kaç yaşında senin yakışıklı
oy oyyy çok sempatiksinn balım yaa azcıkta kilo verdin mii tamamdırrrbittimmmm valla oğluşunada
kızlar,
selamlar. ara ara bakıyorum da yazamadım bi türlü. ben şimdi callan apla ile takılacağım:) madem bir yola baş koyduk düzenli yapalım. yemek de yemedim ama tok karna yapmaktansa aç daha iyi sanırım.
günlük 5 mesaj olayını unutmayın. ilk aşamada ben takip ederim ama yüküm çok fazla. içinizden biri kibarlık gösterip biraz yardımcı olsa " hayır" demem.
emvacım, resimdeki yasmin levy. bir şarkıcı. sesine hayranım. dinlersin bir ara:
YouTube - Yasmin Levy - Naci En Alamo Best Version with lyrics
YouTube - Yasmin levy - Naci En Alamo
derya, yakmışsın düğünüçok güzel çıkmışsın canım. maşallah sana devamı da gelecekinşallah. diğer düğün ne zaman?
kızlar size bişi itiraf edeyim
avatar resimlerinizde gördüğüm resim ile ben sizi bütünleştiriyorum. mesela rabianın bi kadın avatarı vardı ya onun rabia olduğunu düşünüyorum (öyle mi yoksa)
dombilide kılolu bi kadın görüyorum dombili böle biri diyorum. sakylemasterı incecik bir kadın olarak düşünüyorum. yani avatarlarınız beni etkiliyor. oraya incecik kızlar koyarsanız belki daha fazla motive oluruz.
ben de hamile avatarı koyayım barii
dal gibi değil incecik çıbık kalacan kız eylüle. benim oğlan da 24.11. 2008 yani arada 7 ay var seninki ile.4.4.2008 doğumlu teyzesi. 3 yaşını bitirdi çok şükür
teşkr ederim tatlım benim. evet daha da verdimmi daha iyi olucam inş.
dal gibi değil incecik çıbık kalacan kız eylüle. benim oğlan da 24.11. 2008 yani arada 7 ay var seninki ile.
bak düşün 2.yi kılolardan kurtulunca. dünyanın en güzel duygusu, Rabbımın mucizesi
leslie ablayı google'da aratarak rahat bulursun canım. çok yerde var linki.
bilgisayarındaki sorunu tam anlamadım?
elma diyeti falan yapma, zararı faydasından çok o diyetlerin. sen günlük meyve olarak elmanı ye yeter.
ben okuyorum ama yazamıyorum,bilmiyorum evdede öyleyim hiç bir şey yapmak istemiyorum,sanki bütün vücudum kitlenmiş ruhumda öyle ağlamak istiyorum çok saatlerce ama olmuyor bir türlü ağlıyamıyorum normalde çok mızmız biriyim yani derler ya yaşayan ölü işte öyle olmuşum,bir boşluktayım sanki. İçimde başarmak istediğim çok şey var olmuyor,Allahım yardım et,bazen çok kötü şeyler geliyor akıma eşim benim normal olmadığımı söyledi.dehe fazla yazamıycam yazarken ağladım yazmakta işe yaradı.ALLAHIM SEN AKLIMI KORU SEN SABIR VER,SEN BENİ AFFET.
Eşim psikiyatrise tekrardan gitmemi istiyor ama ben gitmek istemiyorum,beynimi uyuşturan ilaçları tekrardan kullanmak istemiyorum.
düğün merasimi fotoğraflar derken düzenime geri döndüm
bu sabah:
ballı limonlu ılık suyum.
20 dkk sonra
5 siyah zeytin
2 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 bardak şekersiz açık çay.
bugün kesinlikle spor yapamam anca evimi toparlarım. ayaklarım uyuşuk halao topuklu ayakkabılarla 7 saat durdum ve sürekli ayaktaydım. ama inanılmaz mutlu oldum beni görenler çok beğendiler ve şaşırdılar çok incelmişsin diye Allah'ım 70 i göreceğim günüde göstersin bana
şuan 90'ı göreyim yeterli gerisi geliyor zaten
bızde cuneyt dedık cuneyt geldıkırmızı ile yazdıkların için teşekkür dombilim inşallah tutabilirim kendimi. bu sabah 1 simit yemekle yarım ekmek yedim haaa
bi daha yemem
dombilim sen buralarda yokken bak neler oldu. ben hamişmişim yaaaa
ikinci bebek olcak inşallah. 2.5 yaşında oğlum var 2. de kız olcak inşallah
cinsiyeti bilmiyoruz ama evde bi melike muhabbeti var gidiyoooo
geçen yusuf emirime masal anlatıyordum. masal kahramanları yusuf emiir ve kardeşi melike
o gün bugündür kardeşinden bahsederken melike diyorum. eşiim de kızıyor ben o ismi sevmiyorum diyor (yengesinin adı aslında yengeyi sevmiyor)
ben de ne güzel isim diyorum bakalım sağlıklı hayırlı bir evlat olsun da cinsiyeti mühim değil.
canım o avatardakıkadar degılım 42 bedenım ama o foto kadar olmayayım dıe ole koydumkızlar size bişi itiraf edeyim
avatar resimlerinizde gördüğüm resim ile ben sizi bütünleştiriyorum. mesela rabianın bi kadın avatarı vardı ya onun rabia olduğunu düşünüyorum (öyle mi yoksa)
dombilide kılolu bi kadın görüyorum dombili böle biri diyorum. sakylemasterı incecik bir kadın olarak düşünüyorum. yani avatarlarınız beni etkiliyor. oraya incecik kızlar koyarsanız belki daha fazla motive oluruz.
ben de hamile avatarı koyayım barii
ıyımıs cok pahalı degılmısbenimde sıkılaşmaya ihtiyacım var vucuttaki yağlar kasa dönsünn süperr olurr inşş yaa çok pahalı da deil gülüm konuştukk parayı 6 ay gitcem aylık 63e geliyoo :64
bencede canım sana katılıyorummm
file arkadaşımm psikologa git gülüm daha iyiii ilaçlarla falan boşverr derdini anlat kurtulll sıkıntından :86:
FİLE CANIMCIMkızlar,
allah yardimcin olsun canim.. ama ilac kullanmani bende tavsiye etmem uyutuyolar sadece ama ilacsiz tedavi olacaksa ne ala..konusarak yani..
14:
bu avatar benı gaza getırır
nasıl ?
nasıl ?
Sabah klasık kahvaltı
az once 1 tabak engınar 1 dilm ekm
akşamaz.yaglı y.fasulye yogurt 1 dılm ekm
kız pastayı yeni yemedim diyete başlamadan önceydi....şimdi asla..tuttum zaten sevapta kazanmıs olurus allahu tealanın ısımlerınden yaaa samed
grubu canlandıracagız ınsallah
yanlız pasta olmamıs send ebenım gıbı suursuzca yıyon bende gecen hafta buyuk dıkdortken borcamla kek ustu muhallebılı pasta yaptım 1 gecede yedım (pazartesı gecesı)
artık yemıyecegım
bu akşam belkı gezmeye gıdebılırız ozamanda yemıyecegım
bana uyar rabısım
baska turlu takım hareketlenmeyecekk herkes 5 msj yazabılır
haftasonu yazmamam
(esım kadınlar klubune gıcık) bı ton laf soyluooo dalga gecıooo
ne diyeyim bilemedimki.eşin heyecanmı yapmadıki yada henüz idrakmı edemediki.yada melikeye kızıyordur.erkekler bir garip .takılma öyle hemen herşeye..sabah aç karnına 9da
2 KURABİYE ( arkadaş getirmiş okla)
kahvaltı
1 SİMİT:18:
domates salatalık
5 zeytin yarım kk peynir
ara yok
öğle
çeyrek köfte ekmek 1 ayran olacak inşallah.
mide bulantılarım başladı. okula otobüsle gelip gidiyorum dayanoılmaz oluyor her gün 1 saat gidiş 1 saat geliş. üstüne okulda derste de başladı midebulantılarım. ve ilk hamileliğimde eşim çok ilgilydi bunda farkında bile değil sanki hamile olduğumun ve bu sinirime dokunuyor. salı günü doktora gidecektik. o sabahçı olduğu için öğleden sonra evde. ben de eve geldim öğleden sonra. ben uyucam çok uykum var dedi. ben de bugün doktora gidecektik ya unuttun mu dedim. aaa ewet diyo. kalktı giyindi gittik ama ben içten içe rahatsız oluyorum bu durumdan. dün midem bulanıyo diyorum bi cümle kur değil mi yok cevap bile vermiyo. ben mi abartıyorum. abartıyo da olabilirim hamilelik duygusallığı da olabilir yazdıklarım ama beni rahatsız ediyor işte kızlar....
sen zayıflamaya kara verdin ya gerisi boş yola devam ..canım 104 - 105 kg idim ilk resimde. şuan 97.7 son kilo bildiriminde bu kilodaydım. yarın süpriz bi rakam bildiricem Allah'ın izniyleboyum 168 cm. benimle aynı kiloda olanlar 46-48 ve üstü giyiniyorlar. ama inan ki göbeğim belim ve kalçalarım çok inceldi. şuan 44 beden tam oluyor. ilk resimdeki elbisem 48 bedendi şuan inanılmaz bol çuval gibi oluyo. kınada çok bol giyinmiştim. eşimde aynısını söyledi kıyafetin bol ondan çok kilolu oluyosun. birdaha giyinme bunları dedi. işte bende kaldırdım bazı kıyafetlerimi. bu arada bu güzel yorumun için teşkr ederim cnm benim
bence sene bu dönmde kendini fazla yormamaya bak..hem seninki,ler henüz kaçamk değil..dün 3te ara
çeyrek pide
akşam yemeği 6da
8 mercimek köftesi 4 marul
domates salatalık 1 kk peynir
1 dlm börek
10.30 yarım bardak süt
spor yok
su 2 lt
hayırlı olsun ..git bakalım bi beğenecekmisin..kızlarrr b-fitle görüştüm yarın akşam denemeyee gidicem:)
ne yiyecen ben çorba içecem ortim..sende yap bi, domates çorbası kaşarsız 1 dilim ekmekle ye..ya ben ne yicem aksam neden kmse cwp wermior bana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
süpersin..gerçek sebeb budru tabiki dal gibisin yoksa..BANA UYAR AMA A ben listede diilim ya fark etmez herhalde benim olup olmamam.
giymedim kız vallaaaaa. ben kapalıyım ya giyiymime dikkat ettim hep. dikkat çekmeyen biraz daha bol seçtim kıyafetlerimi. vücut hatlarım belli olmasın diye. gaLİBA GERÇEK SEBEP BU
Allah razı olsun arkadaşım. az önce dersim boştu. öğretmenler odasında oturuyordum masanın üstü de dolu ama yiyesim var. mide bulantılarım başladı iyi değilim. neyse yaSAMED YA ALLAH ÇEKEçeke bı hal oldum. 2 bardak su içtim sadece.
güzel bir gece geçirmene pistten inmemene sevindim canımmmm
kaynın hanım köylü olcak galiba yakında. hanımla gizli gizli kuaföre gitmeler falan kardeşini bile götürmemeler
boşwer sizi üzmesine izin vermeyin. kendi eden bulur. yarın öbür gün birer birer çekilir etrafındaki insanlar sonra biz nerde hata yaptık derler
form bisküvi olabilir yanında ayranla
canım ara ara hepimiz bunalıyoruz. hemen küçük bi değişiklik yap. ne yapmaktan hoşlanıyorsan onu yap. ne bileyim bi gezmeye git gel mesela.
git çarşıya vitrinleri gez gel
canım kendini iyi hissetmen için söledim hangisi sana uyarsa artık. hayatta hiç birşey kendini üzmeye değmez....
elif bi özelden görüşsek seninle ..Eşim psikiyatrise tekrardan gitmemi istiyor ama ben gitmek istemiyorum,beynimi uyuşturan ilaçları tekrardan kullanmak istemiyorum.
yorum ortada kuzu çok fark var..resimleri buldum
Bu yaklaşık 1.5 - 2 ay evvelki halim.
diğer kaynımın nişanı
buda dünkü son halim.
eşim ve ben
buda benim hayatıma anlam katan varlık
yorum sizlerin canlarım
kuzucuklar oyle yaaaa
ınsa yetısemıyor sımdıkte benımkısı uyanır uyanmaz kapıya gıdıoo addda dıoo
valla rabıssss
ımrendım kı ne ımrendım ıradene sabrına
bıraz ınsanlarınduydguları ıle alay edıyorlar gıbıme gelıooo
dogru olabılır de
dombılı foto bana yakın gelıooo
kendı halimi gorup bak halın bu demek ıyı gelıo
canım haklısın hos geldımmmmm
dogru soyluyorsu dun akşam esım saat 22.30 da yemek yedı ben yemedımm
anters avm ye gıttık hıc bısı yemedim
demı rabısım
basladım artık karalıyım
sımdık sogan suyumu ıctım kahvaltımı ettım bı bardak y. çay ıcıyorum
evet callan 2. gün de yapıldı
canlarım ben okula gitmedm bugün yagmur yagdı cok burda gitmeym dedm amaaaaaaaanbise sorcam we acil cwp bekliorum sizden biber dolmasının yanına hangi yemek yapılır ewdeklere süpriz yapıam da
salçasız makarna olabalir yanında salata .yoğurt .akşama ne yiyeceğini buldun sanırım..
abartmıyorum,avatarındaki şişman olan aynı ben kendimi gödüm sanki
vay ortş kendine pay çıkartmışsın..:76:kızzzzzzzzzzzz emwa kızının adını elike mi koycan koy koy melike olmak ayrıcalıktır
elif özelden bir görüşelim bacım..En son geçen ramazan gittim drye asıl amacım konuşmaktı ama 10dk sonra 6 aylık ilaç yazdı kullan dedi.başladım ramazana dek gelmişti bütün uyudum dersem yeridir hani aldığım kilolarda hediyesi.burda psikolog yok.hayatımda bir şeyler değişecek ama neler bilmiyorum zaman gösterecek arada böyle oluyorum.bol bol dualarınıza ihtiyaçım var.
nasıl ?
sabah klasık kahvaltı
az once 1 tabak engınar 1 dilm ekm
akşamaz.yaglı y.fasulye yogurt 1 dılm ekm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?