Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar menümü yazayım bende

sabah sirkeli su
special k

ara yeşil çay

öğle
bezelye yemeği
2 tane kızarmış ekmek

ara
yeşilçay

akşam
1 kase tarhana çorbası
4 kaşık bezelye yemeği
3 çatal sucuk
bol salata

şimdi
yeşilçay

gecmis olsun derya uzuldum..umarim iyidir annen.. kolay gelsin canim.. görüsürüz..

saol cnm benim. çok şükür iyi annem şimdi.
çok geçmiş olsun canım.

evet hırslanalım,bu haftayı daha güzel geçirelim.

saol cnm benim.

akşam kayınvalidemler geldi. yaptığım yemeklerden sadece pilav ve tavuk yiyebildim.

4 kaşık pirinç pilavı
1 parça tavuk
biraz roka

su içtim bolca başka bişi yapmadım ve yemedim. şimdi yürüyüş yapıcam. misafirlerim şimdi gitti.

kimsecikler yokkkkk

sporumu yaptım. ama yürüyüş değil.

300 zıplama
100 zıplayarak twist
200 normal sabit twsit
50 x 2 kalça bacak hareketi
50 x 2 mekik ( ikiye böldüm. bir seferde 100 mekik çekemem )
hepsi bu şimdi sodamı içip bacaklarımı uzatıcammmm ohhhhh

uyumadan uğrarım yine... öpüldünüz

maşallah evet haftasonu herkesler dışarda

çok iyi kapatmışsın.Sen de iyi yetişiyon misafirlere maşallah

kuş kadar yediğin halde nasıl aynı kiloda kalıyorsun anlamıyorum.

kimse yok hakkaten..5 mesaji tamamlamak icin gece calisacaksiniz sanirim hele kaptan hic yok ortalikta..

ekleyim bakim becerebilirsem 80 kilo halimi yakin zaman..

bakam oldumu boy eklicektim ama beceremedim hata olustu diyo anlamadim:44: ins.bu bari olur..

ben 14. takımın üyesiyim üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım

günaydın
dün bende 5 mesaj tamamlayamdım sanırım.. eşimi işe göderdikten sonra oğlum uyuyorken bakayım dedim bal uynınca anca ne yazdımsa işte..sonrada misafirm geldi 9 da gitti:87:..e o saattede çocukalrın uyku saati karınlarını ı doyur yatır tabi bende yattım gece beni ne bekliyor ne olur ne olmaz diye şükür iyi uyudu sabah 3.55 te yine başladık 6.30 a kadar yine ayağımdaydı ama en azından 9 'dan 1.30 kadar kalkmadan uyuduk mama içti geri yattık sonrasıda belli. :))

sabah
2 kayısı kurusu
kahvaltı
1 yumurta
1 dilim ekmek
4 zeytin
1 bardak yy yağlı süt.
ara
1 kuur incir
öğle
4 kaşık buldur pşlavı
4 cin biberi
1 tane tavuk baget
yarım dilim ekmek
1 bardak ayran
ara
4 badem
2 kayısı kurusu
akşam yemedim niye
çünkü KAÇAMAK VAR
misaifrm kuru pasta getirmişti çayla ondan yedimzaten 5 de yemeyi kestiğim için canım birşey istemedi.su 3 litre spor oğlum mıy mıy hep kucağımdaydı..gelen yengem ve abimdi ..hiç oturmuyorsun bayda incelmişsin az göbeğin kalmış dedi..geçende sokakta yürüyüş yaparken epeydir karşılaşmdığım komşum görüd ne kadar kilo vermişsin dedi.hemde hava esiyor diye mont giydiğim halde..
akşam yemedim ama halada aç değilim 2 kayısı kurus ve öküsürük için suya bir toz karışımı katıp içitm..

cok haklısın erckten bise demiorum we teskkür ediorum bu ben düsündügünüzün bana önem werdgnzin en büyük göstergesi
dün hic giremedm cnkü calısodum ama bugün ewdeym we dün ewe geldgmde aksam 11 di kötü seyler yasadım is yernde menüm flan da alt üst oldu tabi gerckten cok kötüydü dün budan sora dha da dikkatli olucam merak etme elimden geleni deik eimden gelenin daha fazlasını yapıcmmm

süpeeeeeeeeeeeersin ortimmmmmmmmm o kadar kacamak olur

canım ya senin işinde zor ya ufaklık hep ayaklarında.
ben 14. takımın üyesiyim üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım
ceza almak bazen işe yarıyor,bende cezalıyım bu hafta.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın fıstık

maşallah evet haftasonu herkesler dışarda

çok iyi kapatmışsın.Sen de iyi yetişiyon misafirlere maşallah

ay sorma tatlım çok gelen gidenim var bu ara
olsun misafir iyidir ben severim

günaydın bu arada canlarım. bugün ütü günüm.... akşama kadar evimle ilgilenirim

akşam üstü gelip bütün gün ne yedim içtim hangi sporları yaptım yazarım. öpüldünüz görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…