Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

temizliğimi bitirdim anca oh be yoruldum sporumu akşam yapayım diyorum sauna eşofmanımın fermuarını araladım az önce duman çıkıyor çok su kaybettim sanırım hemen bişiler içmem lazım su form çay akşama kadar içecek içicem hadin görüşürük

güldürdün kız beni allahta seni güldürsünn

Amin cnm hepimiz gülelim

ay aynı dert bende de var soran olursa "kaç çocuğun var diye" 3 diyorum ahahahah 3 çocuğa bedel benim sıpam valla evim şuan bal dök yala oğlan uyansın da tekrar bakın ahahahah

çok teşkr ederim cnm çok saol. 26 yaşındayım yüzüm den de verdim şuan yaşımı hiç göstermiyorum

Ellerine sağlık ohhhh uzat ayaklarını bol sıvı tüket mucuk cnm grşrz

teşekkür ettim ben yanlış kodu kopyalamaışım bide bilgisayar öğretmeni olcam :) utandım şimdi. inşallah tekrar başlarsın öğretmenliğe.
ya şu boğazı tutma işi çok zor arkadaşlar nasıl yapacam kendimi çok sıkıyorum nerdeyse bir hafta olacak ama tartı kıpırdamadı. birde endometriozis ameliyatı oldum kasımda ondan sonra altı ay doğum kontrol hapı kullandım ve bir anda kilom fırladı sanki etkisi olabilir mi acaba?

kıs ebru özlem foruma gelmeden öncede basbas bağırdım orti istiom die sen nie görmedin beni

ana görmedim dicem ama takip ediyom hep,bacim ben saf anlamamisimdir.. orti morti nerden bilem birbirinize desk olcagimizi sonucta bi grubuz ya anlamamisimdir.. sans diyem,hayirli olsun ortiliginiz.. bende buldum

ama ama bende kahvaltilik yiyiyom.. elimden geleni yapicam birakmak icin tamam..

ebrulimm ben olabilirim dombilimle ortiydik ikimizde cozurttukk

yasasinn.. tamam canim..cok sevindim.. birazdan cikicam evden..gec geirim ama yarin evde olucam..tanisalim,konusalim..

hepimizi cümleten inşallah

yok canım eti formu hiç denemedim.Benim yediğim ecnebi malı ama içeriği aynı.Üzüm kurusu var fena değil.ama nestlenin varsa onu da bi dene derim canım.Nestle iyi yapıyo genelde.
Özellikle fotoğraf çekinirken allahım diyorum 10 yaş yaşlanmışım bu ne diyorum o gıdıya

"1 big milk dondurma.(adı big falan ama tam 85 kalori Hem büyük hem az kalorili hem de ucuz zor bulunur bu devirde valla)"
ehehehe.Ama lazım yau biz diyet yapanları da düşünsünler.Bi magnum 270 kalori.yuh bence.Çok fazla.Bi ara öğün desen gitti bissürü kalori

merhaba arkadaşlar..neşeniz bol kalorileriniz az olsun..giden kilo yağdan gitisn moraller bol olsun..
amiiiin

bu arada kızlar yüzüm küçüldü
sivilceler kayboldu cildim rahat bi nefes aldı
kendimi çok daha iyi hissediyorum :)

son halim :)

masallahh ne kadar güzel yuzun..imrenmisimdir hep kara kas kara gözlülere..allah nazarlardan sakinsin..

bende aksine kilonun yüze yakistigini dusunurum..yada kendim icin öyle.. hani 1 direm et,bin ayip örtemis ya..
derim kilo sadece benim yüzüme yariyo diye..:97:

bu arada selam canlar.. ben cikicam birazdan..calisma var bitsede kurtulsam artik yahu..12 haziran son insallah... sonra türkiye heyecani baslicak..
gec oluyo ama gelince bildiririm menümü..hepinizi öpüyorum,sevgiler..

bende sevindim canım tanışalım kaynaşalımm

saol cnm inş. doğum kontrol hapının bazı bünyelerde kilo yaptığını söylüyolar ben o yüzden kullanmıyorum...

oh ortim bitirmişin ne güzel. ben daha bitiremedim valla daha yemek yapçam bitmiyo işler bitmiyo

kızlar yeni gelinin evine gidiyormuşuz !!!

Emrivakiler başladı!
hakkımda hayırlısı...

akşama yaptıklarım listelerim..

kendinize iyi bakın görüşürüz

sabah
su
kahvaltı
2 yumurta
2 dilim light peynir
ara
form plus çay
öğle
2 biber dolması 3 kaşık yoğurt
3 cinbiber
ara
1 mink nektarin
akşam
3 adet haşlama tavuk burger
1 bardak ayran..
spor
start ıt up..
su 2.5 litre

benim bugünkü menüm
sabah
beşibiyerde çay
yarım domates
2 dilim peynir
yarım kepekli simit
1 salatalık

öğle
2 enginarın yaprakları
yarım domates
yarım kase yoğurt

saat 4 civarı
1 muz
6 yeni dünya

akşam
10 sarma
bi tabak bezelye
ekmek yok

ilk kez menümün tamamını gururla verebildim

ana görmedim dicem ama takip ediyom hep,bacim ben saf anlamamisimdir.. orti morti nerden bilem birbirinize desk olcagimizi sonucta bi grubuz ya anlamamisimdir.. sans diyem,hayirli olsun ortiliginiz.. bende buldum

seninde hayırlısı olsun canım

oh ortim bitirmişin ne güzel. ben daha bitiremedim valla daha yemek yapçam bitmiyo işler bitmiyo

bitirdim canım net gitti ya benim superonline çalışma varmış ne bu internetten çektiğim benim ttnet vardı aynı metronet vardı o hepsinden beter şimdide superonline varmı daha başka hat ona geçem ben sporumuda yaptım canım yarım saat koşu bandında hafif tempoda koşu bir yarım saatte mekik bacak kaldır indir birazda dambılla çalıştım duşumu aldım bu günlük herşey tastamam oldu sen yaptınmı bakem sporunu ütüleri bitirip akşam yemeğini hazırlamaktan vakit kaldımı akşam yatmadan bir yarım saatte olsa yap canım gerçi çok yoruldun ama

çocuklarla müzik açtık kuduruyoruz..aslınd ayine uykusuzum ama akşam akşam iyi gitti..

oh oh bizim içinde at iki göbecik

hemen menümüde toparlıyım bu arada

sabah
müsli

ara yok

öğlen
5 tane sarma
4 kaşık kadar yoğurt

akşam
çok az sucuklu yumurta yedim 4 çatal falan
1 tane kepekli ekmek

ortim bende annemlere gittim geldim yürüyerek yarım saati geçti yatmadanda mekik çekçem. bu lastikler sayesindede 3 litre su içtim karnımdan garul gurul sesler geliyo:90:
bu arada sucuklu yumurta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…