Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın deryacım
tae bo'yu sanırım gülşah da yapıyordu. bakiyim ben de bir ara. az hareketli şeyleri seviyorum ben. leslie artık sıkıcı geliyor.
bugün evdeyim ama endere bakmak hiç aklıma gelmedi. baksaydım beraber yapmış olurduk:)
eşin de haklı yaw. ama bu callan ablayı yapmak için 1 saat ayırcaz artık. alışınca 1 saatten az sürer gerçi bu.

valla haklısın deryacım, mezurasız olmaz.
sana boşuna spor kraliçesi demedik zaten
orti işi canlansın.
takımımız bu şekilde:

file76 : 65
Sakaleynmaster : 57
ebruli_hayat : 65
sementa33 : 60
neyneyse : 60
dryrgp : 65-70 arası
yagmurcini3 : 65
roseking35 : 50
anofel20 : 65
moonros : 59

10 kişiyiz. senin ortin kimdi?

hehe tosun paşaya da bakın siz:)
sana da bravo deryacım. takım için ne zorluklarda yazıyorsun.

ayy süpersin rabia cok özendirdin bizi kızz wallaaa
hadi bakalım

kahvaltı az peynir domates salatalık biber üstüne bir tatlı kasıgı zzeytnyagı pulbiber sekersiz cay 2 dilim ekmek 5 zeytn smdi soda ictimm yesil cayımı da icicem birazdan
afiyet olsun canım.

canım, yardımcılık için başka gönüllü olan varsa o kaptan yardımcısı olsun o zaman. işlerin yoğun senin gerçekten.

valla çok haklısın.
ya samed öyle mi? bir deneyelim bakalım.

canım ben de deli gibi uyumak istiyorum ama uyumaya fırsat bulamyıroum. bu uyumalar sana kılo yapmaz. uyuyabildiğin kadar uyu. bebiş gelince uyuyamayacaksın zaten.

kesinlikle öyle.:81:
ya hala bol eskilerimi giyiyorum ben. psikolojik olarak zayıf hissetmiyorum. bu da garip bir durum işte.:96:
bende de aynı sorun var. psikolojik olarak zayıf hissetmiyorum. 60 kılo olanlar benden daha zayıfmış gibi geliyo gözüme. bak diyorum ne güzel görünüyorlar. kendimi algılama şeklim hep kılolu

canım zaman zaman duraksamalar olacak elbet. 1 günde almadık kı kıloları 1 günde gitsin. sabırlı olmalıyız

kaptanım ya valla çok şikayetçiyim.kimseler olmuyor saat 6 dan sonra.bir giriyorum cvp yazıyorum ,menümü yazıyorum,bekle bekle kimse yok.cvp yazanda yok.noliii yaaa?kendi kendime çalıp oynuyorum yani
ben de bakıyorum bazen ard arda hep ben yazıyoırum. ertesi gün cevap geliyor

teşekkür ederim canım
am aldığım gömleklerin hepsi değil bazı kalıplarda xs oldu. bir tanesi m oldu. değişiyor yani.
etekler ve pantolonda çok şükür 38 gördüm. hatta bir tane pantolonum 36
güle güle giy canım. maşallah 36 beden hiç giymedim neredeyse

ne güzel eşin gel sohbet edelim diyor. dün akşam eşim de ben de ayrı ayrı dışardaydık. ben 10da geldim yatana kadar 11 oldu. o 11de geldi. 2de yatmaya geldi ne konuşması ahhhhhhh
konuşsak da heppppp ben konuşurum anlatırım gevezeyim biraz da

kahvaltı az peynir domates salatalık biber üstüne bir tatlı kasıgı zzeytnyagı pulbiber sekersiz cay 2 dilim ekmek 5 zeytn smdi soda ictimm yesil cayımı da icicem birazdan

evet, hanımlar. takım takımlıktan çıktı. bir derya bir sen bir ben bir o olmaz. herkesden katılım bekliyoruz. bu konuda 8. takımdan bir arkadaş 7. takımın aşağıdaki yöntemini yazmış. ben de bunu uygulama taraftarıyım. günlük 5 mesaj yazma kuralımız olsun. daha az yazma konusunda devamlılık gösterenler listeden çıkarılsın. ne dersiniz?

her sabah saat 8.30 da başlıyor..kanal adı vermek yasakmı.
benim ortim yağmurcini..ama başka ortak olmak isteyen varsa kabul ederim..çok kişi daha fazla azim demek..
saol canım..spor kraliçesi sevdim ben bu ismi.burcuxxxxxxx cadısı söylemişti..
callan ablaya başlasam zaten 36 bedene girerim.38 beden giyiyorum ama sıkılaşmak gerek.bende hareketli istiyorum leslie banada yavaş gelmeye başladı..
kaptna yardımcılığını düşünüyorum ama bazen öyle oluyorki menümü bile zor yazıyorum..yoksa seve seve..kimse üstlenmezse bir deneme yapabiliriz rabia..
YA SAMED yemeyi unutturuyor..sürekli tok hissediyorsunuz.şimdi buraya yazarkende zikrediyorum miğdem dolu dolu..:79:

teşkr ederim cnm. berbat bi akşam güzel bir gece geçirdim. ama ayaklarım çok sızlıyor şuan
sahneden inmedim bol bol oynadımm
bu arada bu mesajı okuyunca koştum tartıldım rekoru gördüm tartıda ama söylemiycem cumaya kadar rekor üstüne rekor eklemeyi düşünüyorum. su kaybettiğimi düşünmüyorum bolca su ve maden suyu tükettim. sadece çok az yiyebildim çünkü vakit yoktu o ukala kız da geldi düğüne beni görünce morali bozuldu hiç kalkıp oynamadı kös kös oturdu surat beş karış. düğün inanılmaz kalabalıktı davetlilerin yarısı ayakta kaldı moralimi bozmuyorum cnm. onlara inat biraz daha gaza geliyorum. eşimin ve sizin desteğiniz bana yeter fazlasıyla.
ayıp valla yaptıkları sen hiç moralini bozma canım fena halde kıskanıyorlar seni görünen o sen keyfini çıkar süslen püslen

teşkr ederim tatlım benim

bu arada akşama resimleri ekliycem. öncesi ve şimdiki halimi.

akşam 4 e kadar bekledik görümcemle kimse aramadı sormadı. kuaföre gidilcekmi ne olucak kimse bişi demiyor. dedim kalk merve (görümcem) gidelim biz. gittik kuaföre benim saçlarım kısa ve dümdüz zaten bi şekle girmiyor neyse saçımızı yaptırdık düğün sonuna kadar saçım bozuldu
damat ve gelinin yanına gittim kaynım olacak dengesiz diyorki naptınız bugün?
bende: kuaföre gittik geldik dedim. kim götürdü sizi dedi. bende biz kendimiz gittik dedim.
niye kimse götürmedi diyor ya nasıl sinirlendim benim eşim işte. öbür kaynım okulda (öğretmen) baban mı götürücek bizi dedim. hiç bişey demedi. siz aramadınız bari nerde oldğunuzu söyleseydiniz oraya gelirdik dedim. ancak ben gelini götürdüm çok işlerim vardı dedi. bende bahane değil dedim. sustu hiç bişey demedi. sonra pispis sırıtıp çok güzel olmuşsun dedi yemezler dedim önemli değil değil dedim bak bitti gitti. önemli olan gönüller hoş olsun. gereksiz kırgınlık olmasın dedim. beni boşwer kardeşini arasaydın tek kardeşin var dedim. bişey demedi yine. amaannn neyse geldim evimdeyim çok şükür. naparlarsa yapsınlar umrum değil. zaten çağırsalardıra gitmiycektim eşim istemedi. uyuz oldu onların hareketlerine

böyle yani benden bukadar

cok ii bi yöntem rabiacm bence de uygulayalımm

evet haklısın bu ne ya..bu kuralı destekliyorum....takım diyoruz ama nerde..şimdi çıkıyorum sizlerde burdasınız ama kızmın okul hazırlığı eşimin yemek hazırlığı yusufun öğle yemeği ben anca 3'ten sonra geleblirim..hepinizi öpüyorum..
evma link buldunmu ..sende zayıfla sitesinden bulablirsin..

kızlar bugün menümü yazıorum:
kahwaltı: paynir,5 zeytn,2 dilim ekmek,domates salatalık biber,cay
yarım saat bi saat sora soda
ara: yogurt 100 gr actiwia we 2 gün kurusu
smdi yesil cay icicem
öglen: haslanmıs tawuk,corba,yogurt ya da salata yapıcam
ara : yogurt 3 cewiz
smdiiiiii gelelim soruma :) menümün gayet ii oldugnu düsünüorum fakat saat 4 de baslayan dersim aksam 8 9 gibi bitcek we ben o saate kadar son ara ögünümü yapmıs olucam aksam 6 dan sora hic bise yemiorum artık ben ama bugün ne yicem bana öneriniz war mı okulda olcam ne yicem ben

ben okuyorum ama yazamıyorum,bilmiyorum evdede öyleyim hiç bir şey yapmak istemiyorum,sanki bütün vücudum kitlenmiş ruhumda öyle ağlamak istiyorum çok saatlerce ama olmuyor bir türlü ağlıyamıyorum normalde çok mızmız biriyim yani derler ya yaşayan ölü işte öyle olmuşum,bir boşluktayım sanki. İçimde başarmak istediğim çok şey var olmuyor,Allahım yardım et,bazen çok kötü şeyler geliyor akıma eşim benim normal olmadığımı söyledi.dehe fazla yazamıycam yazarken ağladım yazmakta işe yaradı.ALLAHIM SEN AKLIMI KORU SEN SABIR VER,SEN BENİ AFFET.

canım kusura bakma. iki gündür düzenli paylaşım yapamadım. ama nedenimi bildirmiştim. elimde olmayan bişeydi. gruba katıldığım ilk günden beri elimden geldiğince paylaşımlarımı aksatmıyorum.
düşündüğün uygulamada güzel.

kuzucuklar oyle yaaaa
ınsa yetısemıyor sımdıkte benımkısı uyanır uyanmaz kapıya gıdıoo addda dıoo

teşekkür ederim canım
am aldığım gömleklerin hepsi değil bazı kalıplarda xs oldu. bir tanesi m oldu. değişiyor yani.
etekler ve pantolonda çok şükür 38 gördüm. hatta bir tane pantolonum 36
valla rabıssss
ımrendım kı ne ımrendım ıradene sabrına

bıraz ınsanlarınduydguları ıle alay edıyorlar gıbıme gelıooo
dombili AVATAR RESMNİ ĞİNCE BİR RESİMLE DEĞİŞMENİ TAVSİYE EDERİM..olmak istediğin görüntüyle görsel motivasyon olur..
dogru olabılır de
dombılı foto bana yakın gelıooo
kendı halimi gorup bak halın bu demek ıyı gelıo

canım haklısın hos geldımmmmm
dogru soyluyorsu dun akşam esım saat 22.30 da yemek yedı ben yemedımm
anters avm ye gıttık hıc bısı yemedim

hadi kızzz artık sen de kendine gel, senin neyin eksik
demı rabısım

basladım artık karalıyım
sımdık sogan suyumu ıctım kahvaltımı ettım bı bardak y. çay ıcıyorum

orti acıkcası benim gönlümden gecen senin yardmcı olman
hadi aksama bekliorum meraklaaa ayy cok heyecanlı

bak nolur üzme kendni bu kadar kendne yazık ne güzel payşasımlar yapıodun ne kadar hırslıydın sen hedefne de ulasamıcaksın ltfen yapma bööle bi taraftan üzülürken diger bi tarftan sevinmelisinki hayata daha güclü baglan

resimleri buldum

Bu yaklaşık 1.5 - 2 ay evvelki halim.
diğer kaynımın nişanı

buda dünkü son halim.

eşim ve ben

buda benim hayatıma anlam katan varlık

yorum sizlerin canlarım

Eşim psikiyatrise tekrardan gitmemi istiyor ama ben gitmek istemiyorum,beynimi uyuşturan ilaçları tekrardan kullanmak istemiyorum.

DERYA SÜPERSİN DAHA FAZLA VERMİŞ GİBİ GİBİ DURUYORSUN,OĞLUNU ALLAH BAĞIŞLASIN.

BANA UYAR AMA A ben listede diilim ya fark etmez herhalde benim olup olmamam.

aa niye yaw? giymişsindir, benden zayıfsın sen zaten şu an.
giymedim kız vallaaaaa. ben kapalıyım ya giyiymime dikkat ettim hep. dikkat çekmeyen biraz daha bol seçtim kıyafetlerimi. vücut hatlarım belli olmasın diye. gaLİBA GERÇEK SEBEP BU

Allah razı olsun arkadaşım. az önce dersim boştu. öğretmenler odasında oturuyordum masanın üstü de dolu ama yiyesim var. mide bulantılarım başladı iyi değilim. neyse yaSAMED YA ALLAH ÇEKEçeke bı hal oldum. 2 bardak su içtim sadece.

güzel bir gece geçirmene pistten inmemene sevindim canımmmm
kaynın hanım köylü olcak galiba yakında. hanımla gizli gizli kuaföre gitmeler falan kardeşini bile götürmemeler
boşwer sizi üzmesine izin vermeyin. kendi eden bulur. yarın öbür gün birer birer çekilir etrafındaki insanlar sonra biz nerde hata yaptık derler

form bisküvi olabilir yanında ayranla

canım ara ara hepimiz bunalıyoruz. hemen küçük bi değişiklik yap. ne yapmaktan hoşlanıyorsan onu yap. ne bileyim bi gezmeye git gel mesela.
git çarşıya vitrinleri gez gel
canım kendini iyi hissetmen için söledim hangisi sana uyarsa artık. hayatta hiç birşey kendini üzmeye değmez....

valla canım bı kere ço sıksın
kılolu olup guzel gıyınmek zo kı sen bunu basarmıssın
ınsallah burada oncekı sonrakı hallerı goruruz
bebeıste cok sevımlı

Eşim psikiyatrise tekrardan gitmemi istiyor ama ben gitmek istemiyorum,beynimi uyuşturan ilaçları tekrardan kullanmak istemiyorum.

fıle cım canım antıdeprasanlar beynımızı uyusurmuyor beynımızdekı + ve_ kutuplar var onlar salgı uretıyor hormonlarımızı etkılıyor
mesale depresyonda kortızon salınımı artıyor
uzuldugun zmanada veya sok a gırdıgındede kortızon artıyor kortızon acı duymanı engellıyor mesala ayagına bıcak saplanıo o anda cocugun atese dogru gıdıoo hemn kortızon salgılanıp acı duymanı engellıyor ve sen cocugunu kurtarıyorsun
depresyondaykende kısının vucucudu salgılammaması gereken hormonları salgılıyor
bunlar kımı zaman aclık durtusu kımı zmanan tokluk tansıyon yukseklıgı mıde krampları
hıssı
aglama uyku halı bunlar hormonlarla ılgılı
sen antıdeprasanları kullanarak oncelıkle bu hormonları normal ınsan sevıyesıne getırıyorsunkı buda en az 6 ay sururyor
ılacı ıcınce 6 ay sonra tedavıy baslamıs oluyorsun
uyku yaparakta zıhnını dınlendırıyor kı uyanınca dınlenmıs hıssedıyoruz
bence ılaclarını kullan bu senın dedıgın kacıs
uyusmak ıstemıyorum dıee
antıbıotıklerde o zaman zehırlıooo napcaz kullanmıyacaz mı ?
bu bılgılerı psıkıyatrıs bır aıle dostumuz var esıde ecz arkadasım onlardan ogrenmıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…