Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

görümcem diyete başlıcak, ben ve eşimde diyetle ilgilendiğimiz için bizede almış. o kilo verme artık diyor.

evet herkes karne alsın, çok güzel bir duygu
ha iyi yaw. görümcemi severim dediğini hatırlıyorum çünkü, yani böyle görümcelik yapan tiplerden olmadığını düşünmüştüm zaten

elif krom hapı ani açlık krüzün tutuyorsa ve tatlı yemeden durmaıyorsan onu engelliyor ama ben onun için içmiyorum aynı zamanda göbek yağı bölgesle incelmede faydası var..

burada bulmam biraz zor,benim içinde iyi olurdu.

ekmeği sadece kahvaltıda yedim sadece,ben bu hafta cezalıyım hiç halim yok ama gidip biraz yürüyüm,geldiğimde herkes gitmiş oacak,şimdiden herkese iyi geceler.

ekmeği sadece kahvaltıda yedim sadece,ben bu hafta cezalıyım hiç halim yok ama gidip biraz yürüyüm,geldiğimde herkes gitmiş oacak,şimdiden herkese iyi geceler.

pardon canım, ekmeksizi ekmek diye okumuşum. bende kaçırınca kendime ceza verirdim. iyi oluyor cezalar. fazlasıyla mükafatını alıyorsun. iyi geceler canım

canım, böyle durumlarda, bir günde o kadar almış olamayacağına göre perşembe günkü rakamı söyleyebilirsin. ben, bir sakınca görmüyorum. uykusuzluktan şiştin muhtemelen. sendeki yorgunluğa bu ramalar yine iyi bence. o da spor azminden ve kararlılığından kaynaklanıyor maşallah.

bende iyiyim şekerlerrr :89:bugün patronla çıkış saatlerimi ve zam olayını konuşcamm dua edinnnnn öptümmmm hepiniziiiiii
Allah yardımcın olsun canım, gelişmeleri bize bildir.

annene geçmiş olsun, deryacım. şimdi daha iyi olduğunu da başka mesajında okudum. rabbim tekrar yaşatmasın.

doktorun 4 kupa iç dediyse sorun yok canım. ilaç kullanmaktansa bitkisel yöntem daha iyi tabi.
orti konusunda kimseden ses çıkmıyorsa, sen gözüne kestirdiğin birini orti seç canım. :97:

tamam canım

ba ba ba hemen kaptana laf atmış
bu arada maşallah canım, çok güzel bir yüzün var bu yüze zayıf bir beden çok yakışır:108:

mevsimlerden roma'yı biliyorum canım. o site yardımıyla oldukça iyi kilo verenler oldu. hatta yeni katılımcı alsaydı ben de katılmayı düşünmüştüm ama artık almıyor mehtap hanım. zaten bütün detaylar sitede var. bence gayet sağlıklı bir diyet programı. yeniden kilo alsam ordaki diyeti takip etmekte kuşku duymam. hatta sitedeki listeleri kaydettim bile. nolur nolmaz sitesi çalışmazsa falan güzelim kaynak elden gitmesin.

şimidilik iyi akşamlar oğlum altını doldurdu (8yazık onunda gözü mikrop kapmış akıyor..doktor damla verdi salgın varmış erken getirdiğiniz iyi oldu dedi..
tostosa geçmiş olsun yaw.

iyi geceler şekerciğim
cezanı uyguladığın için de teşekkür ederim. karşılığını alacaksın inşallah:93:

ben 14. takımın üyesiyim üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım
sendemi bürütüs:)bize ders olsun diye yaıyorsunuz dimi:)
bu hafta iyi olucak inşallah.iki gündür güzel menü ve spor paylaşımınız var cumaya kadar devam..
evet evet,olacak olacak.bu hafta bendede süprizler olacak gibi:)
ben 14 takımın üyesiyim üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım:97:

canım çok istekli gördüm seni ben bu sefer.hayırdır hani canını sıkacak bişemi oldu.bukadar takma canım kafana,yani istediğin gibi gitmez falan diyet inşallah olurda ,üzülme diye diyorum.
kızlar doğum günü var napacam yaaa

kimin doğum günü kız?

melikecim,
ceza demişken sen uyguluyor musun cezanı? hani nerde menülerin? nerde minimum 30 dk yürüyüş?
cezayı sadece elife vermedik şeker

mrb arkadaşlar ihmal için özür dilerim.
ama ciddi sıkıntılarım var. her gün başederim hallederim boşver diyorum ama olmuyor. gücüm yok artık.

sabah menüm:
ballı limonlu su
20 dkk sonra

5'i bir yerde çayım.
10 dkk sonra:

-az yağlı menemen
-4 yeşil zeytin
-1 bardak açık çay
-2 dilim kepekli ekmek.

öğlen yok. ara yok.

akşam:
1 kase ayran çorbası
1 bitter çikolata.

spor sokaklarda saçma sapan deli gibi dolaştım.

bi kaç gün giremeyebilirim. isterseniz izinli yazın. kendinize çok iyi bakın. hayırlı geceler ....

kızlarrr selam ,kaptanım nasılsın ,:)kızlar iki gündür bende bir enerji var.bilemiyorum yani maşallah hiç yorulmuyorum kızlarrrrdün yaptıklarımı anlatmıştım.sabah 8 den akşam 2 ye kadar ayaktaydım.koşuşturma içinde ordan oraya koşuşturup durdum.ve yediklerim sadece bir tabak çilek,yarım tane peynirli börek,birkaç kaşıkta muhallebi yedim:)ve hiç acıkmadım yani.bugünde kızlar yine sekizde kalktım okula kursa gittim,eve geldim saat birde ve eşim kahvaltı hazırlamıştı.biraz bişeler atıştırdım yazacam şimdi.sonra bir başladım temizliğe,havada güzeldi.pencereler,duvarlar fayansalr,halılar..... derken derken saat 7 ye kadar iş yaptım kızlar:)dedimki spor yapamıyorum bari ev işi yapayım.hani kadın çağırırız ya biz çalışan hanımlar ağır işleri yapsın diye.ben dedim fatma kalk hem spor olur.ya allah dedim:)kaptırmışım kendimi.hem paramda cebimde kaldıneyse eşim dışardaydı eve geldi.ben daha enerji bitermi.hadi dedim gidiyoruz nereye dedi.alışverişe dedim.çıktık.saat akşam 10 a kadar gezdik.amaaaaaa işte sıkıntı burda başladı kızlar.:78:
kızlar ne giydiysem yakışmadı,44 bedene zor sığıyorum yani,oda 40 bedeni bile geniş kesim olan bir mağazada.aradım taradım 1 pantalon zor buldum oda spor kesim belinde lastik var birazama gelgelelim eşim kendine 3 tşört,bir gömlek,bir pantalon aldı.ayyyy nasıl bozuldum nasıl bozuldum.kendisi 1.80 ve 75 kilo kızlar.ben 162 ve 91 kiloyum.birde yorulmuştum acıktım.bişe yememiştim ve çok koşuşturmuştum.bir hamburger menü yedim valla tavuklu.oda küçücük bişe zaten.kola içmedim.hiç bişe olmuyor kızlar yaaa koca göbekliyim işte.neyse çok uzun yazdım galiba.işte böyle kızlar.kusura bakmayın çok uzattım.

canlarım yatıyorum. hepinize iyi geceler.

asla vazgeçmeyin , lütfen fazla yemeyin, sonra pişmanlık yaşanıyor unutmayın. en kısa zamanda yine gelicem. byeeeee

hayırdır canım ya neoldu.sıkma tatlı canını ya.herşey olacağına varır.üzülme noluurrr

canım benim ne oldu ya,kısadan yazıp gitmişsin merak ettim inşallah kötü bir şey yoktur.

seni çok iyi anlıyorum aynı sorun bende de var.bu gün piknikte kilolar yüzünden çok canım sıkıldı.böyle kendime güvenerek yürüyemediğimi fark ettim.

kolay gelsin canim..listeyede göz attim ama bana göre deil sanirim..bekliyoruz güzel haberini..

gecmis olsun canim.. tesekkür ederim cok saol canim..evet 18 yasimda evlendim malesef.. geldim esim calismadigi icin cok duzensiz bi hayatimiz vardi..20 kilo aldim buraya geldikten sonra..ay bu iyi halim 85 e ciktigim gunleride biliyom ben..

ba ba ba hemen kaptana laf atmış
bu arada maşallah canım, çok güzel bir yüzün var bu yüze zayıf bir beden çok yakışır:108:

oo kaptan ayip ettin ebru bu firsati yakalamis kacirirmi meydani pek bi bos buldumda dün,tadini cikaram dedim..

cok saol canim insallahhh..42 giyiyorum.buranin kaliplari buyuk ama trde kesin 44-46 dir.. yani 40 olsam yetcek..40 altini hayal bile edemiyom.. :97::97:

bugunkü listemide verimdee aradan ciksin..ders vardi gec geldim.

kahvaltim fix biliyosunuz 2 dlim ekmek uzeri az margarin,beyaz peynir ve 2 dilim ince tavuk salam..degisik bol maydanoslu,naneli salata vardi bugun eksi eksi..

saat 4 te bi sandevic siyah ekmekten..domates,salatalik,peynir den olusan ve bir elma..

bu kadar orda iste bisküvi falan oluyo dayanamiyom:78: molada 1 bardak cayla 3 tane bisküvi yedim.. simdide yesil cay iciyom..

gec oldu ama selam bu arada.. gec oldu ama gec olsun guc olmasin..

insallah önemli bisey yoktur deryacim.. hani elimizden geldigince yardimci olmak isteriz..en azindan dinleyebilirz anlatmak istersen.. cok öpüyorum.. her neyse herseyin hayirlisi olsun..allah can sagligi versin yeterki..gerisi inan boss...

masallah dicem bu enerjinden ötürü valla bende 2 gundur elim ayagim kalmiyo..bogazimi tutuyom ama hareket yok..
kiyafet konusuna gelince uff hepimizin ortak kaderi iste bu..aci ama gercek..o yuzden tr ye gelmeden kilo vermek istiyom orda kaliplar kucuk..burda ben 42 giyiyom M oluyo dusun..tr de 44-46 M de heralde L-XL dir.. bide anlamiyom haa sanki tr de millet incecikte kucuk kucuk hersey..halbuki bizim türk kadinlarinin standartlari belli kiskaniyom yaa camur atmaya basladim zayiflarda.. öle ama yalan deil ya..

neyse...yarin görüsürük kizlar..bilmiyom kac mesaj oldu ama banada paydos.. bas bas..iyi geceler.

kefir iyidir ..geçen güblerd ehastayken kefir tüketmiştim..hem tad değişimi hemde sağlık için bu haftada alayım iyi hatırlttaın..
evet canım faydalı ve değişik aroma.metabolizmayı şaşırtmak lazım

kaptanım 30 dk tempolu yürüdüm.
aferin süpersüüün!!

iyi geceleeer

derya arkadaşım çok takma sorunları.Hayat gelip geçici.Sabır ve irade ile kendini kaybetmeden ve hırpalamadan çöz oldu mu

Doğum günü yurttan bi arkadaşındı.

Bu akşam geç geldim ve menümü yazcam birazdan.

15 Mayıs Pazar:
Kahvaltı;
1 muz
70 gr kepek ekmeği
1 kefir
Ara;
1 domates+1 şekersiz çay
Öğle
8 kaşık haşlanmış bezelye+1 domates
Ara
1 bardak şekersiz çay+5 kaşık haşlanmış bezelye
Akşam
1 bardak oralet + 1 avuç nestle çikolatalı kahvaltılık gevrek

Doğum günü( akşam 10 civarı)
1 bardak kola+1 bardak portakal suyu(hazır)2 lokma çikolatalı pasta+1 avuç lays

su: 1.5 litre,Spor:30 dk yürüyüş+3 kez 4.kata nerdiven inip çıktım.

keşke Kolayı ve meyvesuyunu içmeseydim diyorum ama diyetteymişim hissi vermek istemedim ya.Diyetteyim deyince daha çok ye baskısı alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…