çok güzel bir kahvaltı deryacım.
bu arada tekrar hoşgeldin.
geçmişi okumak daha nasip olmadı ama lütfen bundan sonra bu kadar uzun süre takımdan kopmalar olmasın, tamam mı?
haaa ben şimdi anladım karışıklığı. melikecim, burda ben senden bahsetmiyorum ki. takımda 2 tane derya var biliyorsun. burda bahsettiğimiz derya: dryrgp.rabia ben mi demisim isterseniz izinli yazın die ne zmn sölemisim ben bunu ? deryanın ortisi benm onun da yazdıgı msja dayanarak üstüme alındım hangi konuda cwp yazmıssın da ben beklemeden cıkıp gitmisim ? saygı bekliorum demissn saygıszılık mı ettm yani ben ben böle bi cümle kurdugmu bile hatırlamıorum herkes kac gün girdimior da ben girmeynce saygısızlık oluor diskalifiye oluor ööle mi yani ? ben bi hata yaptıgımı düsünmüorum elmden geldgnce paylşasım yapıorum bu ara sıkıntılarım olabilir neden anlayıs gösterilmio ? ben isterseniz izinli yazın da demedm ayrıca hatırlamıorum gerckten..demissem de ayıp etmisimdir ksr bakmayın hakkmda bööle düsündünüzü suan da örendm senin diskalifiye etmene gerek yok ben kendm cıkıorum..ama yapılan bi yanlısım oldugnu düsünmüorum..hakkınızı helal edin..güzel kilolar werin yolunuz acık olsun
edit update weight data kısmından giriyorsun değil mi canım? next dediğinde kaydetmesi lazım.arkadaslar bi sorun var..cizelgemi degistiremiyorum.. ''kilo cizelgesi nasil yapilir'' bölümüne yazsam cvp alamayacagim kesin..size bi soram dedim..ama sorun eklemede deil.. degistiriyorum bilgileri next diyorum tekrar basa dönüyo,ama kac sefer denedim hep ayni..bi yerde yanlis yapiyorum desem o da deil,öncedende yapmistim..acaba neden olabilirkii??
haaa ben şimdi anladım karışıklığı. melikecim, burda ben senden bahsetmiyorum ki. takımda 2 tane derya var biliyorsun. burda bahsettiğimiz derya: dryrgp.
ama sana da kzızıcam şimdi. bu sözlerin sana yazılıp yazılmadığı belli değil. melike ismi hiç geçmiyor. hemen postayı koymuşsun gidiyorum diye.. nereye..
hoşgeldin özlemcim. geldiğin zaman bende birtakım tersliklere denk geldi. ben de kendimi tanıtayım. ismimin rabia olduğunu çıkarmışsın zaten:)teşekkür ederim cnm kendinden bahset demiş kaptan yardımcımız.. hemen bahseedeyim adım özlem 24 yaşındayım biyoloji bölümü mezunuyum evde kpss çalışıyorum 1 yıllık evliyim. evlendikten sonra ben 9 eşim 10 kilo aldık. ben 2 hafta önce 2 hafta boyunca bi diyet yapmıştım 4 kilo vermiştim
bu cuma yine ona başlıycam nasipse. diyeti hekimce sitesinden almıştım burayada yazıyım belki denemek isteyen olur.
canım kilon kaç bu hafta söyle bakiyim?canım özelden msj attım,gelmedimi.
edit update weight data kısmından giriyorsun değil mi canım? next dediğinde kaydetmesi lazım.
canım, dur Allahaşkına:)karışıklığa ben sebep oldum. özür dilerim ki diledim zaten ilk geldiğim msjda. saygısızlık olarak algılanmışsa diskalifiye olan yagmurcini değil benim ozamanhaklısınız ama ben saygısızlık manasında "isterseniz izinli yazın" demedim. çok bunalımdaydım düzgünce yazdım ve en sonuna da bi kaç gün giremeyeceğim için izinli yazın yada yazmayın nasıl olsa gelicem manasında yazdım. bi sıkıntı yaratmışım belli. gerçekten özür dilerim. çok üzüldüm şimdi
denedim olmadi bende yeniden yapayim dedim,en bastan..next diyorum tekrar basa dönüyo..anlamadim..:44:
listeden çıkmak istiyorsan sen bilrsin canım. aşırı alınganlık gösteriyorsun bunu da belirtmeden geçemeyeceğim.iyi gidio ortim hassaslasmadım da senin ortin benm daha dikkatli konusmak gerekio die düsünüorum tartılmadım inan bilmiorum kilomu artık listede yer almak istemiorum zaten benm niyetim birlik beraberlikti cok fazla üzernde konusmaya da gerek yok zaten ama hep burdayım sizi takip ediorum
canım, dur Allahaşkına:)
durumun senle de çok ilgisi yok. melike alınganlık gösteriyor.
şimdi senle ilgili durumu ben açıklayayım hemen. ben günlük mesaj sayılarını yazarken adaşın derya bana senin durumunu bildirdiğini ve birkaç gün gelemeyeceğini söyledi. ben de adaşına mesajını okuduğumu ama birden bire tek bir mesaj yazarak gitmene anlam veremediğimi yazım. saygı konusu da şöyle en azından bir cevap yazılmasını bekleyebilirdin canım. tahmin ediyorum ki ciddi bir sıkıntın vardı ama biz de burda bir mesai harcıyoruz. onu bırak birbirimize sanal dahi olsak bağlanıyoruz. yeri geliyor ortak dertlerle dertleniyoruz. bir konuda bir kızgınlık gösteriyorsak emin ol bu değer verdiğimiz içindir.
şimdi üzülmeyi bırakıyoruz. senin de yazdığın gibi geçmiş geçmişte kaldı. takıma güzel şeyler katacak güzel bir insan olsuğuna inanıyorum. bundan sonra da güzel paylaşımlar bekliyorum.
tamam canımevet beklemedim :) bekleyemedim çünkü... sadece bir sorumluluğum olduğu için haber vermek istedim. haber vermeyip bir yalanda uydurabilirdim pc bozuldu net yoktu yada ne bilim hastalandım vs. elektrikler kesikti tüp bitti ahahah :) okul yılları geldi aklıma neysesize karşı sorumlu hissettiğim için zaten girdim hber verdim ve evden çıktım. bekliycek zamanım olsydı yada daha fazla zamanım olsaydı inanın bekler herşeyi yazar ve cvp verirdim. sorun yarattığım için tekrardan özür dilerim.
iyi gidio ortim hassaslasmadım da senin ortin benm daha dikkatli konusmak gerekio die düsünüorum tartılmadım inan bilmiorum kilomu artık listede yer almak istemiorum zaten benm niyetim birlik beraberlikti cok fazla üzernde konusmaya da gerek yok zaten ama hep burdayım sizi takip ediorum
bazen o hatayı kullandığın browser'dan yapabilir. bende firefox 4 vardı, onda aynı hatayı veriyordu. explorer ile yaptım, oldu.
çıldırmak üzereyim
liste için tam oturdum oğlum yatağa peditus ilacı boşaltmış..şimdide dibimde zırl zırl ağlıyor....:84:
İnternet su gibi bişeykızlar,
şükür kavuşturana geldimmmmm
Allah kimseyi internetsiz bırakmasınne kadar zor oluyor.
çok teşekkür ederim ya..Desteğinizi görmek var olduğunuzu bilmek iyi geliyo yaaüzüldum canim ama sikma canini..malesef böyle insanlar hep var olucak bisekilde hayatlarimizda..diyoryaa sair ''dört yanim pust zulasi, dost yüzlü, dost gülücüklü'' bunlarda öylesi iste..
aksilikler bide ust uste gelir zaten.. yarin görücez artik ne kadar vermissin bakalim..menulerin iyidi.bende merak ediyom
bu hafta istediğim kiloyu veremedim ama daha hırslıyım.gelecek hafta süper olacak.dikkate devamhepberaber hirslanicazkesinlikle vazgecmek yok
takım istedi mi bak nası kilo veriyogeçen hafta sonuncu olan takımımız bu hafta 3. olmuş çok sevindim hemen hemen herkes kilo vermiştüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum bu haftada aynı performansı kendim dahil herkesten bekliyorum
uff evet yaa.Ben de yemek pişirmeyi çok severim.O tadamamak öldürüyo adamı ama dediğin gibi bunun sorumlusu bizleriz.verecez kiloları ölçülü miktarda tadadabileceğiz.kimsecikler gelmemiş uyuyormusunuz kızlar
uyandığımdan beri 1 tepsi çikolatı kurabiye 1 tepsi patatesli poğaça 1 tepsi fırında köfteli patlıcan sarması yaptım
merak etmeyin hiç birini tatmadım bilekardeşlerim arkadaşlarını davet edicekler bugün hazırlıklar onlara
sabah sabah bunları yapıp üstüne müsli yedim :44: kendi kendime kızdım sonra en başında kilo almaya başladığım anda boğazımı tutup böyle 25 kilo alıncaya kadar ne beklersin demi ama neyse olan oldu artık bi anlık canım sıkıldı o kadar güzel şeyler yapıp tadamamak zoruma gitti açıkçası
sağlık olsun napalım aldığım gibi vermesinide bilirim
Evet çok haklısınız Özellikle kız-kız arkadaş oluyorum.Herşey güzel falan hep ihanete uğrayan ben oluyorum:97:..12 dilim Doğru yazdım elimin altında o vardın eyaptın ya..başkalarına kızığ kendini mahvetmişsin..herkese fazla güvenmemk gerek.ozaman yıkım daha az olur..
12 dilim kepek ekmek doğrumu yanlışmı yazdın
kilo bildiriminr özen gösterirseniz memnun olurz.takım adına yarışıyoruz ..evine bir baskül alda kurtul kız bu dertten.böyle olmaz..yada perşembeden tartıl sorun varsada 1 gün önceden öğrenmiş olursun.
Kaptanım çok teşekkür ediyorum..Dediklerinizi dikkate alacağım..Anlaışınıza da teşekkür ediyorum.Tartı işi perşembe tartılıp kilomu sizle paylaşacağım Türkiye'ye dönene kadar orda tartım var.O zaman Her cuma bildirim yapabilirim Allah kısmet ederse..canım benim, yolun başındasın. hayatta daha nice dönekliklerle karşılaşabilirsin. hayat dediğimiz şey bu deneyimlerin bütünü. yalnız ben sana bir şey söyleyeyim, hiçbir zaman başkasına olan öfkeni kendi vücudundan çıkarma. elin kızına kızmışsın ve gelip kendi midene, kendi vücuduna işkence etmişsin. ne gerek vardı böyle kötü beslenmeye.. dondurmanı da 5 muzunu da keyifli olduğun zamanlara sakla. her ne yiyeceksen bundan keyif al önce. birine sinirlendiğinde de hıncını o kşiden çıkar. git bağır çağır, rezil et ne yaparsan yap.
senin tartılma konun sorunlu ne yazık ki. seni listeye aldım ama bu şekilde geç vakitte bildirim yapmanı kabul edemem. sana da uygunsa perşembe günleri tartılıp bildirim yapmanı istiyorum.
açıklama yaptığın için zaten listeye aldım ve kilonu aynı geçtim ama bu 1 sefere mahsus. paylaşımların iyi olduğu için ve takıma güzel adapte olduğun için bu müsamahayı gösterdim. üstte de belirttiğim gibi tartılma sorununu çözmeliyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?