Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ya kızlar bişe söylicem sabah kalktım tartıldım aç karnına kalkar kalkmaz 91.300 dü,sonra 3 bardak su içtim.5-6 tane altın çilek yedim.az önce birdaha tartıya çıktım.91.600 one be 300 gr oynarmı ,normalmi bu?

canım ya ana öğünlerini atlamasan daha iyi olmaz mı? gofreti yakıncaya kadar elmayı eritmek yağ şeker vs. daha kolay olur bence gofret alma

3 bardak su en az 500 gr eder
sabah ılktartıldıktan sonra wc ye gıttın mı

Günaydın bayanlarrrrrrrrrrrr

bu sabah mutluyum. kilo bildirimi yapıp kaçıcam

geçen cuma kilom: 97.700 kg
bu hafta kilom: 96.200 kg

kaybedilen kilo: 1.500 kg

çok mutluyum

ballı limonlu suyumu içtim. kahvaltı yapıcam şimdi. saat 3-4 gibi girerim yine. çok öptüm hepinizi görüşürüz...

anlaşıldı kaptan

tebrik ederim canım az olsun öz olsun

kızlar bugunkı kılom
69.7

sabah az sonra
10.30 1 dılım ekm kkpeynırdomates salatalık
ara13.00 1 elma
15.30 salata yogurt tost
18.00 elma
19.00 da salaat yogurt tavuk veya balık olabılır

geçen haftaki kilon neydi tatlım

normal canım zaten su yapar o kadar en iyisi yemek içmek bitip wc çıktıktan sonra tartılmak

dün geceden beri elektrikler kesikdi daha yeni geldi.
geçen hafta:81
bu hafta:82

haftaya inşallah bozma moralini

izin aldın ya yaw.
geri geldim demedin ki hiç:44:

bende diyom rabişş beni sildi öldüm bittim yaww :18:kalpten gidiyodum az daha bacımmmmbu haftada izinliyik dimi burdayımda yok gibi davranıyom ayy dur bi düzene girim dimiii

bugün spora gidiyom akşam 7de denemeyee
kızlarr yaa bu abimde beni çok sıkıyo haa sonunda kaçcam kurtulcam ondan bi çanakkaleye gitmeme bile izin vermiyo sanki kaçırcaklarr ayy yarabbim sabırrrrrrrrrrrrr

tbr ediyorum kuzummmm maşallahhhh

güzel menü süper gidiyorsun.

çocuk konusunda da kaderimiz aynı olsun canım. benim de babaanne tarafında ilk kız çocuğum babamlar 3 erkek. büyük amcamın 3 oğlu var. ilk kız beni görünce şımartmış da şımartmış babaannem.
kendi hayatını değil de beim hayatımı anlatıyorsun sanki fatma

hangi yüzle kilo bildirimi yapacam bilmiyorum.
güzel bir kılo bildirimi yaptığını düşünüyorum daha bakmadım.

yeni tartıl hayırlı olsun,şok diyete gerek yok bu hafta spora ağırlık verelim.
ne oldu bize böyle..
canım,
bu hafta kaç?
uyku sersemi ne yazdığımı bilmiyom,oraya 82 yazmıştım.

süpersin,

bravoooooocanım bugün nedense bir sevinçliyim sabahtan beri şarkı açtım oynaya oynaya kahvaltı hazırladım.kocişime mankenlik yaptım:)kıyafetleri giyip giyip çıkardım.karşısında manken gibi yürüdümhayırdır herhalde 5 kilo verdin dedi.:)yok canım dedim.nebileyim içimden geldi işte:)hayırdır inşallah:)

allah allah bukadarmı olur yani:)

kızımı okula bırakacağım..oğlumu yatıracağım.kendimi iyi hissetmiyorum aferin içitm ..ama önce buraya girip son listelere bakıp sonrada yatacağım..

selam kardeş takım ve neyneyse
ben 5.takım kaptan yardımcısı begüm memnun oldum :))
listemizi kontrol etmen açısından buraya bırakıyorum amonranın işi çıktıpı için bu zor görev bana kaldı.kendisi zaten hesaplamalaını yapmıştı bende kontrol ettim.bide sen bakarsan paylaşıma vericez.şimdiden sağol

5.TAKIM 206. ETAP

burcuozzer ( 62,7 / 61,7 / 1,0 / 1,59 % )
seanymph ( 66,7 / 66,0 / 0,7 / 1,05 % ) yeni üye
lequim ( 67,5 / 67,4 / 0,1 / 0,15 % )
imseval (110,9 / 111,6 / -0,7 / -0,63 % )
taydin ( 77,2 / 76,5 / 0,7 / 0,91% )
kvrck ( 73,6 / 71,5 / 2,1 / 2,85 % ) yeni üye
yasafat (103,2 / 101,5 / 1,7 / 1,65 % )
ferihan ( 99,5 / 99,5 / 0,0 / 0,0 % )
Amonra ( 84,4 / 84,0 / 0,4 / 0,47 % )
begümD ( 80,4/ 80,4 / 0,0 / 0,00% )
fulias ( 53,1 / 52,8 / 0,3 / 0,56 %)
triendy ( 71,5 / 71,4 / 0,1 / 0,14 % )
duyuege ( 66,2 / 64,6 / 1,60 / 2,42 %)

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 1016,90 / 1.008,9 / 8,00 / 0,79 % )

Son düzenleme:
şampiyonumuzsun canım düğün sana yaradı valla.

Allah kolaylık versin

ya kızlar benim hassas tartım yoktu öyle kaç gramı gramına kilo bildiremiyordum bugün aldım hassas tartı... almaz olaydım çok şakacı ya
hassas tartılar öle be gülüm. bizim okulda normal tartı var ben onda 50 çıkıyorum kıyafet ve ayakkabılarla. evde iç çamaşırı ile 51 çıkıyorum düşün artık hassas tartııda.

aramızda 1 hafta var tatlım . Allah kolaylık versin. benim de mide bulantılarım başladı yalnız ben yedikçe daha iyi hissediyorum bu da kötü oluyo kılo bakımından.

canım Allah şifa versin ya şafi ya allah okuyalım senin için. inşallah günahlarına keffaret oluyordur bu hastalıklar. kuzucuklara da çok geçmiş olsun. bu sene zor oldu sizin için

yeni verdiklerini çabuk alırsın,ondan sonra daha az alırsın..
doğru söyledin canım

bu kadar valla.
ben de dün kendime bir elbise aldım evde giymek için yazlık . 40 beden aldım biraz bol geldi ama önümüz yaz ve hamiş hamiş giycem kıyafetimi. rengarenk bişi.

kızımı okula bırakacağım..oğlumu yatıracağım.kendimi iyi hissetmiyorum aferin içitm ..ama önce buraya girip son listelere bakıp sonrada yatacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…