Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

emredersiniz komutanım...
5..günde en az 2 litre su içsek

hee oda iyi bir derece demii
kutlarrımm hepiniziii kızlarr sonuncu değliz hihoyyyt hihoyyyt
vay bee kızlar biz bu hallere düşecek takımmıydıkk
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

tamam canim eski kiloma bi döneyim kilo vermeye tekrar baslayim o zaman ben sana söylerim

tamam o zaman canım.

teşekkür ederiz canım.

Bu hafta:
1. sıfır kaçamak yapalım, farkı görelim (az kaçamak yapan 50 kere, çok yapan (ki yapmayın) 100 kere olduğu yerde zıplasın)
2. spor yapalım.
3. 6 öğün beslenelim.
4. Her gün öğünlerimizi neler yediğimizi yazalım.
5. Hergün 2 litre su içelim.

Bu hafta herkeste motivasyon düşüklüğü oldu, bunları uygulayıp haftaya yeniden kilo verip derecelere girelim canlarım.

Merhaba arkadaslar..

Takiminizda bos yer oldugunu okudum. Banada yeriniz varmi
Bilgilerimi o sayfaya yazdim. Bilmiyorum benim oradan mi cvp beklemem gerekiyodu acaba. Kapi koyuldugunu gorunce bi sorayim istedim. Benide araniza almak isterseniz..ozel msj atarsaniz sevirim.

Sevgilerle..

kıızzzllaaarevet çok kötüü ama haftaya kesin bizdee
0 kaçamak bol spor bol göbek şşovv ( yani oryantal yapın )
sonrammm bol bol zıplayın bol su için ben bugün içmedimm çok kötü hissediyorum
kendimi alışkanlık oluyor hergün 2 lt su şart arkidaşlarımm

evett şimdik karbonhidrat diyetinime karar kıldık ne yapcez

merhaba brose,
evet boş yerimiz var, gelebilirsin.

ben de nivea sporumu yapacağım yine, bu akşam başlıyorum.
Karbonhidrat diyeti su kaybıymış, şişgo okudu.
Herkes akendi belirliyor, 6 öğün kaçamak yok, karbonhidratı da abartmasak tamamdır bu iş.

tamam ozaaman ben size gönderdiğim diyet listemi uygulicam ama 1400 olmicak tabi 1200 meyve 3 porsiyon değil anlaştık
artıkın lahana diyeti yok yapacam dersem beni bir güzel paylayınn nefret ediyom lahanadan
ama salataların içine çiğ doğrayıp yiyom güzel oluyor yapmayan varsa deneyinn derim kızlar

paylarız canım sen merak etme orasını klava:
ben de yedim lahanadan salata, çok güzel gerçekten.

ben son lokmamı yedim, neler yedim:
sabah ile arayı yazmıştım.
Öğlen: tarhana çorbası, yarım kabak dolması(yarısını kızım yedi o yemedi diye yedim)
ara: yarım simit (off yine annemle beraberdim, onun yüzünden oldu) ama hopladım.
akşam: 2 ince dilim tavuk göğüs, salata, yoğurtlu karnıbahar brokoli, biraz patates püresi

meliscim hiç kaçamak yapmamışsın?ben kilo verdiğim için kendimi ödüllendirmiştim
sabah 1 dilim kek 1 poğaçaara yok
öğle 2 kase çorba yoğurt
ara çekirdek yedim
akşam ıspanak ve 2dilim k ekmek yedim
ayrıca spor yapmadım...senağlama

dosbacım sana koçluk yapmamı istemişsin..tabiiki elimden geleni yaparım canım..herbalife kullanacak mısın bu hafta..cevabın lütfen evet olmasın:Saruboceq: çünkü senin düzenini çok bozdu sanıyorum
aslında kızlar benim de koçum var:eşim
gerçekten çok sağlıklı besleniyorum sayesinde ve kilo veriyorum..yanlış beslendiğimde tatlı bir dille uyarır..doğru beslendiğimde ve kilo verdiğimde beni daha çok gaza getirir..eşim baştan beri beni diyet çeşitlerinden uzak tuttu..amacımız sağlıklı beslenmeyi öğrenmekti..sanırım öğreniyyorum yavaş yavaş

simit yedim ya kaçamak saymayayım mı onu. Sen güzel ödüller vermişsin canım kendine. :jeyyar:

ne güzel bilinçli bir eşinin olması. aslında benim eşim de öyledir ama kendine uygulamıyor, onun da zayıflaması lazım. Ben hamileyken beraber kilo aldık, onunkiler kaldı.

simit yedim ya kaçamak saymayayım mı onu. Sen güzel ödüller vermişsin canım kendine. :jeyyar:
.

bakışlarııııııııııııııııııııııııınn bana birazzzzzzzzzzz cesaret versiiiiiinnn:1no2:
korkuyorummmmmmmmm sana yemekten sözetmeye beeeeeeeeen senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
demiş ferdi tayfur diye bir büyğümüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…