1 kase fındık mıfındık zamanı geldi mi ki? :44:
beslenmen güzel, spor güzel.
annen de spor arkadaşın oldu, maşalalh
3 aylık iyi bir fikir canım
beslenmen de güzel, niye korkuyorsun?
fiyat farkı varsa 3 ay yazıl.Yoksa 6 ay bence..
ayy geçmiş olsun.Çok kötü oluyo mide bulantısı.Ben kusmaktan çok korkuyorum:18: o yüzden Allah yardımcın olsun.Ilık su iç,nane kokla iyi gelir.
Ne güzel anne yaa.Benimki spor yapmaz ama çok özledim bee
menün iyi ama musakka ile mantı beraber nasıldı? ben de çok severin öyle yemekleri kasrıştırmayıKorkma hep öyle olur çıkarsın tartıya bi bakmışsın hoop gitmiş kilolar
iyi geceler..yattiniz galuba sanursam..
menumu verip cikayim bende..
sabah kahvaltisi fix 1,5 dilim ekmek uzeri margarin,peynir,ince dilim salam,nane maydonos...1 fincan cay..
saat 3 te 1 dilim kizarmis ekmekle 1 tabak domates corbasi,2 yemek kasigi rendelenmis kasar
yesil cay.. baska bisey yemedim..
dersten ciktindan sonra trenime daha vardi beklerken sikildim 1 külah dondurma yedim..sade :78:
bu kadar.. hic hareket yok yaa elim ayagim kalkmiyo yarin yuzmeye gitmeye niyetlendim bakam.. iyi geceler tekrar
kız fındık eksik olmaz bizim evde:)yazın gelirken küçük bir çuval getiririz eve.evde durur bişe olmaz:)
günaydın bebekler..
bu hafta kilo vermede patlama bekliyorum hadi arkadaşlar çok iyi gidiyoruz..:13:
bu gün kendime vichy gece kremi ve göz çevresi kremi aldım..tabi göz çevresi kremi yanında hediyeydi..11 yıldır vichy kulanıyorum..çok memnunum..eczanede yaşıma inanmadılar çok sevindim ..
geçmiş olsun canım nane lımon iyi gelir.bu gün çok kötüyüm sürekli kusuyorum.dün üşüttüm galiba.
3 aylık yazılmışsın hayırlı olsun.ama fiyat farkı oluyooo :26:napsam ki bilemedim şimdii akşam gidim kayıt yaptırim zaten eşyalar yanımdaa :44:
diyet yaparken uyku saati de önemli canım. kendine uyumamak için bir uğraş bulmalısın.yemek konusunda sıkıntım olmuyor canım zaten az yiyorum hatta çok çok az yiyorum tek sıkıntım fazla uyumak
çok güzel canım. menü de spor da.kardeşim kuşadasındaydı eve döndüğü için gündüzleri girmem zorlaştı bu aralar bi oturuyor akşama kadar
hemen neler yedim bi anlatayım
sabah 1 kase special k içine üzüm kurusu attım ve gün kurusu doğradım
ara
yok
öğlen
5 kaşık sebze çorbası (kendim yaptım ama sevmedim)
ara
yulaf ezmesi 1 kase içine badem kuru üzüm attım
akşam
daha yemedim akşam 7.30 gibi yiyorum
zeytinyağlı az tuzlu kabak yemeği ve marul salatası yicem
1.5 litre su içtim
2 kupa kayısı ve kiraz çayı içtim
spor daha yapmadım ama yapıcam annemle yine 1 saat airobik yapıcaz akşam yemeğinden 1 saat sonra
afiyet olsun spor da güzel su azk.öncesi: ballı limonlu su
kahvaltı: klasik kahvaltı, 1 dilim ekmek
ara: 2 beypazarı kurusu, 1 maden suyu, 1 karper
öğle: haşlanmış brokoli ve sarımsaklı yoğurt
ara: 2 kupa yeşilçay ve fındık
ara: çilek
akşam: domatesli semizotu
su: 1 lt'den fazladır
spor: 1 saat aerobik, 1 saatten fazla oğluşla dışarıda yavaş tempo yürüyüş:97:
ay pardon altın çilekte yedim onu yazmayı unuttum ,10 tane falan yani.
1 kase fındık çok fazla kalori..ve yoğurtlu makarna yanlış seçim..makarnayı diyette yerken ya domates soslu yada yeşil salata ile tüketirsen uygun yoksa yoğurtla azda olsa diyete uymuyor..
ne izinlisisporunda hayırlı olsun..
menün güzel sporunda yaptıysan tamamdır..
geçmiş olsun..nane limon iç
ay hiç sorma rabiş o eydi öyle ev temziliği saolsun..kendilerini yarın bekliyoruj olsada rahtlasam..
moralim klavyeye bozmadım rabia tam sizlere birşey yazacaktım kaldıya..diğerinide asla açtırmaz sıpa ondna canımm sıkıldı..
oğlum 22 aylık ve bir afet yav akşam akşam abalsının başına tonimer spreyi fırlattı kıızn alnının ortası şişti gece gece..çok beter çok..
geçmiş olsun canım nane lımon iyi gelir.bu gün çok kötüyüm sürekli kusuyorum.dün üşüttüm galiba.
3 aylık yazılmışsın hayırlı olsun.ama fiyat farkı oluyooo :26:napsam ki bilemedim şimdii akşam gidim kayıt yaptırim zaten eşyalar yanımdaa :44:
diyet yaparken uyku saati de önemli canım. kendine uyumamak için bir uğraş bulmalısın.yemek konusunda sıkıntım olmuyor canım zaten az yiyorum hatta çok çok az yiyorum tek sıkıntım fazla uyumak
çok güzel canım. menü de spor da.kardeşim kuşadasındaydı eve döndüğü için gündüzleri girmem zorlaştı bu aralar bi oturuyor akşama kadar
hemen neler yedim bi anlatayım
sabah 1 kase special k içine üzüm kurusu attım ve gün kurusu doğradım
ara
yok
öğlen
5 kaşık sebze çorbası (kendim yaptım ama sevmedim)
ara
yulaf ezmesi 1 kase içine badem kuru üzüm attım
akşam
daha yemedim akşam 7.30 gibi yiyorum
zeytinyağlı az tuzlu kabak yemeği ve marul salatası yicem
1.5 litre su içtim
2 kupa kayısı ve kiraz çayı içtim
spor daha yapmadım ama yapıcam annemle yine 1 saat airobik yapıcaz akşam yemeğinden 1 saat sonra
afiyet olsun spor da güzel su azk.öncesi: ballı limonlu su
kahvaltı: klasik kahvaltı, 1 dilim ekmek
ara: 2 beypazarı kurusu, 1 maden suyu, 1 karper
öğle: haşlanmış brokoli ve sarımsaklı yoğurt
ara: 2 kupa yeşilçay ve fındık
ara: çilek
akşam: domatesli semizotu
su: 1 lt'den fazladır
spor: 1 saat aerobik, 1 saatten fazla oğluşla dışarıda yavaş tempo yürüyüş:97:
10 tane altın çilke çok değil mi?ay pardon altın çilekte yedim onu yazmayı unuttum ,10 tane falan yani.
Allah bağışlasın canım maşallah çok hareketli bir bebiş.1 kase fındık çok fazla kalori..ve yoğurtlu makarna yanlış seçim..makarnayı diyette yerken ya domates soslu yada yeşil salata ile tüketirsen uygun yoksa yoğurtla azda olsa diyete uymuyor..
ay hiç sorma rabiş o eydi öyle ev temziliği saolsun..kendilerini yarın bekliyoruj olsada rahtlasam..
moralim klavyeye bozmadım rabia tam sizlere birşey yazacaktım kaldıya..diğerinide asla açtırmaz sıpa ondna canımm sıkıldı..
oğlum 22 aylık ve bir afet yav akşam akşam abalsının başına tonimer spreyi fırlattı kıızn alnının ortası şişti gece gece..çok beter çok..
günaydın deryacımgünaydın bebekler..
bu hafta kilo vermede patlama bekliyorum hadi arkadaşlar çok iyi gidiyoruz..:13:
günaydın canım.inş canım hep birlikte hafifleriz
günaydınlar dünkü menümü vereyim
sabah: 1 kayısı, 2 dilim ekmek, peynir, 3-4 zeytin, peynir, dom, sal
ara: yok
öğle: 8 kaşık sebze yemeği, yoğurt, 1 dilim ekmek
ara: 2-3 kayısı
akşam:3 köfte, yarım kepekli sandiviç ekmeği,yoğurt
spor yok, 2-2,5 lt su
günaydın elifçim. nasıl oldun iyileştin mi biraz daha?günaydın fıstıklar netten sorun vardı,akşamdan beri giremedim.şimdi geçmişe bakayım.
hıı mübarek gün deseydinoğlum dün akşam banyo dolabını sallamış ve tartımı yukardan düşürmüş tartıda tık yok,çıkıyoyorum üstüne ama hiç bir şey yok rakam falan göstermiyordu.ben ilçede kalıyorum burda tamirci yok ama bu gün eşim ığdıra gitti ona verdim ama cumaya kadar yapsınlar diyorum niye diyor cuma mübarek gün diye mi tartılıyorsun kilolar o gün daha mı çok gidiyor.inşallah erken gelir.
yaw bir şişe alamadım ki.afiyet olsun spor da güzel su az
ii gidiyor canm sen neler yapıosun nasıl gidiorben yokken yeni diyetlere balşanmış galiba. oh ne güzel. nasıl gidiyor gülşah ve melike?
başka kimler yapıyor tam okuyamadım geçmişi.
canım yaa ben 9.30'da bazen yeni uyumaya gidiyor oluyorum.Saat konusunda uygulayamayacağım bişey.bi de ben öğrenciyim.Meyve falan filan her zaman bulamıyorum.Ucuz diye elma yiyorum.Çeşidi bol bi diyet.Allah yardımcın olsun.Sen çok heveslisin.Başla gelişmeleri yakından takip edeceğim.Senin diyeti yapmasam da ben de diyet yapıyorum.Motivasyon desteğimi hep vereceğim.
tmm canmmm tskrleer ben de takip edecegm seni
kaptan günaydııın !!
ne kadar güzel ya kendine bakıyorsun. işe yaramasına sevindim. kaç yaşındasın arkadaşım? bayanlara yaş sorulmaz amabu gün kendime vichy gece kremi ve göz çevresi kremi aldım..tabi göz çevresi kremi yanında hediyeydi..11 yıldır vichy kulanıyorum..çok memnunum..eczanede yaşıma inanmadılar çok sevindim ..
inşallah çok güzel kılolar verirsiniz.günaydın bebekler..
afiyet olsun tatlım.inş canım hep birlikte hafifleriz
günaydınlar dünkü menümü vereyim
sabah: 1 kayısı, 2 dilim ekmek, peynir, 3-4 zeytin, peynir, dom, sal
ara: yok
öğle: 8 kaşık sebze yemeği, yoğurt, 1 dilim ekmek
ara: 2-3 kayısı
akşam:3 köfte, yarım kepekli sandiviç ekmeği,yoğurt
spor yok, 2-2,5 lt su
eşin bi alem. ewet deseydin. cuma mübarek gün kılolar 2şer 2şer gidiyor. en kısa zamanda tartına kavuşman dileğiyle.oğlum dün akşam banyo dolabını sallamış ve tartımı yukardan düşürmüş tartıda tık yok,çıkıyoyorum üstüne ama hiç bir şey yok rakam falan göstermiyordu.ben ilçede kalıyorum burda tamirci yok ama bu gün eşim ığdıra gitti ona verdim ama cumaya kadar yapsınlar diyorum niye diyor cuma mübarek gün diye mi tartılıyorsun kilolar o gün daha mı çok gidiyor.inşallah erken gelir.
dün hiç farkında değilim 8 mesaj yazdığımıngünaydın kızlar:79:
Dün Yazılan Mesajların Üye Bazında Dağılımı:
moonros : 11
emwaa : 8
roseking35 : 7
neyneyse : 7
sakaleynmaster : 6
dombili: 5
sementa33 : 4
ferdici : 4
ebruli_hayat : 4
anofel : 3
yagmurcini3 : 2
file76 : 2
dryrgp : 0
kalinkaselin : 0
tmmm bacımmm kızma izinli değilim1 kase fındık çok fazla kalori..ve yoğurtlu makarna yanlış seçim..makarnayı diyette yerken ya domates soslu yada yeşil salata ile tüketirsen uygun yoksa yoğurtla azda olsa diyete uymuyor..
oy oyyy bende merak ettimmm kız şimdiibu gün kendime vichy gece kremi ve göz çevresi kremi aldım..tabi göz çevresi kremi yanında hediyeydi..11 yıldır vichy kulanıyorum..çok memnunum..eczanede yaşıma inanmadılar çok sevindim ..
ayyy aynen guzum yaa karıştırdım ama güzel olduu
fiyat farkı varsa 3 ay yazıl.Yoksa 6 ay bence..
ayy geçmiş olsun.Çok kötü oluyo mide bulantısı.Ben kusmaktan çok korkuyorum:18: o yüzden Allah yardımcın olsun.Ilık su iç,nane kokla iyi gelir.
Ne güzel anne yaa.Benimki spor yapmaz ama çok özledim bee
menün iyi ama musakka ile mantı beraber nasıldı? ben de çok severin öyle yemekleri kasrıştırmayıKorkma hep öyle olur çıkarsın tartıya bi bakmışsın hoop gitmiş kilolar
nerelisinnn canım senvayy.evet bizim fındık bahçelerinden bilirim.Fındık yazın oluyo ağustos gibi.De ondan şaşırdım.
yürüyüşş güzell menüde güzelll ozaman maşallahh diyeyimmkahvaltı :
biraz peynir 1.5 dilim ekmek 4 zeytn domates biber salatalık cay
ara:
2 gün kurusu 100 r yogurt
öglen :
mercmek corbası et haslama 4 yk pilav
ara:
1 ceviz 2 gün kurusu
aksam : 17 30 da tost okulda oldugm icn mecbur bööle oldu baska da bise yemedm yesil cay ictim su cok icemedm 1 1.5 ltre yarım saat tempolu yürüyüs
dünkü menü
kahvaltı.kepek ekmekle peynirli tost
öğlen.4kaşık etli mantar sote 2kaşık pilav yogurt
akşam yok zaten yediklerimde durmadı hepsini kustum
spor 45dk yürüyüş
su 1.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?