Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ara öğünlerr kesmiyo beniii gözüm aç kız benimm

afiyet olsunn spordaa

kız ALLAH seni emi..izinli yazın sorunlaırm var diyen deryaydı .yav şu düğün dönüşü geçen haftaki 1.cimiz..burda bir yanlışlık var..sana izin yok yazısıda bana ortim..dün moralmen bozuktum hastayım yine izin istemiştim..bir yanlış anlama var..saygı konusuda genel anlamda yazıldı sana özel değil..hem sorunlaırn varmış bizim haberimiz yok..çok yoğunumm diyorsun bird eyeni bir diyet uyguluyorsun diye ses etmiyoruz ama menü paylaşımı ve bizlere hergün yorum şart..kural bu birde 5 mesaj kuralımız var..öyle hemen kaçamk yok çıkmak istesen birşey diyemem ama burda haberdar etmedğin için rabia öyle dediki bunuda biliyorsun 3 gün habersiz gelmeyen diskalifiye zaten....

selamlar..

nasilsiniz bayanlar..nasil geciyor tatil gununuz??

bugun 11 de kahvalti yapmisim.. evdeyim ya bugun evde olmanin tadini cikariyorum..3 gundur birden yüklendim sanirim kosu,yuzme vs.. belim agriyo biraz..bugun dinleneyim bari..cok dinlenemiyorum..pazar,pazartesi,carsamba,cuma calisma var..son haftalar hergun olucak..yorucu ve yogun geciyor..dunde yine epey bi gec geldim..
durun size etkinligimizin afis resmini ekleyim..
Eki Görüntüle 196788

Son düzenleme:
olmamis bidaha deneyim.. ya digerleri buyuk geliyo..tam belli olmuyo ama..

önceden regl öncesi iştah tavan yapardı..şimdi biterken ..feci iştahım açık ve onu bunu yememek için detoks çorabası yaptım şu nohutlu diyet için olan ..yarın ne olur bilemiyorum..en aznından ipin ucu kaçmasın..
spor yaparken iştahımda azdı..daha canlıydım.ne güzel bir düzen kurmuştum..tam 1.5 aydır sekteye uğradı..zaten daha yeni alışmıştım vücudum da yeni tepki vermeye başalmıştı..aslında izin sebebim düzene girene kadardı ama bilemiyorum..hala burnum tıkalı ve öksürüyorum..spor hala yok yok yok...sadece diyetled eisatediği randımanı alamıyorum buda morlimi bozuyor..mekiklerimi bile bırakmışım ..göbeğim hemen fark etmişti..dön baba dönelim hep başa sarıyorum..

benim de aynı neredeyse 3haftadır,yerimde sayıyorum 3hafta çöpe gitti hali .

kızlar selam nasılsınız bakem.ben aynı devam işte:)arkadaşlar ve sayın kaptanım rabia,bugün akşam itibariyle tam 10 günlük yatılı misafirim geliyor.kuzenim,eşi ve çocuğu.anlıyacağınız nete sık giremeyeceğim.yarın kilo bildirimi yaparım ve okulda fırsat buldukça girmeye çalışacağım.ev kalabalık olacağından evde giremeyebilirim.şimdiden affınıza sığınıyorum.fazla katılım yapamazsam.ama hergün girmeye çalışacağım.tamammı cicişler.çokk öpüyorum hepinizi,şimdi alışverişe çıkacağım.byeeeee

hadi kolay gelsin,spor olur sana bol bol hareket edersin.

mesajı okudum anladım ve yarın sabah kilo bildirimimi yapıyorum

teşekkür ederim cnm kendinden bahset demiş kaptan yardımcımız.. hemen bahseedeyim adım özlem 24 yaşındayım biyoloji bölümü mezunuyum evde kpss çalışıyorum 1 yıllık evliyim. evlendikten sonra ben 9 eşim 10 kilo aldık. ben 2 hafta önce 2 hafta boyunca bi diyet yapmıştım 4 kilo vermiştim
bu cuma yine ona başlıycam nasipse. diyeti hekimce sitesinden almıştım burayada yazıyım belki denemek isteyen olur.

KAHVALTI

• Çay, kahve vs. (Şekersiz)

• 2 kibrit kutusu peynir (60 gram)

• Salata

• 1 ince dilim ekmek (30 gram)

ÖĞLE

• 3 köfte kadar et, tavuk, balık (90 gram = 1 porsiyon)

• Salata

• 1 ince dilim ekmek

• Veya

• 1 kâse çorba

• Salata

• 1 ince dilim ekmek

• Veya

• 1 adet kaşarlı yağsız tost ve çay - kahve (şekersiz)

SAAT 17.00’DE

• 2 porsiyon meyve

• veya 2 adet galeta

AKŞAM

5 - 6 yemek kaşığı sebze yemeği Salata 1 ince dilim ekmek Gece boyunca 2 porsiyon meyve

NOT: Bu diyetin birinci haftasında günde yarım su bardağı yoğurt istenildiği zaman yenebilir. Ayran, cacık olarak da kullanılabilir. İkinci haftada yoğurt kullanılmaz. Diyeti uygulayan erkekler günlük porsiyon miktarlarını 1/2 oranı kadar artırabilirler.

ben bu diyetten memnundum her türlü yiyecek var diyetin içinde sağlıksız değil yani. ama araya regl girince konsantre kalmıyor bende...ama yarın inş tekrar başlıycam...

hahaha ya ben tl yi lt gördüm

nası yapıyon canım ya maşallah ne yetenek bi deneyecem ben de.

canım nette izlemiştim linkini bulunca koyarım

canım yanlış anlamışsın sen derya için yazmıştı kaptan onu

maşallah tatlım çok iyi gidiyorsun

hahaha ya ben tl yi lt gördüm

nası yapıyon canım ya maşallah ne yetenek bi deneyecem ben de.

canım nette izlemiştim linkini bulunca koyarım

canım yanlış anlamışsın sen derya için yazmıştı kaptan onu

maşallah tatlım çok iyi gidiyorsun

regl döneminin etkileri geçince normale dönersin canım zaten çok iyi gidiyorsun birde şu hastalık yakanızı bıraksa

benim de aynı neredeyse 3haftadır,yerimde sayıyorum 3hafta çöpe gitti hali .

elifcim sen bu hafta gerçekten harikaydın bende takıldım 3 haftadır ama bu hafta verdik gibime geliyor

hoşgelsinler canım misafir demek koşuşturmaca demek spor niyetine

hoşgeldin canım memnun oldum:80:

güzel diyet canım şuanda bir düzenim var yemek konusunda ama yazdığın iyi oldu uygulayabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…