günaydın kızlar:79:
bugün badana var akşama. öğle arası belki uğrarım ama uğrayamazsam bilginize.bu hafta günlük mesaj sayımını benim yapmam zor. yardımcım yapabilir misin? günaydınlardan başlayarak, ertesi günkü ilk mesaja(günaydın tarzı) kadar sayıyorsun. zaten bir önceki günü sayacaksın. haftasonları pek saymıyorum açıkçası. salı günü pazartesi sayımı ile başlayabilirsin. eğer sen yapamazsan da gönüllü bir arkadaşamıza görevi iletebilirsin şu temizlik işleri bitince ben böyle bir sistem düşünüyorum zaten. sırayla her hafta ayrı kişi liste hazırlasın gibi. takım olmak görevin de bir ucundan tutmak, değil mi?
uyku düzeni çok önemli..normal kahvaltıya geçsen..değişiklik olur hemde..günaydın kızlar
dün erken yattım bugün erken kalktım oh be sanırım uykumu düzene soktum ve şimdi kahvaltımı ediyorum.müsliyle şu paket bitsin tövbe bidaha almıcam bunu nestle ve special k güzeldi
şu malum şeryei bırakmalısın..iyi geceler,kimsecikler kalmamis yine herzaman oldugu gibi.. deryaa seni görüyorum iyi geceler canim..
ben yine hemen bi gecmise baktim ayagimin tozuyla.. bi selam etmeden..alistiniz zati en son selam vermeme,hep aynisini yapiyom
menümü yazim hemen.. sabah 3 dilim kizarmis ekmek üzerine malumunuz seybeyazpenir,domates,taze maydanos,nane,1 haslanmis yumurta..
aksam calismam vardi yine gitmeden yedimki orda atistirmayim diye.. 2 dilim ekmekle 2 tabak domates corbasi,2 yk rende kasar.. saat 4 te..
baska bisi ymedim..sahi orda 1 dilim baklava.. simdide yesil cay iciyorum..regl olcam heralde..bi tuhafim..alinganlik,duygusallik yani sira istah acikligi hersey var.. umarim kazasiz belasiz atlatirim bu haftayi..sevgiler arkadaslarim..iyi geceler..öpüldünüz..
tartıl bakalım..iyi geceler canlarım :)) yarın bir tartılacağımmmmmm :) cumadan yarına ne fark edicek. beslenme şeklimi değiştirdiğim için sadece denemek istiyorum. merak yani
ben yatıyorum yarın ölmez sağ kalırsak görüşürüz çok öptüm hepinizi
kızlar bu arada forumda dolaşırken yeni birşey okudum benim gibi su içmeyi unutanlara faydası dokuncak birşey . hergün bileğinize 8 lastik takıyorsunuz her bardak suda 1 tanesini çıkarıyorsunuz. ben yarın 10 tane takıcam çünkü su içmek hiç aklıma gelmiyor. paylaşmak istedim.
bu arada yasemin hoş geldin...
dün şirinyerdeydim demiştin sanırım anladım izmirde olduğunu bende izmirdeyimdiyet bozuluyor ara ara olsun zararın neresinden dönsek kardır hadi bakalım bugün yeniden ipleri eline al yediklerine dikkat et canım
ortak yönümüz çokmuş demekki aynı yaştayız aynı yerde yaşıyoz:) neyse canım kendime beşibiyerde çay yaptım onu içiyorum şimdi artık bozmak yok cuma yaklaşıyo dimi ... koşu bandındadda 1 saat yürücem kahvaltıdan sonra..
özlemcim canım unuttum söylemeyi kilo çizelgen yok yapamadınmı unuttunmu yardımcı olayım
ne güzell... kiskandim,bende istiyom bi orti banane..:84: hep birlikte yol aliyoruz fakat bu yolaa varmi bana ortak olacak?? :97:
ya kızlarr artık kilo veremicekmişim gibime geliyoo sporada gidiyorum ama kendime bi beslenme düzenii oluşturamadım
dün şirinyerdeydim demiştin sanırım anladım izmirde olduğunu bende izmirdeyimdiyet bozuluyor ara ara olsun zararın neresinden dönsek kardır hadi bakalım bugün yeniden ipleri eline al yediklerine dikkat et canım
ortak yönümüz çokmuş demekki aynı yaştayız aynı yerde yaşıyoz:) neyse canım kendime beşibiyerde çay yaptım onu içiyorum şimdi artık bozmak yok cuma yaklaşıyo dimi ... koşu bandındadda 1 saat yürücem kahvaltıdan sonra..
ben daha spor aktivitesi yok temizlik yapıcam ondan sonra bende koşubandında yürümeyi düşünüyorum
uyku düzeni çok önemli..normal kahvaltıya geçsen..değişiklik olur hemde..
günaydın kızlarrr ay dün çok yoruldum çamlıcaya çıktık 1 saat yürüdükkkiyi geldiiii sizler nasılsınız napıyosunuz bakayım
ya kızlarr artık kilo veremicekmişim gibime geliyoo sporada gidiyorum ama kendime bi beslenme düzenii oluşturamadım
oldu galiba kilo çizelgesi ortim çok saol yaa
ben daha spor aktivitesi yok temizlik yapıcam ondan sonra bende koşubandında yürümeyi düşünüyorum
Kızlar günaydın
Henüz kahvaltı etmedim :) Sabah tartıldım sonuçlar güzel
kahvaltı menümü ve bugün yapacaklarımı paylaşırım yine çok öptüm hepiciğinizi
başkanım size de kolay gelsin Şimdiden güle güle kirletin
benim de temizlik yapmam lasım ve dağ gibi bir ütü beni bekliyo... evlilik zormuş vallahi annem yapıyodu ne güzel eskiden..ama önce yürümessem bi aha asla yürüyemem gibi geliyo... o yüzden biras temizlikten sonra ara verip yürücem bence sende öle yap yoksa halin kalmazz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?