Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

mekik miiii abovvvv hiçç sevmim ben yaa
dünden beri diş etim ve dolgu yaptığım dişim çok ağrıyordu,yüzümün sağ tarafı şişti,acile gittim dişim iltihaplanmış ilaç verdi kullandım,ama şiş hala var.
çok geçmiş olsun canım

sporun hayırlı olsun canım hadi bakalım inşş

kızlarrrr bu akşam b-fite denemeye gittim çok güzel yaa öle terliyon kii ayy belim ağrıyo ya çok döndürdüm heralde pazartesi başlamayı düşünüyom haftada 6 gün gideyim diyorum çok olur mu sizce ilk 2 3 ay 6gün gidim diyorum sonra 3 e düşürim ama çok zevkli yaa öldüm bittimm mükemmelll bakalımm nolcak sonuçç
bugünkü menüm

sabah 1kase nesfit ve süt
öğlen 4 yk makarna 3 yk yoğurt 4 yk patates yemeği bezelyeli tavuklu
5gibi 1 baklava
6 gibi 3yk pat. yemeği 1yk tavuk gün boyu 5 fincan yeşilçay

7de spor 1 saatt bu kadarrrrr herkeseee hayırlıı gecelerrrr

teşkr ederim cnmmmmm İnşallah hep birlikte küçültelim bedenlerimizi

çok tebrik ederim.maşallah

teşkr tatlım ohhhh maşallahhh
şampiyonumuzsun canım düğün sana yaradı valla.

aynen cnm yaradı valla teşkr ederim
tbr ediyorum kuzummmm maşallahhhh

çok saol canımcım teşkr ederim

sabah kahvaltım:

ballı limonlu ılık su
20 dkk sonra
5'i bir yerde çayım.
10 dkk sonra

-yarım domates
-1.5 haşlanmış yumurta
-1 salatalık
-5 yeşil zeytin
-3 bardak şekersiz çay.

ara yok hazırlık yapıyodum misafirlere.

öğlen 3 gibi yediklerim.
5'i bir yerde çayım.

-5 kaşık patates salatası
-1 kaşarlı milföy
-bir ince dilim pasta
-3 bardak şekersiz çay.

ara yok.

akşam yemedim.

eşim geldi yürüyerek kayın valideme gittik yaklaşık 40 dkk.

saat 8 gibi orda bir kase mercimek çorbası içtim. ekmek yok.

2 litre su ve 1 litre 5'i bir yerde çay tükettim. sporda 40 dkklık orta tempoda yürüyüş. ev temizliği ve mutfakta hazırlık

bu arada kilo veren arkadaşları tebrik ederim. kilo vermeyenleri ve aksine alanlarada kızıyorum. ama moral bozmak yok. vericez bu kiloları İNŞALLAH. Önce kendimize inanıcaz.

"Hayatta imkansız diye bir şey yoktur! "ÖLÜM" hariç.
İnsan zoru başarabilir. İmkansız dediklerimiz sadece zamanımızı alır.
Kendimize inanmışsak zoru başarmışız demektir. Şimdi sadece ZAMANA ve SABIRA İhtiyacımız var!"

İnancınızı kaybetmeyin. Hepinizi seviyorum. Hayırlı geceler. Çıkıyorum ben. Hoşçakalın CANLARIM

düzenli menü olmuş..su ne kadar içtin?

..
canım su valla 2 litre falan herhalde,ben iyi su içiiyimdiroyüzden hiç ölçmem yani.çok su içerim ben oldum olası,belki 3litrede içmişimdir.sadece şunu biliyorum sadece okulda günde 2 pet şişe içerim yani 1litre.sabah akşam içtiklerim hariç yani.
dayımda kızdırı beni telefonda alooo pehlivan senmisin die

QUOTE]

ayy bayıldım bu lafa ya.bu dayılar amcalar enişteler neden hep böyle ya.aynı valla:)banada derler öyle

iyi geceler kizlar ben geldim.. gec geldim..ders vardi yine bugun..birazda msn de tr yle konustum ona takildim.. gececiyim yani yine..

noldu biliyonuzmu,bilmiyonuz tabi :)) ben bugun erken uyandimyaa saat 8 de dunde gec yatmistim erken cikmam gerekiyodu evden islerim vardi..neyse gittim geldim uyumadim tabi.. derse giderkende trenle gidiyorum,uyuyakalmisim trende derse geciktim 1 saat..

..ve inanmayacaksiniz ama bende anlamadim az uyudugum icinmi ne canim hic bisi yemek istemedi toktum butun gun..

sabah disardaydim disarda kahvalti yaptim. saat 10 da sandevic siyah ekmekten domates ve beyaz peynirli,yesil cay

2 de geldim simit yedim beyez peynir( beyaz peyniri cok seviyom) cay

o kadarr butun gun bisi yemedim..kursta 3 tane biskuvi yedim kucuk rondo lar varya kremali.. okadar..suyu az ictim ama...

haftaya iyi basladim bakam sonu hayirola..

ya mesajda yine 3 te kaldim napam ben simdi.. valla zor girdim takima bu sebeten cikarsam cok komik olur.. hem üzülürüm..

Son düzenleme:
akşam yemeğini kesmen iyi olabilir. yalnız seviyorsan salata falan tüket. elmadan daha doyurucudur. yağsız, tuzsuz bir salata hem metabolizmayı kandırır, hem de bu kazınmayı azaltır. yeşilliklerin çoğu nerdeyse 0 kalori canım

güzel bir menü canım.
form çayı çok olmuş. sinameki içeriyor biliyorsun, sonra bağırsak tembelliği çekersin. sana tavsiyem doğa diye bir markanın sinameki içermeyen form çayı var, o tarz çaylardan al. marka önemli değil yani, içeriğine bakıp sinameki içermeyenlerden alırsan istediğin kadar içersin. ya da adaçayı, ısırganotu gibi bitki çayları deneyebilirsin. maksat form plus günlük 2 kupa olsun. üstü başka çaylar olsun.

kızlar planım buydu
evdekı hesap carsıya uymadı
oglen
2 dılım bklava
1 dılım kek
1 kucuk pogaca

akşam salara ekmek y. mercımek yemegı

cık hiç olmamış.
bu yediklerini telafi etmek için ne yaptın?

katılıyorum rabıs
haklısın
onumuzdekı hafta sanırım bendelısteye gırecegım
valla canım, eğri oturup doğru konuşalım. üstteki kaçamaklarla listeye alamam seni. bundan sonra kurallar katı. gerekirse kendime de uygularım. boğazını tutamıyorsan liste yok. takımdaki arkadaşları da etkiliyoruz. motivasyonları düşüyor. istersen bunları yediğin halde kilo ver, farketmez.

dombili, bırak bu toz işlerini bilmem ne işlerini. zayıflamanın formülü basit boğazını tutu ve spor yap. ne toz, ne altın çilek, ne ıvır ne zıvır.

canım valla spora vakit bulamıyorum pek,sınıfta dersleri yürüyerek anlatıyorum sınıfın içinde sayılırmı:)
ders anlatırken kaç adım attığını say ve menü bildirimlerinde paylaş canım. günlük 10000 adım atman gerekiyor bu arada. okuldan eve yürüyerek gidip gelmeye çalış. onun da miktarını yaz. haftasonu da kocişini razı et, ya sabah ya da akşam ciddi yürüyüş yapın. spor yapamıyorum diye bir şey yok.

tabiki su cezası olur. kimlere verdiğimizi de yazalım.
sporu elif ve melikeye verdik. melike uğramasa da:97:
sana ceza verecek çok husus yok aslında. sen dikkat ettiğin halde kilo aldın. haftaya da muhtemelen gider o kilolar. şimdi hastasın, iyileşince bir ceza düşüneyim.
sen zaten spor yapıyorsun deme işte. bu zaten yaptığımızdan ayrı bir şey. her zamanki yaptığımızı yapıcaz üstüne de cezayı yapıcaz.
iyi geceler ve geçmiş olsun deryacım.

adam b fit'e gidiyor, hala kendini tutup da oraya o baklavayı koymayım diyemiyor. hiç yakışmamış.
b fit hayırlı olsun canım. hem spora gidip hem de yersen kilo veremezsin yalnız. bundan sonra daha protein ağırlıklı(az makarna, paates, ekmek gibi) beslenmelisin.

canım, misafir gelince menün gitmiş. ancak bol hareket ve yürüyüş var. bir de senin kaçamak günün vardı sanırım. o gün bugünse tamam.
güzel sözlerin için de teşekkürler.

valla 5 mesaj canım. 3 mesaj yazdıktan sonra 2 tanecik mesaj yazmak zor olmasa gerek. takım ruhu oluşturmak istiyorsak bunu yapıcaz. 2 kişiye cevap yazsaydın zaten 5 edecekti mesajın.:97:

Dün Yazılan Mesajların Üye Bazında Dağılımı:

roseking35 : 17
moonros : 15
neyneyse : 14
sakaleynmaster : 14
file76 : 10
dombili: 9
sementa33 : 8

ferdici : 5
emwaa : 5

ebruli_hayat : 3
dryrgp : 2
anofel : 2
yagmurcini3 : 2
kalinkaselin : 0

evet, kızlar katılımlar. listede olmayan emwa bile 5 paylaşım yapabiliyor. lütfen bunu bi düşünelim, 5 mesaj altı arkadaşlar.

canım pko'lu olduğu halde veren arkadaşlarımız da oldu. tiroid de aynı şekilde. yavaşlatır seni ama engellemez. tabi sana tavsiyem sporla desteklemen. spor yapmak çoğu derdine iyi gelecektir. kendine yarım saat olsun zaman ayır ve spor yapmaya çalış.

anlaşıldı ebrucum, sende de var bir şeyler. evliliğin sana bunca stres yaşatmış belli ki. şimdi daha iyisin sanıyorum. atarsın kiolarını da canım. türkiyeye temelli mi dönüyorsun? ailen nerde?

oyy oy güya hamilelikte rahat rahat yiyecektin, kısmet olmamış
şaka bir yana Allah yardımcın olsun.

normal şeker

takımda değilim diye kılo bildirimi yapmadım ama söliiyim 51.5 olmuşum
keşke listeden çıkmasaydın, mezun olurdun yaw

hamile kadının canını iskender istetti bu tontikler
tatlım ara öğünlerinde badem, fındık, ceviz yiyebilirsin. kuru üzüm de olur. miktarına dikkat edersen çok faydalı bunlar.

kendime orti arıyorum gerçi hepimiz ortağız zaten ama varmı benimle orti olmak isteyen birbirimizi sürekli uyarabileceğimiz yüreklendirebileceğimiz

eee hani gülşaha orti???

dün gece ne bir kaçamak ne bir ek menü olmadan yatmayı başardım.karnım acıktı falan ama sonra geçti.Demek ki oyun oynuyor bana hınzır

Şimdi kahvaltımı ediyorum.Menüm:

1 kupa çay (2 de olabilir)
Menemen. ama nası bi menemen hemen açıklayayım.tavada 1 soğan 2 domates ve 2 yumurtayla yapılmış,tuzsuz yağsız bi menemen
Valla tuz uzun zamandır kullanmadığımdan tat konusunda sıkıntım yok karnım aç olduğu için de hapur hupur götürüyorum

günaydın Kaptan.herkese günaydııın
günaydın canım

dün gece için tebrik ederim seni. açlık gelip geçiyor canım. inşallah bu hafta güzel kilo vereceksin, o zaman bu açlıkları unutursun.
bu arada kahvaltıda menemen yiyebilirsin. menemen yerken tükettiğin ekmeğe dikkat etmelisin. ekmeği kontrol ettikten sonra menemen karşısında kim durabilir

baklavaya dayanamadım guzum yaaa uzun zamandır yemiyodumm bayraqmda bile bitane yemedim düşüünnn doğumgününe gittim pasta masta yemedimmm acı bana bacımmmm tamam guzum protein ağırlıklı beslenirim bu aralar nesfit yiyorm bakalım ama baya işe yaradı aldıklarımı geri verdimmm

günaydın kızlar,ben bu hafta için herkesten çok özür dilerim özellikle yeni gelenlerden kötü örnek olduğum için,kaptanıma deryaya çok teşekkür ederim yazdıklarınıza alınmadım aksine birileri beni düşünüyor benim için çaba harçıyor,boşver deyip geçebilirdiniz.telafi edeceğime söz veriyorum.

teşekkürler kaptan.Desteğin olmasa olmazEkmeksiz yağsız ve tuzsuz ve 1 tabak.Menemene hayır diyebilen tanımıyorum ben de

günaydınnn bu arada fıstıklarımm nasılsınızzz bugünnn

huhuuu selamlarr siz nasılsınız

Hatanı anlamış olman çok önemli canım.Biz bi takımız sonuçta.Sana bana hepimize birbirimize destek olup takım ruhu oluşturunca sen de bunu hissedince çok güzel olacak.Toparlayacaksın.

Sabah kahvaltıdan sonra gene spor salonuna gittim.Makinelerle 450 kalori yaktım.bunun yanında 60 mekik çektim,50'şer kez de dambılla falan kol çalıştım.

Şimdi geldim.1 elma(60 kcal) yedim ve öğle yemeğimi hazırlıyorum.
Öğle menüm.
Yarım kilo Haşlanmış brokoli(175 kcal.),
400 gr.Kefir(208 kcal),
70 gram kepekli ekmek(150 kalori).

anlaşıldı ebrucum, sende de var bir şeyler. evliliğin sana bunca stres yaşatmış belli ki. şimdi daha iyisin sanıyorum. atarsın kiolarını da canım. türkiyeye temelli mi dönüyorsun? ailen nerde?

merhaba.. ben geldigimde kimse olmuyo, yakalayamiyorum sizi yahu..

evet cok iyiyim.. ilk zayiflama yarismasi oldugundada girmistim o zamanlar daha ayrilik yoktu..esim hic destek olmuyodu olmadigi gibi demorilize edip ''bosuna yapma veremeyeceksin'' diyodu..sporumu yapiyodum ayni sekilde..destek olmasindan gecmistim coktan, bide moralimi bozuyodu onun yuzunden hic bisi yapmadim biraktim yarida..ki ben en kilolu hallerinde bile kendine guvenen bi bayandim..guvenimi kirdi saolsun..
burda sizi destekleyen eslerinizi gördükce imreniyom valla ne yalan söyleyim..allah bozmasin.. :)

yaklasik 3 yildir ayriyim..burda kalmayi dusundum ama beni buraya baglayan hic bisey yok..dönücem artik.. ailem eskisehirde..eskisehirliyim.. hayatima 8 yil önce ara verdigimden yerden devam edicem :) okul dahil.. insallah.. hersey cok guzel olucak inaniyorum..

haziranda gelicem 6 ay kalip geri dönucem giris cikis yapmam gerekiyo..sonra pilimi pirtimi toplayip dönücem insallah..

bu hafta guzel olucak kizlar ben iddaliyim bu hafta :)) bunu söyleyimkii en azindan elin arina bari tutim bogazimi

hatta beni tanimaniz icin foto koysammikii sisko halimle.. ne dersiniz?? öpüyorum sizleri..

11 de kalktim malesef.. simdi daha yeni balli sirkeli suyumu ictim..kahvalti yapicam..gec oldu ama en sevdigim ögün kahvalti..yediklerimizi toplu halde verecegimiz icin vermeyim simdi..uff bide 5 e tamamlamak gerek yaa malzeme olsun..

görüsürüz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…