KAHVALTI
Çay, kahve vs. (Şekersiz)
2 kibrit kutusu peynir (60 gram)
Salata
1 ince dilim ekmek (30 gram)
ÖĞLE
3 köfte kadar et, tavuk, balık (90 gram = 1 porsiyon)
Salata
1 ince dilim ekmek
Veya
1 kâse çorba
Salata
1 ince dilim ekmek
Veya
1 adet kaşarlı yağsız tost ve çay - kahve (şekersiz)
SAAT 17.00DE
2 porsiyon meyve
veya 2 adet galeta
AKŞAM
5 - 6 yemek kaşığı sebze yemeği Salata 1 ince dilim ekmek Gece boyunca 2 porsiyon meyve
NOT: Bu diyetin birinci haftasında günde yarım su bardağı yoğurt istenildiği zaman yenebilir. Ayran, cacık olarak da kullanılabilir. İkinci haftada yoğurt kullanılmaz. Diyeti uygulayan erkekler günlük porsiyon miktarlarını 1/2 oranı kadar artırabilirler.
ben bu diyetten memnundum her türlü yiyecek var diyetin içinde sağlıksız değil yani. ama araya regl girince konsantre kalmıyor bende...ama yarın inş tekrar başlıycam...
mesajı okudum anladım ve yarın sabah kilo bildirimimi yapıyorum
teşekkür ederim cnm kendinden bahset demiş kaptan yardımcımız.. hemen bahseedeyim adım özlem 24 yaşındayım biyoloji bölümü mezunuyum evde kpss çalışıyorum 1 yıllık evliyim. evlendikten sonra ben 9 eşim 10 kilo aldık. ben 2 hafta önce 2 hafta boyunca bi diyet yapmıştım 4 kilo vermiştim
bu cuma yine ona başlıycam nasipse. diyeti hekimce sitesinden almıştım burayada yazıyım belki denemek isteyen olur.
ana kimse yok!!
ben menumu verim..
sabah 11 de kahvalt,3 dilim ekmek(az margarin ve paynirli)1 dilim ince salam,2 zeytin,domates,maydanos
saat 5 te 2 ince 2 dilim kek yesil cay
saat 7 aksam yemegi 1 tavuk budu firinda, firinda patates baharatli 2 kasik,salata menumu kapattim..yesil cay icicem..
bugun biraz kacirdim sanirsam..
eritirim ama suya ve yesil cay takviyesi..
ana kimse yok!!
ben menumu verim..
sabah 11 de kahvalt,3 dilim ekmek(az margarin ve paynirli)1 dilim ince salam,2 zeytin,domates,maydanos
saat 5 te 2 ince 2 dilim kek yesil cay
saat 7 aksam yemegi 1 tavuk budu firinda, firinda patates baharatli 2 kasik,salata menumu kapattim..yesil cay icicem..
bugun biraz kacirdim sanirsam..
eritirim ama suya ve yesil cay takviyesi..
oyyymargarin mi kek mi margarini kaldır balım hayatındann zeytinyağı kullan kız ben kullanamıyom bari sen kullaNN
bugünkü menüm
sabah 1 kase nesfit ve süt
ara 3 burçak bisküvi 1 fincan türk kahvesii
öğlen 1 tabak salata bol limonlu yağsız ve tuzsuz yanında 1 yk pilav
ara 1 salatalık
akşam 1tabak salata yine bol limonlu yağsız ve tuzsuz 3 yaprak sarma
günboyu 2.5 lt su 4 fincan yeşilçay
45 dk sporr
bugün iki öğünümde de müsli yedim şu beğenmediğim yulaflıdan special k ve nestle nesfitten gerçekten çok tok tutuyor tadı çok kötü ama kendimi sanki börekler kurabiyeler kızartmalar pastalar yemişim gibi hissediyorum biraz araştırdım da nette yulfa vücutta şişiyormuş böylece tokluk hissi oluşturuyormuş ben tarafından kanıtlandı diyebilirimbir şey daha okudum yedikten 5 saat boyunca yemek yemeyiniz yazıyordu biraz saçma geldi orası tabi ama 5 saat yemesem yemem yani o derece tokum aralardada kuru kayısı kuru üzüm salatalık yedim akşam menüm daha belli değil 8 e doğru yiyorum o kadar tokum gibi dolaba baktım şimdi akşama ne yiyim diye canım hiç bişi istemedi neyse akşama uydurucam bir yemek çeşidi
oyyymargarin mi kek mi margarini kaldır balım hayatındann zeytinyağı kullan kız ben kullanamıyom bari sen kullaNN
bugünkü menüm
ara 1 salatalık
45 dk sporr
fazla kaçırmamışsın canım aslında tabi margarin hariç sadece geç saatlerde yemişsin
güzel menü canım burçak nietatlı krizini bastırmak içinmi meyve daha iyi olabilir aslında meyve demişken bende bayağıdır yemiyorum yavf
hoşgeldiiinteşekkür ederim cnm kendinden bahset demiş kaptan yardımcımız.. hemen bahseedeyim adım özlem 24 yaşındayım biyoloji bölümü mezunuyum evde kpss çalışıyorum 1 yıllık evliyim. evlendikten sonra ben 9 eşim 10 kilo aldık. ben 2 hafta önce 2 hafta boyunca bi diyet yapmıştım 4 kilo vermiştim
bu cuma yine ona başlıycam nasipse. diyeti hekimce sitesinden almıştım burayada yazıyım belki denemek isteyen olur.
çok teşekkür ederim canım ben de izleyeyim bakalım ne çizcem tırnağımamoonros canım tırnak süsleme çiçek yapımı ile ilgili video aşağıda linki var ben 2 sene önce gezinirken bulmuştum bunları gerçekten çok basit ve harika ilk başlarda biraz bozuk oluyor ama zamanla videodakilerden daha güzel sonuçlar elde edersin ben artık kuşlar yunuslar çöp adam falan yapıyorum
YouTube - ‪V
menü süpeeeroyyymargarin mi kek mi margarini kaldır balım hayatındann zeytinyağı kullan kız ben kullanamıyom bari sen kullaNN
bugünkü menüm
ara 1 salatalık
45 dk sporr
sabah ve öğle menümden sonra akşam menümüde ekliyeyim
enginarlı iç baklalı yemek
bol salata (salatayı o kadar çok yedimki şiştim) marul ve taze soğanlı salata
2 gündür regl yüzünden ara verdiğim sporumu bugün kendimi daha iyi hissettiğim için az önce yaptım yine annemle 1 saat
Selamlar kizlar
Internet baglantimiz arizali. Ne zaman yapilacagi konusu da belirsiz. Deryaya ozel mesaj
Atmistim AMA ulasmadi herhalde. Yarin bildirimlerinizi hapin hem de bana ozel mesaj atin. Ve eger bizim takim
Paylasim alanina saat 16'ya kadar eklenmezse kardes takim veya buldugunuz takimdan
Yardim isteyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?