ortimmmmm ben okula gitcektm okulda ne yicem die dert ettm bitanemm ama gitmedm
canlarım ben okula gitmedm bugün yagmur yagdı cok burda gitmeym dedm amaaaaaaaanbise sorcam we acil cwp bekliorum sizden biber dolmasının yanına hangi yemek yapılır ewdeklere süpriz yapıam da
bu da bak aklıma gelmeyen bakıs acısı olabılır aslındayanlış seçim foto sna yakın gelmemeli ince olmak istiyorsun ama bilinç altında dombiliyim mesajı gönderiyorsun..o yüzden az kilo veri,nce yemeğe saldırıyorsun..çünkü sen dombilisin..yani bilinç altı bunu diyor ve yemeye sevk ediyor..
ama hayır sne dombili olarak kalmayacaksinki..DAL GİBİ OLACAKSIN ÇÜNKÜ SEN DAL GİBİSİN..OLUMLU MESAJ GÖNDER BALIM..
kac kasık yıyeceksın makarna ?salçasız makarna olabalir yanında salata .yoğurt .akşama ne yiyeceğini buldun sanırım..
hımmmm bende bak bu mu ıyı yoksa bumu
bu resim bendede var ama yanındaki dombik bilinçaltımı etkilemesin diye kullanmadım.. gözüm inceye değil diğer resme hep takılıyordu..:18:
canım, minimum 5 mesaj iyi olur. şu anda 8 kişiyiz. 2 kişi de deneme süresinde. herkes 5 mesaj yazsa günlük 50 mesaj yapıyor. bir de bunlara cevap yazıldığını düşün. yoksa takımdaki solgunluk beni endişelendiriyor. biraz gayret göstererek koca günde 5 mesaj yazılır diye düşünüyorum.ama napim benim ciddi bi diyet bulmam lazim az yiyimle olmuyo bu isler..bende olmuyo inan..denedimde daha önce..tam kesmem lazim..bilmiyom..bi karamsarlik var ustumde...
ayrica 5 mesaj tamamda hani cok giremiyoz bazen..ama bakam öyle olmasi gerekiyosa yapcaz napam..
leslie nin disinda alttaki resimleri gördükten sonra callantic te ilgimi cekti dogrusu..hangisi daha iyi sizce??
avatar güzel ama bence o yandaki şişkodan da kurtul. sadece zayıf olan kalsın.bu avatar benı gaza getırır
nasıl ?
sabah klasık kahvaltı
az once 1 tabak engınar 1 dilm ekm
akşamaz.yaglı y.fasulye yogurt 1 dılm ekm
biber dolmasının yanına çorba ve salata canım. çoktan yapmışsındır gerçi ama ben de maydanoz olayımcanlarım ben okula gitmedm bugün yagmur yagdı cok burda gitmeym dedm amaaaaaaaanbise sorcam we acil cwp bekliorum sizden biber dolmasının yanına hangi yemek yapılır ewdeklere süpriz yapıam da
oww ateş deryaya tebrikler beğendinmi rabia ben izledim pek yavaş tıs tıs :26:bana hareket lazım ..ne bilem şimdi yaparken sıkılıp çatlarım zaten bıdık bu kadar süre bu modda takılmama asla izn vermez..belki gece..yapılablir.... tabiri caizse ateş gibi gezerim evde oğlumu kaç kere hızlı dolaşmaktan çarpıp yere düşürdüm.. delümüym ne..
mercimeği ben de yağsız pişiririm, çok da güzel olur. seninki de güzel olmuşa benziyor afiyet olsun canım. o kadar harekete sen bugün dinlenmeyi hakettin.sabah kahvaltımı yazmıştım.
öğlen yemeği yemedim inanılmaz yorgunum yattığım yerden yazıyorum sabahtan beri :)
oğlum öğlen uykusundan uyandı.
bizim için:
bir su bardağı mercimek, iki çorba kaşığı pirinç, bir soğan, bir patates, parmak kadar minik ve ince havuç, bir sarımsak, bir çorba kaşığı salça, bir sivri biber, bir domates ve bir et bulyon ile çorba yaptım. mikserden geçirdim. bir çimdik tuz ve karabiber ekledim. çok lezzetli bir çorba oldu. bu arada SIFIR YAĞ. şimdi bir kase çorbamı içiyorum. iki gündür eve yeşillik falan alamadım malum yoğunduk. bu akşam eşimle çıkıp alıcaz. o yüzden fazla yiyemiyorum. yeşillikler karnımı doyuruyordu. çorbayla geçiştiricem bugünümü. aşırıya kaçmadan.
bir buçuk litre su içtim şimdiye kadar. bugünlük bukadar
şimdi çıkıyorum kızlar arada uğrarım yine. dışarı çıkıcaz eşimin gelme saati. kendinize ve evlatlarınıza cici bakın. öpüldünüz :)
afiyet olsun canım. kahvaltı türü yapmışsın sanırım.selam,selam..
saat 2 bucukta 2 dilim ekmek uzerine beyaz peynir 1 ince dilim salam,1 tane haslanmis yumurta yesil cayla birlikte..
ben temelli türkiyeye dönmeyi dusunuyorum kizlar.. cok mutluyum tabi elbiselerimi döktüm hepsini götürmek istiyom cok severek isteyerek aldigim seylerdi ama cogu olmuyorbirakmicam ama götürcem..onlari topluyom simdi... yani dönüs hemen deil haziranda gidicem dolayisiyla hepsini götüremem ama 6 ay kalip bi giris cikis yapicam.. yemek yapmam lazim daha sonra yine girer yazarim malum 5 msji tamamlamak gerek dimi
paylaşım için teşekkürler canım.tavsiyelerin dikkate alınacak:)kimse yazmıyor..yeni takım arkadaşalrı nerde..uyuyanlar uyansın..miskinlik yapanlar kalkıp silkinsin bakın yaza az kaldı..sonra niye kilo veremiyorum diye miyavlamayın..gün boyu kendinizi takip edin ne yapıyorumda kilo veremiyorum ne yaparsam kilo vermeme katkısı olur..her zamanki beslenmenizde ufak değişimlerle kilo vermeyi hedefleyin ..sürekli diyet çeşitleri araştırmayın.en iyi diyet kendi yaşam şeklinize uyan beslenme şeklidir..ki verdiğiniz kiloları geri almayın..o diyet bu diyet sizi istemediğiniz bir şeyi yapmaya zorlayarak strese sokmaktan başak birşeye yaramaz..onlan verdiğinizde daha fazla geri alırsınız..
şimdi ufak tiyolar vereyim..
sürekli atıştırma ihtiyacımı hissediyorsunuz her aklınıza birşey yemek geldiğinde elinizn altında su şişesi olsun ondan yudum yudum için..ilk başlarda kolay olmayabilir ama buda bir alışkanlıktır ve 1 hafta içinde alışmaya başlasınız..
kahvaltıyı mutlaka yapmalısınız kahvaltı alışkanlığı kazanırsanız metabolizmanızı sabah harekete geçirisiniz..yok ben kahvaltı yapamıyorum diyorsanız en azından uyanınca kuru kayısı yiyin ve su için ..
yemeklerin yanında illa ekmek olacak diyorsanızki olamlıda zaten yemeklerinizn suyunu tabağınıza koymayın suyunu süzün..
bunalrı biryerden okuyup yazmıyorum hayatımda değiştirdiğim şeyler bunlar ve geçen sene 4 ayda 15 kilo vermeyi başardım..geriye 5 kilosunu aldım ama oda spor yapamdığım için ve birden tüm yeme düzneimi değiştirip saçmaladım.gece yarısı kocaman bir yaş pastanın yarsını yemek gibi. hatta sabah uyanınca kalanını bitirmek gibi. bilmem anlatabildimmi..
ve
EN ÖNEMLİSİ SÜREKLİ İŞTAHINIZ AÇIKSA
YA SAMED ZİKRİ çok iyi gelecektir..yapabilrseniz her sabah uyanınca sayısız ya SAMED diyin..yemek yemeyi unutacaksınız..açlık aklınıza geldikçede devam edin..
olabilir bu yöntem ama ben akşam pek kimseyi bulamıyorum buralardacok ii bi yöntem rabiacm bence de uygulayalımm
kitap okusan biraz mutlulukla ve başarı öyküleriyle dolu kitaplar.beni böyle kitaplar çok motive ediyor canım:)ben okuyorum ama yazamıyorum,bilmiyorum evdede öyleyim hiç bir şey yapmak istemiyorum,sanki bütün vücudum kitlenmiş ruhumda öyle ağlamak istiyorum çok saatlerce ama olmuyor bir türlü ağlıyamıyorum normalde çok mızmız biriyim yani derler ya yaşayan ölü işte öyle olmuşum,bir boşluktayım sanki. İçimde başarmak istediğim çok şey var olmuyor,Allahım yardım et,bazen çok kötü şeyler geliyor akıma eşim benim normal olmadığımı söyledi.dehe fazla yazamıycam yazarken ağladım yazmakta işe yaradı.ALLAHIM SEN AKLIMI KORU SEN SABIR VER,SEN BENİ AFFET.
canım ilk haline göre çoookk incelmişsin.maşallah.dahada iyi olacaksın inşallah.iyi olacağız yani.senin yaş kaçtı bu arada?resimleri buldum
Bu yaklaşık 1.5 - 2 ay evvelki halim.
diğer kaynımın nişanı
buda dünkü son halim.
eşim ve ben
buda benim hayatıma anlam katan varlık
yorum sizlerin canlarım
canım bende hep düşünüp duruyorum bunu.ama akşamları peynirli,tavuklu,balıklı falan salata yemek bence mantıklı.ben bugün öyle yapcam:)ya ben ne yicem aksam neden kmse cwp wermior bana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyy heyecanla bekliyorum yarını canım.ama bende süpriz olmıcak sanırım.yada kilolar bekledi bekledi tam bir hafta sonra düşecek ,inşaalllaahhhhh:)canım 104 - 105 kg idim ilk resimde. şuan 97.7 son kilo bildiriminde bu kilodaydım. yarın süpriz bi rakam bildiricem Allah'ın izniyleboyum 168 cm. benimle aynı kiloda olanlar 46-48 ve üstü giyiniyorlar. ama inan ki göbeğim belim ve kalçalarım çok inceldi. şuan 44 beden tam oluyor. ilk resimdeki elbisem 48 bedendi şuan inanılmaz bol çuval gibi oluyo. kınada çok bol giyinmiştim. eşimde aynısını söyledi kıyafetin bol ondan çok kilolu oluyosun. birdaha giyinme bunları dedi. işte bende kaldırdım bazı kıyafetlerimi. bu arada bu güzel yorumun için teşkr ederim cnm benim
ahhh canımm allah yardımcın olsun valla ,bizim okulda bir öğretmen arkadaş vardı.derstte falan hep kusardı afedersin.hamileliğin sonuna kadar sürdü.inşallah senin öyle olmaz.hayırlısıyla geçer çabucak.sabah aç karnına 9da
2 KURABİYE ( arkadaş getirmiş okla)
kahvaltı
1 SİMİT:18:
domates salatalık
5 zeytin yarım kk peynir
ara yok
öğle
çeyrek köfte ekmek 1 ayran olacak inşallah.
mide bulantılarım başladı. okula otobüsle gelip gidiyorum dayanoılmaz oluyor her gün 1 saat gidiş 1 saat geliş. üstüne okulda derste de başladı midebulantılarım. ve ilk hamileliğimde eşim çok ilgilydi bunda farkında bile değil sanki hamile olduğumun ve bu sinirime dokunuyor. salı günü doktora gidecektik. o sabahçı olduğu için öğleden sonra evde. ben de eve geldim öğleden sonra. ben uyucam çok uykum var dedi. ben de bugün doktora gidecektik ya unuttun mu dedim. aaa ewet diyo. kalktı giyindi gittik ama ben içten içe rahatsız oluyorum bu durumdan. dün midem bulanıyo diyorum bi cümle kur değil mi yok cevap bile vermiyo. ben mi abartıyorum. abartıyo da olabilirim hamilelik duygusallığı da olabilir yazdıklarım ama beni rahatsız ediyor işte kızlar....
bende koyayım ya bir avatar resmi:)kızlar size bişi itiraf edeyim
avatar resimlerinizde gördüğüm resim ile ben sizi bütünleştiriyorum. mesela rabianın bi kadın avatarı vardı ya onun rabia olduğunu düşünüyorum (öyle mi yoksa)
dombilide kılolu bi kadın görüyorum dombili böle biri diyorum. sakylemasterı incecik bir kadın olarak düşünüyorum. yani avatarlarınız beni etkiliyor. oraya incecik kızlar koyarsanız belki daha fazla motive oluruz.
ben de hamile avatarı koyayım barii
allahım banada nasip etsin inşallah kızlardal gibi değil incecik çıbık kalacan kız eylüle. benim oğlan da 24.11. 2008 yani arada 7 ay var seninki ile.
bak düşün 2.yi kılolardan kurtulunca. dünyanın en güzel duygusu, Rabbımın mucizesi
bu avatar benı gaza getırır
nasıl ?
sabah klasık kahvaltı
az once 1 tabak engınar 1 dilm ekm
akşamaz.yaglı y.fasulye yogurt 1 dılm ekm
avatar güzel ama bence o yandaki şişkodan da kurtul. sadece zayıf olan kalsın.
avatarım cok elestırıldımerhaba canım senle tanışmadık.ben fatma.yeniyim buralarda.inşallah vereceğiz kiloları.ama bence sen direk nickten kaybediyorsun canım.neden kendine dombili diyorsunkikendimizi öyle görmeyelim dimi?
deryacım,
kaptan yardımcılığı konusunda ben de deneyebiliriz diyorum. senin de meşguliyetin çok ama denemekten zarar gelmez. gerçi hepimiz meşgulüz ama zaman ayırmaya çalışıyoruz buraya elimizden geldiğince.
ne dersin şimdi?
mercimeği ben de yağsız pişiririm, çok da güzel olur. seninki de güzel olmuşa benziyor afiyet olsun canım. o kadar harekete sen bugün dinlenmeyi hakettin.
diğer düğüne kadar dal olursun bence de. eylüle daha 4 ay var. hadi bakalım
teşekkür ederim cnm benim. 85 doğumluyum cnm. 26 yaşındayım.canım ilk haline göre çoookk incelmişsin.maşallah.dahada iyi olacaksın inşallah.iyi olacağız yani.senin yaş kaçtı bu arada?
allahım banada nasip etsin inşallah kızlar
teşekkür ederim cnm benim. 85 doğumluyum cnm. 26 yaşındayım.
Amin cnm inşallah. verelim şu kiloları bizde Allah nasip ederse ikinci bebişi düşünüyoruz. sende sağlığınla bir zayıfla önce. Allah'ım duysun sesini. Hayırlısı olsun geç olsun. üzme kendini.
olmazsa degıstırem barı
valla fatmacım dombılıyım cunku :) kompleks oldu sanırım
silim in 6 Start It Up bunu yaptım valla çok iyi ..tüm bölgeyi çalıştırıyor..bacakalrım titredi spor sonrası yani..üsütnede leslie 500 adım yaptım..bölgesel doğru aslında mıy mıy ama bakacaqğız değişim iyidir kaptanım..1:
oww ateş derya
çok beğenmedim deryacım ama bu kadar insan faydalandım diyor. devam etmeden anlayamam faydalı olup olmadığını. slim in 6'in ilk kısmını da indirdim. fırsat bulduğum bir ara onu da denemek istiyorum. 1 saatten az sürüyor zaten canım. arada motive olalım diye değişimleri göstermiş falan.
ben de hareketli spor seviyorum ama bölgesel çalıştıranlar genelde böyle mıy mıy oluyor. ebru şallı da çok mıy mıy mesela.
:
bence olamyan kıyafetlerini hazırla..hem hazirana daha var..az aslıda ver bi 5 kilocuk..selam,selam..
saat 2 bucukta 2 dilim ekmek uzerine beyaz peynir 1 ince dilim salam,1 tane haslanmis yumurta yesil cayla birlikte..
ben temelli türkiyeye dönmeyi dusunuyorum kizlar.. cok mutluyum tabi elbiselerimi döktüm hepsini götürmek istiyom cok severek isteyerek aldigim seylerdi ama cogu olmuyorbirakmicam ama götürcem..onlari topluyom simdi... yani dönüs hemen deil haziranda gidicem dolayisiyla hepsini götüremem ama 6 ay kalip bi giris cikis yapicam.. yemek yapmam lazim daha sonra yine girer yazarim malum 5 msji tamamlamak gerek dimi
tamam rabia deneyelim..seninde yardıma ihtiyacın var doğru söylüyorsun..elimden geleni yaparım..:13:deryacım,
kaptan yardımcılığı konusunda ben de deneyebiliriz diyorum. senin de meşguliyetin çok ama denemekten zarar gelmez. gerçi hepimiz meşgulüz ama zaman ayırmaya çalışıyoruz buraya elimizden geldiğince.
ne dersin şimdi?
sabah kahvaltımı yazmıştım.
öğlen yemeği yemedim inanılmaz yorgunum yattığım yerden yazıyorum sabahtan beri :)
oğlum öğlen uykusundan uyandı.
bizim için:
bir su bardağı mercimek, iki çorba kaşığı pirinç, bir soğan, bir patates, parmak kadar minik ve ince havuç, bir sarımsak, bir çorba kaşığı salça, bir sivri biber, bir domates ve bir et bulyon ile çorba yaptım. mikserden geçirdim. bir çimdik tuz ve karabiber ekledim. çok lezzetli bir çorba oldu. bu arada SIFIR YAĞ. şimdi bir kase çorbamı içiyorum. iki gündür eve yeşillik falan alamadım malum yoğunduk. bu akşam eşimle çıkıp alıcaz. o yüzden fazla yiyemiyorum. yeşillikler karnımı doyuruyordu. çorbayla geçiştiricem bugünümü. aşırıya kaçmadan.
bir buçuk litre su içtim şimdiye kadar. bugünlük bukadar
şimdi çıkıyorum kızlar arada uğrarım yine. dışarı çıkıcaz eşimin gelme saati. kendinize ve evlatlarınıza cici bakın. öpüldünüz :)
vay ortş kendine pay çıkartmışsın..:76:
avatarda süper yaniiiii..kavi sonucu bir afetmi geliyor..
elif özelden bir görüşelim bacım..
bu resim bendede var ama yanındaki dombik bilinçaltımı etkilemesin diye kullanmadım.. gözüm inceye değil diğer resme hep takılıyordu..:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?