güldürdün kız beni allahta seni güldürsünn
yok ben öleyim en iyisikız bizim ev çok dağılıyor iki tane oğlan var evde arkalarını toplamak bile tüm günümü alıyor niye bu erkekler bu kadar dağınıkki
kıss çok baby bir yüzün var kaç yaşındaydın sen ya 18-19 gibi duruon
temizliğimi bitirdim anca oh be yoruldum sporumu akşam yapayım diyorum sauna eşofmanımın fermuarını araladım az önce duman çıkıyorçok su kaybettim sanırım hemen bişiler içmem lazım su form çay akşama kadar içecek içicem hadin görüşürük
kıs ebru özlem foruma gelmeden öncede basbas bağırdım orti istiom die sen nie görmedin beni
şu malum şeryei bırakmalısın..doktorun bizesöyleidği ki kızım seviyor yiyordu ilerde kalp hastası olmasını istemiyorsne katı yağ yedirme demişti. sabhları kahvaltılık yağ yerdi oda öyle çok değil çeyrek dilim belki yerdi..
ebrulimm ben olabilirim dombilimle ortiydik ikimizde cozurttukk
canım ben şeker zaten kullanmıyorum uzun zamandır tuz oranı normall eee unlulara gelinceeekmeği kepek yada tam tahıllı yiyorum 3 4 dilimm tamamen mi çıkarsam hayatımdan ekmeği yaa
güldürdün kız beni allahta seni güldürsünn
yok anacım sevmedim etiformunkini almıştım yencek gibi bişi değil yavf içim kalkıyor yerken denedinmi daha önce bunu:44:
aynen ya şu gıdı oldu benim sütlaçkoca kafalı oldum çıktım yüzümden veremedim daha göbüşüm farkedilir derecede inceldi ama koca kafalı kalmam inşallah
ehehehe.Ama lazım yau biz diyet yapanları da düşünsünler.Bi magnum 270 kalori.yuh bence.Çok fazla.Bi ara öğün desen gitti bissürü kalori"1 big milk dondurma.(adı big falan ama tam 85 kaloriHem büyük hem az kalorili hem de ucuz zor bulunur bu devirde valla )"
amiiiinmerhaba arkadaşlar..neşeniz bol kalorileriniz az olsun..giden kilo yağdan gitisn moraller bol olsun..
bu arada kızlar yüzüm küçüldü
sivilceler kayboldu cildim rahat bi nefes aldı
kendimi çok daha iyi hissediyorum :)
son halim :)
ana görmedim dicem ama takip ediyom hep,bacim ben saf anlamamisimdir..orti morti nerden bilem birbirinize desk olcagimizi sonucta bi grubuz ya anlamamisimdir.. sans diyem,hayirli olsun ortiliginiz.. bende buldum
ama ama bende kahvaltilik yiyiyom..elimden geleni yapicam birakmak icin tamam..
yasasinn..tamam canim..cok sevindim.. birazdan cikicam evden..gec geirim ama yarin evde olucam..tanisalim,konusalim..
teşekkür ettim ben yanlış kodu kopyalamaışım bide bilgisayar öğretmeni olcam :) utandım şimdi. inşallah tekrar başlarsın öğretmenliğe.
ya şu boğazı tutma işi çok zor arkadaşlar nasıl yapacam kendimi çok sıkıyorum nerdeyse bir hafta olacak ama tartı kıpırdamadı. birde endometriozis ameliyatı oldum kasımda ondan sonra altı ay doğum kontrol hapı kullandım ve bir anda kilom fırladı sanki etkisi olabilir mi acaba?
temizliğimi bitirdim anca oh be yoruldum sporumu akşam yapayım diyorum sauna eşofmanımın fermuarını araladım az önce duman çıkıyorçok su kaybettim sanırım hemen bişiler içmem lazım su form çay akşama kadar içecek içicem hadin görüşürük
hala badanacı bekliyoruz kızlargelemedi bi türlü. hoş gelince bir tarafımız yer görmeyecek ama
ana görmedim dicem ama takip ediyom hep,bacim ben saf anlamamisimdir..orti morti nerden bilem birbirinize desk olcagimizi sonucta bi grubuz ya anlamamisimdir.. sans diyem,hayirli olsun ortiliginiz.. bende buldum
oh ortim bitirmişin ne güzel. ben daha bitiremedim valla daha yemek yapçambitmiyo işler bitmiyo
çocuklarla müzik açtık kuduruyoruz..aslınd ayine uykusuzum ama akşam akşam iyi gitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?