Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

güzel böyle devam

Hamilesiniz değil mi? Gerçekten iradenizi takdir ettim.Hamilesiniz ve dikkat ediyorsunuz.Allah sağlıklı bi evlat nasip etsin.

güzel böyle devam

Hamilesiniz değil mi? Gerçekten iradenizi takdir ettim.Hamilesiniz ve dikkat ediyorsunuz.Allah sağlıklı bi evlat nasip etsin.
amin. ilk hamişlikte bilinçsizdin deli gibi yiyordum bunda dikkat etmek istiyorum. şimdi moda 2 çocuğun olsa bile incecik dolaşmak ortalıkta. hem de sağlıkla

çok güzelsin çok sempatiksin. hani bazısına kılosu yakışır ya sen de öylesin ama inşallah verir ve mutlu olursun.

tatlım oğlum kaç yaşındaydı şu an?

a.s seni şu margarinden nasıl vazgeçireceğiz.

denedimde tad almiyom..en buyuk zevkim kahvaltida kizarmis ekmek uzerine yag,peynir surup yemek.. ama aksamlari yemiyom.. bu hafta bakalim cuma verdigim kiloya eger cok gitmemisse söz birakicam.ok?

çok güzelsin çok sempatiksin. hani bazısına kılosu yakışır ya sen de öylesin ama inşallah verir ve mutlu olursun.

cok saol hem hamile olup hem yediklerine dikkat etmek zor olmuyomu..valla tebrik ederim..ben olsaydim hani hamileliginde verdigi rahatlikla istedigim herseyi yerdim allah yardimcin olsun canim..saglikla kavursursun insallah bebegine..

yine en sona kaldi selamim.. selam canlar.. hersey yolundadir umarim..

10 da kalkip,sirkeli balli suyumu ictim.kahvaltim fix degismez 1,5 dilim ekmek (masallah diyin 1,5 a dustü ekmek) gec gelicem aksam toplu veririm yediklerimi..
iyi gunler..gununuz guzel gecsin..

canım sut ıc mıde yanmalarına ıyı gelır
amin. ilk hamişlikte bilinçsizdin deli gibi yiyordum bunda dikkat etmek istiyorum. şimdi moda 2 çocuğun olsa bile incecik dolaşmak ortalıkta. hem de sağlıkla

canımben
8 aylıkken 8 kg almıstım 68 kg ydım
doguma gırdıgımde 77 kg ydım
yanı son 1 ayda 9 kg aldım
son aylar dıkkat etmek lazım
gercı oglum 3500gr dogdu

5 altın çilek
sabah 1 bardak (maydonoz lımon suyu )

kahvaltı
1 dılım kepeklı ekm 1 kk peynır 1/2 domates
ara 1 yk gojı berry ve 1 elma
ögle 1 dılım ekm 1 kase yogurt
ara 1 elma
akşam
5 yk kuru fasulye 1 dılım ekm salata

canım, keşke paylaşsaydın sıkıntını. belki rahatlamana vesile olurduk.
sen de kendine iyi bak. izinli yazmıyorum çünkü ilk fırsatta aramıza dönmeni istiyorum.

ay niye uzattın diye kusura bakalım? uzat tabi, hem ne güzel eneji kokakn bir mesaj olmuş.
şimdi elbise alışverişlerinin sinir bozucu olduğu dönemdesin. aslında seni bir yönden de motive etmesi lazım. acilen zayıflamalıyım demelisin canım. bir de böyle güzel hareket ettiğin günleri güzel beslenmeyle taçlandırırsan seviniriz:97:

canlarım yatıyorum. hepinize iyi geceler.

asla vazgeçmeyin , lütfen fazla yemeyin, sonra pişmanlık yaşanıyor unutmayın. en kısa zamanda yine gelicem. byeeeee
canım, kendine iyi bak. her zaman bekliyoruz seni

kaptanım 30 dk tempolu yürüdüm.
olay budur
alkışlar, nazar boncukları, kupalar sana gelsin.

sana da selam canım. margarin konusunu cuma çözümleyecekmişiz, başka mesajında okudumo sebepten bir şey demiyorum. beslenmen de güzel.

evet, akşam 10 civarı olmasaymış olurmuş. yalnız diyetteyim dememen çok iyi fikir. burdaki takım arkadaşlarından gördüğüm kadarıyla, diyetteyim dersen daha fazla yediriyorlar.

cok haklısın kaptanım

sana da iyi haftalar.

güne bom gibi başladım sauna eşofmanı giyip 45 dk koştum diye bilirim.şimdi şekersiz,sütsüz acı kahvemi içiyorum.tek moralimi bozan şey cumadan beri 1gram bile oynamadı tartı.
helal olsun be yaw.
bakmayın şu tartıya günü gelmeden.
sen kendi üstüne düşeni yap elifçim. daha evvel kaç kere dereceydin, seni tekrar derecede görmek istiyorum.

günaydın kızlarr nasılsınızz bende dün evde bağlantı olmadığından giremedimm

dün 2saat yol yürüdüm iyi spor olduuu
aferin

ilahi deryacım
adet olup kurtulursun inşallah sinirden:)

inanamıyorum oğlum klavyeyi suladı.:84:.kızlar ben iptalim sinirlerim fırladı ..bu 3. klavye onuda su geçrimeyen klavye aldık ama yinede kurutmam gerek:95:..(((moralim düzelirse laptoptan aranıza katılırım..:
moralini bozma yaw. klavye feda olsun tosun paşaya

Slm kızlar nasılsınız?
iyiyiz çok şükür canım. sen nasılsın tatlı hamilecik

valla ben de hayran kaldım ev sahibinize.

bebişin canı ekşi çeki herhalde:) bol bol eriklenmiş

sana da selamlar canım.
maşallahını diyelim hemen.
senin de günün güzel geçsin.

bu haliyle kalırsa güzel menü dombilim.:97:

kızlarr spora başlicam ya hala kararsızımm havalarda ısınıyo zorlanır mıyım sizce 3ay mı gitsem 6 ay mı tam yaza denk geliyoo bilemedim şimdi napimmmmm ???

çok iyi yapıyorsunuz.Millet 2 çocuğu var ama fit bi vücudu var diyecek.
inşallah hepimiz incecik oluruz da vavvvvvvvvv der yanımızdan geçener.

vayyyyyyyy canına 9. ayda 9 kılo mu
ben 2 kılo 2 kılo aldım son aylarda.

menü güzel. 5 altın çilek fazla değil mi? b izim okulda bi arkadaş da kullanıyor acaip wc gidiyorum diyor.

kızlarr spora başlicam ya hala kararsızımm havalarda ısınıyo zorlanır mıyım sizce 3ay mı gitsem 6 ay mı tam yaza denk geliyoo bilemedim şimdi napimmmmm ???
bence 3 ay git. havalar ısınınca vücut daha iyi kılo veriyor bence . vücut enerjisi artıyor. daha az yiyip daha fazla enerji harcanıyor. 3 ay dene memnun kalırsan bi 3 ay daha gidersin

sana da selam canım. margarin konusunu cuma çözümleyecekmişiz, başka mesajında okudumo sebepten bir şey demiyorum. beslenmen de güzel.
merci kaptan..sevindim bu ise cuma bakicaz tamam..

bence önce 3 ay olarak basla..devam etmek istersen bi 3 daha devam edersin...

Son düzenleme:
bence 3 ay git. havalar ısınınca vücut daha iyi kılo veriyor bence . vücut enerjisi artıyor. daha az yiyip daha fazla enerji harcanıyor. 3 ay dene memnun kalırsan bi 3 ay daha gidersin

merci kaptan..sevindim bu ise cuma bakicaz tamam..

bence önce 3 ay olarak basla..devam etmek istersen bi 3 daha devam edersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…