Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar yemeğimi hazrlamaya gidicem şimdi :))

bi yazı okudumda çok güldüm :) belki bileniniz de vardır :)

maksat paylaşım

"Bir erkeğin en lezzetli yeri , "Başının Etidir"... Milyonlarca kadın yanılıyor olamaz :)"

ya ben daha cok verirsin diye bekliyodum..o kadarcik yemeye ve spora ragmen 600 gr.vermissin..tartida bi yanlislik olmasin?? bu hafta daha iyi olalim canim..zaten elaleme kizip kendimize ediyoz..bende cok yaptim cokk..hala aklima geldikce kiziyom..

sevdim bunu..saol paylastigin icin bende hemen face duvarimda paylasayim :)

merhaba..kaç gündür tembel takılıyorum..havalardanmı anlamadım..SİNÜZT İÇİN ANTİBİYOTİK KULANIYORUM VİRAL DEĞİL SİNÜZİTMİŞİM...(antibiyotiğie başlayıonca başımda rahatladı.öksürüğümde azaldı..bu haftada dukan amca diyeti yapacağım sitesindende ideal kilomun 57 olduğunu öğrendim..:))
beslenme şekli bana baya uyuyor bir. yulaf kepeği mevzusu var onuda rossmanda bulabiliyormuşum..

güle güle kullan canım.mis gibi olmuştur..mutfakta çıkmış aradan..güle güle kirlet..

ya ben daha cok verirsin diye bekliyodum..o kadarcik yemeye ve spora ragmen 600 gr.vermissin..tartida bi yanlislik olmasin?? bu hafta daha iyi olalim canim..zaten elaleme kizip kendimize ediyoz..bende cok yaptim cokk..hala aklima geldikce kiziyom..
evet hatalar yapabiliyo insan bu durumlarda.Ama akıllandım..Ya tartı hastanedeki o büyük tartılardan.Kıyafetlerimle tartıldım ve 2 elma yemiştim.Bi hata olduğunu sanmıyorum dün yediğim muzlar yüzünden kabızım zaten..Neyse belkeleyelim bu hafta gene devam ve perşembe tartılacam Bakalım Nolacak..

moonros baskül konusu çözülmüş.perşembeden bildirmen iyi olur..
evet kaptan yardımcım..Perşembeden bildirmem herkes için en hayırlısı ve kolay olanı..

bayanlar bu günü kapatıyorum şimdi
Sabah
2 elma
yarımbardak süt
3 kaşık müsli
Ara
bol su
İkindi öğünü olarak
3 kaşık müsli
yarım bardak süt.

su 1.5 litre

spor
merdiven kullandım.

zaten geç uyandım.Bu haftaya böyle balıyorum.Allah hayırlısını versin.Haydi bakalım iradeli olmaya devam !

Son düzenleme:
evet kızlar tekrardan toparlıyım yediğimi içtiğimi...

sabah kahvaltım

1 yumurta
1 dilim ekmek
4 yeşil zeytin
bir dilim yağsız peynir
3 bardak şekersiz çay

arada: 5'i bir yerde çayım ve su ve kahve (aralıklarla tükettim)

öğlen yemeği yok.

ara: bir dilim ince ekmeğe yine incecik yağsız peynir sürüp 3 tane zeytin ile yedim...

su ve bitki çayı içtim yine aralıklı..

akşam 16:40 akşam yemeğim....

-bi dilim biftek yağsız kısmı.. ve yağsız pişirdim ( minnacık tuz ve kara biberle veeeee bir tane sarımsak rendeledim)

tost makinesinde pişirdim. yanında dere otu ve taze soğan yedim. bir tanede domates dilimledim. çok az ikisinden de... ve bir bardak ayran içtim. ekmek yok...

sıvı miktarım:
3 litre su.
1 bardak ayran
1 litre 5'i bir yerde çay.
3 bardak normal çay.

spor aktivitem sabahtan beri benim haylaz oğlanla hoplayıp zıplıyorum

birazdan koşu bandında yürüyecem. 40 dkk falan.

bugünlük benden bu kadar

Son düzenleme:
bir site buldum..günlük ne kadar kalori alarak zayıflayacağınız hesaplıyor ve günlük ne yediğiniiz girincede sizin için hesaplıyor..
adı kaloricetveli bir bakın derim..

bir site buldum..günlük ne kadar kalori alarak zayıflayacağınız hesaplıyor ve günlük ne yediğiniiz girincede sizin için hesaplıyor..
adı kaloricetveli bir bakın derim..

benim günlük kalori ihtiyacım 2900 küsürmüş okadar kalori almıyorum ben günlük en fazla 1000 cal alıyorum.

Son düzenleme:
kızlar
nasılsınız?
güzel kılo verenler var tebrik edserim. kılo veremeyıp de almayanlar bu da bi başarı. kılo alan arkadaşlarım hemen bi çözüm buluyoruz daha çok paylaşımla belki düzelir. bu arada plasticwoman yok uzun zamandır. dıskalifiye mi oldu yoksa izin mi aldı. bu ara son günlerde giremedim fahri üyeniz olarak. tatil beni mahvetti diyebilirim. hiç bişi yapmıyorum ama dinlenmiyorum da. öyle bişey işte.

sakaleynmaster ın ortsi benm kaptan sen orda deryanın ortisinden bahsediosun bu kim ben sora ben giriorum bise yazıorum derya bana daha sık girmezsen kaptan olaya el atıcak deince gecmise bakıorum we bu yazılanları görüorum we dogal olarak üzerime alıorum sen alınganllık olarak görebilrsin kaptanım seni tanımıorum ama söledgn sözler benm agırıma gitti aman sanal ortam deip gecemedm cnkü bu takım bnm haytaımın cok büyük bi parcasını olusturuo we ben yanlıs hic bise yapmadgmı düsünürken yazılanları okuorum belki sen de bnm yermde olsan aynı tepkiyi werirdin fazla uzatmadım zaten senin gelmeni bekledm listede kalmak konusuna gelnce ben bi yola cıktım ve cıktıgım yola da bas koydum listede olmasam da takımda olmasam da ben bu davadan vazgecmicem

Son düzenleme:
günlük kalori ihtiyacım 1900 civarı eşiminki 1800 civarı. çok komik. o bana hep çok yiyorsun derdi. şimmdi bu durum daha da arttı. ama onun benden daha az yemesi gerekiyormuş

menümü verim..

sabah 2 dilim ekmek herzamanki gibi,domates yesil cay

aksam izgara köfte 5 tane,2 biber, biraz patates,kabak ve patlican kizartmasi :78: sarimsakli 2 kasik yogurtla birlikte..
menumu kapattim..görüsürüz..

yarin daha iyi olucak sabah yuzmeye gidicem,aksam calismam var.. hoscakalin...

kızlar suçluyum rejimi bozdum bugn menü vermeye utanıyorum ama yarın çok başka olucak söz herkese iyi geceler....

kızlar bu arada yarın geceye kadar nete giremiycem büyük ihtimal sabah eşimin kpds sınavı var beraber gidicez sonrada şirinceye gidicez haberiniz ola malum deneme süresindeyim kaptanım kusuruma bakmayın aklım burada bye...

ya kızlarrr bişiii sorcamm bu müsli yi nasıl yaparım yada nerden bulabilirimm

markette var canım ülkerin special k, nestelin nesfiti, etiformun müslisi var evde yapmak istiyorsan yine marketlerde sadece yulaf ezmesi satılıyor onlar daha ucuz onlardan alıp içine kuru üzüm kayısı fakan karıştırabilirsin yada taze meyvede doğrayabilirsin

evet aramız bozuk küsüsüz görüşmüyorum

kim kimin ortisi kim nerde hepsi birbirine girdi

benim hala bir ortim yok yada herkes orti bana kimse kalmadı

canlarım uyandım ben lale devrini izliodum en son film bitmeden uyumuşum menümü paylaşamadım bugün hemen yazayım

sabah
etiformu müsli :95:

öğle
2 tane kepekli ekmekten tost domatesli peynirli
1 bardak ayran

ara
1 tane salatalık

akşam
3 tane köfte
bol salata
mercimek çorbası

ya bide bugün tartıya bi çıktım 67.100 gram çıktı yok artıkım dedim dünden beri 1 kilo 200 gram vermiş olamam herhalde demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…