dün akşam giremedim ama iyi kaynatmışsınız sizi gidi sizilerrr
dünkü menüü
sabah 2dilim tam tahıllı ekmek arasına lor peynir sandeviç niyetine hüpletildiiii
ara 2 galete
öğlen karpuz peynir ekmekkkk :82:
ara hatırlamıyom:44:
akşam 1haşlanmış yumurta üstüne yoğurt 1.5 kaşık ve bolca pul biber serptimacayipp tok tuttuu yaa
45 dk sporr 4ltden biraz fazla suu
su konusunda kendimi zorlamıom kızlarrr hararett varr :84:suuu istiyomm hala yaaa damacanayıı dikcem sonunda kafayaaa
dün akşam giremedim ama iyi kaynatmışsınız sizi gidi sizilerrr
dünkü menüü
sabah 2dilim tam tahıllı ekmek arasına lor peynir sandeviç niyetine hüpletildiiii
ara 2 galete
öğlen karpuz peynir ekmekkkk :82:
ara hatırlamıyom:44:
akşam 1haşlanmış yumurta üstüne yoğurt 1.5 kaşık ve bolca pul biber serptimacayipp tok tuttuu yaa
45 dk sporr 4ltden biraz fazla suu
su konusunda kendimi zorlamıom kızlarrr hararett varr :84:suuu istiyomm hala yaaa damacanayıı dikcem sonunda kafayaaa
canım, derya ve elifi izine ayıralım bence. bu şekilde olmuyor çünkü. ha bugün içerisinde biz listeyi iletmeden dönerlerse izne ayırmayız.** 13 .TAKIM 209. ETAP **
neyneyse ( 60.6 / 59.9 / 0.7 / 1.16%)
sakaleynmaster ( 60.6 / 59.5 / 1.1 / 1.82%)
_ferdici_ ( 67.2 / / 0.3 / 0.44%)
moonros ( 74.0 / 77.0 / -3.0 / -4.05 %)
roseking35 ( 67.8 / 67.6 / 0.2 / 0.29%)
ebruli_hayat ( 77.1 / / / %)
sementa33 ( 90.5 / 90.5 / 0.00 / 0.00%)
ozlemmtekinn ( 74.9 / / / %)
dryrgp ( 96.0 / / 0.00 / 0.00%) ( Geri dönmek üzere ayrıldı.)
file76 ( 81.0 / // %) ( Geri dönmek üzere ayrıldı.)
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 749,7 / / / %)
2 dilim yoktur canım ama karpuz 5 6 dilim varr:18öğlen ki ekmek ne kadar..?
bir tane maden suyu iç içini rahatlatır hararetini alır..
canım, derya ve elifi izine ayıralım bence. bu şekilde olmuyor çünkü. ha bugün içerisinde biz listeyi iletmeden dönerlerse izne ayırmayız.
semine, kilon kaç?
ay canım ya bi haftadır ben çekiyorum boğaz ağrısını çok kötü... boğaz ağrım yerini güm güm öksürüğe bıraktı allah yardımcın olsun ben bu yüzden bir haftadır spor yapamadım...kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr boğazım davul gibi şişti ben grip geçecek diye beklerken daha kötü oluyorum ilaç içmekten korkuyorummmmmmmmmmmmm deli olucamm guguk kuşuna döndümm sesim kısıldı yaw allah allahhh nasıl bir griptir bu anlamadım ki
neyse iyi geceler. inşallah yarın hepiniz tartıda gülersiniz. mutlu bi sabaha uyanırsınız inşallah tabi bende. yarından bende yarışta varım kazamız mibarek olsun. iyi geleler başşş başşş
canım ben sabah salatayı sevdiğim gibi domates ve salatalıkla yapmıştım... peynir istediğimi yemiştim, meyveyse rabiannın dediği gibi muz ise bir tane veya bir elma 3 yenidünya gibi yemiştim...ya ben diyet hakkında bişey soracağım.Sabah ve öğlen menülerinde salata yazıysalatalık mı yokda salata yapıp mı yiyecez? ve 2 porsiyon meyve demek 2 muz mesela 2 elma gibi mi?
ha bi de 2 kibrit kutusu istediğimiz peynir mi?
tamam uygundur kaptanım..canım, derya ve elifi izine ayıralım bence. bu şekilde olmuyor çünkü. ha bugün içerisinde biz listeyi iletmeden dönerlerse izne ayırmayız.
semine, kilon kaç?
hadi gözün aydın...kaçamak yapmada gitisin şu kilolar..2 dilim yoktur canım ama karpuz 5 6 dilim varr:18nun suyu bile kesmedi beni ama iyi şişirdii
ayyyy patron geldi diye yazamadım kiloyu menüyü yazıp gönderdimm rabişimmveremicem diye korktuydummm ammaaaaaaaaa 66.0 kiloo gidip göbecik atam iki tanee sonunda şükür kilo vermeye başladımm ya neydi o 68 67 lerde kaldım 72lerde olduğu gibii öptüm hepinizii şimdi dükkanı temizliyeyimmm:89:
bu arada kızlar spordan sonra eve gelince 1 bardak yy süt içtim spor sonrası içildiğinde yağ yakımını hızlandırıyomuşşş
02.06.11 persembe mesaj sayimi:
ipek61 : 51( inanmiyorummmmm )
ozlemmtekinn : 23
ebruli_hayat : 21 ( ilk 3 e girmenin sevincini ve sokunu yasiyorum)
neyneyse : 19
moonros : 18
elmaliturta:13
sakaleynmaster : 9
ferdici : 7
sementa33 : 6
roseking35 : 5
file76 : 0 (evinde değil-mis)
dombili: 0 (tatilde-imis)
dryrgp : 0 (bilg bozuk-mus)
vay bee napmisiz biz bugun yaaipekcim ev sahibi gibisin masallah
yanliz bana bakarmisiniz..yarin yine vasat..
ohhh cok sukur bugunle birlikte uzerimden buyuk yuk kalkti.. ...aldigim bu görevi yarin itibariyle ortime birakiyorumkolay gelsin canim benim..
elif altta adını görüyorum..kilo bildirimin yap ekleyeyim bacım ..
Nasılsın iyisindir inşallah?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?