Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi geceler..yattiniz galuba sanursam..

menumu verip cikayim bende..

sabah kahvaltisi fix 1,5 dilim ekmek uzeri margarin,peynir,ince dilim salam,nane maydonos...1 fincan cay..
saat 3 te 1 dilim kizarmis ekmekle 1 tabak domates corbasi,2 yemek kasigi rendelenmis kasar
yesil cay.. baska bisey yemedim..

dersten ciktindan sonra trenime daha vardi beklerken sikildim 1 külah dondurma yedim..sade :78:

bu kadar.. hic hareket yok yaa elim ayagim kalkmiyo yarin yuzmeye gitmeye niyetlendim bakam.. iyi geceler tekrar

beslenmen güzel, spor güzel.
annen de spor arkadaşın oldu, maşalalh

3 aylık iyi bir fikir canım
beslenmen de güzel, niye korkuyorsun?

annemle spor yapmak çok eğlenceli ya bugün bacak kaldırma hareketi yapıoz hani yere yatıp yana doğru indi kaldı ben sayıyorum 5 6 7 dedim annem attı bacağı yere ben bağırıyorum kaldır die o bana dio ben kaldırıyordum kendi düştü yani biz yaptık aslında ama bacaklarımız kendi kendine düştü

benim annemde hiç yapmaz zaman zaman zorla yapardık 2 3 hareket ama son 2 gündür maşallah 1 saat yapıyoruz

canım margarin yeme ya çok sağlıksız daha öncede sanamı yazmıştım hatırlıyamıyorum ama margarin yemekle plastik bir şişe yemek arasında hiç bir fark olmadığına dair bir yazı okumuştum

günaydın bebekler..
bu hafta kilo vermede patlama bekliyorum hadi arkadaşlar çok iyi gidiyoruz..:13:

inş canım hep birlikte hafifleriz
günaydınlar dünkü menümü vereyim

sabah: 1 kayısı, 2 dilim ekmek, peynir, 3-4 zeytin, peynir, dom, sal
ara: yok
öğle: 8 kaşık sebze yemeği, yoğurt, 1 dilim ekmek
ara: 2-3 kayısı
akşam:3 köfte, yarım kepekli sandiviç ekmeği,yoğurt

spor yok, 2-2,5 lt su

bu gün kendime vichy gece kremi ve göz çevresi kremi aldım..tabi göz çevresi kremi yanında hediyeydi..11 yıldır vichy kulanıyorum..çok memnunum..eczanede yaşıma inanmadılar çok sevindim ..

maşallah kaç yaşında başladın ben 28 yaşındayım sence başlamalı mıyım bir de etkisini ne zaman belli etmeye başlıyor?

oğlum dün akşam banyo dolabını sallamış ve tartımı yukardan düşürmüş tartıda tık yok,çıkıyoyorum üstüne ama hiç bir şey yok rakam falan göstermiyordu.ben ilçede kalıyorum burda tamirci yok ama bu gün eşim ığdıra gitti ona verdim ama cumaya kadar yapsınlar diyorum niye diyor cuma mübarek gün diye mi tartılıyorsun kilolar o gün daha mı çok gidiyor.inşallah erken gelir.

günaydın kızlar:79:

Dün Yazılan Mesajların Üye Bazında Dağılımı:

moonros : 11
emwaa : 8
roseking35 : 7
neyneyse : 7
sakaleynmaster : 6
dombili: 5

sementa33 : 4
ferdici : 4
ebruli_hayat : 4
anofel : 3
yagmurcini3 : 2
file76 : 2

dryrgp : 0
kalinkaselin : 0

bu gün çok kötüyüm sürekli kusuyorum.dün üşüttüm galiba.
geçmiş olsun canım nane lımon iyi gelir.

bu gün çok kötüyüm sürekli kusuyorum.dün üşüttüm galiba.
geçmiş olsun canım nane lımon iyi gelir.

günaydın bebekler..
bu hafta kilo vermede patlama bekliyorum hadi arkadaşlar çok iyi gidiyoruz..:13:
günaydın deryacım
nazar değmesin bu hafta iyiyiz

günaydın canım.
menün güzel.

günaydın fıstıklar netten sorun vardı,akşamdan beri giremedim.şimdi geçmişe bakayım.
günaydın elifçim. nasıl oldun iyileştin mi biraz daha?
hani menü nerde şekerim?

hıı mübarek gün deseydin
neyse, inşallah tartın cumaya gelir.

ben yokken yeni diyetlere balşanmış galiba. oh ne güzel. nasıl gidiyor gülşah ve melike?
başka kimler yapıyor tam okuyamadım geçmişi.
ii gidiyor canm sen neler yapıosun nasıl gidior

kahvaltı :

biraz peynir 1.5 dilim ekmek 4 zeytn domates biber salatalık cay

ara:
2 gün kurusu 100 r yogurt

öglen :
mercmek corbası et haslama 4 yk pilav

ara:
1 ceviz 2 gün kurusu

aksam : 17 30 da tost okulda oldugm icn mecbur bööle oldu baska da bise yemedm yesil cay ictim su cok icemedm 1 1.5 ltre yarım saat tempolu yürüyüs

dünkü menü
kahvaltı.kepek ekmekle peynirli tost
öğlen.4kaşık etli mantar sote 2kaşık pilav yogurt
akşam yok zaten yediklerimde durmadı hepsini kustum
spor 45dk yürüyüş
su 1.5

bu gün kendime vichy gece kremi ve göz çevresi kremi aldım..tabi göz çevresi kremi yanında hediyeydi..11 yıldır vichy kulanıyorum..çok memnunum..eczanede yaşıma inanmadılar çok sevindim ..
ne kadar güzel ya kendine bakıyorsun. işe yaramasına sevindim. kaç yaşındasın arkadaşım? bayanlara yaş sorulmaz ama

günaydın bebekler..
inşallah çok güzel kılolar verirsiniz.

afiyet olsun tatlım.

eşin bi alem. ewet deseydin. cuma mübarek gün kılolar 2şer 2şer gidiyor. en kısa zamanda tartına kavuşman dileğiyle.

dün hiç farkında değilim 8 mesaj yazdığımın

yarım litre su otobüste içildi
sabah klasik kahvaltı
domates
salatalık
2 çatal peynir
5 zeytin

ara 1 avuç erik

ara 1 avuç erik

öğle 1de
1.5 dlm ekmek
4 kasap köfte
salata

ara browni 2de

ara birkaç erik 4te

gece 9.30 ara 1 liralık dondurma

gece 10da akşam yemeği
2 etli biber dolması
2 kaşık yoğurt

ara 11de erik:)

su 2 lt geçti​

çok düzensiz hatta saçma sapan bir menü oldu ama şartlar onu gerektirdi. saat 4ten 9.30a kadar toplantıdaydım. inşallah kılo almamışımdır.

tmmm bacımmm kızma izinli değilimvazgeçtimmm
oy oyyy bende merak ettimmm kız şimdii
ayyy aynen guzum yaa karıştırdım ama güzel olduu inşşş gitmiştirrr bilmiyorumm kilocuklarıı
vayy.evet bizim fındık bahçelerinden bilirim.Fındık yazın oluyo ağustos gibi.De ondan şaşırdım.
nerelisinnn canım senhemşoo çıkcaz bak şimdii
yürüyüşş güzell menüde güzelll ozaman maşallahh diyeyimmdarısı başımaa
dünkü menü
kahvaltı.kepek ekmekle peynirli tost
öğlen.4kaşık etli mantar sote 2kaşık pilav yogurt
akşam yok zaten yediklerimde durmadı hepsini kustum
spor 45dk yürüyüş
su 1.5

anammmm kız niye çıkardınn aç kaldın bak akşam da yememişinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…