Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok sayılmaz canım sadece çiziler battı benim gözüme onun dışında iyiydi menü

Son düzenleme:

tamamdir,anladim canim.. er yada gec girrbildim ya listeye önemli olan o..
insallah bakalim yardimci olur..tamda tr ye gitme arifesinde kötü oldu bu durum..napam,vardir bundada bi hayir..:97:

[sıze="2"]çokkkk ama çokk geçmiş olsun canım nasıl düştün sen öyle yaaa allah korumuş seni tez elden şifa versin inşallah [/sıze]

saol ipekcim eksik olma.. en guzeli o aslinda ama napacaksin yinede cok zorama sansini.. gözük bi dr a bel sakaya gelmez..

çok karizmatik bir uçuş olmuş baksana kemikler falan kaymış allah korumuş canım seni ya inşallah tez zamanda iyileşirsin

oo hemde nasil karizmatik.. uzun zaman hafizalarda silinmeyecek..
sagol canim eksik olma..

saol ortim..gecer insallah.. menunde güzel bence.. suyu cok icmissin o ciziler gitmistir..

şimdi kaçar kızlarr herkese iyi gecelerrrrr öpüldünüzzzzz

iyi geceler canim...

iyi geceler canlarim

menümü vereyim yatayim..

sabah 1 tane cikolatali kek dr,giderken cantama atmistim kahvalti yapmadan cikmistim..
öglen 2 dilim ekmek kahvalti yaptim
aksamda kizartma vardi menude..4 tane yumurtali patlican kizartmasi,4 tanede karni bahar sarimsakli yogurtla birlikte..2 dilim ekmek,karpuz
yesil cay suda yaklasik 1,5 lt kadar.

herkeslere günaydın..... sabah kahvaltımı ettim şimdide yeşil çayımı içiyorum...biraz geçmiş okym bende:80:

herkeslere günaydııın kendimi çok iyi hissediyorum.

Dün akşam full su içmiştim sabah karnım bomboş çok rahat uyandım.Yalnız midem bulandı açlıktan heralde.Gittim yoğurdumu aldım yulaf kepeğini attım içine onu yiyorum.

Sabah
1 bardak şekersiz çay
20 dk sonra
400 gr.yoğurt+Yulaf kepeği

hayırlı günler diliyorum herkesleree

günaydınnnnnnnnnnnnnnn az kalorili bol sporlu güzel bir gün dilerim. geçmişe ve menülere cevap yorum yazamadım akşam kusura bakmayın. akşam daha yoğun oluyorum eşim geliyo yemek derdi oğlanın dersleri derken giremiyorum nete. şimdi ev toplama oğlumun okul hazırlığı okula götürme işlermi sonra burdayım geçmişe de bakarım yorumda yazarım ben bu işte ustayımmmmmmmmmmmm

maşşallah canım enerjin süper

karbonhidrat ağırlıklı bir menü hayatım. bunları daha aza indirmen lazım.

valla bana göre çok yemişsin. burdada karbonhidrat fazlasıyla aşılmışş üzgünümmm

geçmiş olsun hayatım. menü güzel canım benm kendi fikrim ama ekmeğe yüklenmeye hiç gerek yok. yani ekmeğğin bir doyurucu özelliği yokaksine azıktıran bir faktör. bir dilim yeter sabah öğle akşam ekmek grubun fazla geldi bana

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr

ortim ne kadar erkencisin böyle..ne guzel leslie de yapmissin..gunun guzel gecsin..

saol canim..aksamlari ekmek yemiyorum aslinda ama bazi yemekler yediryo..onlardan biride kizartma..

tünaydinn... 11 bucukta uyandim haplarin etkisi..dun 9 da yattim 10 bucukta kalktim kk ya göz atip geri yattim 11 bucuga kadar..dayanilmaz bi bas agrisi peydah oldu son gunlerde..noluyo yaa
migrenim azdi..uyutuyo ilaclarda..uyuya uyuya sismem umarim..

tabi orda saat bir ögle yemeklerinizi yiyeceksiniz hepiniz bende kahvaltimi yapam.. görüsürüz..:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…