Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

karbonhidrat ağırlıklı bir menü hayatım. bunları daha aza indirmen lazım.

evet canım haklısın farkındayım ama hastayım die fazla kasmadım. leslie yapıyım diyorum 1. milde başım dönmeye başlıyo. yaz gribi hiç çekilmiyo...
inş iyileşince daha iyi menülerim olcak:89:

Dün Yazılan Mesajların Üye Bazında Dağılımı:
ipek61 : 26
neyneyse : 20
ozlemmtekinn : 11
ferdici : 9
roseking35 : 8
moonros : 6
ebruli_hayat : 6
sakaleynmaster : 6

file76 : 4 (evinde değil)
dombili: 0 (tatilde)
dryrgp : 0 (bilg bozuk)
sementa33 : 0 (misafiri var)
yasemin_s : 1

valla kızlar, yeni gelen arkadaş gördüğünüz gibi mesaj sayısında atak yaptı. hadi bakalım canlanın

haklısın canım sen protein ağırlık beslen dediğinde aklıma dukan diyeti geldi o da sanırım protein ağırlıklı olması lazımdı. hem hafif hem doyurucu olur bi an tartı yukarı yukarı çıkınca gaflete düştüm panikledim sağol verdiğin bilgiler için

içiyorum canım neyseki bugün kilomda düşüş var şükür

Sabah
Nescafe 3'ü bi arada
Öğle saatleri
Yulaf kepeği+200 gr yoğurt
2 saat sonra
yulaf kepeği+200 gr yoğurt

akşama kadar sadece su
Akşam da suya devam.
Spor:yok
Su:2.5 litre hala da devam ediyorum

acıkmadınmı tatlım böyle

çok kaçırmamışsın canım o kadar ara ara olur

kıss kızartmamııııı

süpersin ipekcim

bugün kahvaltımda

nesfit sütle

arada
yoğurt

öğlen
cacık
domates salatalık

ipek'in dediği gibi protein ağırlıklı beslenicem bir kaç gün

kıslar ben çıkıyorum site yönetimine gidip kira aidat falan yatırıcam yakın eve ama orada büyük ihtimal markete falan uğrarım hepinizi öpüyorum

evet canım haklısın farkındayım ama hastayım die fazla kasmadım. leslie yapıyım diyorum 1. milde başım dönmeye başlıyo. yaz gribi hiç çekilmiyo...
inş iyileşince daha iyi menülerim olcak:89:

bende gribim üstüne afiyet dün 4 mile yaptım bu gün dinlenicem spor yapmıycam çok haklısın hasta olunca malsef böyle oluyo inşallah çabucak iyileşiriz

aaa cidden mi ben dedim size çok konuşrum diyeee

malesef bende liste fobisi var. diyete başladığımdan beri hiç bir listeye uymadım sadece neyin zayıflattığı ve ne yersek hafif hissederiz mantığı ile gittim. dukan diyetini biliyorum ağır bir diyet ama bünyede bağışıklık oluşturan da bir diyet. proteini 3 günden fazla uygulamak tehlikeli. o yüzden proteinden sonra hemen sebbzeye ağırlık verilmeli yoksa şiddetli bir iştah artışı oluyor bilgilerinize

bugün kahvaltımda

nesfit sütle

arada
yoğurt

öğlen
cacık
domates salatalık

ipek'in dediği gibi protein ağırlıklı beslenicem bir kaç gün

akşamada bit et gurbu tüket. 2 yumurta haşla yada omlet yap
veya 100 gram tavuk haşlama olabilir ızgarada köfte olabilir. akşamıda bu şekilde yaparsan bence iyi olcak cnm

bende gribim üstüne afiyet dün 4 mile yaptım bu gün dinlenicem spor yapmıycam çok haklısın hasta olunca malsef böyle oluyo inşallah çabucak iyileşiriz

inş canım.
bende menümü verim..
sabah
yarım gevrek 2 dlm peynir
1 domtaes
1 biber

öğle
1 kase mercimek çorbası
haşlanmış tavuk
yarım dlm çavdar

(akşamada eşime tavuk sote ve pilav yapıcam)
akşam muhtamelen
yarım kase mercimek çorbası
4 kaşık tavuk sote
3 kaşık pilav olucak

spor 1 mil leslie 2. mile geçemedim malesef

bu hafta aynı kiloda kalıcam muhtamelen ama buda bişiy benim için ilk defaa hastayken yemeklere ve özellikle tatlılara saldırmadım.

menü bence güzel olmuşş yalnız akşam pilavı çıkar onun yerine yoğurt ye pilav yemek sana bişey kazandırmayacak. akiam yemeğinden sonra da su iç bol bol tamamdır şekerim spor olayını takma iyileşince tam gaz devam edersin

tamam canım sadece yarım kaşık tadına bakarım pirinç pilavı bana dayanılmaz geliyoda:26:

hastayken evde yatıp battaniyenin altından çizgi film izlemeye bayılıyorum... bana küçükken hasta olup okula gitmediğim günleri hatırlatıyo...

yalnız bu yeni nesil çizgi filmler değil bizim eski tom ve jerryler bags bunnyler casperlar şeker kız candy ler olcak... allahtan cdleri var....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…