Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Harikasın Kaptanım.Örneksin.Maşallah.Ya resimlerini merak ediyorum ben yaa:44:

elmalı turtacım mesajların sağ alt köşesinde alıntıyla cevap verin yanında küçük bi alıntı ekle butonu var.Sırayla hangi mesaja cevap verceksen onlarda o butona basıyosun en son da alıntıyla cevap ver diyosun geliyo o mesajların hepsi canım.

az önce öğle yemeğimi yedim.
Öğle Menüm:
1 salatalık
2 domates
1 bardak papatya çayı
1 ince dilim ekmek
75 gr.ton balığı.:82:

Öğle Menüm:
1 salatalık
2 domates
1 bardak papatya çayı
1 ince dilim ekmek

Öğle Menüm:
1 salatalık
2 domates
1 bardak papatya çayı
1 ince dilim ekmek

çok teşekkür ederim canım

Öğle Menüm:
1 salatalık
2 domates
1 bardak papatya çayı
1 ince dilim ekmek

ton balikli salata.. super.. bende cikmadan kasarli tost yapicam..aksam evde yokum..yemek yiyemicem..disarda atistirmakta istemiyom..tost yapsam yanima alsam olurmu kii.. ögle aksam tost olucak..
yada simdi senin gibi salata yapip yesem..yanimada tost yapip alsam aksam yemegi icin..elma almayi dusunmustum ama gec geliyomya acikirim kesin.. napim??

tost ye canım.Akşam dışardasın.Az yemek için yemezsin acıkırsın ki bu sefer olmaz.Tost iyidir.

söyle yapicam simdi senin gibi tonbalikli salata 1 dilim ekmek yesil cay
aksamda yanima aldigim tostu yicem..

söyle yapicam simdi senin gibi tonbalikli salata 1 dilim ekmek yesil cay
aksamda yanima aldigim tostu yicem..

evet iyi yaparsın canım benim.

Şimdi ben de dışarı çkacam.Piknik yapcakmışız kızlarla.Veda pikniği.Herkesler gidiyo evine ondan sebep parti yapmıyoz piknik yapıyoz

Ben 2 porsiyon meyve ve 6 yemek kaşığı sebze ve 1 dilim ekmek yerine 1 ya da 2 el ayası tavuk ızgara yersem salatalık ve domatesle bişi olur mu acaba?:44:

ya ben sana çok alıştım keşke mezun olmasan yada olsanda gene burda olsan... yani ben aslında ekibe çok alıştım bi kişi bile çıksa ııı ıııı tabi özzellikle kaptan olarak senin yerin ayrı herkesi çok iyi kamçılıyosun ve gerçekten kaptan olmanın hakkını veriyosun...
neredeyse sabayla aynı menün ne diyeti bu?
canım aslında aynı olan sadece salata her öğünde var aygülde salata olarak aynı şeyleri yemiş o yüzden...

canım bi seferlik olur ama aslında bu diyetin amacı tavuk balık ve et gibi sindirilmesi daha zor olan besinleri öğlen yemek. ben en çok akşamları sebze yemeğini baklagille değiştiriyorum o da çeşit olsun diye...

Son düzenleme:
ben de onun 5 milini yapıyordum tekrar baslayayım o zaman bende birde strec film sarıp yatanlar varmış bacaklarına vs selülit kalmıyormuş siz hiç duydunuz mu kızlar öyle birşey :44:

streç film faydalıymş evet bütün toksinleri atıyormuş ama yatma onunla sporla birlikte kullan

kızlarrrr light sütlaç yaptım gelin yiyeliiiiim canım acaip tatlı istiyor malum günler yaklaşıyor sanırsam ben de o yüzden light süt ve tatlandırıcıyla sütlaç yaptımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…