abartmıyorum,avatarındaki şişman olan aynı ben kendimi gödüm sanki

kızzzzzzzzzzzz emwa kızının adını elike mi koycan koy koy melike olmak ayrıcalıktır
vay ortş kendine pay çıkartmışsın..:76:
avatarda süper yaniiiii..kavi sonucu bir afetmi geliyor..
elif özelden bir görüşelim bacım..
bu avatar benı gaza getırır
nasıl ?
sabah klasık kahvaltı
az once 1 tabak engınar 1 dilm ekm
akşamaz.yaglı y.fasulye yogurt 1 dılm ekm

bu resim bendede var ama yanındaki dombik bilinçaltımı etkilemesin diye kullanmadım..gözüm inceye değil diğer resme hep takılıyordu..:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…