amin canım teşekkür ederim bende haftasonu brunchda kaçırmışım Çok üzgünüm çoookben de geldim, süt sağıyorum bir yandan. ben de çok kaçırdım brunchda özellikle ve adeta sadece 2 öğün beslendim, geç kahvaltı ve geç yemek, 300 gr fazlaydımbugün. Ama ben de kararlıyım, hekes kaçırmış ve pişman ne güzel, hırslıyız, kilo verebiliriz artık.
Nereus çok şekermişsin canım.
Dosba Allah kavuştursun şekerim.
hoşgeldim dosbaım ve melisim
nası gidiyo kızlar?dosbam tost ekmeğin ne kadardı?çabuk hesap istiyorum Çok üzgünüm çoook
tost yerine sebze ağırlıklı bişeyler yeseydin..hem uzun süre tok kalırdın..hem de boşuna karbonhidrat yememiş olurdun
patboricim 2 kilo nasıl vereceksin, bana da söyle
kızlar akrebin yazısını okudunuzmu çok üzüldüm yaa
cuma yarışması paylaşım alanında
merhaba kızlar bende zayıflamak istiyorum aranıza bende katılmak istiyorumöyle oluyor yani biz 1 hafta 1 kilo alabiliyoruz oluyor yanii
gerçekten çok üzücü butür olaylar allah yardımcısı olsun valla
kız takma kafana boşver yaavv valla hasta olcaz tekma kafana sporumu fazla yaparım akşam kaçırdığım
zamanlarda dengeleriz üzme tatlı canını
öyle oluyor yani biz 1 hafta 1 kilo alabiliyoruz oluyor yanii
gerçekten çok üzücü butür olaylar allah yardımcısı olsun valla
kız takma kafana boşver yaavv valla hasta olcaz tekma kafana sporumu fazla yaparım akşam kaçırdığım
zamanlarda dengeleriz üzme tatlı canını
evet bebişim yaaa sağlımızı kaybetmeyelimmmm insanlar ne dertlerle uğraşıyo biz 5-10 kiloyu sorun edip sıkıntı yapıyoz isteyelim herşey olurrr yavaş yavaş olsada razıyımmmm:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?