ha iyi yaw. görümcemi severim dediğini hatırlıyorum çünkü, yani böyle görümcelik yapan tiplerden olmadığını düşünmüştüm zatengörümcem diyete başlıcak, ben ve eşimde diyetle ilgilendiğimiz için bizede almış. o kilo verme artık diyor.
evet herkes karne alsın, çok güzel bir duygu
canım benim sana az. hak ediyorsun. herkes kupa alır umarım. valla görünce gözlerim yaşardı. bu duyguyu yaşamalısınız.
sağol canım, mesajı beğenmişsin fark ettim. inşallah düzelir aranız. sen piknikte ne yapmışsın öyledünyayı yemişsin. o kadar ekmek nasıl yenir. şeytana bu kadar uyar mı insan? sen bi güzel olda kocan anlasın değerini. dimi şekerim
elif krom hapı ani açlık krüzün tutuyorsa ve tatlı yemeden durmaıyorsan onu engelliyor ama ben onun için içmiyorum aynı zamanda göbek yağı bölgesle incelmede faydası var..
canım benim sana az. hak ediyorsun. herkes kupa alır umarım. valla görünce gözlerim yaşardı. bu duyguyu yaşamalısınız.
sağol canım, mesajı beğenmişsin fark ettim. inşallah düzelir aranız. sen piknikte ne yapmışsın öyledünyayı yemişsin. o kadar ekmek nasıl yenir. şeytana bu kadar uyar mı insan? sen bi güzel olda kocan anlasın değerini. dimi şekerim
ekmeği sadece kahvaltıda yedim sadece,ben bu hafta cezalıyım hiç halim yok ama gidip biraz yürüyüm,geldiğimde herkes gitmiş oacak,şimdiden herkese iyi geceler.
canım, böyle durumlarda, bir günde o kadar almış olamayacağına göre perşembe günkü rakamı söyleyebilirsin. ben, bir sakınca görmüyorum. uykusuzluktan şiştin muhtemelen. sendeki yorgunluğa bu ramalar yine iyi bence. o da spor azminden ve kararlılığından kaynaklanıyor maşallah.ya aslınd aben perşembe günü 62.3 düm ama o gece sabaha kadar sıpam ayağımda sabhaldım uyumadığım gece in ertesi fazla çıkıyorum.ki bugünde aynı hatta daha beter oldu sbaah kadar çığlık çığlığa bağırdı ya ayağımdda uyumadı yavrum..şimdide uyandı ben kaçar.kendimi unuttum onula uğraştım..
Allah yardımcın olsun canım, gelişmeleri bize bildir.bende iyiyim şekerlerrr :89:bugün patronla çıkış saatlerimi ve zam olayını konuşcamm dua edinnnnnöptümmmm hepiniziiiiii
annene geçmiş olsun, deryacım. şimdi daha iyi olduğunu da başka mesajında okudum. rabbim tekrar yaşatmasın.canım kaçamak oldu ama akşam bişey yemedim. sıfır yağlı bir kase mercimek çorbası içtim. ve aralar yoktu. yani dengeleyebildim sanırım...
dün çok msj yazamadım. çünkü öğlenden akşama misafirim vardı akşamda evde değildim gece eve gelene kadar geç oldu ve yorgundum
bu sabah kahvaltım:
ballı limonlu ılık su.
20 dkk sonra:
-1 dilim ekmek
-1 yumurtadan yağsız omlet
-5 yeşil zeytin
-yarım domates
-yarım salatalık
-2 bardak şekersiz açık çay.
ara yok. hastanedeydim annemi acile kaldırmışlar. hastaneye gittim. demin annemi evime getirdim. iyi şimdi uzanıyo.
öğlen:
bir kase domates çorbası.
akşam içinse ya yağsız tavuk haşlıycam yada ızgara yapıcam bol yeşillikle.
daha karar veremedim. bugün evimi biraz dağınık bırakıp çıktım hastaneye. şimdi oğlumu uyuttum ortalığı toparlıycam akşama bi aksilik çıkmazsa 2 saat spor yapmayı düşünüyorum. tekrar yazarım kızlar. görüşürüz
doktorun 4 kupa iç dediyse sorun yok canım. ilaç kullanmaktansa bitkisel yöntem daha iyi tabi.canım bende malesef bağırsak tembelliği var tescilli hastayım bu konudadaha öncede kalp çarpıntısı sıkıntıyla hastaneye gidip aslında gaz sıkışması kabızlık problemim olduğunu söylemişti doktor hatta osmalak adıda bir tuhaf şurubum var hergün az miktar içmem lazım onun yerine sinameki içeren çayları özellikle içiyorum gerçi son zamanlarda yine başladı wc sorunu yakın zamanda doktora gidicem yine çaylarıda sorarım tekrar gerçi kendi tavsiye etmişti günde 4 kupa iç ilaç en son çare demişti ondan rahat davranıyorum
yok valla kaptanım dünden beri ses çıkmadı kimseden yokmu canlarım birbirimizi kontrol ederiz hem gaza ihtiyacım var
tamam canımkızlar merhaba,umarım herkez iyidir.ben süperim yani:)çok mutluyum bu hafta ya maşallah,iyi başladım.Yalnız kaptanım bugün msj fazla yazamıyacağım bugünlük beni affedin.sebebini anlatayım.
şimdi bugün sabah 8 de kalktım,kursum vardı.neyse kahvaltıda 1 dilim ekmeğe peynir sürdüm biraz çay yudumladım hemen çıktım.kaptanım bu arada okula yürüyerek git demişsin ya,evet yürüyerek gidiyorum ama okulum ne yazıkki aynı sokakta:)neyse kursum bitti saat 1de kaynaştırma bir öğrencim var,rehabilitasyon merkezine gitmem lazımdı,çıktım oraya gittim.ordan çıktım kuaföre gittim.yeni geldim.çok açtım sabahtan beri yediğim 1 dilim ekmekle duruyordum.hemen 1 tabak çilek koydum ve yedim:)napim acıkmıştım.1 tabak dediysem öyle tıka basa değil tabi.neyse şimdi tekrar çıkacağım çünkü arkadaşlar davet etti.eşimle oraya gideceğiz.geç geliriz sanırım.tamammı tatlım.mazeretlerim bu.gelince yazmaya çalışacağım.hepinizi öptm...
ba ba ba hemen kaptana laf atmışkimse yok hakkaten..5 mesaji tamamlamak icin gece calisacaksiniz sanirimhele kaptan hic yok ortalikta..
ekleyim bakim becerebilirsem 80 kilo halimi yakin zaman..
Eki Görüntüle 194943 bakam oldumu boy eklicektim ama beceremedim hata olustu diyo anlamadim:44: ins.bu bari olur..
mevsimlerden roma'yı biliyorum canım. o site yardımıyla oldukça iyi kilo verenler oldu. hatta yeni katılımcı alsaydı ben de katılmayı düşünmüştüm ama artık almıyor mehtap hanım. zaten bütün detaylar sitede var. bence gayet sağlıklı bir diyet programı. yeniden kilo alsam ordaki diyeti takip etmekte kuşku duymam. hatta sitedeki listeleri kaydettim bile. nolur nolmaz sitesi çalışmazsa falan güzelim kaynak elden gitmesin.bebekler size bise anlatıcam acın da kulaklarınızı beni dinleyin :) benm bi tanıdıgm var kadın evli 1 cocugu war we baya kiloluydu gögüsleri felan sarkmıss bööle nası yemek yerdi bi görseniz bi diyet yapmıs 2 ayda 12 bucuk kilo werdi bende p.tes onun diyetne balıorummm cok aglıklı cok güzel bi liste internette de bulabilrsniz bunu cok urastım ben bu yola bas koydum cok agladım cok sızlandım benn cok yöntem denedm ama bu son olcakk gercekten olmazsa bırakcam we cok da iddalıyım kendi disimde göremiorum kmseyi ama yanldıgımı bana göstermenizi istiorum ben ondan listeleri aldım war mı benmle bu yola ortak olcak olsanız da olmasanız da ben baslıorum canlarım gerisi size kalmıs 1 2 ay sora burda o kadar gülcemki ben o kadar mutlu olcamki hepimiz yasayalım istiorum bunu ben katılan arkadslara 15 günlük listeler wericem diyetisyene gidemeyenlere de cok güel olcak bu kaptanımız da bi sakınca görmezse cok güzel sonuclar alcamıza garanti weriorum ama listede yazan her seye uycaz ekstralar bize ait kacamak yapan istemiorum cnkü b kisi kacamak yapınca o yapmıs die benm de yapaım geliocwp bekliorummm bebekleeer
tostosa geçmiş olsun yaw.şimidilik iyi akşamlar oğlum altını doldurdu(8 yazık onunda gözü mikrop kapmış akıyor..doktor damla verdi salgın varmış erken getirdiğiniz iyi oldu dedi..
iyi geceler şekerciğimekmeği sadece kahvaltıda yedim sadece,ben bu hafta cezalıyım hiç halim yok ama gidip biraz yürüyüm,geldiğimde herkes gitmiş oacak,şimdiden herkese iyi geceler.
sendemi bürütüs:)bize ders olsun diye yaıyorsunuz dimi:)ben 14. takımın üyesiyim üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım
evet evet,olacak olacak.bu hafta bendede süprizler olacak gibi:)bu hafta iyi olucak inşallah.iki gündür güzel menü ve spor paylaşımınız var cumaya kadar devam..
ben 14 takımın üyesiyim üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım:97:
bebekler size bise anlatıcam acın da kulaklarınızı beni dinleyin :) benm bi tanıdıgm var kadın evli 1 cocugu war we baya kiloluydu gögüsleri felan sarkmıss bööle nası yemek yerdi bi görseniz bi diyet yapmıs 2 ayda 12 bucuk kilo werdi bende p.tes onun diyetne balıorummm cok aglıklı cok güzel bi liste internette de bulabilrsniz bunu cok urastım ben bu yola bas koydum cok agladım cok sızlandım benn cok yöntem denedm ama bu son olcakk gercekten olmazsa bırakcam we cok da iddalıyım kendi disimde göremiorum kmseyi ama yanldıgımı bana göstermenizi istiorum ben ondan listeleri aldım war mı benmle bu yola ortak olcak olsanız da olmasanız da ben baslıorum canlarım gerisi size kalmıs 1 2 ay sora burda o kadar gülcemki ben o kadar mutlu olcamki hepimiz yasayalım istiorum bunu ben katılan arkadslara 15 günlük listeler wericem diyetisyene gidemeyenlere de cok güel olcak bu kaptanımız da bi sakınca görmezse cok güzel sonuclar alcamıza garanti weriorum ama listede yazan her seye uycaz ekstralar bize ait kacamak yapan istemiorum cnkü b kisi kacamak yapınca o yapmıs die benm de yapaım geliocwp bekliorummm bebekleeer
canım çok istekli gördüm seni ben bu sefer.hayırdır hani canını sıkacak bişemi oldu.bukadar takma canım kafana,yani istediğin gibi gitmez falan diyet inşallah olurda ,üzülme diye diyorum.kaptanm ben yeni bir diyete baslıorum p.tesi günü bu diyette cok önemli bi kural var tartılmamak 2 haftalık sürelerle tartılmam gerekio we ben buna uymayı cok istiorum o yüzden iki haftalık sürelerle tartılcam ne dersin nasıl yapalım ben kararımı werdm sen de cözümünü getir olur mu hep burdayım yazıorum gelnce okursun kaptanımm yaılarımı bi kac arkds daha bnmle beraber yapıcak sanıorumki
kızlar doğum günü varnapacam yaaa
mrb arkadaşlar ihmal için özür dilerim.
ama ciddi sıkıntılarım var. her gün başederim hallederim boşver diyorum ama olmuyor. gücüm yok artık.
sabah menüm:
ballı limonlu su
20 dkk sonra
5'i bir yerde çayım.
10 dkk sonra:
-az yağlı menemen
-4 yeşil zeytin
-1 bardak açık çay
-2 dilim kepekli ekmek.
öğlen yok. ara yok.
akşam:
1 kase ayran çorbası
1 bitter çikolata.
spor sokaklarda saçma sapan deli gibi dolaştım.
bi kaç gün giremeyebilirim. isterseniz izinli yazın. kendinize çok iyi bakın. hayırlı geceler ....
canım benim ne oldu ya,kısadan yazıp gitmişsin merak ettim inşallah kötü bir şey yoktur.mrb arkadaşlar ihmal için özür dilerim.
ama ciddi sıkıntılarım var. her gün başederim hallederim boşver diyorum ama olmuyor. gücüm yok artık.
sabah menüm:
ballı limonlu su
20 dkk sonra
5'i bir yerde çayım.
10 dkk sonra:
-az yağlı menemen
-4 yeşil zeytin
-1 bardak açık çay
-2 dilim kepekli ekmek.
öğlen yok. ara yok.
akşam:
1 kase ayran çorbası
1 bitter çikolata.
bi kaç gün giremeyebilirim. isterseniz izinli yazın. kendinize çok iyi bakın. hayırlı geceler ....
kızlarrr selam ,kaptanım nasılsın ,:)kızlar iki gündür bende bir enerji var.bilemiyorum yani maşallah hiç yorulmuyorum kızlarrrrdün yaptıklarımı anlatmıştım.sabah 8 den akşam 2 ye kadar ayaktaydım.koşuşturma içinde ordan oraya koşuşturup durdum.ve yediklerim sadece bir tabak çilek,yarım tane peynirli börek,birkaç kaşıkta muhallebi yedim:)ve hiç acıkmadım yani.bugünde kızlar yine sekizde kalktım okula kursa gittim,eve geldim saat birde ve eşim kahvaltı hazırlamıştı.biraz bişeler atıştırdım yazacam şimdi.sonra bir başladım temizliğe,havada güzeldi.pencereler,duvarlar fayansalr,halılar..... derken derken saat 7 ye kadar iş yaptım kızlar:) dedimki spor yapamıyorum bari ev işi yapayım.hani kadın çağırırız ya biz çalışan hanımlar ağır işleri yapsın diye.ben dedim fatma kalk hem spor olur.ya allah dedim:)kaptırmışım kendimi.hem paramda cebimde kaldı neyse eşim dışardaydı eve geldi.ben daha enerji bitermi.hadi dedim gidiyoruz nereye dedi.alışverişe dedim.çıktık.saat akşam 10 a kadar gezdik.amaaaaaa işte sıkıntı burda başladı kızlar. :78:
kızlar ne giydiysem yakışmadı,44 bedene zor sığıyorum yani,oda 40 bedeni bile geniş kesim olan bir mağazada.aradım taradım 1 pantalon zor buldum oda spor kesim belinde lastik var birazama gelgelelim eşim kendine 3 tşört,bir gömlek,bir pantalon aldı.ayyyy nasıl bozuldum nasıl bozuldum.kendisi 1.80 ve 75 kilo kızlar.ben 162 ve 91 kiloyum. birde yorulmuştum acıktım.bişe yememiştim ve çok koşuşturmuştum.bir hamburger menü yedim valla tavuklu.oda küçücük bişe zaten.kola içmedim.hiç bişe olmuyor kızlar yaaa koca göbekliyim işte.neyse çok uzun yazdım galiba.işte böyle kızlar.kusura bakmayın çok uzattım.
bebekler size bise anlatıcam acın da kulaklarınızı beni dinleyin :) benm bi tanıdıgm var kadın evli 1 cocugu war we baya kiloluydu gögüsleri felan sarkmıss bööle nası yemek yerdi bi görseniz bi diyet yapmıs 2 ayda 12 bucuk kilo werdi bende p.tes onun diyetne balıorummm cok aglıklı cok güzel bi liste internette de bulabilrsniz bunu cok urastım ben bu yola bas koydum cok agladım cok sızlandım benn cok yöntem denedm ama bu son olcakk gercekten olmazsa bırakcam we cok da iddalıyım kendi disimde göremiorum kmseyi ama yanldıgımı bana göstermenizi istiorum ben ondan listeleri aldım war mı benmle bu yola ortak olcak olsanız da olmasanız da ben baslıorum canlarım gerisi size kalmıs 1 2 ay sora burda o kadar gülcemki ben o kadar mutlu olcamki hepimiz yasayalım istiorum bunu ben katılan arkadslara 15 günlük listeler wericem diyetisyene gidemeyenlere de cok güel olcak bu kaptanımız da bi sakınca görmezse cok güzel sonuclar alcamıza garanti weriorum ama listede yazan her seye uycaz ekstralar bize ait kacamak yapan istemiorum cnkü b kisi kacamak yapınca o yapmıs die benm de yapaım geliocwp bekliorummm bebekleeer
canım bilmiyoum ki diyet yapmadan önce aslında tek öğün yiyordum mesela sabah kahvaltı yok çay bol şekerli öğlen kahvaltı yapardım yatana kadarda cips bisküvi çikolata gibi şeyler yerdim o yüzden bana kalsa yine yemicemde kendimi düzene sokmaya çalışıyorum ilk başladığımda çok güzel kilo veriyordum haftada 2 kilo falan şimdi niye takıldı bilmiyorum kabızlık sıkıntımda var malesef özellikle son 2 gündür çok berbat çok afedersin oturamıyorum popomun üzerine bugün içtim şurubumu osmalakiçmiyim dedim yok dayanamıcam içtim bugün evden çıkamam artık
çok güzel yüzün var canım bide çok gençsin ya erkenmi evlendin
ba ba ba hemen kaptana laf atmış
bu arada maşallah canım, çok güzel bir yüzün varbu yüze zayıf bir beden çok yakışır:108:
mrb arkadaşlar ihmal için özür dilerim.
sabah menüm:
ballı limonlu su
20 dkk sonra
5'i bir yerde çayım.
10 dkk sonra:
-az yağlı menemen
-4 yeşil zeytin
-1 bardak açık çay
-2 dilim kepekli ekmek.
öğlen yok. ara yok.
akşam:
1 kase ayran çorbası
1 bitter çikolata.
kızlarrr selam ,kaptanım nasılsın ,:)kızlar iki gündür bende bir enerji var.bilemiyorum yani maşallah hiç yorulmuyorum kızlarrrrdün yaptıklarımı anlatmıştım.sabah 8 den akşam 2 ye kadar ayaktaydım.koşuşturma içinde ordan oraya koşuşturup durdum.ve yediklerim sadece bir tabak çilek,yarım tane peynirli börek,birkaç kaşıkta muhallebi yedim:)ve hiç acıkmadım yani.bugünde kızlar yine sekizde kalktım okula kursa gittim,eve geldim saat birde ve eşim kahvaltı hazırlamıştı.biraz bişeler atıştırdım yazacam şimdi.sonra bir başladım temizliğe,havada güzeldi.pencereler,duvarlar fayansalr,halılar..... derken derken saat 7 ye kadar iş yaptım kızlar:) dedimki spor yapamıyorum bari ev işi yapayım.hani kadın çağırırız ya biz çalışan hanımlar ağır işleri yapsın diye.ben dedim fatma kalk hem spor olur.ya allah dedim:)kaptırmışım kendimi.hem paramda cebimde kaldı neyse eşim dışardaydı eve geldi.ben daha enerji bitermi.hadi dedim gidiyoruz nereye dedi.alışverişe dedim.çıktık.saat akşam 10 a kadar gezdik.amaaaaaa işte sıkıntı burda başladı kızlar. :78:
kızlar ne giydiysem yakışmadı,44 bedene zor sığıyorum yani,oda 40 bedeni bile geniş kesim olan bir mağazada.aradım taradım 1 pantalon zor buldum oda spor kesim belinde lastik var birazama gelgelelim eşim kendine 3 tşört,bir gömlek,bir pantalon aldı.ayyyy nasıl bozuldum nasıl bozuldum.kendisi 1.80 ve 75 kilo kızlar.ben 162 ve 91 kiloyum. birde yorulmuştum acıktım.bişe yememiştim ve çok koşuşturmuştum.bir hamburger menü yedim valla tavuklu.oda küçücük bişe zaten.kola içmedim.hiç bişe olmuyor kızlar yaaa koca göbekliyim işte.neyse çok uzun yazdım galiba.işte böyle kızlar.kusura bakmayın çok uzattım.
evet canım faydalı ve değişik aroma.metabolizmayı şaşırtmak lazımkefir iyidir ..geçen güblerd ehastayken kefir tüketmiştim..hem tad değişimi hemde sağlık için bu haftada alayım iyi hatırlttaın..
aferin süpersüüün!!kaptanım 30 dk tempolu yürüdüm.
iyi geceleeermasallah dicem bu enerjinden ötürü valla bende 2 gundur elim ayagim kalmiyo..bogazimi tutuyom ama hareket yok..
kiyafet konusuna gelince uff hepimizin ortak kaderi iste bu..aci ama gercek..o yuzden tr ye gelmeden kilo vermek istiyom orda kaliplar kucuk..burda ben 42 giyiyom M oluyo dusun..tr de 44-46 M de heralde L-XL dir.. bide anlamiyom haa sanki tr de millet incecikte kucuk kucuk hersey..halbuki bizim türk kadinlarinin standartlari bellikiskaniyom yaa camur atmaya basladim zayiflarda.. öle ama yalan deil ya..
neyse...yarin görüsürük kizlar..bilmiyom kac mesaj oldu ama banada paydos.. bas bas..iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?