Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok güzel bir kahvaltı deryacım.
bu arada tekrar hoşgeldin.
geçmişi okumak daha nasip olmadı ama lütfen bundan sonra bu kadar uzun süre takımdan kopmalar olmasın, tamam mı?

yok cnm olmaz emin ol. zaten az çok beni biliyorsun elimden geldiğince buraya vakit ayırıyorum. sıkıntılı bir dönemdi benim için. geçti çok şükür.

arkadaslar bi sorun var..cizelgemi degistiremiyorum.. ''kilo cizelgesi nasil yapilir'' bölümüne yazsam cvp alamayacagim kesin..size bi soram dedim..ama sorun eklemede deil.. degistiriyorum bilgileri next diyorum tekrar basa dönüyo,ama kac sefer denedim hep ayni..bi yerde yanlis yapiyorum desem o da deil,öncedende yapmistim..acaba neden olabilirkii??

haaa ben şimdi anladım karışıklığı. melikecim, burda ben senden bahsetmiyorum ki. takımda 2 tane derya var biliyorsun. burda bahsettiğimiz derya: dryrgp.
ama sana da kzızıcam şimdi. bu sözlerin sana yazılıp yazılmadığı belli değil. melike ismi hiç geçmiyor. hemen postayı koymuşsun gidiyorum diye.. nereye..

edit update weight data kısmından giriyorsun değil mi canım? next dediğinde kaydetmesi lazım.

karışıklığa ben sebep oldum. özür dilerim ki diledim zaten ilk geldiğim msjda. saygısızlık olarak algılanmışsa diskalifiye olan yagmurcini değil benim ozaman haklısınız ama ben saygısızlık manasında "isterseniz izinli yazın" demedim. çok bunalımdaydım düzgünce yazdım ve en sonuna da bi kaç gün giremeyeceğim için izinli yazın yada yazmayın nasıl olsa gelicem manasında yazdım. bi sıkıntı yaratmışım belli. gerçekten özür dilerim. çok üzüldüm şimdi

ve benim ortim file yağmurcini değil ...

Son düzenleme:
hoşgeldin özlemcim. geldiğin zaman bende birtakım tersliklere denk geldi. ben de kendimi tanıtayım. ismimin rabia olduğunu çıkarmışsın zaten:)
28 yaşındayım. ankaradayım. evliyim ve 1 oğlum var.
genelde evlendikten sonra kilo alınıyor canım. şimdi senin yapman gereken bundan sonrasına bakmak ve dikkat etmek. inşallah hedefine ulaşırsın. bu arada hedef kilon nedir?

canım özelden msj attım,gelmedimi.
canım kilon kaç bu hafta söyle bakiyim?

canım, dur Allahaşkına:)
durumun senle de çok ilgisi yok. melike alınganlık gösteriyor.
şimdi senle ilgili durumu ben açıklayayım hemen. ben günlük mesaj sayılarını yazarken adaşın derya bana senin durumunu bildirdiğini ve birkaç gün gelemeyeceğini söyledi. ben de adaşına mesajını okuduğumu ama birden bire tek bir mesaj yazarak gitmene anlam veremediğimi yazım. saygı konusu da şöyle en azından bir cevap yazılmasını bekleyebilirdin canım. tahmin ediyorum ki ciddi bir sıkıntın vardı ama biz de burda bir mesai harcıyoruz. onu bırak birbirimize sanal dahi olsak bağlanıyoruz. yeri geliyor ortak dertlerle dertleniyoruz. bir konuda bir kızgınlık gösteriyorsak emin ol bu değer verdiğimiz içindir.
şimdi üzülmeyi bırakıyoruz. senin de yazdığın gibi geçmiş geçmişte kaldı. takıma güzel şeyler katacak güzel bir insan olsuğuna inanıyorum. bundan sonra da güzel paylaşımlar bekliyorum.

listeden çıkmak istiyorsan sen bilrsin canım. aşırı alınganlık gösteriyorsun bunu da belirtmeden geçemeyeceğim.

evet beklemedim :) bekleyemedim çünkü... sadece bir sorumluluğum olduğu için haber vermek istedim. haber vermeyip bir yalanda uydurabilirdim pc bozuldu net yoktu yada ne bilim hastalandım vs. elektrikler kesikti tüp bitti ahahah :) okul yılları geldi aklıma neyse size karşı sorumlu hissettiğim için zaten girdim hber verdim ve evden çıktım. bekliycek zamanım olsydı yada daha fazla zamanım olsaydı inanın bekler herşeyi yazar ve cvp verirdim. sorun yarattığım için tekrardan özür dilerim.

kızlar
evin salonu ve bir odasının yerleri parke değildi. bugün pare yaptırıyoruz. arada mutfağı temizledim. sonra geldim geçmişi okudum:) parke bitince dışarı çıkacağız sanırım. şimdilik durum budur.

tamam canım
haber verdiğin için de teşekkür ederim.

canım saçmalama lütfen. bir karışıklık olmuş.

mülayim sert ile mülayim ters karışmış

listeden çıkma sakın her birlikte çıktık bu yola, eğer gidersen inan çok üzülürüm
karışıklığa ben sebep oldum ama isimler karışmış

bu arada biraz önce:

bir dilim ekmeğin üstüne incecik yağsız beyaz peynir sürdüm 3 tane yeşil zeytin ile yedim.

şimdi bir fincan kahve yanında 3 tane petibör.

su miktarım 1.5 litreyi buldu.

3 bardak da 5'i bir yerde içtim.

saat 4 de akşam yemeğimi yiyeceğim.

yağsız kırmızı et düşünüyorum. (tost makinesinde pişiricem) (sadece baharatla lezzetlendireceğim)

yanında bol yeşillik. ekmek yok. belki bir bardakta ayran yaparım.

Merhaba arkadaşlar.Kilo bildirimi yapmak için geldim hemen kilomu yazcam sonra geçmişi tek tek kontrol edecem.

kilom 74.2 görünüşe göre 600 gr. vermişim.Bu kadar spor ve dikkate az kilo ama sonda bozmamalıydım.ama ne var durmak yok! Diyete devam.

Sabah:

2 elma
Yarım bardak Süt
3 kaşık müsli

çok teşekkür ederim ya..Desteğinizi görmek var olduğunuzu bilmek iyi geliyo yaa

hepberaber hirslanicaz kesinlikle vazgecmek yok
bu hafta istediğim kiloyu veremedim ama daha hırslıyım.gelecek hafta süper olacak.dikkate devam

geçen hafta sonuncu olan takımımız bu hafta 3. olmuş çok sevindim hemen hemen herkes kilo vermiş tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum bu haftada aynı performansı kendim dahil herkesten bekliyorum
takım istedi mi bak nası kilo veriyo

irademiz yerine geldi,kaybetmeyeceğiz
uff evet yaa.Ben de yemek pişirmeyi çok severim.O tadamamak öldürüyo adamı ama dediğin gibi bunun sorumlusu bizleriz.verecez kiloları ölçülü miktarda tadadabileceğiz.

Evet çok haklısınız Özellikle kız-kız arkadaş oluyorum.Herşey güzel falan hep ihanete uğrayan ben oluyorum:97:..12 dilim Doğru yazdım elimin altında o vardı tartıya gelince Ben şimdi 1 ay sonra türkiyeye döncem.Orda tartım var evde.Mis gibi her duştan sonra tartılabiliyodum.Şimdi alırsam hem kilo hakkım çok yok türkiyeye taşımak istemiyorum.ama perşembe tartılacağım bundan sonra.En iyi çözüm bu.Aşağı sokakta hastane var ordaki, tartıda tartılcam.

Kaptanım çok teşekkür ediyorum..Dediklerinizi dikkate alacağım..Anlaışınıza da teşekkür ediyorum.Tartı işi perşembe tartılıp kilomu sizle paylaşacağım Türkiye'ye dönene kadar orda tartım var.O zaman Her cuma bildirim yapabilirim Allah kısmet ederse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…