öncelikle hosgeldin aramiza.. ne guzel kilo vermissin,masallahhedefine az kalmis,onuda bizimle verirsin insallah..
ayni zamanda gecmis olsun bel fitigi baslanici olmasin..ayaktan cekiyosa,kasilma varsa.. allah göstermesin.. öyle olsa bile dr. da zaten spor yapin diyo.bel kaslarini güclendirmek icin..tekrar gecmis olsun spor yaparken yinede dikkat et sen..
[sıze="2"]çokkkk ama çokk geçmiş olsun canım nasıl düştün sen öyle yaaa allah korumuş seni tez elden şifa versin inşallah [/sıze]selam kizlar.. Ben geldim:80: Dr. Agittim bugun röntgen falan iste..bel kemiginin altindaki kemikte kayma olmus..nasil düsmüsüm bea..dusmemisim ucmusum heraldeMasaj, bel jimlastigi yazdi.. 6 sefer gidicem haftada 2 defa..ilac verdi,agri kesici ve kas gevseltici.. Gecmezse tekrar gidecekmisim..
Söyle bi gecmise baktimda genel olarak iyi sayilirizIyi olun aman..
Kaptanim dedigim gibi yarin gelince sayim yapip yazarim..gec olmasi bi sorun teskil etmez umarim..
Görüsürüz tekrar yemek yapicam... öpüldünüz..
[sıze="2"]teşekkür ederim cnım hayırlısıyla başladık bakalım neler olacak. Elma kürü şöyle. Yarım yeşil elma yarım limon ve bir kabuk tarçın kaynatıyoruz. Elmalar iyice yumuşayınca içine bir fotum çay ve 2 şeyil çay atıyorum bu tarif bir litre su içindircallanetics de dikkatli olmak lazım canım. Bale yapar gibi hareketler, zorluyor biraz. şimdi daha iyiceysen bir şey olmaz inşallah. Ben de doktor ilaç sevmeyenlerdenim. Allah başımızdan eksik etmesin tabi.
Oh oh maşallah, araları yakın da olsa sen büyütmüşsün ikisini de. şimdi biraz daha rahatsındır. Gerçi bi anne hiçbir zaman rahat olmuyor
Inşallah + olmaz deryacım. Atakta temel olarak ne yapıyorsun? Saf protein mi?
Kek, poğaçayı illa yiyeceksek en akıllıca olan sabah yemek zaten canım ve sen de öyle yapmışsın zaten.
Hadi hayırlı olsun, ilk menünü de paylaştın.:81: Bence gayet güzel bir menüartı sporu da var, alkış
Elma kürün ne içeriyor?
şimdi canım bugününkünü de yarın ben yapıcam. Sen çarşamba gününün sayımını perşembe yaparak başlayaracaksın. Yani 1 haziranın sayımı ve 2 haziranın sayımları sana ait. Yani ilk görev günün perşembe. Biraz karışık ama anlatabildim mi?
Ha tabi, geç olması bence sorun değil. Geç olsun güç olmasın
Bu arada seni bekletmiştim ama önemli olan sendeki isteği görmemdi. Sen bana onu gösterebildin. Takımla da bütünleştin. Bunlar önemli şeyler listeye girebilmek için.
Ay çok güldüm demek uçmuş kadar olmuşsunşaka bir yana geçmiş olsun canım. Inşallah bu tedaviler sonucu düzelir.
fotum çayı anlamadım canım[sıze="2"]teşekkür ederim cnım hayırlısıyla başladık bakalım neler olacak. Elma kürü şöyle. Yarım yeşil elma yarım limon ve bir kabuk tarçın kaynatıyoruz. Elmalar iyice yumuşayınca içine bir fotum çay ve 2 şeyil çay atıyorum bu tarif bir litre su içindir
gün içinde tüketiyoruz metabolizmayı hızlandırdığı döyleniyor faydasını gördüm
[/sıze]
selam kizlar.. ben geldim:80: dr. agittim bugun röntgen falan iste..bel kemiginin altindaki kemikte kayma olmus..nasil düsmüsüm bea..dusmemisim ucmusum heraldemasaj, bel jimlastigi yazdi.. 6 sefer gidicem haftada 2 defa..ilac verdi,agri kesici ve kas gevseltici.. gecmezse tekrar gidecekmisim..
söyle bi gecmise baktimda genel olarak iyi sayiliriziyi olun aman..
kaptanim dedigim gibi yarin gelince sayim yapip yazarim..gec olmasi bi sorun teskil etmez umarim..
görüsürüz tekrar yemek yapicam... öpüldünüz..
fotum çayı anlamadım canımDiğeri yeşil çay sanırım.:97:
[sıze="2"]menü az mı bana mı öyle geldi ana öğünde yoğurt yada salata yeseydin keşke. Spor yapıyomusun bu arada :26:menümü toparlıyayım bu arada
sabah nesfit
ara yok
öğlen
1 tabak bulgur pilavı
ara
1elma
akşam
1 tabak nohut
[sıze="2"]menü az mı bana mı öyle geldi ana öğünde yoğurt yada salata yeseydin keşke. Spor yapıyomusun bu arada :26:
[/sıze]
[sıze="2"]canım ben cumartesi pazar sınavlarım vardı bozdum diyeti çok fazla yedim 2 gündür kilomdada artış var bugün tartıldım 69.300 gram gösteriyor ya daha geçtiğimiz cuma 67.800 gram olarak kilo bildirimi yaptım. 1.5 kilomu aldım iki günde yoksa vücudumdamı şişkinlik var anlayamadım birazda üşüttüm spor yapamadım doğru düzgün bugün yarım saat kadar yürüyüş yaptım anca koşu bandında ondan az yiyorum az yedikçe kilomu alıyorum nedir çok moralim bozuldu valla inşallah yarın inmeye başlar neden böyle olduki
menümü toparlıyayım bu arada
sabah nesfit
ara yok
öğlen
1 tabak bulgur pilavı
ara
1elma
akşam
1 tabak nohut
canım ben cumartesi pazar sınavlarım vardı bozdum diyeti çok fazla yedim 2 gündür kilomdada artış var bugün tartıldım 69.300 gram gösteriyor ya daha geçtiğimiz cuma 67.800 gram olarak kilo bildirimi yaptım. 1.5 kilomu aldım iki günde yoksa vücudumdamı şişkinlik var anlayamadım birazda üşüttüm spor yapamadım doğru düzgün bugün yarım saat kadar yürüyüş yaptım anca koşu bandında ondan az yiyorum az yedikçe kilomu alıyorum nedir çok moralim bozuldu valla inşallah yarın inmeye başlar neden böyle olduki
hehe Dukanın yulaf kepeği evet ve çok da tok tutucu.oh oh missler gibi olunmuş, duşlar parfümler
5 millik olan şöyle canım, kısaca bahsedeyim. her biri 1 millik parçalar var. önce yavaştan klasik leslie hareketleri var ve mil sonlarında hızlandırdığı bir bölüm var. isteyen leslie ablamız gibi hızlı yapıyor, istersen yavaş yavaş da devam edebiliyorsun. benim beğendiğim bir stildi bu 5 mil.
samandağı biberi jalapeno biberi gibi bir şey olsa gerek canım. illa denemek istiyorsan muhtemelen senin oralarda da vardır:) benim acıyla fazla aram olmadığından zor onu denemem.
3 beyazdan kaçınmak en büyük sır sanırım. üstüne de az buçuk spor yapıp verilmeyecek kilo yok.
afiyet olsun canım
dukan amcanın yulaf kepeğini görüyorum orada:)
çok geçmiş olsun canım.allah sağlık sıhhat versin.İnşallah geçer.Daha iyi olursun.merhaba.nasılsınız...belim yüzündne tüm işler yarım kaldı..doktora gitti kas ağrısı şükür..kas geveştici ve ağrı kesici verdi..şimdi daha iyiyim..
az geçmişe bakayım..
Bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim. Okudum anladım vede kabul ediyorum. Cuma günleri kilo bildirimlerimizi yine bu sayfadan mı yapacağız. yoksa özel bir mesaj mı yazacağız tarafınız sayın kaptanım. Burada olmak sizlerle paylaşımda bulunmak büyük keyif olacak çok teşekkür ederim
çok karizmatik bir uçuş olmuşbaksana kemikler falan kaymış allah korumuş canım seni ya inşallah tez zamanda iyileşirsin
bayağı bir az olmuş canım ya. çok azı da meto yavaşlatır.menümü toparlıyayım bu arada
sabah nesfit
ara yok
öğlen
1 tabak bulgur pilavı
ara
1elma
akşam
1 tabak nohut
valla form çayı aklıma gelmedi canım. imla hataları önemli değil. hepimiz yapıyoruz. bazen bir yandan oğlana laf yetiştiriyorum, bir yandan yazıyorum. o zaman zaten katliam gibi hatalar çıkıyor[sıze="2"]form çayı beaa :d evet diğeride yeşil çay imla hatalarını zamanla düzelteceğim[/sıze]
canım yeşil çay iç böyle durumlarda. benim daima şişkinliğimi alıyor.canım ben cumartesi pazar sınavlarım vardı bozdum diyeti çok fazla yedim 2 gündür kilomdada artış var bugün tartıldım 69.300 gram gösteriyor ya daha geçtiğimiz cuma 67.800 gram olarak kilo bildirimi yaptım. 1.5 kilomu aldım iki günde yoksa vücudumdamı şişkinlik var anlayamadım birazda üşüttüm spor yapamadım doğru düzgün bugün yarım saat kadar yürüyüş yaptım anca koşu bandında ondan az yiyorum az yedikçe kilomu alıyorum nedir çok moralim bozuldu valla inşallah yarın inmeye başlar neden böyle olduki
kahvaltı: yarımdan biraz fazla simit, 1 karper ve biraz peynir
ara: ne yazık ki 3 lokum
öğle: bulgur pilavı ve yoğurt, yaklaşık 1 tabaktır.
ara: 2 kupa yeşilçay
ara: 1 kase erik ve yenidünya
ara: 1 kupa sütlü şekersiz neskafe
akşam: karpuz
arada fındık atıştırdım. bu aralar yine atıştırma moduna geçtim ki bu iyi değil.
su: 2 lt kadar
spor: oğluşla dışarı çıktık.
gecmis olsun...
ok bana uyarda bi sorun var yarin calismam var,gelince sayimi yapip bildiririm.. gec gelicegim icin sorun olmaz umarim.. gefci ortim de yardimci olur bana..
insallah elifcim..hadi bakalim insallah hepimizin yuzu guler..
niyeki..gelmenle gitmen bi oldu.. ben kac hafta bekledim deneme süresinde..yogun israrim uzerine aldi saolsun kaptanneyse vardir bi bildigin zaarr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?