Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu da bak aklıma gelmeyen bakıs acısı olabılır aslında
salçasız makarna olabalir yanında salata .yoğurt .akşama ne yiyeceğini buldun sanırım..
kac kasık yıyeceksın makarna ?

bu resim bendede var ama yanındaki dombik bilinçaltımı etkilemesin diye kullanmadım..gözüm inceye değil diğer resme hep takılıyordu..:18:
hımmmm bende bak bu mu ıyı yoksa bumu
ben kendımı buu aralar ınce goruyorum ne oldumu unuttum ıcın yıyorum bak sımdık fosur fosursun bak yanındakı hatun ınceek boyle ıncecek olll dıyorum bakalım

sabah kahvaltımı yazmıştım.

öğlen yemeği yemedim inanılmaz yorgunum yattığım yerden yazıyorum sabahtan beri :)

oğlum öğlen uykusundan uyandı.

bizim için:

bir su bardağı mercimek, iki çorba kaşığı pirinç, bir soğan, bir patates, parmak kadar minik ve ince havuç, bir sarımsak, bir çorba kaşığı salça, bir sivri biber, bir domates ve bir et bulyon ile çorba yaptım. mikserden geçirdim. bir çimdik tuz ve karabiber ekledim. çok lezzetli bir çorba oldu. bu arada SIFIR YAĞ. şimdi bir kase çorbamı içiyorum. iki gündür eve yeşillik falan alamadım malum yoğunduk. bu akşam eşimle çıkıp alıcaz. o yüzden fazla yiyemiyorum. yeşillikler karnımı doyuruyordu. çorbayla geçiştiricem bugünümü. aşırıya kaçmadan.

bir buçuk litre su içtim şimdiye kadar. bugünlük bukadar

şimdi çıkıyorum kızlar arada uğrarım yine. dışarı çıkıcaz eşimin gelme saati. kendinize ve evlatlarınıza cici bakın. öpüldünüz :)

Son düzenleme:
deryacım,
kaptan yardımcılığı konusunda ben de deneyebiliriz diyorum. senin de meşguliyetin çok ama denemekten zarar gelmez. gerçi hepimiz meşgulüz ama zaman ayırmaya çalışıyoruz buraya elimizden geldiğince.
ne dersin şimdi?

selam,selam..

saat 2 bucukta 2 dilim ekmek uzerine beyaz peynir 1 ince dilim salam,1 tane haslanmis yumurta yesil cayla birlikte..

ben temelli türkiyeye dönmeyi dusunuyorum kizlar.. cok mutluyum tabi elbiselerimi döktüm hepsini götürmek istiyom cok severek isteyerek aldigim seylerdi ama cogu olmuyor birakmicam ama götürcem..onlari topluyom simdi... yani dönüs hemen deil haziranda gidicem dolayisiyla hepsini götüremem ama 6 ay kalip bi giris cikis yapicam.. yemek yapmam lazim daha sonra yine girer yazarim malum 5 msji tamamlamak gerek dimi

canım, minimum 5 mesaj iyi olur. şu anda 8 kişiyiz. 2 kişi de deneme süresinde. herkes 5 mesaj yazsa günlük 50 mesaj yapıyor. bir de bunlara cevap yazıldığını düşün. yoksa takımdaki solgunluk beni endişelendiriyor. biraz gayret göstererek koca günde 5 mesaj yazılır diye düşünüyorum.

bu avatar benı gaza getırır
nasıl ?
sabah klasık kahvaltı
az once 1 tabak engınar 1 dilm ekm
akşamaz.yaglı y.fasulye yogurt 1 dılm ekm
avatar güzel ama bence o yandaki şişkodan da kurtul. sadece zayıf olan kalsın.

canlarım ben okula gitmedm bugün yagmur yagdı cok burda gitmeym dedm amaaaaaaaan bise sorcam we acil cwp bekliorum sizden biber dolmasının yanına hangi yemek yapılır ewdeklere süpriz yapıam da
biber dolmasının yanına çorba ve salata canım. çoktan yapmışsındır gerçi ama ben de maydanoz olayım

oww ateş derya
çok beğenmedim deryacım ama bu kadar insan faydalandım diyor. devam etmeden anlayamam faydalı olup olmadığını. slim in 6'in ilk kısmını da indirdim. fırsat bulduğum bir ara onu da denemek istiyorum. 1 saatten az sürüyor zaten canım. arada motive olalım diye değişimleri göstermiş falan.
ben de hareketli spor seviyorum ama bölgesel çalıştıranlar genelde böyle mıy mıy oluyor. ebru şallı da çok mıy mıy mesela.

mercimeği ben de yağsız pişiririm, çok da güzel olur. seninki de güzel olmuşa benziyor afiyet olsun canım. o kadar harekete sen bugün dinlenmeyi hakettin.
diğer düğüne kadar dal olursun bence de. eylüle daha 4 ay var. hadi bakalım

afiyet olsun canım. kahvaltı türü yapmışsın sanırım.
hayırlısıyla dönersin türkiyeye inşallah. dar da olsalar elbiselerini getir canım. zayıflayacaksın sen:81:

paylaşım için teşekkürler canım.tavsiyelerin dikkate alınacak:)
cok ii bi yöntem rabiacm bence de uygulayalımm
olabilir bu yöntem ama ben akşam pek kimseyi bulamıyorum buralarda
kitap okusan biraz mutlulukla ve başarı öyküleriyle dolu kitaplar.beni böyle kitaplar çok motive ediyor canım:)
canım ilk haline göre çoookk incelmişsin.maşallah.dahada iyi olacaksın inşallah.iyi olacağız yani.senin yaş kaçtı bu arada?
ya ben ne yicem aksam neden kmse cwp wermior bana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım bende hep düşünüp duruyorum bunu.ama akşamları peynirli,tavuklu,balıklı falan salata yemek bence mantıklı.ben bugün öyle yapcam:)
ayyy heyecanla bekliyorum yarını canım.ama bende süpriz olmıcak sanırım.yada kilolar bekledi bekledi tam bir hafta sonra düşecek ,inşaalllaahhhhh:)
ahhh canımm allah yardımcın olsun valla ,bizim okulda bir öğretmen arkadaş vardı.derstte falan hep kusardı afedersin.hamileliğin sonuna kadar sürdü.inşallah senin öyle olmaz.hayırlısıyla geçer çabucak.
bende koyayım ya bir avatar resmi:)
dal gibi değil incecik çıbık kalacan kız eylüle. benim oğlan da 24.11. 2008 yani arada 7 ay var seninki ile.
bak düşün 2.yi kılolardan kurtulunca. dünyanın en güzel duygusu, Rabbımın mucizesi
allahım banada nasip etsin inşallah kızlar
bu avatar benı gaza getırır
nasıl ?
sabah klasık kahvaltı
az once 1 tabak engınar 1 dilm ekm
akşamaz.yaglı y.fasulye yogurt 1 dılm ekm

merhaba canım senle tanışmadık.ben fatma.yeniyim buralarda.inşallah vereceğiz kiloları.ama bence sen direk nickten kaybediyorsun canım.neden kendine dombili diyorsunkikendimizi öyle görmeyelim dimi?

avatar güzel ama bence o yandaki şişkodan da kurtul. sadece zayıf olan kalsın.

merhaba canım senle tanışmadık.ben fatma.yeniyim buralarda.inşallah vereceğiz kiloları.ama bence sen direk nickten kaybediyorsun canım.neden kendine dombili diyorsunkikendimizi öyle görmeyelim dimi?
olmazsa degıstırem barı
valla fatmacım dombılıyım cunku :) kompleks oldu sanırım

tatlım takımımızda iki tane derya var sanırım. sen hangisi için dedin bunu?

evet cnm çok güzel oldu çorba :) bir kase pişirdiğimde yedim bi dilim ekmekle.
şimdide bir kase yedim. ekmeksiz. artık bişey yemiycem. eşim uzandı biraz hala yorgun kalkıcak şimdi yeşillik ve meyve alıcam. yeşil elma yada bir bardak süt içerim saat 9 gibi.

ayyyyy inş. cnm yaa 4 ay. vakit bol. ve bendede yeterince azim ve sabır depolu yarın korkun benden

canım ilk haline göre çoookk incelmişsin.maşallah.dahada iyi olacaksın inşallah.iyi olacağız yani.senin yaş kaçtı bu arada?

allahım banada nasip etsin inşallah kızlar
teşekkür ederim cnm benim. 85 doğumluyum cnm. 26 yaşındayım.

Amin cnm inşallah. verelim şu kiloları bizde Allah nasip ederse ikinci bebişi düşünüyoruz. sende sağlığınla bir zayıfla önce. Allah'ım duysun sesini. Hayırlısı olsun geç olsun. üzme kendini.

canım bende 83 doğumluyum.inşallah canım allah duyar sesimi.

olmazsa degıstırem barı
valla fatmacım dombılıyım cunku :) kompleks oldu sanırım

öyle görmicez kendimizi.hani emrahın bir filmi vardı oya aydoğan annesiydi.onu düzeltmeye öğretmen geliyordu ve diyorduki ben çok güzel bir kadınım diceksin.oda döne döne ben çok güzel bir karıyam,ben çok güzel bir karıyam:)diyordu ya bilmem hatırladınmı.ben onu çok yaparım evde.eşimde tabi tabi der,domates güzeli diye dalga geçer,hiç umursamamsende dene.

silim in 6 Start It Up bunu yaptım valla çok iyi ..tüm bölgeyi çalıştırıyor..bacakalrım titredi spor sonrası yani..üsütnede leslie 500 adım yaptım..bölgesel doğru aslında mıy mıy ama bakacaqğız değişim iyidir kaptanım..
bence olamyan kıyafetlerini hazırla..hem hazirana daha var..az aslıda ver bi 5 kilocuk..
tamam rabia deneyelim..seninde yardıma ihtiyacın var doğru söylüyorsun..elimden geleni yaparım..:13:

dinlen canıım yarın güzel bir bildirim bekliyoruz..

nasıl görüşeceğiz bilmiyorum özelden, ben namaz kılıp tekrar gelecem.

kavi sizcce ii bi yöntem mi kızlar kavitasyon gitmeli mym gitmemeli miyim bilmiorum ya sonuc alamazsam o kadar param bosa mı giderr napmalıyım akıl werin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…