yardımcı olurum inş ortim tabiki yaa bu arada çokk çok geçmiş olsunn nasıl düşmüşün bacım ölee sen kemikler yer değişmiş resmenn:90:
vee bugünkü menüü
sabah 1 simittttt ve 1kk lor peynir
ara yarım dilim kek yeşilçay
ara yarım kek ve yine yeşilçay
öğlen 5yk tavuk sote 1dilim ekmek ve 2yk yoğurt 2yk pilav
akşam 6 gibi 4yk tavuk sote 3yk yoğurtt
sonra misafir vardı 3 bardak açık çay 5 çizi bisküvi akşam 9 da 8-10 erik
günboyu 3lt subütün gün karnım şiş şiş dolandım sürekli iç iççç
45 dk da spor
çok mu yemişim yaa
şimdi canım bugününkünü de yarın ben yapıcam. sen çarşamba gününün sayımını perşembe yaparak başlayaracaksın. yani 1 haziranın sayımı ve 2 haziranın sayımları sana ait. yani ilk görev günün perşembe. biraz karışık ama anlatabildim mi?
ha tabi, geç olması bence sorun değil. geç olsun güç olmasın
bu arada seni bekletmiştim ama önemli olan sendeki isteği görmemdi. sen bana onu gösterebildin. takımla da bütünleştin. bunlar önemli şeyler listeye girebilmek için.
ay çok güldüm demek uçmuş kadar olmuşsunşaka bir yana geçmiş olsun canım. inşallah bu tedaviler sonucu düzelir.
cANIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HOŞBULDUM. DURUMA BAKICAM VALLA EĞER BÖYLE DEVAM EDERSE MUHAKKAK GİDİCEM BİRAZ İNATÇI BİR İNSANIM BAZI ŞEYLERİ KENDİMİZ İYİLEŞTİREBİLİRİZ MANTIĞI VAR BENDE. EN AZINDAN DENİYORUM BAKALIM
[sıze="2"]çokkkk ama çokk geçmiş olsun canım nasıl düştün sen öyle yaaa allah korumuş seni tez elden şifa versin inşallah [/sıze]
çok karizmatik bir uçuş olmuşbaksana kemikler falan kaymış allah korumuş canım seni ya inşallah tez zamanda iyileşirsin
yardımcı olurum inş ortim tabiki yaa bu arada çokk çok geçmiş olsunn nasıl düşmüşün bacım ölee sen kemikler yer değişmiş resmenn:90:
vee bugünkü menüü
45 dk da spor
çok mu yemişim yaa
şimdi kaçar kızlarr herkese iyi gecelerrrrr öpüldünüzzzzz
günaydınnnnnnnnnnnnnnn az kalorili bol sporlu güzel bir gün dilerim. geçmişe ve menülere cevap yorum yazamadım akşam kusura bakmayın. akşam daha yoğun oluyorum eşim geliyo yemek derdi oğlanın dersleri derken giremiyorum nete. şimdi ev toplama oğlumun okul hazırlığı okula götürme işlermi sonra burdayım geçmişe de bakarım yorumda yazarım ben bu işte ustayımmmmmmmmmmmm
benim menümde
sabah
erken 1muz 2 saat sonra
yarım simit
1 domates
2 dlm peynir
3 zeytin çay
öğlen
yarım simit
1 kase mercimek çorbası
akşam
1 tabak kuru fasülye sucuklu(anneme kuru fasülye yap rejimdeyim dedim tam anlamamış )
3 kaşık pilav
sora 1.5 kandil şekeri
1 kakolu gofret
spor hastalık nedeniyle yok
vee bugünkü menüü
45 dk da spor
çok mu yemişim yaa
geçmiş olsun hayatım. menü güzel canım benm kendi fikrim ama ekmeğe yüklenmeye hiç gerek yok. yani ekmeğğin bir doyurucu özelliği yokaksine azıktıran bir faktör. bir dilim yeter sabah öğle akşam ekmek grubun fazla geldi banaiyi geceler canlarim
menümü vereyim yatayim..
sabah 1 tane cikolatali kek dr,giderken cantama atmistim kahvalti yapmadan cikmistim..
öglen 2 dilim ekmek kahvalti yaptim
aksamda kizartma vardi menude..4 tane yumurtali patlican kizartmasi,4 tanede karni bahar sarimsakli yogurtla birlikte..2 dilim ekmek,karpuz
yesil cay suda yaklasik 1,5 lt kadar.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
geçmiş olsun hayatım. menü güzel canım benm kendi fikrim ama ekmeğe yüklenmeye hiç gerek yok. yani ekmeğğin bir doyurucu özelliği yokaksine azıktıran bir faktör. bir dilim yeter sabah öğle akşam ekmek grubun fazla geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?