maşallah döktürmüşsünüz gene, dün çok yoğun geçti bilgisayarı açmaya vaktim olmadı, pazardı temizlik misafir derken bu sabah herşeyden önce yazayım dedim , öncelikle dün çok kötü bişey yaptım menümü okuduğunuzda falakaya yatırsanız yeridir.
önce kilo bildirimimi yapayım bu sabah itibariyle 90.3 çıktım
dünün kötü menüsüne sıra gelince
kahvaltı:2 dlm ekmek, peynir, domates, salatalık, zeytin
saat 4 e kadar 1-2 çilek,malta eriği
4 ten sonraya DİKKAT!!!!
2 milföy böreği, 1 kase yoğurtlu makarna, 1 kurabiye(komşuma gezmeye gitmiştim, çok açtım, çok güzel okuyordu dayanadım)
akşam bişey yemedim bir iki parça peynir, 1 çilek, 1 malta eriği, 1 erik o kadar
kendimi çok suçlu hissettim, dün sabah tartıldığımda 90.1 çıkmıştım bir günde 200 gram alınır mı yaw ders olsun bana, yemicem bi daha
canmm hayırlı olsun inş cok fazla kilo werdgni görürsün ne kadara aldın tatlım bende alcm
kilom 62.8..
verememişim 100 gr cık da almışım..
ama dünkü spor işe yaramış vücudum baya sıkı ve tüm kaslarım ağrıyor..bacak kol sırt popo göbek hatta göğüs..sevdim ben bunu. .bu gün spor yapmaycağım kaslarımı dinlendireceğim..hem akşamda misafirim var..
62.7/62.8/-0.1/-0.15%
maşallah döktürmüşsünüz gene, dün çok yoğun geçti bilgisayarı açmaya vaktim olmadı, pazardı temizlik misafir derken bu sabah herşeyden önce yazayım dedim , öncelikle dün çok kötü bişey yaptım menümü okuduğunuzda falakaya yatırsanız yeridir.
önce kilo bildirimimi yapayım bu sabah itibariyle 90.3 çıktım
dünün kötü menüsüne sıra gelince
kahvaltı:2 dlm ekmek, peynir, domates, salatalık, zeytin
saat 4 e kadar 1-2 çilek,malta eriği
4 ten sonraya DİKKAT!!!!
2 milföy böreği, 1 kase yoğurtlu makarna, 1 kurabiye(komşuma gezmeye gitmiştim, çok açtım, çok güzel okuyordu dayanadım)
akşam bişey yemedim bir iki parça peynir, 1 çilek, 1 malta eriği, 1 erik o kadar
kendimi çok suçlu hissettim, dün sabah tartıldığımda 90.1 çıkmıştım bir günde 200 gram alınır mı yaw ders olsun bana, yemicem bi daha
günaydın hayırlı cumalar..baskülün hayırlı olsun her hafta kilo kilo gideni göstersin inşallah..günaydın herkese hayırlı cumalar
eski tartıma göre 68
dün aldığım hassas tartıma göre 69
rabiacım 69 kiloyu baz alalım bundan sonra hassas tartıya göre kilo bildiricem. bide çok üzgünüm sabah sabah sporumu yapıyorum yediklerim kuş kadar gün kurusu altınçilek kurusu üzüm kurusu falanda yiyorum aralarda hayatımda hiç beslenmediğim kadar düzgün besleniyorum bide kendimide suçlu hissetmeye başladım takıma karşı
bu hafta şu 1 haftalık şok diyetlerden uygulayım diyorum isveç diyetini denemiştim daha önce başarılı olmuştum biraz nette araştırayım karar vereyim bir tanesine bir haftada öyle deneyeyim
bugün iç karartıcı bir hava vardı yağmurlu üstüne elektriklerde gitti elektirkler gelince internetimde sorun çıktı tam yazıyorum net gidio şimdilik sorun yok gibi
menüm
sabah
special k
ara
2 adet gün kurusu
öğlen
1 küçük kutu hazır tonbalığı
3 küçük biber turşusu
ara
1 avuç gün kurusu
akşam
3 kaşık taze fasulye
1 çatalın ucuyla pilav tadımlık
1 adet kepekli ekmek
gün içerisinde bugün az su içtim 1 litre var yok
3 kupa yeşilçay form plus çay içtim
spor olarakta 40 dakika airobik yaptım
ki,lo vermen tek engel demeyimde zorlaştıran triod sorunun sanırsam ama yeterki iste şöyle düşün her ay 45- kilo veremeyebilirsin ama 1-2 kilo verebilrisin ilk başta az görünebilir ama 10 ay sonra 10-20 kilo gibi bir kaybın olur..ki aylar günle çok çabuk geçiyor.kilo verme işini bir güne haftaya yaymayın bence daha uzun süreli düşünün kendinize zaman tanıyın.mutlaka karşılığnı alırsınız..bu arada kızlar kendimden bahsederken bazı şeyleri söylememişim ben.ne yazıkki bende kilo vermeyi zorlaştıran çoğu hastalık mevcut.mesela troidim var bir,iki polikistikoverim var,artı bazı hormonlarım yüksek prolaktin gibi mesela ne yazıkki bunlar benim hem kilo vermemi zorlaştırıyor hem hamile kalmamı.kistler için doktor zayıflamazsan gitmez dedi.bide hormon ilaçları alıyordum.2 aydır bıraktım kızlar,hiç işe yaramadı.belki zayıflarsam hepsi yok olur ne dersiniz.ama çokk zorrr
bende yazacammmm
7 buckta kalktım enesi besledim servise verdim 10 dk koridorda yürüdüm 8 de geri yattım.
12 de kalktım bucukta gittim enesi aldım servisten eve geldim yedirdim 1 de geri yattık oğluşumla.
saat 3.30 da kalktık sonra 1 tane yenidünya eriğinden yedim ,yarım saat sonra yarım elma yedim.:84: tabii bulantıyla durmadı yediklerim hoppp geriiii.
kendime geldim sonra 1 hıyar tuzladım 3 dilim ekmek içine koydum yedim güzelce.
akşam yemekte saat 7 de yedim ,4 yk kadar menemen,3 dilim ekmek,az çatal ucuyla peynir,2 yudum çay. malesef gitmedi bulantıdan ancak bu kadar oldu.
sonracığıma 2 tane ceviz ,2 badem,4 fındık.
menü bu kadar .ne kadar gıcık bir beslenme üstelik hamilelikte.
bulantılarım ne zaman bitcek allah aşkına nasıl ne şekilde gidicek ki sürekli kanepede uzanmış durumdayım.sıkıldım yatmaktan kalkınca öğürme geliyor herşeyden tiksiniyorum.
anladım kaptan e öğreneceğiz artık..** 13 .TAKIM 206. ETAP **
neyneyse ( 61.3 / 61.6 / -0.3 / -0.49%)
sakaleynmaster ( 62.7 / 62.8/-0.1 / -0.16%) -yuvarlama yapıyorsun canım, 0,1594 çıkıyor. virgülden sonra 3. basamak 5 ve 5'ten büyükse bir büyük rakama yuvarlıyoruz 2. basamağı.
yagmurcini3 ( 86.0 /87,5 /-1,5 / -1.74%)
file76 ( 81 / / / %)
roseking35 ( 69 / 69/ 0.00 / 0.00%) -gülşah için tartısının değiştiğini bildireceğiz. aynı geçecek yani.
ebruli_hayat ( 77.0 / / / %)
dryrgp ( 97.7 / / / %)
sementa33 ( 91.5 / / / %)
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( / // %)
olmuş canım. olmayanların yanına notlar aldım. kendimi de ekledim:78:
ben günaydın demeyi unuttum
günaydın kızlar hepinize
günaydın hayırlı cumalar..baskülün hayırlı olsun her hafta kilo kilo gideni göstersin inşallah..
bu düzneli beslenmenin ödülünü iki hafta sonr almaya başlarsın..sakın kilo veremişyorum diye bozma..
bana doktor spordan bile anca 2 ayda fayda görmeye başalrsın demişti..aceleye gerek yok..sabırlı ve emin adımlarla ilerlemeye devam..
harikasın sakın pes etme yakında yüzün gülmeye başlar..
ben günaydın demeyi unuttum
günaydın kızlar hepinize
** 13 .TAKIM 206. ETAP **
neyneyse ( 61.3 / 61.6 / -0.3 / -0.49%)
sakaleynmaster ( 62.7 / 62.8/-0.1 / -0.16%) -yuvarlama yapıyorsun canım, 0,1594 çıkıyor. virgülden sonra 3. basamak 5 ve 5'ten büyükse bir büyük rakama yuvarlıyoruz 2. basamağı.
yagmurcini3 ( 86.0 /87,5 /-1,5 / -1.74%)
file76 ( 81 / / / %)
roseking35 ( 69 / 69/ 0.00 / 0.00%) -gülşah için tartısının değiştiğini bildireceğiz. aynı geçecek yani.
ebruli_hayat ( 77.0 / / / %)
dryrgp ( 97.7 / / / %)
sementa33 ( 91.5 / / / %)
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( / // %)
olmuş canım. olmayanların yanına notlar aldım. kendimi de ekledim:78:
Dün Yazılan Mesajların Üye Bazında Dağılımı:
emwaa :
sementa33 : 20
Neyneyse : 18
Sakaleynmaster : 18
yagmurcini3 : 17
dryrgp : 16
dombili: 10
file76 : 8
moonros : 7
roseking35 : 3
ebruli_hayat : 3
kalinkaselin : 2
anofel : 0
evet, kızlar. durum budur. dün itibariyle yazılan mesajlar. anofel deneme süresindeki bir aday için 0 mesaj oldukça başarısız. selin için de aynı şey geçerli. 5 mesajın altındaki arkadaşlardan toparlanma bekliyorum. yoksa çeşitli yaptırımlar mecburi hale geliyor. 5 mesajın biraz üstü de ha gayet.
izin aldın ya yaw.rabişşşşşşşşş ben nerdeyim guzum
iyidir iyi az da olsa vermişsiiingünaydın kızlar:)bugün tartı heyecanıyla biraz erken kalkim dedim amaaaa.üzülerek belirityorum ki sadece 200 gr vermişimgeçen hafta 91.5 bu hafta 91.300 ama üzülmüyorum.hiç spor yapmadım,ayrıca tatlı falanda kaçırdım ona rağmen 200 gr çok iyi bence ,bide bahsettim benim troidim falan var,yine bence iyi.tabiii daha iyi olmalıydı ama olsun bakalım.Şimdi 5 tane altın çilek yedim 2 bardak ılık su içtim kızlar.
günaydın..
biz yine hastalandık..kızım bir haftadır hastaydı zaten ve sonuç oğlumada bulaştırdı..sabahı sabah ettik..((ve benimde burnuum akıyor boağzım acıyor..
bu gün yüzümü güldürren bir şey oldu..saat 5.33 yusf ayağımda hafif dalmışım rüyamda rabia avatraındaki gibi ve yanımda ya evma ya derya onalrın sadece sesleri var ve bilin bakalım ne konuşuyoruz..kaç tane mekik çekelim diyoruz rabia diyorki 1400 yeter..anam birden uyandım sıpa mıkırdandı .. çok tatalısnız rüyamda bile spor derdindeyim ya.rabia.hemde yatak odamda başımda dikilyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?