Kızlar öncelikle özür dilerim sizden,
bir sorumluluğum vardı ve ben bunu ihmal ettim.
ama inanınki ASLA elimde değildi. Aile içi ve aile dışından sorunlar vardı. zaten ne oluyorsa aile dışındaki saçma insanlar sebep oluyor buna. neyse geldi geçti. geçmişi hiç okumayacağım. eminim ki yönelttiğiniz sorular vardır. inanın henüz bakmadım ve bakmayı düşünmüyorum. ne demişler GEÇMİŞ GEÇMİŞTE KALDI :))
Eğer takımdan atmadıysanız ve hala bu takımdaysam kilo bildirimi yapacağım. günün belli saatlerinde de girip günlük yaptıklarımı yazacağım.
bu hafta yediğim önümde yemediğim arkamdaydı hiç ama hiç dikkat etmedim. dikkat ettiğim tek husus suydu. ve spor yoktu. sadece dün evimi temizledim. evimiz yıkılıcak yani çevredeki bütün iki katlı ve üç katlı evleri yıkacaklar yerine site yapılacakmış. onun için evimi boyatmıyorum. duvarlarımı sildim. gerçi tertemiz oldu boyaya gerek kalmadı :)))
akşama kadar evimi temizledim. ondan dün giremedim. neyse başınızı çok ağrıtmıyım :)
geçen cuma kilom: 62.200 kg.
bu hafta cuma kilom: 60.00 kg.
200 gram kaybetmişim. Almadığıma şükr ederiyorum
seninle ilgili son kararı rabia vercek canım..bir anda çıkıp gittin..
bu arada tebrikler bir haftada 36 kilo vermişsin..canım kilo bildirimin yanlış olmuş..
düzletmişsin..şimdi oldu..:)))
listeye alın beniii bak yemek yerim çok çokkRABİA ferdici listeye alıncakmıydı..dryrgp bu hafta hiç bilridimde bulunmadı diskalifiyemi.:18:.oy oy bacım bu liste işi basit ama karışık geldi kime ne uygulayacağız ..bilemedim yav..
neyneyse ( 61.3 / 60,6/0,7 /1,13%)
sakaleynmaster ( 62.8 / 61,8/1 /1,59% )
file76 ( 81 / / / %)
roseking35 ( 69 / 68,3/ 0,7/ 1.01%)
ebruli_hayat ( 77.0 / / / %)
dryrgp ( 97.7 / / / %)
sementa33 ( 91.5 / / / %)
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( / // %
lısteye benıde bu hafta eklemen lazm sekercımneyneyse ( 61.3 / 60,6/0,7 /1,13%)
sakaleynmaster ( 62.8 / 61,8/1 /1,59% )
file76 ( 81 / / / %)
roseking35 ( 69 / 68,3/ 0,7/ 1.01%)
ebruli_hayat ( 77.0 / / / %)
dryrgp ( 97.7 / / / %)
sementa33 ( 91.5 / / / %)
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( / // %
kızlar kusura bakmayın kilo bildirimi yapıp çıkcam.
geçen hafta yanılmıyorsam 91.500 bu hafta 90.5001 kilodan fazla veririm sanmıştım ama sadece 1 kilo gitmiş.olsun olsun hepinizi çok öptm.geçen hafta kilomu yanlış hatırlamadım umarım.91.300 de olabilirdi ama.neyse kaptanım sen bilirsin herhalde öptm şekerlerrrr...
selam kızlar. takımın eski üyesi ve kaptanıyım.herkese güzel bir gün diliyorum.
begümcüm canım listeniz doğru. dombilicim yarın tatile gidiyormuşsun. rabia tatil dönüşünde alacağını yazmış ama,tatildede katılım ve paylaşım yapabilirssen rabiaya ileteyim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?