hayırlı olsun elbisen.şampiyonumuzsun canım düğün sana yaradı valla.
Allah kolaylık versin
Hassas tartılar öle be gülüm. Bizim okulda normal tartı var ben onda 50 çıkıyorum kıyafet ve ayakkabılarla. Evde iç çamaşırı ile 51 çıkıyorum düşün artık hassas tartııda.
Aramızda 1 hafta var tatlım . Allah kolaylık versin. Benim de mide bulantılarım başladı yalnız ben yedikçe daha iyi hissediyorum bu da kötü oluyo kılo bakımından.
Canım allah şifa versin ya şafi ya allah okuyalım senin için. Inşallah günahlarına keffaret oluyordur bu hastalıklar. Kuzucuklara da çok geçmiş olsun. Bu sene zor oldu sizin için
doğru söyledin canım
bu kadar valla.
Ben de dün kendime bir elbise aldım evde giymek için yazlık . 40 beden aldım biraz bol geldi ama önümüz yaz ve hamiş hamiş giycem kıyafetimi. Rengarenk bişi.
** 13 .TAKIM 206. ETAP **
neyneyse ( 61.3 / 61.6 / -0.3 / -0,49%)
sakaleynmaster ( 62.7 / 62.8 / -0.1 / -0,16%)
yagmurcini3 ( 86.0 / 87.5 / -1.5 / -1.74%)
file76 ( 81 / 82.3 / -1.3 / -1.60%)
roseking35 ( 69.0 / 69.0 / 0.0 / 0.00%) Arkadaşımız yeni tartı aldı. Yeni tartısı +1 kg fazla gösteriyor. Geçen haftaki kilosu 68 idi. Bu hafta da aynı kalmış ama yeni tartıdaki rakamı bildiriyorum.
ebruli_hayat ( 77.0 / 77.1 / -0.1 / -0,13%)
dryrgp ( 97.7 / 96.2 / 1.5 / 1.54%)
sementa33 ( 91.5 / 91.3 / 0.2 / 0,22%)
13.TAKIM TOPLAM KİLO (626,2 / 627,8 / -1,6 / -0,26%)
geldim canım.rabia bu hafta herkes almış benimi buldular toplamı nasıll yapıcaz bir liste hazırladım ama..sadece kilo verenleri topluyoruz..:26:
geldim canım.
kilo veren alan hepsi toplanıyor canım.
evet, liste bir felaket. 1 kg üstü almayı beceren melike ve elif için yaptırımlar olacak. bu iş böyle gitmez. 1 kg altı alan bizler için de cezalar lazım.
evet yaa ceza istiyorumhaklısın artık birşeyler yapmalıyız..ceza payıma ne düşüyorsa yapmaya hazırım..
kızlar bu takıma gireli çok olmadı ama hiç bu kadar kötü bir listemiz olmamıştı
ne oluyor bize. buraya kılo almaya gelmedik. kılo vermeye geldik.
herkes ellerinin arasına başını alsın otursun ve şöyle bir düşünsün nerede hata yaptım diye.
kaptanım ne gerekiyorsa yapalım. çok moralim bozuldu
Günaydın bayanlarrrrrrrrrrrr
bu sabah mutluyum. kilo bildirimi yapıp kaçıcam
geçen cuma kilom: 97.700 kg
bu hafta kilom: 96.200 kg
kaybedilen kilo: 1.500 kg
çok mutluyum
ballı limonlu suyumu içtim. kahvaltı yapıcam şimdi. saat 3-4 gibi girerim yine. çok öptüm hepinizi görüşürüz...
kaçtın ki canım zaten?takımda değilim diye kılo bildirimi yapmadım ama söliiyim 51.5 olmuşum
kilo verenden çok alan var yarabia bu hafta herkes almış benimi buldular toplamı nasıll yapıcaz bir liste hazırladım ama..sadece kilo verenleri topluyoruz..:26:
göçük oldu deprem zelzele ara gibi bi hafta :26:oy rabiş gelmiş zaten..değilmi bu hafta göçtük resmen..
üzülmeyin kızlar bazen iyi çıkışlar için böyle dibi görmek gerekiyo
bize de olur zaman zaman
sıkmayın canınızı
normal gayet panik yapma.ya kızlar bişe söylicem sabah kalktım tartıldım aç karnına kalkar kalkmaz 91.300 dü,sonra 3 bardak su içtim.5-6 tane altın çilek yedim.az önce birdaha tartıya çıktım.91.600 one be 300 gr oynarmı ,normalmi bu?
ayy evet yaa.hele bu hafta aldığım 800 gramdan sonra gofret miii!!! ağlayasım var yacanım ya ana öğünlerini atlamasan daha iyi olmaz mı? gofreti yakıncaya kadar elmayı eritmek yağ şeker vs. daha kolay olur bence gofret alma
aynen ne oluyosa akşam yaptığım kaçamaktan oluyo.Döner yedim gittim salak gibi dün.genelde benımde ole oluyooo
gunduz ıyıyıy akşam 1 kacamak butun gunumu goturuyoo
kacamaklar boylece haftayı goturuyooo
** 13 .TAKIM 206. ETAP **
neyneyse ( 61.3 / 61.6 / -0.3 / -0,49%)
sakaleynmaster ( 62.7 / 62.8 / -0.1 / -0,16%)
yagmurcini3 ( 86.0 / 87.5 / -1.5 / -1.74%)
file76 ( 81 / 82.3 / -1.3 / -1.60%)
roseking35 ( 69.0 / 69.0 / 0.0 / 0.00%) Arkadaşımız yeni tartı aldı. Yeni tartısı +1 kg fazla gösteriyor. Geçen haftaki kilosu 68 idi. Bu hafta da aynı kalmış ama yeni tartıdaki rakamı bildiriyorum.
ebruli_hayat ( 77.0 / 77.1 / -0.1 / -0,13%)
dryrgp ( 97.7 / 96.2 / 1.5 / 1.54%)
sementa33 ( 91.5 / 91.3 / 0.2 / 0,22%)
13.TAKIM TOPLAM KİLO (626,2 / 627,8 / -1,6 / -0,26%)
kardeş takım listenizi kontrol ettim sorun yok
umarım haftaya sıkı bi çıkış yaparsınız
ben paylaşıma sizinkini de ekledim bizimkini eklerken
valla, deryacım, sen yardımcım olarak öncelikle bana ceza bulma husunda yardım etmen lazım. sonra senle birbirimize karşılıklı bir ceza veririzhaklısın artık birşeyler yapmalıyız..ceza payıma ne düşüyorsa yapmaya hazırım..
tam 3 kez okudum.kendimden utandım.valla, deryacım, sen yardımcım olarak öncelikle bana ceza bulma husunda yardım etmen lazım. sonra senle birbirimize karşılıklı bir ceza veririz
melike ve elif öncelikle düzenli menü paylaşımı yapmalılar. bu hafta menülerini düzenli paylaşmadılar. ayrıca derli toplu bir şekilde menü görmek istiyorum. sabah ayrı, öğlen ayrı yazsanız bile akşam 2 dk ayırıp toplu halini takıma sunacak bu arkadaşlar. hatta herkes mümkünse.
melike ve elif gelecek cumaya kadar her gün spor yapacaklar. günlük ben 30 dk öngörüyorum, isteyen daha fazla yapar.
sen neler eklersin deryacım?
bir de dryrgp çok güzel kilo verdi, hafta 1.'si olarak o da ceza verebilir. kızın verdiği kilo 1 olması gereken bir takıma layık. bizse sondan birinci olacağız maalesef.
Günaydın bayanlarrrrrrrrrrrr
bu sabah mutluyum. kilo bildirimi yapıp kaçıcam
geçen cuma kilom: 97.700 kg
bu hafta kilom: 96.200 kg
kaybedilen kilo: 1.500 kg
çok mutluyum
ballı limonlu suyumu içtim. kahvaltı yapıcam şimdi. saat 3-4 gibi girerim yine. çok öptüm hepinizi görüşürüz...
düzenli menü paylaşımı herşeyi çözecektir bence de.valla, deryacım, sen yardımcım olarak öncelikle bana ceza bulma husunda yardım etmen lazım. sonra senle birbirimize karşılıklı bir ceza veririz
melike ve elif öncelikle düzenli menü paylaşımı yapmalılar. bu hafta menülerini düzenli paylaşmadılar. ayrıca derli toplu bir şekilde menü görmek istiyorum. sabah ayrı, öğlen ayrı yazsanız bile akşam 2 dk ayırıp toplu halini takıma sunacak bu arkadaşlar. hatta herkes mümkünse.
melike ve elif gelecek cumaya kadar her gün spor yapacaklar. günlük ben 30 dk öngörüyorum, isteyen daha fazla yapar.
sen neler eklersin deryacım?
bir de dryrgp çok güzel kilo verdi, hafta 1.'si olarak o da ceza verebilir. kızın verdiği kilo 1 olması gereken bir takıma layık. bizse sondan birinci olacağız maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?