geçmişe fazla bakamıyorum uykum var oğlum uyuyorken uzanmam gerek..hepinizi öpüyorum..menülere dikkat spora devam..
canım kosu bandına cıkamzkı 1 yasındakı kucuk dahainşşş guzum yahala karnım duba gibiii yaaa yemek su yeşilçayyy şiştimmm sanırım yine hazımsızlıkk var bende
oğluşşla yürü balımm sendekass yapsın oda şimdidenn
dısarı cıksam artık ayakkabıları ıle yurumeyı ogrendı
dısarıda bebek arabasına bınmek ıstemıo zaten ıpını koparan dana gıbı fırlıoo
hahahaabenim 1saatlik yürüyüş bitti,sen benle oğlumu görsen bi daha koşu bandının üstüne çıkmam diye töbe edersin.
gozumun onune gelıoo
uyudukları zman en ıyısı
senın oglun kac yasında ?
bu arada sabahtan berı temızlık yapıyorum cam -kapı pencere tuller canım cıktı sanırım yurume yerıne gecer
bebeklere akıka kesılır
2 tane hayvan kes bız oglumun bırısını gecen sene dıgerınıde nasıpse busene kesecegız
oy oyyy bebişş o dahaaaa kız ozaman kucağına alll daha fazla kalori yakarsınncanım kosu bandına cıkamzkı 1 yasındakı kucuk daha
dısarı cıksam artık ayakkabıları ıle yurumeyı ogrendı
dısarıda bebek arabasına bınmek ıstemıo zaten ıpını koparan dana gıbı fırlıoo
hahahaa
gozumun onune gelıoo
uyudukları zman en ıyısı
senın oglun kac yasında ?
bu arada sabahtan berı temızlık yapıyorum cam -kapı pencere tuller canım cıktı sanırım yurume yerıne geceroyy yirimm onu benn
yarın nete gıremem malum 19 mayıs
tmm bacımmm
teşekkür ederim cnm bilgi verdiğin için...
İnşallah geçer bu halsizlikben de o moddayım. 10 dk sonra ders bitecek ve ben eve gideceğim. tek hayalim yatıp uyumak bakalım bırakırlarsa
ben de spora gitmiycem bu nedir yaa bi uyku ben deebenımyuruyus yattı sekerelr :)
oglus uyandı
ama olmazki şimdi ,hastalık bu .sana daha öncede demiştim bilmem okudunmu?tabiiki burda anlatacağız sıkıntılarımızı.biz böyle yapsak sen kızcanmı hemen bizegünaydın..
berbat bir geceden sonra gün aydınmı acaba bu gece sabah olmayacak sandım ..o derece kötüydü..rabia ben sıkıldım hastalık ve hastalık muhabbetinden izin istiyorum ..daha fazla dayanamayacağım..
ömrü hayatımada bu kadar hastalık görmedim .aralık ayından beri uğraşıyoruz ..tam geçti diyoruz hop geri başlıyor..yapmadığımız kalmadı sorun nerde bilemiyorum..birazdan doktora gideceğim..spor yaptığım gün saçımı kurutmadım sinüzit faranjit mahvetti resmen..kendimeden geçtim oğlum sabaha kadar ateş öksürük o öksürdü benim içim yandı başında oturup ağladım resmen..halada öksürüyor..limonlu ballı ıhlamur ekinezyalı mentollu soğuk algınlığı şurubu immuzinc ..daha neler bilemiyorum..moral olsun diye hastada olsam hergün her fırsatta hava aldırmya çıkartıyorum..yemekleri sarımsaklı ve etli yapıyorum yok yok yok...hatta eşimle full sevgi modundayız ki evdeki pozitif enerji çoğalsın diye dualarımı hiç yazmayayım deli olucam..her doktora gittiğimde salgın var diyorlar çevreme bakıyorum evet salgın var AMAM BİZİM EVDE SADECEEEEEEEEEEEEE:84:sabah sabah daha doğrusu her sabah böyle mesajlar yazmaktan sıkıldım..
bu cuma kilo bildirimi yapayım ondan sonra izinli olayım rabia sinir krizlerindeyim.. sizlerden aldığım destek beni azda olsa ayakta tutuyor..ama diyet topiğini neye çevirdim ..kimseye bir faydam yok.. izin niye istiyorsun dersen aslında bunuda tam bilmiyorum menücanlara dikkat ediyorum daha doğrusu alışkanlık oldu.. ama bir şeyi sağlıklı huzurlu yapmak var..bride can derdindeyken arada yapmaya çalışmak var.. :2:
neyse çok yazdım..kızıda doyurup doktora gideceğim hepinizi kocaman öpüyorum..sevgiyle sağlıklı kalın..
bende regl konusunda dertliyim canım benim 15 güne 18 güne bir olmaya başladı 4 aydır falan.doktorada gittim hemde 2 farklı dokyora bişey yok,stresten yada mevsimeldir diyorlar.ayın birinde olmuştum en son ,al işte bugün yine başladı sanırım.1 damla leke gördüm şimdi çamaşırımdabu arada her ay başımızın tacı ünlü konuğumuz yine tam zamanında gelerek(regl) o dertten bari kurtardı beni..ama okadar ağrı kesici içtimki ilk defa regl olduğumu anlayamdım..oy ben nerelere gidem hangi dağlara çıkamda şu sıkıntılardan kurtulam yarabbi..:84: neys eiçinizi karartım az kahakalar atamda rahatlayın.. oh oh göbecikte atam gerçek hayatta hastalıktna bunları yapamıyorum ama sanalda yapayım bariiiiiiiii oh oh yandan ...yok ben bu halimi beğendmedim topğiğin en büyüğü benim sanırım.sizlere nasıld a güzel örnek oluyorum.. ((
altınçilek ve maydonoz suyu işe yarıyormu canım.bende sanki altın çilek fayda etti gibi:)5 altıncılek
1 bard maydonoz suyu
kahvaltım
1 dılım ekm
1 dılım peynır 1 dom
1 salatalık
1 haslama yumrt
canım öncelikle bendede terleme sorunu var.bende terlemiyorum.ancak yarım saat sonra biraz başlıyor,1 saat spor yaparsam tamam diyorum terleme başladı.işte buda kilo vermeyi zorlaştırıyor.bazıları iyi terler işte onlar iyi kilo verir.birde neden zeytinyağı kullanmıyorsunuz kız.en yararlı yağ.ben hep zeytinyağı kullanırım.babaannemler giritli benim.hep o kültürle yetiştiğimdenmidir nedir bilmem zeytinyağsız yemek zor yerim:)ayrıca çok faydalı ,yaşlanmayı geciktiriyor haaaa ona göre yanikızlar bu arada dün kayıt yaptırdım ve başladım sporuma ama niyeyse çok terleyemiyorum ben yaaa anlamış deilimsu gibi olmam lazım ama olmuyooooo iyi mi kötü mü sizce? spor sonrası eve gittimm bide ne görimm ev boyanmışş heryer her yerdee haydaaaa annem dedi sen mutfağa girr ben buraları hallederim çok yoruldum ya mutfaktaykende saçlara zeytinyağını sürdümm evde zeytinyağını kullanmıyoruz boş durmasın bi işe yarasın bariiii dimi ama
canım bakımlı olmak bence eşittir temiz olmak.makyaj falan değil.ben varya daha öncedende söylemiştim arada sırada makyaj yaparım.ama koku çok önemli hele hijyen kokusu bayılırım.üzerim temizlik kokmalı.ben yatarken mutlaka parfüm sıkarımevet bakımlı olmaya karar verenlerden biri de benimama işin kötü tarafı bakımlı olmayı bilmiyorum geçen gittim bi ruj aldım bir göz kalemi ve bi rimelim var bunlarla bişiler yapmaya çalışıyorum tırnaklarımı şekillendirecem ama bi yerinden kessem öbür tarafı yamuk yumuk oluyo zamanla düzelir heralde
evet canım öyleyizgünaydın grubunuza katılmaktan mutluluk duyarım çünkü çok istekli ve biribirine destek olan bir grup gibi görünüyor.
yapsın kız bırak.bende hamile olsamda keşke benim eşimde yapsa.benim eşim kadar tembel bir eş yoktur herhalde.ama benim hatam.ben alıştırdım,biliyorum2 bardak su
kahvaltı
domates salatalık
peynirli poğaca
1 şekersiz çay
ara ya samed ya Allah
öğle arkadaşa bebek görmeye gidiyoruz hediyemizi aldık. artık orda ne pasta börek bulursak
kalorisi az olanları tercih edeceğim.
hamileliğin başındayım ama bel ve karın bölgem kalınlaşmaya başladı. hamilelikte ortalama 3.200 gram yağ depolarmış vücut ekstradan. bende de bu durum çok hızlı gelişiyor. dün bu yüzden çok mutsuz oldum. aynaya bakınca kendimi 100 kılo görüyorum. kalınlaşmak istemiyorum. doğanın kanunu bu engel de olamıyorum. yürüyüş yaptık dün eşimle ben üzülüyorum diye ama vücudum böle. offfffffffff
yarın tatil uyuyacağım inşallah oğlum bırakırsa. eşim artık kendi ütülerini yapmaya başladı. çok utanıyorum ona yardımcı olamadığım için sürekli uyuyorum. o da her sabah farklı kıyafet giyer ve her sabah ütü yapıyor yarım saat( 1 gömlek 1 pantolon)
doğru düzgün mutfağı toplamıyorum o topluyor. eşyalar ortada geziyor kaldırmıyorum. saldım kendimi ama elimi kaldıramıyorum. bu uyuklama dönemini inşallah çabuk atlatırım. bu arada yemek yeme işi olunca hiiiiiiiiiiiiç uyuklamıyorum. o konuda bi hassasım ki sormayın
kahvaltı niyetine 1 elma 5 cherry domates yedim.Neden cherry domates? çünkü o indirime girmiştibirazdan yemek yiyecem normal ama bilmiyorum ne yiyeceğimi.uff:44:
günaydın..
berbat bir geceden sonra gün aydınmı acaba bu gece sabah olmayacak sandım ..o derece kötüydü..rabia ben sıkıldım hastalık ve hastalık muhabbetinden izin istiyorum ..daha fazla dayanamayacağım..
ömrü hayatımada bu kadar hastalık görmedim .aralık ayından beri uğraşıyoruz ..tam geçti diyoruz hop geri başlıyor..yapmadığımız kalmadı sorun nerde bilemiyorum..birazdan doktora gideceğim..spor yaptığım gün saçımı kurutmadım sinüzit faranjit mahvetti resmen..kendimeden geçtim oğlum sabaha kadar ateş öksürük o öksürdü benim içim yandı başında oturup ağladım resmen..halada öksürüyor..limonlu ballı ıhlamur ekinezyalı mentollu soğuk algınlığı şurubu immuzinc ..daha neler bilemiyorum..moral olsun diye hastada olsam hergün her fırsatta hava aldırmya çıkartıyorum..yemekleri sarımsaklı ve etli yapıyorum yok yok yok...hatta eşimle full sevgi modundayız ki evdeki pozitif enerji çoğalsın diye dualarımı hiç yazmayayım deli olucam..her doktora gittiğimde salgın var diyorlar çevreme bakıyorum evet salgın var AMAM BİZİM EVDE SADECEEEEEEEEEEEEE:84:sabah sabah daha doğrusu her sabah böyle mesajlar yazmaktan sıkıldım..
bu cuma kilo bildirimi yapayım ondan sonra izinli olayım rabia sinir krizlerindeyim.. sizlerden aldığım destek beni azda olsa ayakta tutuyor..ama diyet topiğini neye çevirdim ..kimseye bir faydam yok.. izin niye istiyorsun dersen aslında bunuda tam bilmiyorum menücanlara dikkat ediyorum daha doğrusu alışkanlık oldu.. ama bir şeyi sağlıklı huzurlu yapmak var..bride can derdindeyken arada yapmaya çalışmak var.. :2:
neyse çok yazdım..kızıda doyurup doktora gideceğim hepinizi kocaman öpüyorum..sevgiyle sağlıklı kalın..
gülşah öğle uykusu çok fazla uyuyorsun bu kadar beslenme düzenine rağmen bu uyku yüzünden kilo veremiyorsun.yarım saat kestir tabi sabah çok erken kalkıyorsan yoksa öğle uykusu kilo aldırı canım..
sana kocaman aferımmmm
vallatebrıkler o sıcacık pogacaalrı yapıp pısmesıne tanık olup tatmamak ırade ısı
benım kuzu
sabah uyanır 1 saat sonra tekrar uyur bugun 2.5 3 saat uyutmayıp temızlıgımı yapayım
uykusu cok gelsın yemegını yedırıp
yatırayım bu aradada temızlıgımı yapayım
uyuyuncada kosu bandında yuruyeyım
hangı sehırdesın
kızlar bu arada dün kayıt yaptırdım ve başladım sporuma ama niyeyse çok terleyemiyorum ben yaaa anlamış deilimsu gibi olmam lazım ama olmuyooooo iyi mi kötü mü sizce? spor sonrası eve gittimm bide ne görimm ev boyanmışş heryer her yerdee haydaaaa annem dedi sen mutfağa girr ben buraları hallederim çok yoruldum ya mutfaktaykende saçlara zeytinyağını sürdümm evde zeytinyağını kullanmıyoruz boş durmasın bi işe yarasın bariiii dimi ama
evet bakımlı olmaya karar verenlerden biri de benimama işin kötü tarafı bakımlı olmayı bilmiyorum geçen gittim bi ruj aldım bir göz kalemi ve bi rimelim var bunlarla bişiler yapmaya çalışıyorum tırnaklarımı şekillendirecem ama bi yerinden kessem öbür tarafı yamuk yumuk oluyo zamanla düzelir heralde
canım valla dün akşam 8 gibi ders verdim.Kız koydu önüme cevizli,ballı kurabiyeleri.Ye ye diye tutturdu.Karnım aç ama acayip şekilde aç.Ben de dedim yok bu saatte yenmez onlar dedim.Vazgeçti ısrardan.Ama aklımın bi kenarında duruyolar o kurabiyeler nasıl yemedim hayret ettim valla.
çok geçmiş olsun yaa.Nazara inanır mısınız? ben inanıyorum cidden 3 kuluvellah 1 elham okuyup dışarı çıkarken ayetel kürsi okuyun.Çok saçma gelebilir bu önerim ama nazar oluyo bazen.
günaydıııın
günaydın grubunuza katılmaktan mutluluk duyarım çünkü çok istekli ve biribirine destek olan bir grup gibi görünüyor.
ara niyetine
1 bardak süt ve yulaf karışımlı müsli.Bu acıktırmadı hatta tok tuttu diyebilirim.
ama üzerimde anlamadığım bi uyku halim var.Böyle başım kütük gibi ya. Geç de uyumadım,bişi yapcak enerjim yok öyle yerimde otursam istiyorum.:97:
sabah
2 bardak su
kahvaltı
çeyrek dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
1 çay bardağı süt
ara
yok
öğlen
el ayası kadar haşlama tavuk göğsü
1 bardak kefir
3 cin biberi
çeyrek dilim çavdar ekmeği
ara
4 kaşık kısır(
akşam
yarım dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
1 çaybardağı kefir
1 çay bardağı limonata
su 2.5 litre
spor yok..
bu gün doktorla zayıflamayı konuştum karboyu kes protein ağırlıklı beslen dedi iyileşincede spor ekle dedi. bol su 3 litre yani içi dedi. rahat kilo veririsn dedi.....dukan amcamı araştırıp uygulamayı düşünüyorum.regl bitince yapılmalıymış ama ufak çaplı başladım gibi..
ayy ben zeytinyağını seviyorum ama annem kokuyo bana diyo yemeklere koymuyoo terleyemiyorum yaa ufff:84:ama olmazki şimdi ,hastalık bu .sana daha öncede demiştim bilmem okudunmu?tabiiki burda anlatacağız sıkıntılarımızı.biz böyle yapsak sen kızcanmı hemen bize
bende regl konusunda dertliyim canım benim 15 güne 18 güne bir olmaya başladı 4 aydır falan.doktorada gittim hemde 2 farklı dokyora bişey yok,stresten yada mevsimeldir diyorlar.ayın birinde olmuştum en son ,al işte bugün yine başladı sanırım.1 damla leke gördüm şimdi çamaşırımda
altınçilek ve maydonoz suyu işe yarıyormu canım.bende sanki altın çilek fayda etti gibi:)
canım öncelikle bendede terleme sorunu var.bende terlemiyorum.ancak yarım saat sonra biraz başlıyor,1 saat spor yaparsam tamam diyorum terleme başladı.işte buda kilo vermeyi zorlaştırıyor.bazıları iyi terler işte onlar iyi kilo verir.birde neden zeytinyağı kullanmıyorsunuz kız.en yararlı yağ.ben hep zeytinyağı kullanırım.babaannemler giritli benim.hep o kültürle yetiştiğimdenmidir nedir bilmem zeytinyağsız yemek zor yerim:)ayrıca çok faydalı ,yaşlanmayı geciktiriyor haaaa ona göre yani
canım bakımlı olmak bence eşittir temiz olmak.makyaj falan değil.ben varya daha öncedende söylemiştim arada sırada makyaj yaparım.ama koku çok önemli hele hijyen kokusu bayılırım.üzerim temizlik kokmalı.ben yatarken mutlaka parfüm sıkarımgeceliklerim pijamalarım yastığım hep koksun isterim.sabun koksun,parfüm koksun eşim diyor napıyorsun ya yatarken parfümmü sıkılır diye napimmm çok seviyorum okuları:)
evet canım öyleyizsende bizler gibi olursun inşallah.
yapsın kız bırak.bende hamile olsamda keşke benim eşimde yapsa.benim eşim kadar tembel bir eş yoktur herhalde.ama benim hatam.ben alıştırdım,biliyorumneyse keşke bende hamile kalsamda çıkarsam acısı
hayırlısı olsun canım 3 aylıkmı yaptırdın kaydını terlememe sorunu bendede var ter bezlerinin yavaş çalışmasından kaynaklanıyor
tırnak makası kullanma canım törpüyle şekil ver kısalt önce tırnaklarını yanlardan törbüle en son üstten törpüle
hoşgeldin canım
Canım ben son bi kaç gündür dukan diyetini araştırıyorum.Kitabını almadan uygulamayın falan diyenler var.Şimdi kitabın türkçesini burada araştırdım bulamadım.Ama mantık olarak 4 evrede kilo vermeyi baz alan bi diyet.Atak seyip korumaya hazırlık sonra da koruma mı ne.Protein metabolizmayı hızlandırıyormuş,diyeti uygulayan insanların yorumlarını baz alırsam acıktırmayan ve rahat geçen bi diyetmiş.bu gün doktorla zayıflamayı konuştum karboyu kes protein ağırlıklı beslen dedi iyileşincede spor ekle dedi. bol su 3 litre yani içi dedi. rahat kilo veririsn dedi.....dukan amcamı araştırıp uygulamayı düşünüyorum.regl bitince yapılmalıymış ama ufak çaplı başladım gibi..
vaaycanım bakımlı olmak bence eşittir temiz olmak.makyaj falan değil.ben varya daha öncedende söylemiştim arada sırada makyaj yaparım.ama koku çok önemli hele hijyen kokusu bayılırım.üzerim temizlik kokmalı.ben yatarken mutlaka parfüm sıkarımgeceliklerim pijamalarım yastığım hep koksun isterim.sabun koksun,parfüm koksun eşim diyor napıyorsun ya yatarken parfümmü sıkılır diye napimmm çok seviyorum okuları:)
1 litrenin hepisi mikızlar bugünkü menüm:
sabah:1 dilim ekmek,biraz yumurta.
ara:1 tane dondurma,hani şu 1 TL lik dondurmalardan
akşam:dünden barbunya vardı yarım tabak ondan,birazda yoğurt ve 1 dilim ekmek kızlar.hepsi bu.
gece ne yerim bilmiyorum karpuz var ondan yerim herhaldebana karpuz güzeli diyebilirsiniz:)
hele bi uzasınlar ablası,bi sürü planım var üzerlerindetırnak makası kullanma canım törpüyle şekil ver kısalt önce tırnaklarını yanlardan törbüle en son üstten törpüle
Büyük bi paket alınca ben dayanamıyorum 2 kase falan yiyorum,ama markette tek porsiyonluklardan gördüm ondan alcam yarın kahvaltı ya da gene araya koycam bunuhakikatende çok tok tutuyor canım o yüzden sabah kahvaltılarını müsli yiyerek geçiriyorum içerisinede ekstreden üzüm kurusu kayısı kurusu falan atıyorum hem tatlı isteğimi bastırıyor hemde tok tutuyor
yok protein diyeti canım ve bu aralar baya uygulayanı var.canım dukan diyeti kalori sayımıyla yapılan diyet değilmi gün içerinde yediklerinin kalorisini toplayıp günlük alacağın kalori miktarını tamamladıktan sonra yemek yemeyi kesmek diye hatırlıyorum
1 litrenin hepisi mi
Canım ben son bi kaç gündür dukan diyetini araştırıyorum.Kitabını almadan uygulamayın falan diyenler var.Şimdi kitabın türkçesini burada araştırdım bulamadım.Ama mantık olarak 4 evrede kilo vermeyi baz alan bi diyet.Atak seyip korumaya hazırlık sonra da koruma mı ne.Protein metabolizmayı hızlandırıyormuş,diyeti uygulayan insanların yorumlarını baz alırsam acıktırmayan ve rahat geçen bi diyetmiş.
hele bi uzasınlar ablası,bi sürü planım var üzerlerinde
Büyük bi paket alınca ben dayanamıyorum 2 kase falan yiyorum,ama markette tek porsiyonluklardan gördüm ondan alcam yarın kahvaltı ya da gene araya koycam bunu
yok protein diyeti canım ve bu aralar baya uygulayanı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?