ben kendme güwenmiorum 2 ay sıkı diyet yapmam yapamam kendme inanmıorum basaramam ben 2 ay disimi sıksam biliorum olcak ama o kadar cok wermem gereken kilom warki benm of of ne yapcamı bilmiorum ben bildgm tek sey bu aralar hic ii deilşim hic
iyi geceler deryacım.kuzucukalrı yatırayım..hepinize iyi geceler..yarın bol kilo vermiş olarak uyanalım inşallah.
KAPTAN YARDIMCISI OLARAK kilo bildirmi saatine uyalım lütfen saat 11:00 geçmeyecek..hatta erkenden gelin beni bekletmeyin..
hadi hayırlı olsun canım. inşallah azami faydalanırsın.haaa bu arada kızlar altın çileğe başladım bugünbakalım neler olacak.arkadaş faydasını çok görmüş ,inşallah işe yarar.size bildiririm artık:)
hangi yüzle kilo bildirimi yapacam bilmiyorum.
inşallah canım.galiba bende veremedim ama hayırlısı bakalım.sabah tartıda bir mucizeyle karşılaşmak istiyorum
k.öncesi: ballı limonlu su, 1 günkurusu
kahvaltı: peynir, 4 zeytin, domates - salatalık ve 2 dilim ekmek
ara: 2 beypazarı kurusu, ve maalesef tatlı
öğle: karnabahar yemeği ve sarımsaklı yoğurt
ara: 2 kupa yeşilçay ve beyaz nohut
akşam: 2 kase kıymalı pirinç çorbası
ara: badem, 1 beypazarı kurusu
ara: 1 kupa neskafe ve 1 k bar
kendimi aştım yaw:78:sabah tartı beni tokatlayacak sanırım.
ayrıca 2 tane form plus içtim.
su: 2 lt kadar
spor: callan abla
iyi geceler kızzlarrr
bugünkü menüm
sabah 1kase süt içine 5yk nesfit
öğlen 2 dilim ekmek 2yk yoğurt 4yk kabak yemeği
akşam eve gelincede haşlanmış tavuk göğsü 5yk taze fasulye 2dilim ekmek
gün boyu 4 belkide 5 bardak yeşilçay ve su
sabah tartıda umudum yokk:18:
kendine güveniorsan kendi imkanlarını zorla. sonuçta kolay kazanmıyosun o parayı. yinede sana kalmış bişey canım.ben direk ankara da bi güzellik salonuna gttm canm ilk seansı yaptırdım ölcücekti kadın beni ama benm cok acelem wardı hemen cıktım dewam etmeyi istiorum tabi ama o kadar para wereip de sonuc alamzsam mahwolurum cnkü ben üni okuorum alemden hic para almıorum calısıorum kendm we bu sekilde ömdüorum onun parasını ödicem daha dorusu ise yararsa 40 beden olcam 2 ay sora ama 2 ay cok sıkı d,yet we spor yapsam da 40 beden olurum die düsünüorum hem kawiye werdgm parayı biriktirirsem 2 ay sora bi sürü kıyafet alabilirm die düsünüğorumm
sakaleynmaster da derya canım. adaşsınız.
sabah kaç kilo olacaksın merakla bekliyorum:81:
bence yüzünü kapattırması iyi olmuş. ne de olsa bizim baktığımız gibi başkaları da bakabilir.
leslie bir çeşit egzersiz programı. dışarda yürüyüş yapamayanlar için tasarlanmış. evin içinde 1 milden başlayarak 5 mile kadar çeşitli türlerde yürüyüşler var. olduğun yerde yürüyorsun kısaca.
üstte açıkladım canım.
saol canim daaa nasil indiricez leslie ablayi peki.. birde muhtemelen ben indiremicem cunku bilgisayarimi kendim yukledigim icin indirme yapmiyo yenilemek gerek programi..napsakki??
bende tartildim bugun hic inmemis..resmen bunalim takiliyom.. ben tostik dogmusum öylede ölcem heralde..
uff..bilmiyom..yanii kendi adima biliyom ama napsak bilmiyom..yarin butun gun sadece elma yiyip denemeyi dusunuyom..elma diyeti yani..yarin iyi gecerse devam edicem..
2 -3 gundur elma sirkesi+bal+su iciyom simdilik bi numara yok...gram oynamazmi yaa..bide dikkat ediyom..
allah bilir kacinci rüyanizi görüyonuztatli rüyalar bakam..
o nasıl laf kıss öle tostik doğdum tostik ölücemallah korusun bende veremiom ama daha pes etmedim vericeğimi biliyorum çünkü moral biraz ya aşk olsun üzülürüm valla
teşekkür ederim canım
am aldığım gömleklerin hepsi değilbazı kalıplarda xs oldu. bir tanesi m oldu. değişiyor yani.
etekler ve pantolonda çok şükür 38 gördüm. hatta bir tane pantolonum 36
imreniyorum ya maşallah 20 kilo falan vermiştin demi benimde totalde başlamadan önce 26 kilo vermem lazımbari 2011 bitmeden bende atsam şu kiloları
her sabah saat 8.30 da başlıyor..kanal adı vermek yasakmı.
benim ortim yağmurcini..ama başka ortak olmak isteyen varsa kabul ederim..çok kişi daha fazla azim demek..
saol canım..spor kraliçesi sevdim ben bu ismi.burcuxxxxxxx cadısı söylemişti..
callan ablaya başlasam zaten 36 bedene girerim.38 beden giyiyorum ama sıkılaşmak gerek.bende hareketli istiyorum leslie banada yavaş gelmeye başladı..
kaptna yardımcılığını düşünüyorum ama bazen öyle oluyorki menümü bile zor yazıyorum..yoksa seve seve..kimse üstlenmezse bir deneme yapabiliriz rabia..
YA SAMED yemeyi unutturuyor..sürekli tok hissediyorsunuz.şimdi buraya yazarkende zikrediyorum miğdem dolu dolu..:79:
bende deniyim canım YA SAMED ALLAH'ın isimlerindendi demi ESMA_ÜL HÜSNA
teşkr ederim cnm. berbat bi akşam güzel bir gece geçirdim. ama ayaklarım çok sızlıyor şuan
sahneden inmedim bol bol oynadımm
bu arada bu mesajı okuyunca koştum tartıldım rekoru gördüm tartıda ama söylemiycem cumaya kadar rekor üstüne rekor eklemeyi düşünüyorum. su kaybettiğimi düşünmüyorum bolca su ve maden suyu tükettim. sadece çok az yiyebildim çünkü vakit yoktuo ukala kız da geldi düğüne beni görünce morali bozuldu hiç kalkıp oynamadı kös kös oturdu surat beş karış. düğün inanılmaz kalabalıktı davetlilerin yarısı ayakta kaldı moralimi bozmuyorum cnm. onlara inat biraz daha gaza geliyorum. eşimin ve sizin desteğiniz bana yeter fazlasıyla.
teşkr ederim tatlım benim
bu arada akşama resimleri ekliycem. öncesi ve şimdiki halimi.
akşam 4 e kadar bekledik görümcemle kimse aramadı sormadı. kuaföre gidilcekmi ne olucak kimse bişi demiyor. dedim kalk merve (görümcem) gidelim biz. gittik kuaföre benim saçlarım kısa ve dümdüz zaten bi şekle girmiyorneyse saçımızı yaptırdık düğün sonuna kadar saçım bozuldu
damat ve gelinin yanına gittim kaynım olacak dengesiz diyorki naptınız bugün?
bende: kuaföre gittik geldik dedim. kim götürdü sizi dedi. bende biz kendimiz gittik dedim.
niye kimse götürmedi diyor ya nasıl sinirlendimbenim eşim işte. öbür kaynım okulda (öğretmen) baban mı götürücek bizi dedim. hiç bişey demedi. siz aramadınız bari nerde oldğunuzu söyleseydiniz oraya gelirdik dedim. ancak ben gelini götürdüm çok işlerim vardı dedi. bende bahane değil dedim. sustu hiç bişey demedi. sonra pispis sırıtıp çok güzel olmuşsun dedi yemezler dedim önemli değil değil dedim bak bitti gitti. önemli olan gönüller hoş olsun. gereksiz kırgınlık olmasın dedim. beni boşwer kardeşini arasaydın tek kardeşin var dedim. bişey demedi yine. amaannn neyse geldim evimdeyim çok şükür. naparlarsa yapsınlar umrum değil. zaten çağırsalardıra gitmiycektim eşim istemedi. uyuz oldu onların hareketlerine
böyle yani benden bukadar
kapak olmuş canım güzel söylemişsin valla
ben okuyorum ama yazamıyorum,bilmiyorum evdede öyleyim hiç bir şey yapmak istemiyorum,sanki bütün vücudum kitlenmiş ruhumda öyle ağlamak istiyorum çok saatlerce ama olmuyor bir türlü ağlıyamıyorum normalde çok mızmız biriyim yani derler ya yaşayan ölü işte öyle olmuşum,bir boşluktayım sanki. İçimde başarmak istediğim çok şey var olmuyor,Allahım yardım et,bazen çok kötü şeyler geliyor akıma eşim benim normal olmadığımı söyledi.dehe fazla yazamıycam yazarken ağladım yazmakta işe yaradı.ALLAHIM SEN AKLIMI KORU SEN SABIR VER,SEN BENİ AFFET.
off napcaz senle biz aynı havalardayız yaşadıkların olmasada hissettiklerin aynı ben sanki dünyanın sonuna gelmişim bir tarafım çocuk gibi bir tarafım depresif tabi içimdeki çocuğu öldürüyor. çok büyük kırıklıklarım var herşeye herkese hatta tahammülsüzüm bir dönem psikiyatriye gittim ilaç verip uyutmaktan başka bir işe yaramadıiçimde bastırıyorum artık sende öyle yap hayat öylede böylede geçiyor madem gül yinede sen. toparlan canım bak bu gidişat sana çok zarar vericek gibi duruyor dahada kötüye gitmeden zorla kendini dualarım seninle allah yardımcın olsun
resimleri buldum
Bu yaklaşık 1.5 - 2 ay evvelki halim.
diğer kaynımın nişanı
buda dünkü son halim.
eşim ve ben
buda benim hayatıma anlam katan varlık
yorum sizlerin canlarım
ne kadar uzun gözüküyorsun öyle canım çok güzelde yüzün varçok düzgün bir fiziğin var az biraz daha gittimi şu kilolar 10 numara hatunsun zaten ordan direk mankenlik ajansına göndeririz artık seni
Eşim psikiyatrise tekrardan gitmemi istiyor ama ben gitmek istemiyorum,beynimi uyuşturan ilaçları tekrardan kullanmak istemiyorum.
canım gitmen iyi olur ama ilaç istemediğini belirt sen yineden sana vericek antidepresan bide mutluluk hapı diyordum adı aklıma gelmiyor neyse işte başlıcaksın bütün gün uyumaya kafanı kaldıramıcaksın devamlı uyku alcağın kilolarda cabası dahada moralin bozulucak senin konuşmaya ihtiyacın var bence sanırım yakınlarda konuşabilecğin yakın bir arkadaşında yok
sabah
2 kayısı kurusu
1 krom hapı
kahvaltı
1 rafadan yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
bir bardak portakal suyu
öğle
yoğurt çorbası
ara
1 kk peynri
3 dilim domates..
ara
4 badem
4 çilek
akşam
çeyrek biber dolması
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
su 2.5 litre
spor sabah vücut sıkılaşma hareketleri..
akşam 6 da
Start Ip Up 26 dk ardından leslie 500 adım 5 dkcık ama 30 dk tamamlayım dedim..:79:
:81::81::81: güzel ya ben beğendim
haaa bu arada kızlar altın çileğe başladım bugünbakalım neler olacak.arkadaş faydasını çok görmüş ,inşallah işe yarar.size bildiririm artık:)
bende başladım canım dünden beri hapını değilde kurutulmuşunu aldım bakalım işe yarıcakmı
bende
galiba bende veremedim ama hayırlısı bakalım.sabah tartıda bir mucizeyle karşılaşmak istiyorum
bende mucize istiyorum
bence az da olsa vermişsindir.hangi yüzle kilo bildirimi yapacam bilmiyorum.
galiba bende veremedim ama hayırlısı bakalım.sabah tartıda bir mucizeyle karşılaşmak istiyorum
off o psikoloji yapışıyo bırakmıyo ama zamanla vereceksin.Ben de inanmıyodum ama bi güven geldi hayırlısı.Ayrıca sodada meyveli vs.tercih etmiyoruz şeker deposu onlar.mümkünse sade.ya varya şu kiloları veremicekmişim gibi geliyor bana.şimdi bir soda içtim.alışkanlık yaptım her akşam içiyorum artık.ama meyveli bir sıkıntı olurmu ki?
resimleri buldum
Bu yaklaşık 1.5 - 2 ay evvelki halim.
diğer kaynımın nişanı
buda dünkü son halim.
eşim ve ben
buda benim hayatıma anlam katan varlık
yorum sizlerin canlarım
bence az da olsa vermişsindir.
vermişsindiiiiir
off o psikoloji yapışıyo bırakmıyo ama zamanla vereceksin.Ben de inanmıyodum ama bi güven geldi hayırlısı.Ayrıca sodada meyveli vs.tercih etmiyoruz şeker deposu onlar.mümkünse sade.
:
Bu gün neler yaptım;
Sabah ;
kahvaltı öncesi
1 elma
kahvaltı:
Kefir+2 dilim kepek ekmeği.
Ara;
1 fincan sıcak çikolata.
Öğlen;
Döner yedim bayanlar ya.
Ara;
Buzlu yeşil çay
Akşam;
gene döner yedim
Ara;
2 bardak soğuk su.
Spor;
tam 3 saat yürüyüş.
Akşam eve dönmeden merkezde 2 saat mağaza gezme.
toplamda 5 saat yürüyüş.
Dışarıya yanıma almak için öneriye ihtiyacım var.Sandviç yapacam ama kokuyor çantada ya.
şimdi canımmmm döner varrrr,döner varrr!yani sade bir dönerin ekmeksiz ayranla pek bişe yapcanı sanmam.ammmaaaa tereyağlı bir iskender,efendime söyleyim kaşarlı bir dürüm gibi bir dönerseee ozaman yandı gülüm keten helvahangisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?