Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar yazımı okuyan işaret çaksın lütfen.beni duydunuz muuuuuuuuuuu delikafadulden.
neyse hadi okuyuverin gari.

sanırım bugünü izin günü ilan ettik ve benim bundan haberim yok kalın sağlıcakla.

Merhaba arkadaslar..

Kusura bakmayin arkadaslar ben cok fazla giremiyorum buaralar sinavlara hazirlandigim icin.. Onlari bi atlatayim 24 saat burada olacam :)

Ben dun cok kotu bisey yaptim yaa annemin yaptigi pizzalardan tika basa yedim Sonra cok pisman oldum ama ne fayda senağlama

Neyseki bugune biraz toparladim kendimi ..
Sabah : light peynirli tost yedim.
Oglen : Bi tabak salata..:)
Aksam: ???

selam kızlar
ben 1 haftadır yoktum ama çok sessiz bi hafta geçirmişiz
umarım bu hafta herşey daha iyi olur
ben yarın misafirlerimi göndereceğim ve temizliğe başlayacağım
hmm temizlik yaparken sizi ihmal etmeyeceğim
sevgili koçum patbori yarından sonra sıkı bi denetime hazırım
sen benim yediklerimi kontrol et bende senin suyunu... :)
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş
hoşgelmişşşleerr sefa getirmişler takıma renk ve hareket getireceklerine eminim
yarın görüşmek umuduyla sağlıcakla kalın

kızlar yarından itibaren sıkı bir şekilde başlıyoruz..dosbam aslında benim de denetime ihtiyacım var sanıyorum bu hafta..çünkü kendimi gevşemiş hisseiyoum,

adcım nasıl kilo verdiğini açıkladığın için teşekkür ederiz çok faydası olacağından eminim.
Ben de sinirlenince ne bulursam yerim

brose aramıza hoşgeldin tekrardan. Eminim bu yaz TR'ye incecik olarak geleceksin ve ben de bunu başaracağına eminim.

Mehalim canım uğramaz oldun diyordum ben de, sen nasılsın, neler yapıyorsun.
Canım nasıl gitasin annelik, kızım emekliyor canım çıkıoyor akşama kadar, işler yoğun derler tam sürat, zayıflama iyi gidiyor, ablamın düğünü var çok zayıflamam lazım, 1,5 ayım var ve iyi değerlendirmeliyim.
Ben de kocaman öptüm şekercim.

aynen katılıyorum kaydirigubbakcemile5

Ilaybasak canım bir haber bekliyorum, sana en kısa zamnada dönceğim, özel mesajlarını kontrol et sık sık.

kızlar çok yoğun 2 gün geçirdim. dün öğlene kadar buralardaydım zaten, ö.sonra ablamla gelinlik bakmaya gittik, tam yoldayken eşim aradı kayınvalidemle kayınpederimin akıllarına torunları düşmüş :) ani bir kararla buraya gelmeye karar vermişler (zonguldakta oturuyorlar). Gelinlik baktıktan sonra yemek için birşeyler alıp koşa koşa eve geldim, yemek yaptım geldiler yedik içtik, akşam annemler de geldi çay sefası. Sabah parka bruncha götürdük, öğlen yolcu ettik. Ö. sonra balama mobilya aldık, saat 8'de eve geldim, kızımla dıuşlarımızı aldık, yarınki ders notlarıma baktım, kızımı uyuttum ve buradayım. ayaklarım zonkluyor. 2 gündür yediklerime de dikkat edemedim, yazmak istemiyorum, her türlü cezaya da razıyım.
Yarın en yoğun günüm işte biliyorsunuz, akşam burada olacağım.
Yarından itibaren bomba gibi başlıyoruz, haydi birinciliğe.
Brose sana kuralalrı en kısa zamnada kopyalacağım.
Hepinizi öpüyorum iyi geceler.

günaydın kızlarrr nasılsınız yeni arkadaşlarrrr gelmiş hoş gelmişlerrr ben çok kötü şeyler yaptım kızlarrrr cumadan bu güne kadar diyet yapmadımmm üstelik ne bulduysam yedimmm tabi saba h tartıda cezamı gördümmm 62,5 olmuşummm 3 günde ama ben hkettimmm bunuuu çok pişmanım gram gram hesaplayıp verdiğim kilolarıı 3 günde pis boğazlık yaparak geri aldımmm ama ne oldu pişmanlıkla geçen bir haftasonu
ama bu günü yani 6 nisanı kendimeee yeni başlangıç saydımmmm ve artık çok sıkı bir diyete başladımmmm ve siz buna şahit olacaksınızzz ilkkez böle kararlıyım ve kendie söz verdimmmm yaptığım hataları telefi edeceğimmmm yine o kilolu günlerime dönmek istemiyorummmm artık 0 kaçamakkkkk olacakkkk ne olursa olsunnnn bukez çokkk hırslıyımmmmm

günaydın şişgoocumm
aynı şekilde bende puaça kebap ekmeekk ama 200 gr almışım allahdan fazla almadım bende bugün başlıyorum 0 dan
akşamları sadece salata ve yoğurt yicem sende öyle yapabilrisen belki tekrar verirsin
bir kısmınıı

günaydın kuzular evet bu hafta sıkı bi rrejimi hepimiz hak ettik bu haftaki planım süt salata çorba yoğurt dün tartıda gördüğümden sonra evet bu hafta papatya çayına tekrar başlıyorum hatta şuan içiyorum onun çok faydasını görmüştüm
sabah kahvaltım 4 kaşık kellogs k üzerine 1 bardak süt yetmezmi yeter

ay aynen canım kendimi bugün diyete başlamış gibi kabul ediyorummm ve herşey daha dikkatli ve daha azimli olcakkkk dediğin gibi akşamları sadece yoğurt yada salataaaa herşeyi kısıyom tam diyet başlıyooooooooooooooo:sm_cool:

ya kaç gündür giren olmamışş zaten melzeyt şişgo melis geliyor sohbet edemeyozz

zaten ben hergün burdaayımm -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…