Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar:79:
bugün badana var akşama. öğle arası belki uğrarım ama uğrayamazsam bilginize. bu hafta günlük mesaj sayımını benim yapmam zor. yardımcım yapabilir misin? günaydınlardan başlayarak, ertesi günkü ilk mesaja(günaydın tarzı) kadar sayıyorsun. zaten bir önceki günü sayacaksın. haftasonları pek saymıyorum açıkçası. salı günü pazartesi sayımı ile başlayabilirsin. eğer sen yapamazsan da gönüllü bir arkadaşamıza görevi iletebilirsinşu temizlik işleri bitince ben böyle bir sistem düşünüyorum zaten. sırayla her hafta ayrı kişi liste hazırlasın gibi. takım olmak görevin de bir ucundan tutmak, değil mi?

günaydın rabia..bahara mis gibi temiz temiz giriyorsun güle güle kirlet inşallah..
liste ,işine bakabilirm snaırım eşim gece görevine geçti..öğleden sonraları sorun olamdıkça girebilrim..
her hafat başkasının ilgilenmesi mantıklı takım işi hep beraber yüklenme konusundada sana katılıyorum..

uyku düzeni çok önemli..normal kahvaltıya geçsen..değişiklik olur hemde..
şu malum şeryei bırakmalısın..doktorun bizesöyleidği ki kızım seviyor yiyordu ilerde kalp hastası olmasını istemiyorsne katı yağ yedirme demişti. sabhları kahvaltılık yağ yerdi oda öyle çok değil çeyrek dilim belki yerdi..
tartıl bakalım..

su içömeyi unutanlara güzel fikir.
benim özel bir şişem var sadece bana ait 1 ltlik ..3 kere dolup boşlaıyor..su içmenin çok faydasını gördüm..

ay hiç dikkat etmemişim hakikaten herkesde var ne dikkatsizim ya...çoğu kişde kaplumbağa var sen koşuyosun bu arada

günaydın kızlarrr ay dün çok yoruldum çamlıcaya çıktık 1 saat yürüdükkk iyi geldiiii sizler nasılsınız napıyosunuz bakayım

ya kızlarr artık kilo veremicekmişim gibime geliyoo sporada gidiyorum ama kendime bi beslenme düzenii oluşturamadım

spora gidipte rejim yapmadıın zaman kilo pek verilmiyo artı bide sporu bırakırsan iyice kilo alırsın ben 69 kilo spora başlamıştım rejim yapmadım 1 kilo verdim sporu bıraktım şuan 76 kiloyum yani ne yap et biraz rejimle destekle...

Kızlar günaydın

Henüz kahvaltı etmedim :) Sabah tartıldım sonuçlar güzel

kahvaltı menümü ve bugün yapacaklarımı paylaşırım yine çok öptüm hepiciğinizi

başkanım size de kolay gelsin Şimdiden güle güle kirletin

günaydın kızlarrr ay dün çok yoruldum çamlıcaya çıktık 1 saat yürüdükkk iyi geldiiii sizler nasılsınız napıyosunuz bakayım

iyiyiz canım sende iyisin anlaşılan ne güzel açık hava yürüyüşüde yapmışsın

ya kızlarr artık kilo veremicekmişim gibime geliyoo sporada gidiyorum ama kendime bi beslenme düzenii oluşturamadım

canım ne güzel sporada gidiyorsun niye veremicekmişsin yemek düzenini ben şöyle yapıyorum herşeyi ye az ama öz 3 beyazı çıkarttım hayatımdan şeker tuz un birde kızartma tarzı. zaten hepimiz içinde kural bu

oldu galiba kilo çizelgesi ortim çok saol yaa

hayrını gör

ben daha spor aktivitesi yok temizlik yapıcam ondan sonra bende koşubandında yürümeyi düşünüyorum

benim de temizlik yapmam lasım ve dağ gibi bir ütü beni bekliyo... evlilik zormuş vallahi annem yapıyodu ne güzel eskiden..ama önce yürümessem bi aha asla yürüyemem gibi geliyo... o yüzden biras temizlikten sonra ara verip yürücem bence sende öle yap yoksa halin kalmazz...

Son düzenleme:
bu arada kilo çizelgesini yeni farkettiğim için herkesin hedef kilosuna baktım neyneyse hedef kilona ulaşmışsın neredeyse bravo tebrik ederim ama hedef kilona gelince bizi bırakıp gitmiceksin demi

günaydın deryacım tartı seni sevindirmiş anlaşılan eriyelim eriyelim

önce koşarsam canım temizlik yapamam ki hemen duş alıp uzanmak isterim sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…