Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugün iki öğünümde de müsli yedim şu beğenmediğim yulaflıdan special k ve nestle nesfitten gerçekten çok tok tutuyor tadı çok kötü ama kendimi sanki börekler kurabiyeler kızartmalar pastalar yemişim gibi hissediyorum biraz araştırdım da nette yulfa vücutta şişiyormuş böylece tokluk hissi oluşturuyormuş ben tarafından kanıtlandı diyebilirim bir şey daha okudum yedikten 5 saat boyunca yemek yemeyiniz yazıyordu biraz saçma geldi orası tabi ama 5 saat yemesem yemem yani o derece tokum aralardada kuru kayısı kuru üzüm salatalık yedim akşam menüm daha belli değil 8 e doğru yiyorum o kadar tokum gibi dolaba baktım şimdi akşama ne yiyim diye canım hiç bişi istemedi neyse akşama uydurucam bir yemek çeşidi

moonros canım tırnak süsleme çiçek yapımı ile ilgili video aşağıda linki var ben 2 sene önce gezinirken bulmuştum bunları gerçekten çok basit ve harika ilk başlarda biraz bozuk oluyor ama zamanla videodakilerden daha güzel sonuçlar elde edersin ben artık kuşlar yunuslar çöp adam falan yapıyorum

YouTube - ‪V

bende gün bu diyeti okumuştum hoşuma gitmişti,nesfit bitsin bende başlıyacam.

bu diyetin seçeneği fazla öğle yemeğinde bi sürü veya var istediğini seçebiliyosun bide dışarda geçirmek zorunda kalırsan öğle yemeğini bi çok yerde yağsız kaşarlı tost bulabiliyosun. ben en çok bu yönünü beğenmiştim çünkü diyet yaparken dışardan pek bişiy yenmiyo. bu arada yarın diete başlıcam die son evde sevdiğim ne varsa yiyorm

mesajı okudum anladım ve yarın sabah kilo bildirimimi yapıyorum

hosgeldin canim..kolay gelsin ve gazan mübarek olsun..

ana kimse yok!!

ben menumu verim..
sabah 11 de kahvalt,3 dilim ekmek(az margarin ve paynirli)1 dilim ince salam,2 zeytin,domates,maydanos
saat 5 te 2 ince 2 dilim kek yesil cay
saat 7 aksam yemegi 1 tavuk budu firinda, firinda patates baharatli 2 kasik,salata menumu kapattim..yesil cay icicem..
bugun biraz kacirdim sanirsam..

eritirim ama suya ve yesil cay takviyesi..

oyyymargarin mikek mimargarini kaldır balım hayatındann zeytinyağı kullan kız ben kullanamıyom bari sen kullaNN

bugünkü menüm
sabah 1 kase nesfit ve süt
ara 3 burçak bisküvi 1 fincan türk kahvesii
öğlen 1 tabak salata bol limonlu yağsız ve tuzsuz yanında 1 yk pilav
ara 1 salatalık
akşam 1tabak salata yine bol limonlu yağsız ve tuzsuz 3 yaprak sarma
günboyu 2.5 lt su 4 fincan yeşilçay
45 dk sporr

fazla kaçırmamışsın canım aslında tabi margarin hariç sadece geç saatlerde yemişsin

güzel menü canım burçak nie tatlı krizini bastırmak içinmi meyve daha iyi olabilir aslında meyve demişken bende bayağıdır yemiyorum yavf

sabah ve öğle menümden sonra akşam menümüde ekliyeyim

enginarlı iç baklalı yemek
bol salata (salatayı o kadar çok yedimki şiştim) marul ve taze soğanlı salata

2 gündür regl yüzünden ara verdiğim sporumu bugün kendimi daha iyi hissettiğim için az önce yaptım yine annemle 1 saat

margarin sorun zaten.. en sevdigim ögün kahvalti..en buyuk zevkimde ekmek uzerine yag ve beyaz peynir surmek hele kizarmis olursa.. baska hic bisi olmasada olur..hergun yiyorum ben beni bildigim gibi bikmiyom hic..
bu arada menuye bakarmisin.. harika gercekten 1 yk pilav yemek nasil bisi ki.. dayanamam heralde ben..

evet,malesef gec kaldik bugun biraz..

Kahvaltı:
1 bardak süt+ müsli(264 kalori)
Ara:
1 elma(60 kalori)
Öğlen:
1 bardak süt(89 kalori)
2 haşlanmış yumurta(160 kalori)
8 cherry domates
Ara:
1 elma(60 kalori)
Akşam:(5 gibi)
Kaçamak var ya
1 haşhaşlı çörek
1 dilim böğürtlen aromalı jöleli pasta.

Su:2 litre
Spor:Spor salonunda 120 kol,100 ayak ağırlık çalışma,Yarım saat hızlı tempoda koşu,20 mekik
Alışveriş merkezinde 1 saat turlama

Son düzenleme:
hoşgeldiiin Gazan mübarek olsun
çok teşekkür ederim canım ben de izleyeyim bakalım ne çizcem tırnağıma

menü süpeeer

spor iyi hissettiriyo insana kendini ya.haydi bakalım devam

Kızlar ben yarın kilo bildirimini çok geç yapacağımı bildirmek isterim.Yarın yürüyüş var şehir geneli tüm öğrenciler sabah 9.30 gibi orda olacağım.Akşam spor salonuna uğrar tartılır yazarım kilomu.vermedim gibime geliyo ya.eğer vermediysem çok moralim bozulacak

hoşgeldin diyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim gerçekten sıcak bi gruba girmişim böyle birbirine destek bi grupla zayıflamamak imkansız gibi geldi şu anda, tabi yaşayıp görcez tekrar teşekkür herkese....

kizlar iyi geceler.. özlem tekrar hos geldin öpüyorum hepinizi..

Selamlar kizlar
Internet baglantimiz arizali. Ne zaman yapilacagi konusu da belirsiz. Deryaya ozel mesaj
Atmistim AMA ulasmadi herhalde. Yarin bildirimlerinizi hapin hem de bana ozel mesaj atin. Ve eger bizim takim
Paylasim alanina saat 16'ya kadar eklenmezse kardes takim veya buldugunuz takimdan
Yardim isteyin.

herkeseee hayırlı sabahlarrrr hayırlı cumalar kızçelerrr
bu sabahki kilomm 67.5bugün itibariyleee sıkı bi diyettt yapmam lazımm spora da gidiyorum barii verdiğim para değsinn

şu ana kadar sitede 36 mesaj yazdığım için özelden mesaj atamıyorum 100 ü geçmem lazımmış. umarım bu yazıyı görürsün rabia kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…