5. TAKIM 209. ETAP
burcuozzer ( 61,8 / 60,20 / 1,60 / 2,59 % )
seanymph ( 65,30 /65,80 / - 0,50 / -0,77 % )
lequim ( 65,70 / 64,9 / 0,80 / 1,22 % )
taydin ( 76,6 / 77,1 / -0,50 / -0,65 % )
kvrck ( 71,4/ 71,00 / 0,40 / 0,56 % )
yasafat (101,5 / 99,4 / 2,10 / 2,07 % )
ferihan ( 100,6 / 100,2 / 0,40 / 0,40% )
Amonra ( 84,6 / 83,3 /1,30 / 1,54 % )
begümD ( 80,9/ 80,1 / 0,80 / 0,99 % )
fulias ( 52,00 / 51,3 / 0,70 / 1,35 %)
duyuege ( 63,3 / 61,9 / 1,40 / 2,21 %)
5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 823,7 / 815,20 / 8,50 / 1,03 % )
SELAM LİSTEMİZİ KONTROL İÇİN BIRAKIYORUM Bİ MAHSURU VARMI
Yeni diyete başladık bugün Özlem ben ve ebruli_hayat(Adın ebru muydu canım?)
ve kahvaltı:
1 salatalık
1 domates
1 bardak sütlü kahve(şekersiz)
60 gr beyaz peynir
1 ince dilim ekmek.
Çok mutlu hissediyorum Çünkü sağlıklı bi kahvaltı oldu
çok tebrik ederim canım maşalahevet ebru canim.. sende haftaya böyle olcan merak etme..3 kisiyiz simdilik diyete baslayan..gazamiz mubarek olsun.. hala inanamiyom 75 in altina dustummm önceki kilo verdiklerimde bile 75 altina inmemistim.. 74 ü en son ne zaman gördügümü bile hatirlamiyom..ki ben alm.geleli 9 yil olcak 85 e kadar ciktim..cok mutluyum anlatamam... diyet kahvaltimi yapam..sonrada disari cikicam..aksamda malum calisma var arada eve ugrarsam görüsürüz yoksa gec gelicem gelince bildirim yaparim..iyi hafta sonlari..öpüldünpz..
disarda yaptirma imkanim yok ama evde yapip cikabililirim..aksam yemegi yerine elma alicam yanima..
simdii domates,marul,salatalik,kirmizi biberle bi salata yapmisim,menudeki beyaz peynirleride icine..1 yk zeytin yagi gezdirdim..enfesss1 ince dilim siyah cavdar ekmegi,yaninda sekersiz yesil cay..
wowwww bu benim kahvaltim..ahh nerde margarinli kahvalti nerde bu.. ama bugun 74 u gördükten sonra margarini dusunemiyom bile..
iki kişi kaldı sanırım bana müsade...bu hafta aygül hariç herkes kilo vermiş tebrikler..aygülümüzde adet sorununu çözer ve güzel kilo verir inşallah..
derya kaçar işler beni bekliyor..:79:
2 dilim yoktur canım ama karpuz 5 6 dilim varr:18nun suyu bile kesmedi beni ama iyi şişirdii
ayyyy patron geldi diye yazamadım kiloyu menüyü yazıp gönderdimm rabişimmveremicem diye korktuydummm ammaaaaaaaaa 66.0 kiloo gidip göbecik atam iki tanee sonunda şükür kilo vermeye başladımm ya neydi o 68 67 lerde kaldım 72lerde olduğu gibii öptüm hepinizii şimdi dükkanı temizliyeyimmm:89:
bu arada kızlar spordan sonra eve gelince 1 bardak yy süt içtim spor sonrası içildiğinde yağ yakımını hızlandırıyomuşşş
bu hafta adet öncesi devreye giriyorum..yani haftaya cuma pek umutlu değilim ..
günaydıııııın! herkeseeee az kalorili bol neşelii ve bol sporlu hafta sonuuu diliyorruumm :90: :82:
gayet güzel bir menü cnmm maşallahdün akşam giremedim ama iyi kaynatmışsınız sizi gidi sizilerrr
dünkü menüü
sabah 2dilim tam tahıllı ekmek arasına lor peynir sandeviç niyetine hüpletildiiii
ara 2 galete
öğlen karpuz peynir ekmekkkk :82:
ara hatırlamıyom:44:
akşam 1haşlanmış yumurta üstüne yoğurt 1.5 kaşık ve bolca pul biber serptimacayipp tok tuttuu yaa
45 dk sporr 4ltden biraz fazla suu
su konusunda kendimi zorlamıom kızlarrr hararett varr :84:suuu istiyomm hala yaaa damacanayıı dikcem sonunda kafayaaa
bende çok seviyorum bu kahve olayınıda selülitleri napcaz ya kızlarr:18:
yaa kızlar birde şu spor olayı bu gece kas şişmesi olayı nedir kii ? yani ben genelde gece sitede bisikletle turluyorum hem sakin oluyor ortalık mesela saat 12 30 a kdr bisiklet bindim bugun :S ben basenlerimi eritmeye çalışırken daha da şişmesinler
bir de ben yarın kilomu yazmıyorum zaten 2 gün oldu aranıza katılalı ve o gün tartılıp buraya kilomu yazdım o yüzden haftaya yazmam daha mantıklı olur
kızlar selamlar
ben 14.takımın üyesiyim ve üstüme düşen görevi yapmadımcezalıyım
ben lelsie yapıyorum 4 mile chalnge selülüt falan bitti
güzel canım.çok da zorlamıyo gayet güzel bi diyet.canım benim kahvaltımda aynı sadece kahve yerine yeşil çay var:)
akşam anneme yemeğe gidicez köfte yapçakmış benimkileri ben öğlen yicem dedim erken gidip orda ızgara köftelerimi yicem akşamada yanımda sebze yemeğim olcak:)
süpersin aferin margarin out beyaz peynirli salatalı kahvaltı in.disarda yaptirma imkanim yok ama evde yapip cikabililirim..aksam yemegi yerine elma alicam yanima..
simdii domates,marul,salatalik,kirmizi biberle bi salata yapmisim,menudeki beyaz peynirleride icine..1 yk zeytin yagi gezdirdim..enfesss1 ince dilim siyah cavdar ekmegi,yaninda sekersiz yesil cay..
wowwww bu benim kahvaltim..ahh nerde margarinli kahvalti nerde bu.. ama bugun 74 u gördükten sonra margarini dusunemiyom bile..
hoşgeldin bir an önce bilgisayarın düzelir inşallahHeyyooo! kizlar ben geldim :) TeleFondan giriyrm. pc gelmedi hala
evet ipekcim kendimi süper hissediyorumevet canm gayet başarılı insan kendini hafifi hissediyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?