canım sen kaç kıloydun. burdaki hatun çok güzel yaaa. azıcık bi fazlan var. hiç de elti muhabbeti yapan kadınların konuştuğu gibi değil. demek ki boyun uzun ve vücudun sıkı.resimleri buldum
Bu yaklaşık 1.5 - 2 ay evvelki halim.
diğer kaynımın nişanı
buda dünkü son halim.
eşim ve ben
buda benim hayatıma anlam katan varlık
yorum sizlerin canlarım
hayır gitme. psikoloğa git. daha iyi olur. ilaç almak yerine derdini anlatarak rahatlamak daha iyi geliyor insana. kendine şöyle sıkı bi dost bulsan seni anlayacak. otrup çayını kahveni yudumlarken salya sümük ağlayarak derdini anlatabileceğin ahhh arkadaşım ahhh.Eşim psikiyatrise tekrardan gitmemi istiyor ama ben gitmek istemiyorum,beynimi uyuşturan ilaçları tekrardan kullanmak istemiyorum.
DERYA SÜPERSİN DAHA FAZLA VERMİŞ GİBİ GİBİ DURUYORSUN,OĞLUNU ALLAH BAĞIŞLASIN.
güzel bir gece geçirmene pistten inmemene sevindim canımmmm
kaynın hanım köylü olcak galiba yakında. hanımla gizli gizli kuaföre gitmeler falan kardeşini bile götürmemeler
boşwer sizi üzmesine izin vermeyin. kendi eden bulur. yarın öbür gün birer birer çekilir etrafındaki insanlar sonra biz nerde hata yaptık derler
valla canım bı kere ço sıksın
kılolu olup guzel gıyınmek zo kı sen bunu basarmıssın
ınsallah burada oncekı sonrakı hallerı goruruz
bebeıste cok sevımlı
canım sen kaç kıloydun. burdaki hatun çok güzel yaaa. azıcık bi fazlan var. hiç de elti muhabbeti yapan kadınların konuştuğu gibi değil. demek ki boyun uzun ve vücudun sıkı.çok beğendim oğluşunu da seni de . çok sempatiksin ayrıca.
tuttum zaten sevapta kazanmıs olurus allahu tealanın ısımlerınden yaaa samedkimse yazmıyor..yeni takım arkadaşalrı nerde..uyuyanlar uyansın..miskinlik yapanlar kalkıp silkinsin bakın yaza az kaldı..sonra niye kilo veremiyorum diye miyavlamayın..gün boyu kendinizi takip edin ne yapıyorumda kilo veremiyorum ne yaparsam kilo vermeme katkısı olur..her zamanki beslenmenizde ufak değişimlerle kilo vermeyi hedefleyin ..sürekli diyet çeşitleri araştırmayın.en iyi diyet kendi yaşam şeklinize uyan beslenme şeklidir..ki verdiğiniz kiloları geri almayın..o diyet bu diyet sizi istemediğiniz bir şeyi yapmaya zorlayarak strese sokmaktan başak birşeye yaramaz..onlan verdiğinizde daha fazla geri alırsınız..
şimdi ufak tiyolar vereyim..
sürekli atıştırma ihtiyacımı hissediyorsunuz her aklınıza birşey yemek geldiğinde elinizn altında su şişesi olsun ondan yudum yudum için..ilk başlarda kolay olmayabilir ama buda bir alışkanlıktır ve 1 hafta içinde alışmaya başlasınız..
kahvaltıyı mutlaka yapmalısınız kahvaltı alışkanlığı kazanırsanız metabolizmanızı sabah harekete geçirisiniz..yok ben kahvaltı yapamıyorum diyorsanız en azından uyanınca kuru kayısı yiyin ve su için ..
yemeklerin yanında illa ekmek olacak diyorsanızki olamlıda zaten yemeklerinizn suyunu tabağınıza koymayın suyunu süzün..
bunalrı biryerden okuyup yazmıyorum hayatımda değiştirdiğim şeyler bunlar ve geçen sene 4 ayda 15 kilo vermeyi başardım..geriye 5 kilosunu aldım ama oda spor yapamdığım için ve birden tüm yeme düzneimi değiştirip saçmaladım.gece yarısı kocaman bir yaş pastanın yarsını yemek gibi. hatta sabah uyanınca kalanını bitirmek gibi. bilmem anlatabildimmi..
ve
EN ÖNEMLİSİ SÜREKLİ İŞTAHINIZ AÇIKSA
YA SAMED ZİKRİ çok iyi gelecektir..yapabilrseniz her sabah uyanınca sayısız ya SAMED diyin..yemek yemeyi unutacaksınız..açlık aklınıza geldikçede devam edin..
evet, hanımlar. takım takımlıktan çıktı. bir derya bir sen bir ben bir o olmaz. herkesden katılım bekliyoruz. bu konuda 8. takımdan bir arkadaş 7. takımın aşağıdaki yöntemini yazmış. ben de bunu uygulama taraftarıyım. günlük 5 mesaj yazma kuralımız olsun. daha az yazma konusunda devamlılık gösterenler listeden çıkarılsın. ne dersiniz?
1 sımıt 1/2 ekmeksabah aç karnına 9da
2 KURABİYE ( arkadaş getirmiş okla)
kahvaltı
1 SİMİT:18:
domates salatalık
5 zeytin yarım kk peynir
ara yok
öğle
çeyrek köfte ekmek 1 ayran olacak inşallah.
mide bulantılarım başladı. okula otobüsle gelip gidiyorum dayanoılmaz oluyor her gün 1 saat gidiş 1 saat geliş. üstüne okulda derste de başladı midebulantılarım. ve ilk hamileliğimde eşim çok ilgilydi bunda farkında bile değil sanki hamile olduğumun ve bu sinirime dokunuyor. salı günü doktora gidecektik. o sabahçı olduğu için öğleden sonra evde. ben de eve geldim öğleden sonra. ben uyucam çok uykum var dedi. ben de bugün doktora gidecektik ya unuttun mu dedim. aaa ewet diyo. kalktı giyindi gittik ama ben içten içe rahatsız oluyorum bu durumdan. dün midem bulanıyo diyorum bi cümle kur değil mi yok cevap bile vermiyo. ben mi abartıyorum. abartıyo da olabilirim hamilelik duygusallığı da olabilir yazdıklarım ama beni rahatsız ediyor işte kızlar....
hadi sürpriz rakamını heyecanla bekliyoruzzzzzzzzzcanım 104 - 105 kg idim ilk resimde. şuan 97.7 son kilo bildiriminde bu kilodaydım. yarın süpriz bi rakam bildiricem Allah'ın izniyleboyum 168 cm. benimle aynı kiloda olanlar 46-48 ve üstü giyiniyorlar. ama inan ki göbeğim belim ve kalçalarım çok inceldi. şuan 44 beden tam oluyor. ilk resimdeki elbisem 48 bedendi şuan inanılmaz bol çuval gibi oluyo. kınada çok bol giyinmiştim. eşimde aynısını söyledi kıyafetin bol ondan çok kilolu oluyosun. birdaha giyinme bunları dedi. işte bende kaldırdım bazı kıyafetlerimi. bu arada bu güzel yorumun için teşkr ederim cnm benim
bu güzel bilgi için teşekkür ederim faydalı oldu. böylece yanlış yorumlardan kaçınmış olurum bundan sonra. bu siteyi seviyorummmm öğrenmek güzel.valla canım bı kere ço sıksın
kılolu olup guzel gıyınmek zo kı sen bunu basarmıssın
ınsallah burada oncekı sonrakı hallerı goruruz
bebeıste cok sevımlı
fıle cım canım antıdeprasanlar beynımızı uyusurmuyor beynımızdekı + ve_ kutuplar var onlar salgı uretıyor hormonlarımızı etkılıyor
mesale depresyonda kortızon salınımı artıyor
uzuldugun zmanada veya sok a gırdıgındede kortızon artıyor kortızon acı duymanı engellıyor mesala ayagına bıcak saplanıo o anda cocugun atese dogru gıdıoo hemn kortızon salgılanıp acı duymanı engellıyor ve sen cocugunu kurtarıyorsun
depresyondaykende kısının vucucudu salgılammaması gereken hormonları salgılıyor
bunlar kımı zaman aclık durtusu kımı zmanan tokluk tansıyon yukseklıgı mıde krampları
hıssı
aglama uyku halı bunlar hormonlarla ılgılı
sen antıdeprasanları kullanarak oncelıkle bu hormonları normal ınsan sevıyesıne getırıyorsunkı buda en az 6 ay sururyor
ılacı ıcınce 6 ay sonra tedavıy baslamıs oluyorsun
uyku yaparakta zıhnını dınlendırıyor kı uyanınca dınlenmıs hıssedıyoruz
bence ılaclarını kullan bu senın dedıgın kacıs
uyusmak ıstemıyorum dıee
antıbıotıklerde o zaman zehırlıooo napcaz kullanmıyacaz mı ?
bu bılgılerı psıkıyatrıs bır aıle dostumuz var esıde ecz arkadasım onlardan ogrenmıstım
helal olsun sanakızlarrr b-fitle görüştüm yarın akşam denemeyee gidicem:)
kırmızı ile yazdıkların için teşekkür dombilim inşallah tutabilirim kendimi. bu sabah 1 simit yemekle yarım ekmek yedim haaa1 sımıt 1/2 ekmek
1 ceyrek ekm =3 dılm ekm
anamm sendee mı hamıssın hadı hayırlı olsun kız bı uzak kaldım neler olmus nelerrrr
senın ılk gebelıktı demı ?
ayyy kusura bakma canım yaaaaaya ben ne yicem aksam neden kmse cwp wermior bana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlarrr b-fitle görüştüm yarın akşam denemeyee gidicem:)
düğün merasimi fotoğraflar derken düzenime geri döndüm
bu sabah:
ballı limonlu ılık suyum.
20 dkk sonra
5 siyah zeytin
2 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 bardak şekersiz açık çay.
bugün kesinlikle spor yapamam anca evimi toparlarım. ayaklarım uyuşuk halao topuklu ayakkabılarla 7 saat durdum ve sürekli ayaktaydım. ama inanılmaz mutlu oldum beni görenler çok beğendiler ve şaşırdılar çok incelmişsin diye Allah'ım 70 i göreceğim günüde göstersin bana
şuan 90'ı göreyim yeterli gerisi geliyor zaten
bugün ev işi sana spor olarak yeter de artar bile. yarın başlarsın. herkesin gözlerini okşamışsın güzelliğin ve zarafetinle aferim sana arkadaşım. onlar daha ne güzellikler görecekler senden. sen sabırlı ol. topikte kal yeter....60ı da göreceksin. bak bu günü hatırlatırım sana o zamana. hem o gün geldiğinde belki 9 ay sonra olur bende senin kadar zayıf olmak istiyorum der zayıflama maratonuna başlarım. yoksa kıskanır mıyım senidüğün merasimi fotoğraflar derken düzenime geri döndüm
bu sabah:
ballı limonlu ılık suyum.
20 dkk sonra
5 siyah zeytin
2 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 bardak şekersiz açık çay.
bugün kesinlikle spor yapamam anca evimi toparlarım. ayaklarım uyuşuk halao topuklu ayakkabılarla 7 saat durdum ve sürekli ayaktaydım. ama inanılmaz mutlu oldum beni görenler çok beğendiler ve şaşırdılar çok incelmişsin diye Allah'ım 70 i göreceğim günüde göstersin bana
şuan 90'ı göreyim yeterli gerisi geliyor zaten
bugün ev işi sana spor olarak yeter de artar bile. yarın başlarsın. herkesin gözlerini okşamışsın güzelliğin ve zarafetinle aferim sana arkadaşım. onlar daha ne güzellikler görecekler senden. sen sabırlı ol. topikte kal yeter....60ı da göreceksin. bak bu günü hatırlatırım sana o zamana. hem o gün geldiğinde belki 9 ay sonra olur bende senin kadar zayıf olmak istiyorum der zayıflama maratonuna başlarım. yoksa kıskanır mıyım seni
deryacım biz sana güveniyorz. hele fotoları gördükten sonraaa
kaç yaşında senin yakışıklıinş. cnm o güzellikleri hepbirlikte görücez. yok kız biz birbirimizi kıskanmayızben senin iki evladın var diye kıskanırım sadece ben cesaret edemiyorumda ikinciye
güven için teşkr ederim cnm benim..inşallllllaaahhhhhhhh
benimde sıkılaşmaya ihtiyacım var vucuttaki yağlar kasa dönsünn süperr olurr inşş yaa çok pahalı da deil gülüm konuştukk parayı 6 ay gitcem aylık 63e geliyooayyy kusura bakma canım yaaaaa
bende suan kahve ıcmeye arkadaa gıdıomm
sen akşama tost yıyebılırsın veya sadece salata
hadı bakalım b fıt sıkılastırıoo kılo verdırmıomus sende ne olacak cok pahalı hayrını gorurusun bakalım beklıoz
inşş bende öle olcammm bakalımhadi sürpriz rakamını heyecanla bekliyoruzzzzzzzzz
bu güzel bilgi için teşekkür ederim faydalı oldu. böylece yanlış yorumlardan kaçınmış olurum bundan sonra. bu siteyi seviyorummmm öğrenmek güzel.
helal olsun sana
şimdiden kolay gelsin benim bi arkadaş da gidiyor çok yoruluyorum diyor ama 1 haftada 2.5 kılo verdi ve incelmeye başladı.
oy oyyy çok sempatiksinn balım yaa azcıkta kilo verdin mii tamamdırrrresimleri buldum
Bu yaklaşık 1.5 - 2 ay evvelki halim.
diğer kaynımın nişanı
buda dünkü son halim.
eşim ve ben
buda benim hayatıma anlam katan varlık
yorum sizlerin canlarım
canım sen kaç kıloydun. burdaki hatun çok güzel yaaa. azıcık bi fazlan var. hiç de elti muhabbeti yapan kadınların konuştuğu gibi değil. demek ki boyun uzun ve vücudun sıkı.çok beğendim oğluşunu da seni de . çok sempatiksin ayrıca.
hayır gitme. psikoloğa git. daha iyi olur. ilaç almak yerine derdini anlatarak rahatlamak daha iyi geliyor insana. kendine şöyle sıkı bi dost bulsan seni anlayacak. otrup çayını kahveni yudumlarken salya sümük ağlayarak derdini anlatabileceğin ahhh arkadaşım ahhh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?