Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aaaaaaaaaaaa orti.kavi destek yardımcı ama iş yine sende bitiyor ama bu kadar para verme derim..ya yemek kolayda bak vermesi zor ..sık dişini kız iki ayda 10 kilo gider senden bak inan gerçekten hergün yürü yada 4 gün 45 dkcık birde bol su ve abur cuburu keseceksin öyle sıkı diyete bile gerek yok..

kuzucukalrı yatırayım..hepinize iyi geceler..yarın bol kilo vermiş olarak uyanalım inşallah.
KAPTAN YARDIMCISI OLARAK kilo bildirmi saatine uyalım lütfen saat 11:00 geçmeyecek..hatta erkenden gelin beni bekletmeyin..

haaa bu arada kızlar altın çileğe başladım bugünbakalım neler olacak.arkadaş faydasını çok görmüş ,inşallah işe yarar.size bildiririm artık:)

kuzucukalrı yatırayım..hepinize iyi geceler..yarın bol kilo vermiş olarak uyanalım inşallah.
KAPTAN YARDIMCISI OLARAK kilo bildirmi saatine uyalım lütfen saat 11:00 geçmeyecek..hatta erkenden gelin beni bekletmeyin..
iyi geceler deryacım.
tarzını da çok beğendim

haaa bu arada kızlar altın çileğe başladım bugünbakalım neler olacak.arkadaş faydasını çok görmüş ,inşallah işe yarar.size bildiririm artık:)
hadi hayırlı olsun canım. inşallah azami faydalanırsın.

k.öncesi: ballı limonlu su, 1 günkurusu
kahvaltı: peynir, 4 zeytin, domates - salatalık ve 2 dilim ekmek
ara: 2 beypazarı kurusu, ve maalesef tatlı
öğle: karnabahar yemeği ve sarımsaklı yoğurt
ara: 2 kupa yeşilçay ve beyaz nohut
akşam: 2 kase kıymalı pirinç çorbası
ara: badem, 1 beypazarı kurusu
ara: 1 kupa neskafe ve 1 k bar

kendimi aştım yaw:78:sabah tartı beni tokatlayacak sanırım.

ayrıca 2 tane form plus içtim.

su: 2 lt kadar
spor: callan abla

ohhh ohhh,tatlılar matlılarne diyeceğim benim gibi baya kaçırdınmı yoksa ucundan acıkmı yedin:)

iyi geceler kızzlarrr
bugünkü menüm
sabah 1kase süt içine 5yk nesfit
öğlen 2 dilim ekmek 2yk yoğurt 4yk kabak yemeği
akşam eve gelincede haşlanmış tavuk göğsü 5yk taze fasulye 2dilim ekmek
gün boyu 4 belkide 5 bardak yeşilçay ve su

sabah tartıda umudum yokk:18:

kızlar bugün tartıtada nedense kimsenin umudu yok:)başta ben.sopayı yiyeceğiz sanırım:111:

kendine güveniorsan kendi imkanlarını zorla. sonuçta kolay kazanmıyosun o parayı. yinede sana kalmış bişey canım.

Anladım cnm sabaı heyecanla bekliyorum

ben yüzümü kapatmadım

Bugünkü menümü toplam bidaha yazayım.

sabah ballı limonlu su.
20 dkk sonra
5-6 siyah zeytin.
1 haşlama yumurta
bir dilim ekmek
3 bardak şekersiz açık çay.
sanırım başka bişey yemedim

ara yok. öğlen yok. uzanıyodum kalkamadım.
akşam üstü 4-5 gibi bir kase mercimek çorbası (yağsız). (tarifini yazmıştım )
2 dilim ekmekle yedim sanırım :)

saat 6-7 gibi bir kase çorba yine ekmeksiz.

dışarı çıktık epeyce yürüdük markete. eve geldim eşim bişiler atıştırdı. bende çocuğa yemek yedirdim bi kaç kaşık yoğurt ve minik bir salatalık turşusu yedim.

bugün bitki çayı içmedim. 3 Lt su tükettim. spor yapamadım ayaklarım çok ağrıyodu. hepsi bu kızlar.

hangi yüzle kilo bildirimi yapacam bilmiyorum.
bence az da olsa vermişsindir.

galiba bende veremedim ama hayırlısı bakalım.sabah tartıda bir mucizeyle karşılaşmak istiyorum

vermişsindiiiiir

ya varya şu kiloları veremicekmişim gibi geliyor bana.şimdi bir soda içtim.alışkanlık yaptım her akşam içiyorum artık.ama meyveli bir sıkıntı olurmu ki?
off o psikoloji yapışıyo bırakmıyo ama zamanla vereceksin.Ben de inanmıyodum ama bi güven geldi hayırlısı.Ayrıca sodada meyveli vs.tercih etmiyoruz şeker deposu onlar.mümkünse sade.

vuhuhuhhuhuuhuuuu Valla size bayıldım diyebilirim.Düğün kıyafetinize bittim.Giyinme tekniklerini biliyorsunuz demek ki. Maşallah !

evet tatlım öyleymiştühhh neyse yarın alacam sadelerini.bide altın çilek aldım ben onu yiyecem artık

Bu gün neler yaptım;

Sabah ;
kahvaltı öncesi
1 elma
kahvaltı:
Kefir+2 dilim kepek ekmeği.
Ara;
1 fincan sıcak çikolata.
Öğlen;
Döner yedim bayanlar ya.
Ara;
Buzlu yeşil çay
Akşam;
gene döner yedim
Ara;
2 bardak soğuk su.
Spor;
tam 3 saat yürüyüş.
Akşam eve dönmeden merkezde 2 saat mağaza gezme.
toplamda 5 saat yürüyüş.
Dışarıya yanıma almak için öneriye ihtiyacım var.Sandviç yapacam ama kokuyor çantada ya.

şimdi canımmmm döner varrrr,döner varrr!yani sade bir dönerin ekmeksiz ayranla pek bişe yapcanı sanmam.ammmaaaa tereyağlı bir iskender,efendime söyleyim kaşarlı bir dürüm gibi bir dönerseee ozaman yandı gülüm keten helvahangisi?

Kızlaaaar yarın spor salonuna yazılıyorum.Kardiyo egzersizleri olmadan olmuyo ya.

haydi bakalıııım.

bu arada adım listeye girmiiiişşşşşş

çok mutluyum.Kilo verelim güzelleşelim huhuu

yok ya yağlı değildi.ama ekmekliydi.ve salatalı. kaşar felan yok ya sadece tavuk eti ve yeşillik ve lavaş tabi ki.Çok mu battım ya:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…