Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kilo vermeye başaldığımız iki hafta hiç kaçamak yapamamak gerekki vucüt kilo vermeye başlasın..geçen haftaki kilon kaçtı..kilo cetveli yaparsan takipte kolay olur..

** 13 .TAKIM 206. ETAP **

neyneyse ( 61.3 / / / %)
sakaleynmaster ( 62.7 / 62.8/-0.1 / -0.15%)
yagmurcini3 ( 86.0 /87,5 /-1,5 / -1.74%)
file76 ( 81 / / / %)
roseking35 ( 68 / 69/ -1/ -1.47%)
ebruli_hayat ( 77.0 / / / %)
dryrgp ( 97.7 / / / %)
sementa33 ( 91.5 / / / %)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( / // %)
rabia oldumukine..

Dün Yazılan Mesajların Üye Bazında Dağılımı:

emwaa :

sementa33 : 20
Neyneyse : 18
Sakaleynmaster : 18
yagmurcini3 : 17
dryrgp : 16
dombili: 10
file76 : 8
moonros : 7

roseking35 : 3
ebruli_hayat : 3
kalinkaselin : 2

anofel : 0

evet, kızlar. durum budur. dün itibariyle yazılan mesajlar. anofel deneme süresindeki bir aday için 0 mesaj oldukça başarısız. selin için de aynı şey geçerli. 5 mesajın altındaki arkadaşlardan toparlanma bekliyorum. yoksa çeşitli yaptırımlar mecburi hale geliyor. 5 mesajın biraz üstü de ha gayet.

canmm hayırlı olsun inş cok fazla kilo werdgni görürsün ne kadara aldın tatlım bende alcm

canım bim marketten aldım 6 tl aktarlarda daha ucuzdur ama

sağlık olsun canım 100 gram hiç olmazsa kilonu korumuzşsun

oy maşallah ne yaptın sen öyle canımda çekti sabah sabah:76:

günaydın hayırlı cumalar..baskülün hayırlı olsun her hafta kilo kilo gideni göstersin inşallah..
bu düzneli beslenmenin ödülünü iki hafta sonr almaya başlarsın..sakın kilo veremişyorum diye bozma..
bana doktor spordan bile anca 2 ayda fayda görmeye başalrsın demişti..aceleye gerek yok..sabırlı ve emin adımlarla ilerlemeye devam..

harikasın sakın pes etme yakında yüzün gülmeye başlar..
ki,lo vermen tek engel demeyimde zorlaştıran triod sorunun sanırsam ama yeterki iste şöyle düşün her ay 45- kilo veremeyebilirsin ama 1-2 kilo verebilrisin ilk başta az görünebilir ama 10 ay sonra 10-20 kilo gibi bir kaybın olur..ki aylar günle çok çabuk geçiyor.kilo verme işini bir güne haftaya yaymayın bence daha uzun süreli düşünün kendinize zaman tanıyın.mutlaka karşılığnı alırsınız..

oy oy yorgun hamişim benim..bulantı zor kuzum ya..ama sabret üzülme yat yapacağın birşey yok..çok kusuyorsan doktoruna bildiriyorsun değilmi..canını sıkmak istemem ama ben kızımd ahastanede çok yattım hep kusuyordum serumlarla ayakta kalıyordum ama geçiyor ya kuzunu kucağına alınca hepsi geçiyor unutuluyor..kendni yıprtama..hem bulantı bebeğin sağlıklı olduğunun belirtisiymiş..

** 13 .TAKIM 206. ETAP **

neyneyse ( 61.3 / 61.6 / -0.3 / -0.49%)
sakaleynmaster ( 62.7 / 62.8/-0.1 / -0.16%) -yuvarlama yapıyorsun canım, 0,1594 çıkıyor. virgülden sonra 3. basamak 5 ve 5'ten büyükse bir büyük rakama yuvarlıyoruz 2. basamağı.
yagmurcini3 ( 86.0 /87,5 /-1,5 / -1.74%)
file76 ( 81 / / / %)
roseking35 ( 69 / 69/ 0.00 / 0.00%) -gülşah için tartısının değiştiğini bildireceğiz. aynı geçecek yani.
ebruli_hayat ( 77.0 / / / %)
dryrgp ( 97.7 / / / %)
sementa33 ( 91.5 / / / %)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( / // %)

olmuş canım. olmayanların yanına notlar aldım. kendimi de ekledim:78:

sabah 7 de 2 tane gün kurusu yedim
7.30 da special k

ara vaktim geldi altınçilek kurusu yicem şimdi ordan mutfağa geçiyim yemek yapıcam

anladım kaptan e öğreneceğiz artık..
ben günaydın demeyi unuttum
günaydın kızlar hepinize

günaydın.............

Son düzenleme:

aminnn dünden beri kaç kez çıktım üstüne görmemişin dijital baskülü olmuş misali su içtim çıkıyorum wc gidiyorum çıkıyorum 100 gr oynuyo hep eğlence çıktı bana moralim bozuluyor tabi ama pes etme derecesine gelmedim daha tam gaz devam illaki gidecek kaçarı yok

ben günaydın demeyi unuttum
günaydın kızlar hepinize

günaydınn:80:

günaydin gunaydin...

kizlar benden beklenmeyecek bi performansla erken kalktim :)) simdi cikmam lazim disari diger mesajlara bakmadan kilo bildirimi yapip cikicam aksam bakarim artik..

nedense pek mutluyum kilo vermemisim ama almamisimda yani 100 gr.almisim.. oakadar mutsuzdumki bu hafta daha cok aldimi dusunmustum..

77 gecen haftaki
77.1 bu hafta :78:

görüsürüz..iyi gunler hepinize..

günaydın kızlar:)bugün tartı heyecanıyla biraz erken kalkim dedim amaaaa.üzülerek belirityorum ki sadece 200 gr vermişim geçen hafta 91.5 bu hafta 91.300 ama üzülmüyorum.hiç spor yapmadım,ayrıca tatlı falanda kaçırdım ona rağmen 200 gr çok iyi bence ,bide bahsettim benim troidim falan var,yine bence iyi.tabiii daha iyi olmalıydı ama olsun bakalım.Şimdi 5 tane altın çilek yedim 2 bardak ılık su içtim kızlar.

rabişşşşşşşşş ben nerdeyim guzum

ya kaptanım görüyormusun saat 6 dan sonra girmeme rağmen nasıl paylaşım yapmışım:)takım için nekadar uğraştığımı gör gör

iyidir iyi az da olsa vermişsiiin

kızlar ben spora yazılıyorum bugün.Kilo bildirimimi ordaki tartıda tartıldıktan sonra versem iyi olur.saat 12.00 gibi girerim kilomu.ki orda saat 1 gibi gireceğim.malum 1 saat geri burda saat.

hepinizi öpüyorum haa unutmadan GÜNAYDIIIIN

kızlar bugunkı kılom
69.7

sabah az sonra
10.30 1 dılım ekm kkpeynırdomates salatalık
ara13.00 1 elma
15.30 salata yogurt tost
18.00 elma
19.00 da salaat yogurt tavuk veya balık olabılır

ahaha koptum derya yaw

sabah forumu ilk açtım, bu mesajı gördüm arada hesaplamalardan yazamadım ama hala aklımda. 1400 yeter şekerim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…