Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlarr spora başlicam ya hala kararsızımm havalarda ısınıyo zorlanır mıyım sizce 3ay mı gitsem 6 ay mı tam yaza denk geliyoo bilemedim şimdi napimmmmm ???
yaw zaten b-fit yarım saat değil mi? salonda klima falan varsa çok zorlanmazsın. yalnız ben de yaz döneminde yürüyüşü falan daha çok seviyorum. bizim de seanslarımız haziranda değişecek ve ben 3 seans pilates düşünüyorum. step falan çok yoruyor.

bu gün çok kötüyüm sürekli kusuyorum.dün üşüttüm galiba.
çok geçmiş olsun elifçim. dün piknikte hava serin miydi?

canım az once esımaradı ahava guzel dedı
yemegı hazırla alıp altınpark a gıdelım degısıklık olur dedı ınsallah boyle kalır
ay ne güzel dombilim ya, değişiklik olur gerçekten. iyi eğlenceler size.

ama fiyat farkı oluyooo :26:napsam ki bilemedim şimdii akşam gidim kayıt yaptırim zaten eşyalar yanımdaa :44:
fiyat farkı çoksa 6 ay yazıl. para verdim diye mecburen gidersin

merhaba canım nerelerdesin gözükmüyorsun birde kilo cetvelini oluştur istersen kaç kilo verdin

güne bom gibi başladım sauna eşofmanı giyip 45 dk koştum diye bilirim.şimdi şekersiz,sütsüz acı kahvemi içiyorum.tek moralimi bozan şey cumadan beri 1gram bile oynamadı tartı.

iyi gidiyorsun canım spor falan maşallah diyelim sauna eşofmanın kötü tarafı aşırı su kaybetmen bol bol su içmeyi unutma canım

kızlarr spora başlicam ya hala kararsızımm havalarda ısınıyo zorlanır mıyım sizce 3ay mı gitsem 6 ay mı tam yaza denk geliyoo bilemedim şimdi napimmmmm ???

canım 3 aylık kayıt yaptır bence zaten yaz geliyor sıcaklarda bayılırsın yaz oldumu hepimiz 1 2 kilo kendiliğimizden veriyoruz zaten baktın sardı seni devam edersin

çok geçmiş olsun canım:94:

kardeşim kuşadasındaydı eve döndüğü için gündüzleri girmem zorlaştı bu aralar bi oturuyor akşama kadar

hemen neler yedim bi anlatayım

sabah 1 kase special k içine üzüm kurusu attım ve gün kurusu doğradım

ara
yok

öğlen
5 kaşık sebze çorbası (kendim yaptım ama sevmedim)

ara
yulaf ezmesi 1 kase içine badem kuru üzüm attım

akşam
daha yemedim akşam 7.30 gibi yiyorum
zeytinyağlı az tuzlu kabak yemeği ve marul salatası yicem

1.5 litre su içtim
2 kupa kayısı ve kiraz çayı içtim

spor daha yapmadım ama yapıcam annemle yine 1 saat airobik yapıcaz akşam yemeğinden 1 saat sonra

canlarım nasılsınız napıyosunuzz karnım acıktı sanki yaa bfite 3 aylık yazılmaya karar verdim

bugünkü menüm
sabah 1 kase nesfit ve süt 3 zeytin
öğlen 4yk patlıcan musakka yağı azdı yanında 4 yk mantı
akşam 1kase nesfit ve süt
gün boyu 4 fincan yeşilçay

ama takımda bu haftada izinli yazın beniii korkudan tartıya çıkamıyorumm yaa

beslenmen güzel, spor güzel.
annen de spor arkadaşın oldu, maşalalh

3 aylık iyi bir fikir canım
beslenmen de güzel, niye korkuyorsun?

güne bom gibi başladım sauna eşofmanı giyip 45 dk koştum diye bilirim.şimdi şekersiz,sütsüz acı kahvemi içiyorum.tek moralimi bozan şey cumadan beri 1gram bile oynamadı tartı.
hayatım ben biliyorumki tartıda oynaması için 1 hafta geçmesi lazım.1 hafta sonra birden gidiyor.sen devam et.gider gider...
ben yokken yeni diyetlere balşanmış galiba. oh ne güzel. nasıl gidiyor gülşah ve melike?
başka kimler yapıyor tam okuyamadım geçmişi.
bizde napalım canım yuvarlanıp gidiyoruz işte.:)
16 mayıs Pazartesiii

sabah:
2 domates,1 soğan,2 yumurta.1 şekersiz çay sevgileerr saygılaar
soğan mıkız sen hep beni şaşırtıyorsun yani.ne bileyim sabah kahvaltıda soğan yemek hiç aklıma gelmez
bence havalar ısındı,spor salonu boğar seni.çık dışarı yürü tatlım ya.ne bileyim ben öyle düşünüyorum.

harikasın bebişim(imza Burhan Altıntop):)

k.öncesi: ballı limonlu su
kahvaltı: klasik kahvaltı, 1 dilim ekmek
ara: 2 beypazarı kurusu, 1 maden suyu, 1 karper
öğle: haşlanmış brokoli ve sarımsaklı yoğurt
ara: 2 kupa yeşilçay ve fındık
ara: çilek
akşam: domatesli semizotu

su: 1 lt'den fazladır
spor: 1 saat aerobik, 1 saatten fazla oğluşla dışarıda yavaş tempo yürüyüş:97:

kızlar bugünkü menümü yazıyorum.

sabah:domates,biraz peynir,4 zeytin,1 dilim ekmek,şekersiz çay

ara:1 ayran

akşam:1 tabak yoğurtlu makarna,yağsız tabakta dolu değil tabi,yarım bardak lıght kola

az öncede 1 kase fındık yedim kızlar taze tabi kavrulmuş değil.kendim topladım bu fındıkları yani:)eşim samsunluda fındık bahçelerinden topladım:)
bugün hava çok sıcaktı nekadar su içtiğimi bilmiyorum 3mü artık 4 mü

sabah
2 kayısı kurusu
kahvaltı
1 yumurta
1.5 dilim ekmek
3 zeytin
1 çabardağı limonata
ara yok
öğle
el ayası büyüklüğünd tavuk göğsü haşlama
2 adet salatalık turşusu
1 çay bardağı limonata
ara
2 kayısı kurusu
ara
6 yeşil erik
akşam
2 haşlama yumurta(
2 kaşık yoğurt pul biberle çeyrek dilim ekmek
su 3.5 litre
spor sabahki klavye vakasındna sonra hışımla ev temziliğin e girdim..öğledn sonrada kuzu uykudna kalkınca 1.5 saat tempolu dışarda gezdik..koydum pusetine kosla tül toz ve sıvısını aradım anam gez gez yok sonunda buldum aldım..kız okuldna çıkacak yetişemem diye hızlı gezdim 6-7 markete baktım heralde..

1 kase fındık çok fazla kalori..ve yoğurtlu makarna yanlış seçim..makarnayı diyette yerken ya domates soslu yada yeşil salata ile tüketirsen uygun yoksa yoğurtla azda olsa diyete uymuyor..

ne izinlisi sporunda hayırlı olsun..
menün güzel sporunda yaptıysan tamamdır..
geçmiş olsun..nane limon iç

ay hiç sorma rabiş o eydi öyle ev temziliği saolsun..kendilerini yarın bekliyoruj olsada rahtlasam..
moralim klavyeye bozmadım rabia tam sizlere birşey yazacaktım kaldıya ..diğerinide asla açtırmaz sıpa ondna canımm sıkıldı..

16 mayıs Pazartesiii

sabah:
2 domates,1 soğan,2 yumurta.1 şekersiz çay sevgileerr saygılaar

çok güzelsin çok sempatiksin. hani bazısına kılosu yakışır ya sen de öylesin ama inşallah verir ve mutlu olursun.

tatlım oğlum kaç yaşındaydı şu an?

oğlum 22 aylık ve bir afet yav akşam akşam abalsının başına tonimer spreyi fırlattı kıızn alnının ortası şişti gece gece..çok beter çok..

bu gün kendime vichy gece kremi ve göz çevresi kremi aldım..tabi göz çevresi kremi yanında hediyeydi..11 yıldır vichy kulanıyorum..çok memnunum..eczanede yaşıma inanmadılar çok sevindim ..

Sabah;
2 domates,1 soğan,2 yumurta
ara;
1 sütlü ingiliz çayı
Öğlen;
Hint yemeği içerik ( haşlanmış pirinç(yağ,tuz yok) +1/4 kase mercimek lapa(acılı) + 4 tatlı kaşığı Cacık + 2 yemek kaşığı soslu tavuk)
Ara
2 top külahta dondurma(vanilya+kakao)
akşam yok
Su: 1.75 litre
Spor:
Spor salonunda 516 kalorilik makine çalışması
40 mekik
60'ar kol çalışma
ve 1 saatten fazla mağaza dolaşma

bu gün kendime vichy gece kremi ve göz çevresi kremi aldım..tabi göz çevresi kremi yanında hediyeydi..11 yıldır vichy kulanıyorum..çok memnunum..eczanede yaşıma inanmadılar çok sevindim ..

vaay hayırlı olsun canım.Ben faydası olduğuna bi türlü inanamıyorum ama belli ki faydalıymış.

1 kase fındık mı fındık zamanı geldi mi ki? :44:

fiyat farkı varsa 3 ay yazıl.Yoksa 6 ay bence..

ayy geçmiş olsun.Çok kötü oluyo mide bulantısı.Ben kusmaktan çok korkuyorum:18: o yüzden Allah yardımcın olsun.Ilık su iç,nane kokla iyi gelir.

Ne güzel anne yaa. Benimki spor yapmaz ama çok özledim bee

menün iyi ama musakka ile mantı beraber nasıldı? ben de çok severin öyle yemekleri kasrıştırmayı Korkma hep öyle olur çıkarsın tartıya bi bakmışsın hoop gitmiş kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…